Written by AbangNara | January 31st, 2013

Ini satu kenyataan yang pastinya dapat menghuraikan pertanyaan banyak pihak. Ramai yang tertanya-tanya punca sebenar Rita Rudaini tidak mahu Fauzi Nawawi ada dalam apa jua penggambaran yang melibatkan dirinya.

rita dan fauzi

Sehinggakan ada suara-suara menyatakan yang Fauzi pernah bercinta dengan Rita suatu ketika dahulu. Namun hari ini menerusi Mstar Online, Fauzi Nawawi menafikan perkara tersebut sekeras-kerasnya:-

Saya tak pernah kacau, bercinta mahupun menjalinkan hubungan cinta tiga segi dengan Rita semasa dia belum kahwin dulu. Selepas insiden pergaduhan mereka (Rita dan Lisdawati), saya berkahwin dengan Lisda dan kami bahagia sehingga sekarang dan bagaimana pula dengan rumah tangga Rita?

fuzzu

Ayat terakhir daripada Fauzi Nawawi itu memang boleh buat Rita Rudaini terbakar jiwa raga. Tambah menarik apabila Fauzi Nawawi mengakui dirinya bangga sering dikaitkan dengan ramai wanita walaupun sudah berusia 40 tahun dan berstatus ayah.

Ya… saya begitu berbangga apabila dikaitkan dengan ramai wanita walaupun saya sudah berkahwin dan mempunyai anak. Walaupun saya agak bosan dengan kontroversi itu, ia bermakna sebagai seorang lelaki, saya sebenarnya masih lagi laku.

Diharapkan agar Fauzi Nawawi hanya berbangga dan tidak pula berhasrat untuk menambah bilangan isteri. Kang tak pasal-pasal mengamuk pulak isteri anda. Jangan marah ye. Gurau-gurau je. Apa pun semoga hubungan Fauzi Nawawi sekeluarga akan bertambah mesra selepas penafian percintaannya dengan Rita Rudaini ini.

P.S: Anak gajah menangis melihat ibunya mati keracunan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

146 responses to Saya Tak Pernah Bercinta Dengan Rita Rudaini – Fauzi Nawawi

  1. razer says:

    ok…

    0

    0
    • amoi says:

      laku ker???tuiiiii…geli aku tgk ko…xde ciri2 lelaki idaman malaya…muke dah la muke gatal…ko jgn nak compare cara idop Rita n ko laaa Fauzi…ckp besar…skrg bole laa ko kata ko happy dgn bini n family x berpecah belah mcm family Rita..kalau ALLAH turun bala dkt ko n family ko, baru tahu langit tinggi atau rendah..xyah nak berbangga sgt lah konon family ko bahagia…x pasal kang dgr2 bercerai je kot…tipu laa sape kawin xde gado2 n ujian dalam idop berkeluarga…tipu jgk ko xde gado2 dgn bini ko…aku nak tgk kata2 ko yg tinggi melangit jd cmne bila ALLAH akan uji nnt..ckp besar…

      AKU NAK MUNTAH TGK KO BERLAKON…!!!!PASAN BAGUS…TUIII…

      0

      0
      • Juliana Banoss says:

        bajet hot lah tuh, puh-lease lah Poji oi….

        kukukata.blogspot.com/2013/01/18sx-taman-tema-seks-di-korea.html

        0

        0
        • Anonymous says:

          betina2 yg ko gesel2 kat club tu pun bknnye ko becinta pun ngan diorg kannn!! ko takat gesel2, cemolot2 je.. tu bkn becinta, tu bedosa je… bongok punya jantan..hee geli la aku tgk ko ni, plg aku geli tgk ko duk bergesel2 dgn bdk pompuan muda kat club.. ko xtakut ke anak ko ade org tua gatal buat bende yg sama??

          0

          0
        • nafies says:

          fauzi ngan A. aida bleh la jadi kawan baik. syok sendiri. hwakakaka

          0

          0
        • i'm not a monster says:

          muntah hijau aku…fauzi ni mungkin ingt dia hot…padahal tak pun…tu yg buat statement mcm tu….tak mungkin rita tu syok sendiri, kalau kau tak kacau dia….ni sibuk rumah tangga rita pulak…jaga rumah tangga sendiri dh lah pak cik..apedah

          0

          0
        • gggg says:

          statement mcm poen ..

          0

          0
        • missa says:

          ko tu dikaitkan ngan ramai pompuan bukan sebab ko laku.. sebab ko miang and gatal.. tu pun tak dapat beza ke…

          0

          0
      • juhai says:

        Betullah, klu betul ko bahagia, naper ko ceraikan bini ko dulu? Sbb ko tergila2kan artis muda? Ye ke ko x suka kat RR? Bkn sbb RR tolak cinta ko br ko terhegeh2 kat Lisda? Errrmmmm…jgn ckp besar n berbangga konon2 hidup ko bahagia…Dan knp ko nak ungkit lg? Diam2 sudah saje je nak bakar hati RR sbb RR tgh hot skrg. Ko ingat ko hensem?

        0

        0
      • TANTE says:

        aku rase,… ade wartawan tanye die pasal kontrobbesi.. yg rita tak nak belakon on set ngan die tu kot?? tu yg die naik hangin gak tu…. WELL….. ok la.. sorg kawen ade direstui(maseh bersama alhamdulillah walaupun die ceraikan bini lame…).. sorg kawen lari(bercerai)… so….pilih lah jalan hidup mu yee…

        0

        0
      • Rita Gutawa says:

        Takpe rita awak fokus je dengan drama awak yg tengah MELETOP sekarang ni.. Awak kan makin LAKU sekarang. Mesti ada yang JELES kahannnnn…

        P/s: Teringat tone Neelofa masa promo meletop.’Dimana lagi kalau bukannnnn…MELETOP!!

