Written by Bella | June 1st, 2016

Faye Kusari nama yang sejak akhir-akhir ini dihimpit dengan pelbagai gosip,bermula dengan tuduhan dimana beliau dikatakan punca Elly Mazlein bercerai sehinggalah kejadian dimana beliau difitnah melakukan perbuatan tidak senonoh dan menjadi mangsa laporan khalwat palsu.

Boleh dikatakan, dalam satu masa pelbagai ujian yang mendatang didalam kehidupan Faye.

Namun, Faye tidak merungut dan meluahkan rasa syukur kerana rezeki beliau sedikit pun tidak terjejas kerana kontroversi berkenaan.

Malah, Faye juga dapat lihat masih ramai yang menyokong beliau daripada belakang dalam menempuhi setiap dugaan.

Saya percaya rezeki itu datangnya dari Allah. Tawaran berlakon tetap ada dan tidak terjejas dengan kontroversi melanda. Agenda seni juga berjalann lancar seperti biasa.

Ternyata masih ada peminat yang memberi sokongan kepada saya. Saya juga percaya kebenaran akan terserlah satu hari nanti.

Dalam perkembangan lain, Faye yang memiliki lesen lumba kereta profesional bakal beranding dengan pelawak Zizan Razak dalam Malaysian Speed Festival yang akan berlangsung pada Jun hingga November ini dan bakal beraksi dalam kategori Race Car 1600 di Litar Antarabangsa Sepang 5 Jun ini.

Sumber Berita : THE MALAY MAIL ONLINE

17 responses to Saya Percaya Rezeki Daripada Allah, Tawaran Berlakon Masih Ada Walaupun Dihimpit Kontroversi – Faye Kusairi

  1. Pandan Kaya says:

    Jahat mana sekalipun perempuan tu (hanis/faye/zarema/memey dan seangkatan), wajib mesti ada juga yang support dan menyokong. Betul2 tak faham kenapa. mungkin penyokong mereka sama macam mereka ke..hm

    0

    0
    • Anonymous says:

      kau pelik itu. Aku pelik retis macamana sucks sekali pun, ada jugak peminat. Tambah pelik, peminat2 tu makcik hakak yang bertudung. Bila bab konsert ke… Ya Allah, gedikkkkk terkinja2 macam monyet. Taksubnya lah.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Biasa yg minat tu semua suri rumah atau hakak2 yg xbrapa nk fkir psal mslh opis sgt. Mgkn mrk2 yg keje potong bawang dkt restoran n yg kje kat amik order kat kedai..

        0

        0
    • Minah Jambu say no to drug says:

      Rezeki Ada di mana mana pegi la Jual Nasi lemak ke Nasi Padang ke kenapa Maseh nk berlakon lagi ! Gatal kan !

      0

      0
    • Chait says:

      Ni lagi sorg yg tak diperlukan dlm industri. Rupe takde talent pun takde kau jgn nak berharap nak job sgt lah.
      Dah la buat org becerai, sorg lagi minah tudung yg tak bleh harap. Pigidah!

      0

      0
  2. saa says:

    Aik? Tiba2 kau jadi ustazah pulak? Rezeki dari allah? Yg kau porak peranda rumahtangga orang tu kira halal le? Pasai tu sekarang ni nama je muslimah tapi perangai biar betul kalah setan….lepas tu rezeki dari allah, aiyo another confuse muslimah

    0

    0
  3. TABUAN says:

    BUKAN MAIN UGUT NAK SAMANNNNN…
    TAK SAMAN2 PUNNNNNN….

    TAK SAMAN MAKNANYER YA LAH TU PARASITE RUMAHTANGGA KAUM SENDIRI….

    0

    0
  4. Anonymous says:

    taknak buka mulut kes dengan elly ke???tempoh 2 bulan dah cukup kan???

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Konon bajet baik.. pdahal caras laki org… pe prasaan dorg yek?? Aku dulu msa blom kwin klau bole elakkn kwn dgn laki org.. somi aku dulu pun aku siasat abis2san tkot terambik pakwe,tunang atau laki org.. aku x nk org nngis sbb aku.. pastu sumpah seranah aku x senang hidup aku dibuatnya nnti..

    0

    0
  6. yang benar says:

    Biar tak cantik asal hati baik. Ni dah le tak cantik, hati busuk pula tu. bajet muslimah.

    0

    0
  7. melati says:

    tak lama lagi meniaga tudung lew plak Minah ni…….!!!

    0

    0
  8. Dastar says:

    All the best, Faye.

    0

    0
  9. dina says:

    artis bila pakai tudung jer.. dah kata berhijrah.
    perangai tetap sama.
    kalau betul dah berhijrah x payahlah selfie2 lagi.

    0

    0
  10. faezah ngilai ngilai says:

    kalau uols nak tahu
    si elly mazlin dulu pun caras ex laki dia dr bininya
    sekarang Tuhan bagi cashhhhhh
    senarai peramaps ni ramai
    tok ti ko jgn lupa masukkan dlm list…..

    0

    0
    • aton says:

      xbaik fitnh..dosa..bukti xckup..takat bca kat blog2 hiburan yg x pasti sahih or x?

      0

      0
  11. missv says:

    ko dah saman elly mazlin blom…beria nak saman…serupa najib la ko ni…

    0

    0