Written by AbangNara | June 4th, 2012

Sudah agak lama rasanya tersebar gambar yang kononnya milik Nora Danish sedang mabuk di sebuah kelab sehingga menampakkan seluar dalamnya. Namun sehingga hari ini, Nora Danish tidak mengeluarkan sebarang kenyataan, sama ada mengiyakan atau menafikan wanita di dalam gambar itu adalah dirinya.

gambar nora danish

Dan semalam, menerusi BiPop, Nora Danish mengeluarkan beberapa persoalan tentang kesahihan gambar tersebut. Sekali baca, memang ada betul juga kata Nora Danish seperti di bawah:-

Saya nak tanya, adakah gambar yang tersebar di internet itu ada menunjukkan botol arak berselerak? Adakah gambar tersebut menunjukkan gadis berkenaan berada dalam keadaan mabuk, tak ada! Gambar itu juga tidak menunjukkan sebarang tarikh, kononnya dilakukan sekembalinya saya dari umrah. Kebenarannya memang tak ada langsung. Lepas itu kata nampak seluar dalam, kemudian dikaburkan. Saya malas nak komen, lagipun pengurusan MIG Productions, bos saya, David Teo tidak membenarkan saya membuat sebarang ulasan berhubung gambar berkenaan. Cerita di dalam blog itu pun tidak menyebut sebarang nama, lainlah kalau ada nama saya, pasti saya ambil tindakan.

Abang Nara dah tengok gambar tersebut dan segala persoalan yang dikeluarkan oleh Nora Danish di atas memang ada kebenarannya. Memang tak ada gambar botol arak, atau tarikh pada gambar tersebut. Malah gambar tersebut memang samar-samar dan sukar untuk membuat pengesahan siapakah gadis di dalam gambar tersebut. Kata Nora Danish lagi:-

Sekiranya benar itu gambar saya, ramai peminat yang bertanya, apa bukti yang mengatakan saya mabu, mana tarikh yang dikatakan insiden itu berlaku selepas saya balik umrah? Sekembalinya saya daripada umrah, saya tidak terbabit dengan sebarang penggambaran, saya hanya bercuti dengan anak, jadi benda ni memang tak logik.

Dan Nora Danish enggan memberi sebarang pengesahan sama ada gadis di dalam gambar itu adalah dirinya atau pun tidak. Abang Nara itu satu tindakan yang patut dibuat oleh Nora Danish. Lebih baik tumpukan perhatian kepada kerjaya daripada menghabiskan masa melayan cerita sebegini. Tak gitu?

118 responses to Saya Malas Nak Komen Isu Gambar Seluar Dalam – Nora Danish

  1. mariana says:

    hmMMM,, sudah2 la memalukan kak ND…

    0

    0
    • WE LOVE FS says:

      hi nora… ko g majlis MIG pas balik umrah hari tu ko pkai baju ape erk? saje jer sekadar bertanya..

      0

      0
      • underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!underwear!

        0

        0
      • NORA ELENA says:

        tanya sama pokok…. apa sebab goyang… nanti jawab pokok.. angin BALI yang goncang……

        0

        0
      • Zed Zaidi says:

        seluar dalam!seluar dalam!seluar dalam!seluar dalam!seluar dalam!seluar dalam!seluar dalam!seluar dalam!seluar dalam!seluar dalam!seluar dalam!seluar dalam!seluar dalam!seluar dalam!seluar dalam!seluar dalam!seluar dalam!seluar dalam!seluar dalam!seluar dalam!seluar dalam!seluar dalam!seluar dalam!seluar dalam!seluar dalam!seluar dalam!seluar dalam!

        0

        0
      • Anonymous says:

        korg ni xabis2 jd batu api, fan fs duk memaki kat sini, fan nd duk memaki kat page fs. ape nak jd ngan korg ni ha??

        0

        0
      • Siti Kembang Setaman says:

        MALAS? itu la artis.. bila time nak buat tak pernah terfikir kemudaratannya.. bila dh buat, malas pulak jawapannya.. ini kah artis yg layak untuk dijadikkan duta untuk kita semua mengerjakan umrah barangkali?

        0

        0
      • Neelonkang Ratu Flat Sentul says:

        David Teoh lagi…senang kau kawin je lah dengan apek tua tu. Adakahkah dosa,maruah dan moral kau terletak ditangan si apek tu. Sila tampil wahai pompuan bebal.