        0

        0
        • mikayla says:

          tone gedik…!! meleTOP….serius menyampah
          *sorry lari tema*

          0

          0
        • coklat says:

          sokong2, yelah rita kan makin laku, ramai org suka mesti ada yg dengki…..biasa typical org melayu kalau tak dengki tak sah..kerjanya nk menjatuhkan org jer…perangai SETAN busuk hati

          0

          0
        • MELETOP huhu says:

          memang meletop…mcm neelofa jugak…….tp neelofa cantik lagi….

          0

          0
      • Syasyah says:

        Euuwww.. muka pecah rumah ada hati nak bajet hot. Aku rasa Rita tanak tgk muka kau sebab dia takut dia termuntah kot.. Hahaha.

        BTW Pakcik Fauzi, jangan cakap besar lah, nak compare2 rumahtangga kau apahal? Tuhan kalau nak duga, sekelip mata je Dia boleh amik balik apa yg Dia pinjamkan kat kau. Cakap macam takda Tuhan je..

        0

        0
        • Anonymous says:

          Biasenye aku dgr pompuan je yg suka compare2 rumahtangga ni..ni lah first time aku jumpa jenis laki camni..baguslah Rita kau tak pernah bercinta dgn laki ni..

          0

          0
      • milah says:

        yg ko nak marah ni apasal? mestilah dia bangga dan happy dgn hidup dia sekarang. suka2 ati plk nak ckp Allah turunkan bala kat family dia napa? tak baik mendoakan perkara buruk pd org.

        0

        0
      • Baby Jane says:

        yak!

        c lisda tu je yg tgila2kan ko wahai fauzi yg perasan kacak.

        0

        0
      • Fizi says:

        alaaa… si fauzi ni cakap mcm dia tu baik dan bagus sgt.. dahla buruk, fauzi kena ingat video panas dia melanc*p masih lagi tersebar kat internet.. jgnlah nak berlagak atau mendongak ke langit ye.. kon*k kau sgtlah kecil dan buruk sgt rupanya.. uwekkk

        0

        0
        • Fizi says:

          itulah pasal, sekali fikir rasa nak je aku postkan kat sini video tu tapi akan aibkan dia dan family dia pulak nanti. kalau korang nak tengok, rajin2lah masuk blog2 tempatan ya

          0

          0
        • ehem2 says:

          kat mane bleh tengok?aku pon nk tgok jugak..hahahaha

          0

          0
      • Anonymous says:

        Bukan ko duda ke dulu? Kepoh nak cakap hal rumah tangga org…

        0

        0
      • Nilam says:

        MashaAllah.. angkuhnya dia.. honestly aku mmg x minat dorg laki bini.. bkn pasal aku ni peminat Rita.. tp klau x silap Fauzi ni duda before kawen ngan Nisda.. apa pula yg jd pd rmhtgga dia.. pandai je ckp rmhtgga org.. bwak2 la sedar diri..

        0

        0
    • suka Sabree Abu says:

      kesian laki ni..
      perasan gila babassss.
      puih

      0

      0
    • Hanna says:

      Emm..ayat last tu.. eww?

      0

      0
    • redeye says:

      erkk??hahahahha..bape kali gosip ko ngn pempuan2 kuar kat paper blog ape sume?cmtu ko kate bahgia?bape byk kali wife ko kene kuarkn kenyataan n tepis sume problem2 yg ko buat?cmtu ke bahgia?hahahha..mmg lawak nk mati ko nie..dr ko bangga ngn bende tu baek ko bangge dgn ape yg dah sumbang tok agama n fmly ko..bkn bangga dgn gosip liar ko tu!!

      0

      0
    • kak timah says:

      geli aku dgr statement ko pozi . .menguatkan lagi perangai kau yg memang kaki betina . .

      0

      0
    • ayuyuyu says:

      statement agak bangang oleh beliau di situ

      bangga laku? wakaka..sikit pun aku x teringin..puihhh

      0

      0
  2. Karipap ikan says:

    Eeeee tlglah ayat last x leh bla.

    0

    0
    • Buuueeeekkk!!!! says:

      Mmg perah Santan btol la mamat sekor ni…..nk muntah weeiiii bca statement die ni……buuuuueeeeekkkkkk…..

      0

      0
  3. min says:

    nak mengaku masih laku rupanya… xpelah kalau rumah tangga awak masih bahagia hingga sekarang tp kenapa nak mempersoalkan kebahagiaan orang lain.. rita cume nak elak awak, kenapa la awak x faham2?

    0

    0
  4. propa kejap... says:

    bosang laaa .. takde citer lain ke ?? citer yang syok dibaca ….

    0

    0
  5. ehh says:

    giler kentang baca komen mamat yg xbpe nk handsome ni.jgn nk kutuk2 rumahtangga org..kita xtau mse dpn kita mcm mne…ntah esk lusa kita plk yg cerai berai kan….nauzubillahiminzalik.btw btl ke dia dikaitkan dgn ramai wanita?xslp aku rita sorang je.

    0

    0
    • gegurl says:

      Kasihan dengan rita rudani kerana mendapat gossip murah yg mcm ni… Kasihan dengan lisdawati kerana mendapat suami yg perasan tan mcm ni… n Kasihan dengan fauzi nawawi kerana dah xbrp nk hot sekarang so terpaksa naikkan nama sendiri balik dgn menggosipkan dirinya sendiri… #sepatutnya citer ni xperlu diperbesar2kan lagi#

      0

      0
  6. Lisda Baik Ko Cerai Fauzi Tu says:

    Sy rasa org yg bermain api ialah si Fauzi ni. Dia yg jolok2 api kat Rita. kalau sy jadi Rita pun sy akan marah ni….. Sapa dia nak compare rumahtangga dia dgn rumahtangga Rita? Rita ada sibok2 nak mengusik hal rumahtangga si Fauzi ni? Tak paham la. Dari sini pon tau sapa yg busuuuukkk hati (muka pun dah macam buntut kuali lama yg penyek tu). Yg saya nampak selama ini Rita tak pernah burukkan org atau rumahtangga org pun KECUALI kalau org tu mulakan dulu. Sy bukan peminat Rita pon tapi rasa nak muntak bila baca statement si Fauzi muka macam beruk ni. (mmg ada sikit beruk itu pasal perangai pun mcm beruk)

    Kesian Lisdawati ada laki cam tu.

    0

    0
  7. cik pah says:

    shame on you, fauzi..
    What you gives you’ll get back..
    Watch out what you’re going to say, next time

    0

    0
  8. ssshhh says:

    poyo lah ko..bajet bagus..”saya masih laku..” tengkorak kau..!!!cermin muka dulu weyh..chettt……….

    0

    0
  9. aidil says:

    Si pozi ni sibuk nk panaskan hati rit ni apasal??selalunya org mcm ni minta perhatian sb dia memang ada hati kt org yg dia duk kutuk tu.agak cinta btepuk sbelah tangan

    0

    0
    • Aku rasalah says:

      Aku rasalah…pozi nih bertepuk sebelah tgn lah…..tu yg duk menyalak jer lebih….
      Rita ngan bini u…10 x ganda cantik wehhhh….lisda keding camtu ko nak bangga…suka suki jaga tepi kain org…ko jagalah bini ko tuh…

      Jgn asyik berforum jer lebey, tak habis2 puji laki….muntah aku…

      Orengeeeeeee …. Mana ko jelmalah ……mai lah puji laki hang kt sini weh….laki ko kemaruk ni hah…

      Life begin on 40 …….tunggu eik lisda…

      0

      0
      • Nilam says:

        btul tu.. klau nak jd isteri mitahli bknnya dgn cara puji laki semata-mata.. ttp la aurat tu.. spya laki tak tggung dosa isteri.. hihaaa..

        0

        0
  10. waty says:

    berani dia cakap mcm tu pada rita, sebelum ni perkahwinan pertama fauzi, tinggalkan isteri susah payah buat kuih jaga anak2 masa dia mula2 berlakon dulu, dia memg seorg lelaki yang teruk, wife dia kerja kerajaan masa tu..terpaksa buat kuih, jual nasi lemak semata2 nak sara anak..teruk la lelaki ni..

    0

    0
    • Betul tul says:

      Yer2… Time tu bini merana nak tambah duit…dia yg duk tergila2 kan betina… Padahal baru jer berlakon…

      Bodoh piang mamat ni cakap….

      0

      0
  11. esah says:

    Takburnya cakap macam itu..makcik tak mahu doa yang buruk pada rumahtangga kamu tapi kalau Allah nak uji sekelip mata je kena, masa itu makcik nak copy paste ayat kamu yang di atas itu :-p

    0

    0
  12. Hahaha says:

    Lisda, u better aware on ur husband…perasannnnn laku noks…

    Takpe lah pozi,org tak ingin tgk muka await hang melatah…
    Ni menunjukkan yg buruk2 n bodoh2 jer sukaaaas gosip ngan awak…yg nama baru nak naik….if ko aaron aziz, adi putra, fahrin ahmad, nak gak melopong baca…..

    0

    0
  13. kiahpropa says:

    kalau rumahtangga sendiri bahagia (kononnya),
    jangan dihina rumahtangga org lain..
    Allah s.w.t yg maha mengetahui..

    Umur dh 40, bkn utk rs bangga bila perempuan nk kt ko..
    Patutnya dh mula muhasabah diri amal ibadat yg mane blum cukup..

    Meludah ke langit nnt terkena muka sendiri bang oii..
    Time tu bila org ngate ko..ko jugak nk menyirap kan.

    0

    0
  14. fauzi muka penyangak says:

    ee..tolong la..ade ke ppuan nakkan ko muka penyangak..sebab tu watak ko berlakon slalu watak jahat..tak habis2 nak kepoh mamat sorang ni..dah takde cara lain ke ko nak cari publisiti..Bodoh!

    0

    0
  15. .................... says:

    aduhaiiii fauzi….sape la pompuan y malang y tergila2 kt awak tu walaupn awak dh beristeri….kalau aku x ingin la..muka ko pn bkn ensem …..geli jer….nk muntah pn ada la…lain la kalau suami Irma atau datok sheikh muzafar…baru la ummphhhhh…..

    0

    0
  16. Awek kl says:

    Pojie…. bini ko memg cantik & aku minat sgt lakonan dia, tapi dengan bangganya ko mengaku umur 40an masih laku tu agak memalukan sbb dengan umur 40an tu ko blom berjaya mendidik bini ko kearah jalan yg betul mengikut al Quran & sunnah… pakaian ko pon ketat bukan ada body mantop pon….maaf yer (pendapat saya)

    0

    0
  17. yellowhood says:

    macamlah hensem sangatt…perasaan.

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Ceh..patukah berbangga dirinya masih laku…????hahha.aku tengok biase2 he dia ni..udh2 le tuh..takpayah berbangga sakan..tak payah banding2 rumahtangga pozi dgn rita..aihhh..nanti tekena karma.????