        0

        0
      • PENCINTA ISLAM says:

        Nora Danish bertuhankan David Teo ke?

        0

        0
      • Kedai 1 Malaysia Jual Spender 1 Malaysia..
        mesti engko(ND) beli kat situ…hehe

        0

        0
      • Presiden Persatuan Untuk Isteri Misteri (PUki)- Zed Zaini says:

        Ala, 1 seluar dalam pun nak gaduh-gaduh, Nanti I belikan U seluar dalam baru ok?

        0

        0
      • Superman says:

        pasal ‘spender’ pun nak jadi isu ke? aku dah pakai sejak spender merah sejak tahun 70an.

        0

        0
      • BERANI KERANA BENAR says:

        NO KOMEN..MEANS BETUL LA TU.

        0

        0
      • Fasha Sendhat says:

        tu la balasan ALLAH mengutuk aku dulu. kan dah kena batang hidung kau sendiri..OH WELLLLLL…HAHAHAHAHAHA!!!

        0

        0
      • Karma says:

        Once upon a time….(didalam sebuah majlis warna warni paling gemilang)

        Pemenang utk anugerah “Bintang Paling Hipokrit Malaya 2012? jatuh kepada (drum roll) dum dum dum dummmmm cakpong! (penonton2 dah suspense, ada yg gigit jari hingga putus kuku)…………yah,tahniah, jatuh kepada janda gersang…… Nora Danish !!!!

        (Pak Nil naik ke pentas mengejar Nora Danish. Nora Danish pusing cakap, oh please!, turun sekrang wahai si kertu. Penonton2 bersorak2 hingga ada yg terasuk histeria)

        Sekian, majlis bersurai. (bersambung….jumpa lagi tahun depan)

        0

        0
      • niki says:

        sudah.. sudah la tu..
        kalu dia ke mana2 skali pun.. bertelanjang skali pun..
        apa ngko org peduli… ngko org yg tanggung dosa dia ke… ?

        0

        0
      • Ratu Bunting Pelamin says:

        dia sanggup tinggalkan isterinya utk I.. kau ado?

        0

        0
      • Rosnah Mat Deris says:

        sudah2 la mengutok. kau orang ni sebenarnya tak paham naluri seorang insan bergelar janda. jadi janda bukan senang dik. terutama yg cantikkkk solid macam aku ni. janda jugak manusia. ada hati dan perasaan. kaurang apa tau, hari2 bergossip kerjanya.

        0

        0
      • aku suka spender!!!!!

        0

        0
    • apa nak malu..tunjuk seluar dalam je,,,
      aku tunjuk tetes tak malu pun..

      0

      0
    • sungguh tak terkejut says:

      dia memang kaki disko pun betina palsu ni.
      luaran nampak baik sopan, tapi fake dan hipokrit giler.
      menyampah!

      0

      0
    • nak tunjuk underwear jugaklah..baru bleh masuk blog BN…huhuhu

      0

      0
      • IsteriVIP says:

        Hello Loofah! bukan ke mmg ada gambar awak tu dah terang2 tayang spender??? Hahaha…jgn nak buat lawak laaa mcm awak tu innocent sgt. Puiii!

        0

        0
      • Anonymous says:

        ”Bukan seperti sesetengah orang yang mengaku dia sahabat saya, namun yang sebenarnya sekadar mahu nama. Sahabat yang mengaku saya sahabatnya tetapi blog saya pun tidak ada dalam senarai linknya. Malah lebih komennya diblog anak saya.”-NaniRostam. Gila poyo kan mak Hanis ni. Tolongla sedar ko tu da tua bukan bebbudak nak jadi x mtg. Nampak sgt tak reti menilai pesahbatan. Klaau nak bersahabat apakah wajib utk kawan dia letak link blog dia. Dasar sengal. Btw betul ke Hanis ada tweet yg seolah olah mempersolakan hukum ALLAH? Kalau betul tak tekejut pon pasal video selom ni pasal tudung tu pon ngarut. KESIAN KAT HANIS ZALIKHA! ARROGANT STUPIDITY

        0

        0
      • Anonymous says:

        ko ni bangang ke ape? tiba2 cite psl nani rostam, mesti ko jeles sbb ko x cantik mcm anak die kannn??