    0

    0
  19. asam boi says:

    eii tolonglah… statement dia ni mmg saje nak buat provoke rita.. konon laku sgt la.. dah la tu fauzi oii.. umur dah 40 dah pon.. konon life begin at 40 la tuu..
    entah2 dulu si fauzi ni penah nak romen2 raba si rita ni.. muke dia kan menggatal je.. so rita dan si lisda begaduh la.. si fauzi ngadu ngan lisda rita yg cuba goda dia ke.. ala..mcm drama tuu..

    0

    0
  20. Ladylovered says:

    Kalau la dia ni bukan pelakon..mesti i kata poji ni perogol bersiri..
    muka tu muka gatal jee..eeee

    0

    0
  21. aku minat lisa ngan neelofa says:

    aku xminat ngan depa 3org nih.. tp aku pon kompius nape rita ni? past is past kan??? apo-apo jola jang…

    0

    0
    • Anonymous says:

      xsenang oiii nk hadap muka org yg pernah sakitkan hati kita…nak buat mcm xde ape2 yg berlaku…kecualilah dipertemukan di pagi raya yg mane tu je mase sesuai sbb ramai org mmbukak hati nk maafkan org mase ni..nk suruh lupakan mcm tu je…diorang ni artis, golongan yg jahil, hati cepat panas…kita yg bkn artis ni pun melatah kalau kena cuit…

      xcaye?ko suruh org kacau anak pak aji,cuit2 sket…tujuh keturunan pak aji tu x maafkan lagi aku ase..

      0

      0
  22. Pelik says:

    aku sarapan pagi bagai nk tercekik baca ayat fauzi y last tu….muka mcm penyangak boleh cakap laku lagi n ramai pompuan y suka dia…helllo….aku tengok muka ko pn x selera la fauzi….ko ckp uma tangga bahagia…tpi aku rasa uma tangga ko cam x kekal lama la…bukan aku x tahu y ko ni kaki pompuan cuma wife ko jer y selalu cover….

    0

    0
  23. e waida. says:

    encik selitone yg slalu komen kat beautifulnara ni nama sebenar dye asraf arseri ke? tnampak komen dye kt blog pen patah

    *takde kene mgene. heheh

    0

    0
  24. Apa2jer says:

    Perah Santan btol la mamat sekor ni…….nk muntah aku mmbaca statement die ni…..x laku pn…..klau iya pn ko bhgia d luar jgn la hina rumhtgga org……msa akn dtg pn blum tntu ko bhgia la……

    0

    0
  25. minacho says:

    sengal punya laki…
    perasan laku..top meletop..sampai x sedar diri..
    ko tu apa la yang hebat sgt…????

    0

    0
  26. hok alohh says:

    bajet lakuuu…. phuiiiiiii…. hok aalohhh

    0

    0
  27. tak sanggup aku says:

    eyewww…muka cam perogol bersiri lagi mau perasan…
    kalau ade pon yg tergila kat awk…yg spesies kelab malam mcm awk jugak ler encik pozi oiii!!!!! LAKU la sgt

    0

    0
  28. Anonymous says:

    dh la muke tak ensem…mcm la ko tak penah cerai dulu.. nak ngate orang pulak… aiyooo

    0

    0
  29. rr says:

    muke cm jebeng ( indon) mengaku lakuu phuii,,,,!!!

    0

    0
  30. buah ciku says:

    “…kami bahagia sehingga sekarang dan bagaimana pula dengan rumah tangga Rita?”
    “…saya sebenarnya masih lagi laku”

    Ayat riak dan takbur.
    Hmm..patutlah dulu ada gossip kata Fauzi Nawawi main kayu tiga.

    0

    0
  31. Aku says:

    leh…eleh….muka mcm ni x ensem pn ada org nk lagi ke….kelakar le…..kalau y ckp tu aaron ke..ady putra ke..datok sheik muzafar ke..haa..atau suami Irma ke boleh la d terima…ni muka y cam ungka pn leh cakap cam ni….wat orang makin menyampah ada la…lain kali cermin dulu muka tu pojie…ckp ngan isteri awak soh li cermin y besar sikit kt uma..

    0

    0
  32. . says:

    entah kenapa aku x berapa suka kalau dia berlakon kt tv…aku tengok muka pojie ni mcm x ada daya tarikan……muka bajet ensem tpi poyo sebenarnya….

    0

    0
  33. peti sjok says:

    wakakakakaka

    0

    0
  34. Pilih kasih says:

    pojie ni pagi2 dh wat org panas…bukan panas apa..panas y dia wat statement x masuk akal….statement y menjerut diri dia sendiri…..tu la..lain kali kalau nk wat statement tu cermin muka dulu….

    0

    0
  35. Anonymous says:

    Bang naraaaaa…cuba la korek cite y ND Lala marahkan shanaz kt metro hri ni…..

    0

    0
    • min says:

      dia x nak la anak dia x focus pd nyanyian..skrg tgh meletop.ulang alik shanghai.. skrg bapak dia yg uruskan..lepas kawen?

      0

      0
  36. laptop_acer says:

    dulu kan rotikaya penah wat kuar bbm yg die (pauzi) ni kutuk lisda. die ckp boring ngan lisda la, and ajak pempuan yg bbm ngan die tu kuar same. member aku cakap pauzi ni stok gatal gile. sbb dh penah bce msg die ngan prempuan lain. ajak tido ok. bole tanye pauzi sndiri btol ke idak. and dh beberapa kali aku jumpe lisda kat jusco, bawak anak ngan mak dia je. so mane bahagia kau pauzi? bz blakon kotttttttttttt, gelemer lah sangat kan? (ni sarcastic ye, jangan tak paham lak)

    0

    0
    • Mimi says:

      Hari tu pun macam ada keluar statement dia kan, dia kata dia memang suka sms macam tu kat budak-budak muda, saja nak test market, tapi lisda pun tahu and diorang sama-sama gelakkan konon. Entah betul ke lisda tu sebodoh itu.

      Lisda ni, aku rasa terpaksa jadi tukang cover. Tak nak aibkan suami kan.

      0

      0
  37. Puteh says:

    Rita tolong jangan balas statement laki prasan ni

    0

    0
    • red says:

      betul3…..
      Jgn layan dan melenting,cool je….kalau awk diam,ia menunjukkn kematangan awak. Buat macam taik hanyut je mamat POYOOOO……ni….

      0

      0
  38. Mat K says:

    ah, perasan lah pulak pakcik ni…

    0

    0
  39. ck slmh says:

    puiiihhhhhhh!

    0

    0
  40. pozi says:

    berlagak nye ayat…kalau Allah berkehendak dgn sekelip mata blh berlaku…

    0

    0
  41. ck beatriz says:

    kecoh la lu mat…cm la ensem sgt, perghhh geli siakkk..

    0

    0
  42. kak Nera says:

    ko bahagia… bini ko? ngan anak tiri besar panjang tu.. bahagia kah?

    0

    0
  43. saje2 says:

    ish3.ayat last tu xpatut.bahagian masing2. panjang perjalanan kat dunia ni.da naseb rita mcm tu,kite xtau lg naseb kite nt mcm mane kan.mmg xpatut.

    0

    0
  44. nz says:

    harap rita xpayah balasla statement bodoh fauzi bangla nie..entah ape2 perasaan lebih.mcmla die xde masalah, mcm2 kisah die dgn pompuan lain, dahla kaki clubbing, dulu kes dgn zarina anjoulie tue,ida nerina n mcm2 lglah. mcmla die xpernh bercerai dulu.rita dah senyap ko bising2 byk kali ape hal..entah2 pozi tgh panas kot rita femes skrg dgn sehangat asmara..haha

    0

    0
  45. attention says:

    ade sesapa tahu kisah mereka ni? cer story ckit…
    si pozi a.k.a ponzi ni dulu duda ker? anak naka bini…deceraikan..? kesiannyer…
    pstu betul ke rita & lisda bperang psl berebut pozi dulu… aduii pehal la nk rebut psl jantan tak semenggah muka pecah rumah ni. pnh dgr cter ni dlu tp xtau kesahihannya.
    Dan hrni br aku tahu rupanye pozi tu duda..laaa rupanye lisda tu kawen dgn duda perasan encem ni, ada ank tiri lg… tp klu dpt duda encem mcm si irma hasmie, puas hati la jugak..haha..
    alah rita, ko x pyh heran dgn statement pozi tu, ko bernasib baik sbb xbjodoh dgn pozi tu. and rita jauh lebih cun dan vogue drpd lisda yg kering dan xbpe cun tu. hehe.

    pozi x baik ckp besar, konon nk kutuk rmhtangga rita padahal, rmhtgga dia pn pnh dilanggar garuda dlu..ko pn sama jer..!! klu xpsl lisda tu meraung2 merayu ko..aku rs ko tu pn 2 x 5 je jahanam nye..perasan pompn tergila2 kt dia, ntah2 ko tu yg jahat, tau nk buat maksiat dgn pompn jer.(kes pozi dgn ida nerina tu) Start today aku banned FAUZI NAWAWI.

    0

    0
  46. Cik adik says:

    Hahaha poji bg statement nk membakar jolok buah… mcm nk lancar perang jer… poji batu api..

    0

    0
  47. samsul says:

    bangga la pulokk jd play boi wkwkwkw..l

    0

    0
  48. Anonymous says:

    geli la gn pakcik poji nie..adooiiiiiiiiiiiiiiihhhhh….ce p cermin diri tu dulu..tgk dri atas smpai bawah yerrrr…eiiiiiiiiiiiiii…muntah pelangi tau i baca statement pakcik poji nie

    0

    0
  49. comel87 says:

    perlu ke ayat last ko tu pauzi oii… nk ckp pasl umah tangga org…ishh

    0

    0
  50. org bunian says:

    woooo..wooo..woooo…nasihat pada bro fauzi ni..huuuhhhhhhhh..jangan bangga diri, jangan ingat kamu akan bahagia selamanya..ari ni ko bahagia..tp perjalanan masih jauh bro..ko jgn compare diri ko dengan rita..cara ko terlalu bangga diri..ko tak tahu apa yang akan jadi hari esok.. if ko baik sangat..apasal ko ceraikan 1st wife ko? owhh sebab ko bangga ramai wanita tergila-gila kan ko?..aku rasa Lisda perlu bersedia menghadapi hari2 yang mendatang..biasa org bangga diri ni..org yang tak sedar diri..bila dah kena batang hidung sendiri baru ko tau..tp rasanya dia tak kisah..sebab dah biasa..yang parah lisda la..nasip ko la lisda..dpt suami perassan dan buaya darat..