        0

        0
      • kopek lanjut, cherong lanjut, semua lanjut says:

        yg ko punyer dh lanjut lepak pisang. mcm ketiak hitam ko tu lh…histeria kalau tgk…byk sgt lemakkss n daki2sss

        0

        0
    • Kak Bedah Berpurdah Podahhhh says:

      x payah la nak cover line nora oiii. besok2 kau keluar la beribu2 pelbagai alasan2 macam gambar separuh lucah kau dalam majalah Glam Lelaki tu.

      ngaku saja la …….

      0

      0
    • katak says:

      come on nara, dah ada orang request pasal imam muda kot.. awat senyap je? x panas la katakan…. himpunan hijau yg cecah ribu-ribuan pun xde orang cover cite ni.. jaga periuk nasi kot

      0

      0
    • TANTE says:

      ntahnyer pun…. bawok2 ler buat cte len….ND u go girl!~

      0

      0
  2. aku says:

    ……….

    0

    0
    • Mak Ayam says:

      bagus bagus..tunjukan diri anda yg sebenar. jangan jadi ular berkepala dua. ya….londeh jangan tak londeh.

      0

      0
  3. Nona Danish says:

    Kalau ang betui2 buat, ang taubatlah Nora. Kalau tak, baguihlah~

    0

    0
  4. Bobo says:

    susahnya jadi artis, stp perkara di teliti oleh masyarakat.. tp, sbg umat Islam, seeloknya tahu baik dan buruknya.. harap semua faham :)

    0

    0
  5. fafa says:

    ramai betul orang jeles dengan Nora Danish ni .. (geleng kepala)

    0

    0
  6. perghh..
    seluar dalam…
    underwear… pergghhh….mantap….!

    0

    0
    • what ever says:

      adeiii.. meluat aku tgk si fahrin ni.. ada je entri msti komen y ntah ape2.. tau la ko tu xde hot story.. saje nk publisiti tayang dada.. puiiii…. dh xde kerje agaknya mamat nie

      0

      0
      • suka ati lah..
        yang penting ni bukan dada kau..huh

        0

        0
      • what ever says:

        klau dada aku, aku x tunjuk kt org pun.. ksian kan.. abg nara ni xde ke crite psl FAHRIN AHMAD ni?? mcm dh terdesak sgt komen merapu meraban… huhuhu..

        0

        0
      • what ever says:

        fahrin dh terdesak sgt dk komen merapu meraban.. abg nara xde plak kuarkan crita psl si fahrin nie.. hihihi.. ksiannnn… org dh x laku….

        0

        0
      • geli says:

        lawak bodoh la mamat tetes besar ni. potong stim betul..

        0

        0
    • Anonymous 1 says:

      cukupla jd fahrin ahmad palsu..,jdla diri anda sebenar..,jgn memalukan org lain..,nanti sbb kau,org benci kat fahrin ahmad!!

      0

      0
  7. ish..ish..iskk says:

    Ooo…ye ke..

    0

    0
  8. spudin says:

    uishhhh …bahaya-bahaya ..tapi kalau tak betul baguslah

    0

    0
  9. apa lah BN ni..aku duk tayang underwear aku tak bising pun..
    aku ni tak cukup glemer ke?

    0

    0
  10. amirnawawi says:

    Ermm, tak perlu nak nak cerita lebih-lebih rasanya. Aib orang tuh

    0

    0
  11. .... says:

    ….

    0

    0
  12. budak archi says:

    mudahan nora akan berubah…amin

    0

    0
  13. .... says:

    ooo….mcm tu

    0

    0
  14. […] Sudah agak lama rasanya tersebar gambar yang kononnya milik Nora Danish sedang mabuk di sebuah kelab sehingga menampakkan seluar dalamnya. Namun sehingga hari ini, Nora Danish tidak mengeluarkan sebarang kenyataan, sama ada mengiyakan atau menafikan wanita di dalam gambar itu … Continue reading → […]

    0

    0
  15. budak archi says:

    nora ni..mnta2 pas die balik umrah die dh berubah sket…slow slow ye~~~~

    0

    0
  16. TMJ Cinta Fazura says:

    Ala, orang nak jual cerita mcm tu la gambar seratus tahun pun diorang terjah !
    Apaapapun, bagi la ruang dekat ibu tunggal ni bernafas untuk teruskan hidup dengan anaknya,tak payah la kejam sangat.
    Hal dia,dosa dia,sendiri tanggung.
    Tak payah propa sangat nak komen,pergi cermin diri dulu.
    Okay ND, tak peduli hal pribadi just nk tgk film and drama you je.