    0

    0
  51. lily says:

    tolonglaaaaaa…..nak muntah dgr statement die…

    0

    0
  52. xsuke expose says:

    alahai,macamla org xtau yg dia tu mcm2 skandal gak kt blakang..mmg kaki pompuan pun..bini dia pun tau,cuma cover dpt umum je konon2 bahagia…

    0

    0
  53. zarazoro says:

    gampangnye ayat ko poji…muntah membacenye

    0

    0
  54. mayang says:

    gilooo ahh mamat ni..perassan dan confident giller bahagia hingga akhir hayat.. if rita baca komen kita kat sini..tak payah nak keluarkan kenyataan.. biarkan la mamat ni perasaan seorg2,,kita tunggu dan lihat apa jadi dengan mamat seekor ni..to lisda..klu satu hari nanti rumahtangga korang goyah..ingat balik kata-kata laki ko ni..

    0

    0
  55. geli lah says:

    meroyan nk mampus la mamat ni…. pagi2 dah bt org muntah darah … pls lah..

    0

    0
  56. kunangkunang says:

    Tak payah nak bangga sangat rumah tangga bahagia. Suka hati je hina orang yang ade masalah rumah tangga. jadi kat diri sendiri baru tau. puiii

    0

    0
  57. silent reader says:

    xminat die ni…xhensem

    0

    0
  58. duri says:

    eleh prasan..nisda jelah yg nak jadi bini ko..org lain xpandang pun setakat muka lelai mcm nie

    0

    0
  59. mizz says:

    tengah bahagia…bila kata2 dia terbalik nti taulah dia apa erti derita…cukuplah berlakon di depan kamera fauzi jgn simpan skrip tu smpi terbawa2 dlm kehidupan sbnr…ada pembaca mgkn arif dgn sikap sebenar anda…

    0

    0
  60. umi says:

    aku rasa dulu si pozi ni minat rita, tapi rita tak layan (not my taste). pastu si pozi api apikan kat lisda (kes kat swimming pool). tu yang dia bengang sampai sekarang. sudahlah pozi, muka ko macam pecah rumah aka perogol bersiri. aku heran betul kanapa si lisda ni nak kat dia. kena minyak dagu ke hapa. walau macam macam kes, si lisda still nak pertahankan laki dia.

    0

    0
  61. Anonymous says:

    to poji kalu bahagia x perlu la nk pose lebih2 cukup la ko ngan family ko je yg tau x perlu la pertikai rumahtangga org lain…..

    0

    0
  62. Telingaku terdengar al-kisah... says:

    Aku dengar kawan aku yang pernah satu sekolah dengan Pozi citer:

    Kesian kat bekas isteri pertama dia dulu. Masa zaman susah, bekas isteri pertama dia bertungkus lumus berniaga buger dengan Pozi ni kat luar supermarket kat Pantai Remis tu. Cari rezki untuk anak. Bila Pozi ni p KL, cari peluang kerja sebagai krew production, dan lepas dapat pulak tawaran jadi stuntman dengan HVD Production kat Cheras tu dan Wayang Tinggi, mulalah lupa daratan macam Si Tenggang. Akhirnya, tadkdir penentu segala, anak dan isteri ditinggalkan…

    0

    0
  63. sha says:

    vodo viler vavi betul la jantan muker jamban ni…ko duk dediam la …ko sengaja usik sarang tebuan..nak tunggu ratu dlm tu mengamuk ker…mengamuk kan tak cukup tanah ko nak lari…….
    apsal ada niat agar rr balas ker… to rr..jgn layang orang vodo viler vavi ni….

    0

    0
  64. hmmm says:

    hahaha. mcm tahi je statement. ingat dia hensem leteww…

    0

    0
  65. lina says:

    macam memang nak suruh perang balik je ni….memang HOT!! HOTDOH!!!!!!!!!! wawawawawa……..

    0

    0
  66. ciribiri says:

    perahsantan!!!

    0

    0
  67. ciribiri says:

    perahsantan!!! perasan lebih la ko!!

    0

    0
  68. ciribiri says:

    perahsantan!!! perasan la ko!!!!

    0

    0
  69. saya lalala says:

    rita > tabahla ngan kenyataan org tak cukup akal ni

    lisda > kesian laa kat ko dapat suami camni… kalau aku malu laa ngn statement dia ni… lainla kau pun bangga konon laki ko tu hensem la konon smpi ramai prmpn suke kat dia dan ko bangga ko adalah pilihan laki ko ni… plsssss la…

    fauzi > alaaaa ape sgtla nak di banggakan… tah2 prmpn tu sume jns yg gedik2.. pendek akal je nak kat ko!!

    0

    0
  70. KUDUS MULUS says:

    OMG!!!!!!!!!!! HENCEM SGT KE.TUIIIIIIIIII HENCEM LAGI SALLEH YAAKOB

    0

    0
  71. tak suka artis berlagak says:

    Fauzi ni bagi statement poyo dan sial.. kalau kau dah bahagia dgn Lisda, tak perlulah kau nak pertikai rumahtangga Rita.. kalau suatu hari Allah uji rumahtangga kau dgn Lisda jugak, baru masa tu kau tahu camana rasanya kan? bongkak, berlagak, riak dan bajet hot walaupun muka kau langsung tak hensem.. kau patut bersyukur dpt Lisda, kau dgn Lisdawati sgtlah tidak padan sbb muka kau sgt2lah buruk dan jenis jahat.. apapun aku taknak pertikaikan sgt rumahtangga kau, dah jodoh kau tapi tolong jgn BONGKAK sgtlah kau Fauzi…..

    0

    0
  72. fatty jul says:

    setakat nak pura2 bahagia depan org je buat ape, ko btol2 bahagia ke???setakat digossipkan dengan betina2 sundal, xpayah la nak riak sgt lah..

    0

    0
  73. rainbow says:

    rasenye bkn sbb pernah bercinta..tp sbb tak tahan dgn mulut fauzi nawawi ni..tgk la, tak berjumpe pn sakan die kuar statement..klau jmpe depan2 mmg buat gaduh je..

    0

    0
  74. loli says:

    ksian lisda dpt laki mcm ni.lisda ni menjeruk rase je.dpn press ckp dia ok la bla bla.pdhal sbnrnye x.ramai artis2 tau si fauzi ni jnis mcm mn.jnis mggatal.pegi la jg rambut rebonding ko tu poji ye.takot kalo kna ujan tkt berketak da sbiji mcm org asli.hahaha

    0

    0
  75. aku says:

    wahhh…mendabik dada ko yer poji! ko bahagia n Rita sebaliknya…hamboihhhh kemainnnn lagikkk… pastu bajet sgt diri tu laku ehh…*loye ok!

    0

    0
  76. Setahu aku says:

    Fauzi mmg tergila2 kan rita,
    Rita tolak coz dgn aidil masa tuh..derang dah lama bercinta…
    N fauzi kerja mengapi2 kan org tak habis2….terus terbang ke lisda..lisda yg poyoooooossss….percaya cakap manis mamat nih….NISDAWATI pun tgh naik jugak time tuh…
    Sampailah satu saat dia masih tergila2 kan rita…n sakit ati terus buat cerita rita ushar dia…si lisda bengap pun pi serang…tanpa usul periksa…sbb termakan kata2 mamat posi nih hah…

    Tu yg uat rita benggang tuh….ko nak nafikan ke pozi?

    0

    0
  77. huhuhu...opss... says:

    kesiannye dgn pakcik poji ni….pakcik oi sedar2 la diri tu…kubur dah kata mari dah….bekas isteri n anak2 dah bg nafkah lom? jgn sibuk ngan hal org lain pulak…ntah2 dl rita reject dia tu yg sampai skunk ni dia x puas hati lagi kot…pakcik tu bukan taste rita n mana2 pempuan pun…bajet2 jer….adoi ai…jgn ingat sume pempuan pakcik leh makan…..Astaghfirullahalazim…Maaf la ye….

    0

    0
  78. Lagubestbest says:

    Heheh ayat.. ce kalo bini tu rela u kawin dua, bukan takat ‘xpnah bcinta’, malah ‘saya memang minat dan mencintai rita rudaini semenjak dia masih isteri orang’ kot. Giler tolak rita, hotstuff kot, xcaya tgok dalam drama sehangat asmara, HD lagi.

    0

    0
  79. koko says:

    kesian ko poji

    0

    0
  80. Anonymous says:

    rumahtangga ko ok sbb bni ko penyabo ngan perangai buaya ko tu aku rs…kalo hrpkan ko…hampeh

    0

    0
  81. june says:

    JUAH sial si Fauzi ni!!
    Riak..dah tak lama ler tu!

    0

    0
  82. Anonymous says:

    Assalamualaikum Encik Fauzi Nawawi (minta maaf kalau salah eja)

    Selepas insiden pergaduhan mereka (Rita dan Lisdawati), saya berkahwin dengan Lisda dan kami bahagia sehingga sekarang dan bagaimana pula dengan rumah tangga Rita?

    Saya nak tegur sikit tentang kenyataan Encik Fauzi di atas. Macam nie, Encik Fauzi, kalau awak nak bagitau seluruh dunia yang awak tu tak pernak cinta atau bercinta dengan Rita sebelum atau selepas dia kahwin, cukuplah cakap macam tu je. Tak payahlah nak sambut ayat tentang rumahtangga dia. Dia nak ke jadi macam tu. Lagi pula, siapa beri awak hak dan kuasa nak cakap macam tu. Yelah itu mulut awak tapi awak tahu tak, jika selepas nie Tuhan takdirkan rumahtangga awak ada masalah besar atau porak-peranda (maaf ye bukan mendoakan tetapi jika sekiranya), semua tu kerana kenyataan sombong awak tu, seluruh dunia akan ketawakan awak. Dan awak mesti ingat, dunia ini milik ALLAH tau, walaupun tuhan tak kejam, tapi ALLAH dah kata dan berjanji, setiap perbuatan pasti menerima balasan samada baik atau jahat. Ingat tu, dan awak mungkin lupa jugak, sebelum awak kawin dengan Lisdawati rumahtangga awak pernah roboh kan? Esok awak belum tahu lagi kesudahan rumahtangga awak, jadi janganlah sombong sangat. Kalau kita doakan yang baik untuk seorang manusia, sepuluh atau mungkin lebih akan doakan kebaikan untuk awak. Sombong nampak???!!!

    0

    0
  83. cik salina says:

    bkan die ke artis y bg msg seks kt zarina anjulie? ewww..ensem sgt..klah beto tau.. (mata keatas, tangan ke dada) tlg la..muntah nsik beriani ak la..muke cam laki perogol,,

    0

    0
  84. Secret Admirer Fauzi Nawawi says:

    U olls jgn nak gedik kutuk die tau…Die paling hensem hebat macho badan ketak…HOT sangat!!!! I nak kat u la Fauzi Nawawi…….Aaron Aziz, Adi Putra, Jehan Miskin, Remy Ishak, Saheizy Sam semuanya I tak heran!!!!! Sebab I minat sangat ng Fauzi Nawawi ni…Isk hebat sangatlah!!!! Abg……Please…..Gegurl nak abang……

    0

    0
  85. poji perasan says:

    harap2 nara g la interbiu anak2 pakcik poji ni..nak tau gak..da beso ke belom..huhauhauah
    men life begins at 40…..jantan perasan

    0

    0
  86. Anonymous says:

    aku rasa gara2 c fauzi ni la kot lisda putus tunang gan tunang org sabah dia tu dlu. Tunang dia dlu 10x lebih hensem dari fauzi ni..jgn nk blagak la fauzi oi

    0

    0
  87. miss zandra says:

    Bencikk aku dgn jantan sex maniac nih!