    0

    0
  17. elle says:

    Memang itu ND. Walaupun samar tapi memang itu dia,and some more..si bekas adik ipar ND pun hadooo.Tak payah nak tipu peminat sgt lah ND.Kalau lurah tetek pun ko boelh tunjuk inikan pulak seluar dalam. Tq

    0

    0
    • akusaja says:

      dari ayat ko tu nmpk sgt ko ambil tau smua hal ND kan.. walaupun x suka tp msh myibuk hal org.. bagus sgt org mcm ko nie kan…
      dia x pernah tipu peminat. peminat skrg dh pndai utk mnilai..
      y ko dk sibuk2 ape hal.. ko ni msti peminat setia FASHA SANDHA kan kan kan.. saje nk publisiti jeeee

      0

      0
    • Anonymous says:

      dunia..oh dunia..yg perampas d agung2kan.. slps kawen dh jd sesuci bak embun pg. yg d rampas di pandang hina..seolah2 buruk seburuk2nya.. kesian ko nd..mcm xada pluang lgsung nk bmula dn bnafas..semoga cekal dn tabah hati wahai insan yg bnama ND..klu ko tk buat, berani kerana benar..Allah menolong mu..

      p/s – klu mcm ni nk merampass pn xper..yela untong kot2 pasni dpt chinta sejati dn d snjung molia d cc masyarakat..kan,,,,??

      0

      0
  18. gurl says:

    ape lee nak d herankan, dah namanye retis…. kita hanya layak menegur (dengan cara berhemah). tak payah lee kita pakat dok kutuk ND nee. kita jaga diri kita, anak2/adek-beradek/keluarga perempuan kita supaya tak jd camne.

    0

    0
  19. ahkak puaka says:

    OWHH TAU XNK KOMEN. FUCK LA KO ND. KO NI YG SBNRNYE PLASTIK KN. MMG PATUT JEJAI TGGLKN KO & X SIA2 DIA PILIH FS. FS TU JAUH LBH MATANG DR KO. DAH X LAKU SO NK CARI PUBLISITI MURAHA CMTU LA. BILE MNTK KOMEN CKP PRODUKSI KO X BG JWB KOMEN, YG BENARNYA KO DH MALU NK NGAKU TU MMG GMBR KO KN???

    0

    0
    • what ever says:

      klau btul gmbr ND ape ko kisah??
      yang tangung dosa pahala dia sdri.. y ko nk panaskan line jdi BATU API/SYAITAN BERTANDUK 14 NI nape??
      xpyh sibuk hal org.. sebaik2nya kte doakan dia cpt berubah..
      x perlu jadi batu api lahhhh..
      BUDAK X SEKOLAH JE KOMEN MERAPU MCM TUHHH

      0

      0
    • mak jemah femes ok says:

      marah sgt ko ni ni dgn ND?
      dia pernah caras laki kau ke?
      STUPID

      0

      0
    • bunga mawar says:

      if nk menegur tegur la dgn kata-kata yg baik…
      supaya orang lain pon dpt pengjaran..
      jgn terlalu leka mengutuk n mengeluarkn kata-kata kasar…
      mungkin hari ini aib dia trbuka…
      tp mungkin suatu hari nnt kita akn brada kt tmpt die..dimana aib kita trbuka lebih teruk dari dia..
      apa yg bruk jdkn la pengjarn utk kita supaya tak buat benda yg sma…

      xmo gadoh2 ea.. :-)

      0

      0
  20. Zed Zaidi Presiden Seniman says:

    Emmm….apa agak nya tindakan yang nk di ambil nanti saya fikir kan

    0

    0
  21. Minah tonggeng says:

    Ah! Bab artis ni aq lansung x caya cakap meke. Pembohong n hipokret . Memang ND tu. Ngaku je lah. Aq lagi nyampah tengok WAN NOR AZLIN kalau berlakon bukan main baik. Tapi……tersebar gambar lucah nye siapa sangka ia macam pelacur. Wek …dan porah.

    0

    0
  22. roxyVSreef says:

    erm…nk tnye sape2, korang nampak x gamba ND yg kt ats tu? cuba perhatikan btol2 gamba tuh..ade sesuatu yg tersembunyi disebalik rambutnye..

    0

    0
  23. fifi says:

    er…boobs…….

    0

    0
  24. fifi says:

    eh..nampak tetek la dalam gambar kat atas..ya ampun..

    0

    0
  25. Kesian says:

    Kesian……….. Nora danish dihina. Menghina lagi hina dari yg dihina.

    0

    0
  26. matpau.com says:

    aduss.. mana satu yg btui ni… poning2

    0

    0
  27. i wanna know says:

    its a simple yes or no question kut..

    0

    0
  28. Air Tenang Ada Buaya says:

    ceh, dia bukan baik sangat pun.

    0

    0
  29. Lagubestbest says:

    Adakah ND clash ngan JJ sebab dalam diam ND lebih sosial dari FS?

    0

    0
  30. Lalalalala says:

    XD Ramai sngat org sakit ati ngan ND kat sini..jelous pun ada…Akkkhhzzz…

    Alaaa..yg korang sebok sngt gambar ‘kgersangan’ dia tu apa sal??
    Ne MESTI sakit hati sal korang/Tunang/BF/LAKI-korang yg ‘Trlebih2-Gersang’ tengok GAMBAR dia..bab 2 korang marah sngt :p hahaha..

    0

    0
  31. kpop fan says:

    klu betul die buat, dia tambah dosa dia

    klu kitenak tegur, tegur lah cara baik,at least bleh tambah pahala kite..
    Klu stakat nak mengutuk macam2, baik xyah.. Buat tambah dosa kite je…

    Dh tu, ape beza kite dan die…

    Renung2kan…

    0

    0
  32. Fida says:

    Masalahnya bukan mabuk ke tidak. persoalannya, isu terselak nmpk underwear tu amacam? cukup2lah retis malaysia ni buat kontroversi yg menjatuhkan maruah sendiri. Cara dia ckp tu mcm kalau x mabuk xpe amik pic mcm tu? renung2kanlah. harap2nya artis msia ni kalau x bertudung pun, at least jagalah ckit air muka sebab korg ni boleh jadi ikon kpd masyarakat.

    0

    0
  33. Zzzzzzzzzz says:

    Hurmmm… Kelassssss taste jejai…yg ber-spender la..yg ber-bikini lar…hhah3…patut la express dpt baby….

    0

    0
  34. loya says:

    bwerggghh….. spender ND …. bacinnnnnnnnnnnnnn. takj ada cite lain ke BN

    0

    0
  35. saje-saje says:

    nk ckp skit…. tym hr tu melodi (klau x salah) ade tanya ND, dier pegi umrah sbb nk bwk diri ke sbb pasah kawen ngn jejai..dier ckp x, dier dh plan lame dh..dr taun lps x silap katenye n dier x tau lak same tarikh ngn kawen pasah n jejai…. so maksudnye dier dh lame plan nk pegi, tp, nape still nk g bali berpakaian mcm tu? nk lps gian sbelum g umrah?…org lain sume nk g umrah, berubah diri, jd lebih baik, perbaiki diri dgn amal…bkn main redah je….. sorry, x bermaksud mengutuk ND.. tp, lebih baik dier jgn kuar statement ape2 pn..diam je terus…nk ckp psl tarikh dh ade pertikaian kt c2…lagi satu, bkn psl tarikh or tmpt jd pertikaian, tp, sape org tu yg berpakaian n berposing mcm tu…kiter org melayu beragama islam, ade tatacara berpakaian n bergaul, mungkin itu yg menjd pertikaian…sbelum pegi umrah atau selepas bkn isu, isunye itu ialah ND, jd x yah la nk cover ngn statement2 psl tarikh or botol arak jadah, isu nye skg itu adelah kamu….btw, gud luck ND…lps ni jgn komen lansung ape2 isu…takot tersalah ckp lg susah….actually skg pn org dh mcm x ingat sgt psl tu..tp,ND terbangkitkan blk psl tu…..

    Ps: bkn minat mane2 or benci mane2, cume menegur..