    0

    0
  88. :)26 says:

    a real dumb “axx hole”. Gd 4 u 2 hv a wonderful marriage… but don’t used that 4 an example just 2 hurt some else.

    0

    0
  89. Poyolaa ko says:

    Muka macam pecah rumah. Dah la bimbo.cehhh

    0

    0
  90. thatsnotmyname says:

    tak boleh blah la statement ko!!mmg sesuai dgn ko la lisda..dh ko pilih kan…jantan gila betina,kaki minum bagai ni yg ko suka..dah bg bukti laki ko main ngan betina lain pun x percaya..eh!!lupa lak..ko kena control ek..xpelah..redha je la..

    0

    0
  91. Thumbelina says:

    Nak tambah sikit je lagi. Ingatkan kaum perempuan je yg selalu dikatakan cetek fikiran, rupanya ada jugak kaum lelaki yang tak mahu ketinggalan, mengalahkan kaum pompuan lak tu. Satu lagi, baik Rita mahu pun isteri dia Lisdawati tak plak panjang2 ceta, ini dia plak yang terlebih. Rita buat statement consisten je, dia cuma cakap tak nak Encik Fauzi Nawawi ni ada kat tempat shooting kalau dia tengah shooting dan tak ade plak Rita malukan dia pun. Kenapa nak malukan orang Encik Fauzi Nawawi? Tinggi sangat ke darjat awak tu? Isteri awak pun tak komen lebih2, ni awak plak yg nak panjangkan cerita. Ni seolah2 betul plak yang awak nie ada buat salah dulu kan kat Rita, tulah yang terhegeh2 buat statement ‘TAK PERNAH BERCINTA’ dengan RITA, sebab awak rasa tergugat, takut RITA buat statement lanjutan tentang awak. RITA tak bodohlah, sebab tu dia cuma cakap tak nak jumpa awak, FULL STOP. Nampaklah pulak awak tu yang cetek, nak kata B***H, mcm tak tapi seperti iye.

    0

    0
  92. makcik says:

    Please dont compare your life with other, fauzi. You are not good either.

    0

    0
  93. mak jemah says:

    minta maaflah ye cik poji oii..mak jemah ni memang mengaku tak lawa..tapi cik poji ni muka macam jambu batu yg busuk lagi tergolek dilenyek lori..adohai..cik rita tu beranak pinak pun tetap gojes n laku..anda?setakat ponen & gro umur 45 thn keatas yg berdamping x yah beriya nak cerita..cik rita tu xmo dekat ngan cik poji sebab menyampah tengok muka cik poji..alahai xkuasa mak jemah dengan jantan perasan xsedar diri ni..gi la flush muka tu kt mangkuk jamban 13 kali..tu pun xtentu lg encem mcm adi putra..hahaha

    0

    0
  94. mak jemah says:

    Cik Poji ohh Cik Poji..awatlah bodoh piang bebenor cik poji ni..org xmo dia kat set sebab nyampah tengok mika gatai hang tu..minta maapler yea..nak ngutuk ckit..mak jemah sedor mak jemah ni xdele lawa pun..tapi cik poji tolongla sedar ckit.muka macam jambu batu kn gelek dek lori treler ada hati ngaku didampingi dengan aweks..setakat aweks yg 45thn keatas kt club..apa kelasnye hoii..pontianak,langsuir pun xselera nengok cik poji hoiii..cik rita tu menten je cantiknya walaupun da beranak pinak..tolongla..geli mak jemah dgn lelaki perasan fofular ni..gi la flush muka tu dlm mangkuk jamban kt toilet puduraya 15 kali

    0

    0
  95. Anonymous says:

    huhu..wlu cmna pn Rita pling lawa la drpd Lisdawati,sekian.

    0

    0
  96. Anonymous says:

    Rita lg HOT drpd Lisdawati

    0

    0
  97. Anonymous says:

    e’eLeh muka fauzi ni mcm muka zmn dlu muka pendekar laksama ntah pa pe la dia ni,hensem ape nyer..

    0

    0
    • Serojaputih says:

      nyampah pulak aku tengok Romantika kat Astro time Lisdawati & laki dia tu…..menunjuk sangat cam bahagia…sikit2 dah lah..sampaikan atas katil pun nak shot..romantik lah sgt…naik meluat aku tengok…alah kalau Director suruh tp kalau xnak sbb ia terlalu privacy xkan director nak marah kot!!!! tup2 nanti bercerai-berai. bukan boleh sangat artis2 ni ..hari ni sayang2, seia sekata, seiring sejalan lpas tu dengar2 gi mahkaman syarikah kes cerai…selalu sgt camtu….
      kalau dah bahagia sgt pun xyahlah nak buat statement bandingkan hidup kita ngan hidup org lain…xsemestinya kita akan bahagia sampai ke syurga…..

      0

      0
    • Anonymous says:

      korang tengok x Romantika ASTRO…over siotttt…….nyampah aku tengok pasangan tu…xpe kita tengok adakah mereka akan bahagia sampai ke syurga atau…akan ada pemohonan yang akan sampai ke Mahkamah Syariah…..????
      jangan pernah membandingkan hidup kita dengan hidup orang lain…sebab kita ada bahagian masing2…mungkin dah bahagian Rita cam gitu…

      0

      0