    0

    0
    • yela says:

      mungkin gmbr tu sebelum dia rancg nk gi umrah..
      kita tak twu kn?yg twu jst die and Allah..
      kita xleh nk buat andaian sndiri.. :)

      0

      0
      • saje-saje says:

        manurut org2 yg dh tgk instagram ni, ni supposed to be 1 or 2 weeks sbelum dier g umrah…tp, kt melodi dier ckp dh lame plan dr thn lps lg dh plan g umrah…..so, tym dier g bali ni n amik gamba ni, dier mmg dh tau akn mengerjakan umrah…

        0

        0
  36. hmmmmmm says:

    skrg ko kte mls komen…sok mcm da takot owg kutuk2 ko kte plak…sye mintak maaf….puiiiiiiiiiiiiiiiiii

    0

    0
  37. Reena says:

    Lebih baik ND drpd fs g terang2an kantoi byk kali..

    0

    0
    • lia says:

      betul2. FS pun sexy jugak.. :) takkan la FS tak pernah gi clubbing. mesti la pernah..

      0

      0
      • ND nasi lemak 30sen says:

        Memanglah fasha selalu g clubbing tapi tak lah hipokrit mcm betina gersang ni. Hari tu kata dah mengaku gambar dia…peminat dia pun kata pernah tgk gambar tu dlm instagram…ish pelik aku..berbelit belit….

        0

        0
    • lia says:

      betul2. FS pun sexy jugak! takkan la FS tak pernah gi clubbing. Mostly artis2 Malaysia pergi clubbing, disco, mabuk2.

      0

      0
  38. meeradriana says:

    sendiri buat sendiri tanggung ar..

    0

    0
    • Nk tegur pn tegur la cara berkhemah… ini ke cara seorang yg beragama islam menegur… rasanya agama x ajar bgitukan… Untuk ND muhasabah diri… tak di nafikan kita sebagai hambanya tidak pernah lari dri melakukan kesilapan.. Saya doakan anda bertemu jodoh yang baik serta dapat membimbing anda suatu hari nanti… Amin…

      0

      0
  39. missIDA says:

    dosa ND ayah die tanggung sebab die dah xde suami…teruk dah ND ni hurmmmmmm

    0

    0
  40. missIDA says:

    bkn ND je tanggung dosa die tapi lelaki yg tgk gambar die pun berdosa taw

    0

    0
  41. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    elehhhhhh setakat nampak seluar dalam boleh jadi hot isu !!! lain lah kalau nampak benda tu terngah ngah boleh lah di gembar gembor kn ishhhhhhhhhhh !!!!

    0

    0
  42. Semua benda nak diselongkar nya…ish3

    0

    0
  43. da boom says:

    ND sebenarnya amek gambar cam tu sebab nak tunjukkan seluar dalam dia pada jejai..nak bangkitkan nostalgia lama lah katakan… mana tau kut jejai cancel kawen ngan si fasha..tapi malang nya bau seluar dalam fasha terlebih dulu menusuk hidung jejai, maka terlepas peluang nora..nak tidak gendong jugak title janda gersang..

    0

    0
  44. tapi dulu ND pernah janji nak pakai elok skit demi peminat. i swear she announced it once. tapi inikah? haruslah dikutuk. spit and shame urself somewhat.. kesian peminat2 ND jadi confuse. so now FS lebih sempoi and cool down sejak kahwin, i started to love FS! yay!

    0

    0
  45. saya ok jer! says:

    macam desperate je? kesian ND ni.eeuuwww

    0

    0
  46. janda meletup says:

    gmbar tak tahan aku tgk

    0

    0
  47. miss s says:

    media yang sebar sana sini gambar aib artis sampai org luar duk kutuk2 sampai memalukan org lain..kalau tak sebar org takkan kutuk dan ngata..jaga aib org kalau xnk ALLAH bukan aib kamu
    ** Terasa pelik kenapa semenjak ND balik dari Umrah banya cerita buruk/ aib yang dikeluarkan oleh pihak Media mahupun Blogger?

    0

    0
  48. amyz says:

    Hhhmmmm ada2 sja jua gosip ani eee….100% tak percaya yang tu nora…peace…

    0

    0
  49. aku minat nora danish says:

    well tu pic nora masa bercuti kat bali ngan adik ipar & kwn2 dia..korang tk malu ke dok fitnah tnpa usul periksa dulu..seluar dlm n suar pendek pun dh buta ke tk tau beza..VANGANG tul la korang ni.

    0

    0