Written by AbangNara | January 30th, 2013

Bekas kekasih Nazmi Faiz, Tengku Norshufilla Tengku Muhammad Shubli atau lebih dikenali dengan nama Tengku Fiella hari ini mahukan bekas kekasihnya, Nazmi Faiz memohon maaf secara terbuka kerana telah mengaibkan dirinya. Untuk makluman, hubungan Nazmi dan Tengku Fiella telah berakhir 3 minggu lalu.

tengku fiella

Kata Tengku Fiella kepada Harian Metro hari ini:-

Saya mahu dia mohon maaf secara terbuka kerana mengaibkan saya. Saya tidak tahu kenapa Nazmi bertindak begitu (menuduhnya menjalin hubungan dengan Aidil). Mungkin dia tertekan keseorangan di Portugal dan teringin sangat pulang ke Malaysia. Dia pernah beritahu saya dia kecewa apabila tidak dapat pulang ke negara ini ketika cuti Krismas lalu.

nazmi faiz
Menurut Tengku Fiella lagi, Nazmi Faiz merupakan seorang yang kuat cemburu sepanjang perhubungan cinta mereka. Kata Tengku Fiella lagi:-

Nazmi kuat cemburu. Sebelum ini, Johan Asaari pernah menghantar Twitter kepada saya mengucapkan selamat hari lahir dan Nazmi terus menuduh saya ada hubungan dengan Johan. Selepas itu dia tuduh pula saya ada hubungan dengan Aidil sedangkan saya hanya mengenali Aidil sebagai pemain bola sepak, langsung tidak pernah berhubung dengannya.

nazmi faiz

Membaca kisah Nazmi Faiz dan Tengku Fiella ini, teringat kenangan zaman Abang Nara muda-muda dulu. Memang ikut hati dan perasaan. Biasalah tak matang lagi. Terasa dunia ini milik kita semuanya. Perkara biasalah tue kan? Diharap Nazmi dan Tengku Fiella dapat selesaikan masalah mereka tanpa melibatkan media selepas ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

106 responses to Saya Mahu Nazmi Mohon Maaf Secara Terbuka – Tengku Fiella

  1. pengkritik tetap says:

    kinda agree with TF. nazmi kne mintak maaf sbb dah malukan orang tanpa bukti yang kukuh. kalau ade bukti kenapa dia delete tweets dia tu?

    0

    0
    • semua saya suka says:

      sbb nazmi takut nanti balik Malaysia kene debik plak hahaha

      0

      0
      • nafies says:

        hahahaha. lawak je ex gf nazmi ni. yg paling tak menahan :
        ”Mungkin dia tertekan keseorangan di Portugal dan teringin sangat pulang ke Malaysia. Dia pernah beritahu saya dia kecewa apabila tidak dapat pulang ke negara ini ketika cuti Krismas lalu”

        hahaha. pon bolehhhhhhh yer jadikan sebab. macam2.

        p/s; nazmi kalau aku jadi ko dah lame cari awek portugal sana. setakat muka gini bersepah kot.. erk

        0

        0
        • saya says:

          susah la. awek portugal dah biasa jumpa lelaki badan besar gagah perkasa. berketul2 body laki sana. org2 malaysia ni cenonet je nak ke diorang. silap2 nazmi ni sampai ketiak awek portugal tu je.

          0

          0
        • T-Fuck says:

          satu lagi nama lelaki yg dikaitkan oleh pempuan ni, (takyah nak TF,TF sangat- geli), iaitu Johan Ashari,
          Pasni Johan kata, bila masa saya twitt die ckp good morning..
          ergggllkkk…
          propa murahan dah berlaku. paper amek cite, abg nara update lagi dan lagi, majalah mintak photoshoot pempuan ni, lalu produser pon amek pempuan ni berlakon… maka, bermulalah saingan dengan Neelofa.. dan neelofa mule carik pasal gan pempuan ni.. gado2, hero masuk… pastu malas aku nak sambung. poyo!!!~~~

          0

          0
        • ahli musykil says:

          aku rasa mcm benda ni satu konspirasi lak hahaha nazmi mungkin nak naikkan awek dia ni utk ada job dalam dunia artis. yela nak jadi receptionist, tea lady minah jenis mcm ni confirm xnak, nak jadi CEO, manager tak cukup ilmu plak kan. so ni jela cara nak buka mata produser utk ambik dia ni jadi artis, sebagai contoh A.Aida

          0

          0
        • Bro 10 Inci says:

          Muka si Nazmi ni mcm b*odoh2 alang tp xsangka kuat cemburu/kencing kuat.. Ntah2 dia tweet tu time tgh mabuk LOL…

          0

          0
        • Mak Jah says:

          Hahahahhaa.. nak tergelak bacaa… eh bukan nak, tapi dah tergelak dah pon.. sudah2 la tuuu. NF silalah cari orang lain. Tak pon, fokus betul2 kt bola sepak tu, nti dah hebat, beratur awekkkk sekelilinggg..yg TF niii pun kau tak pandanggg dahhhhh nanti. Tetiba nak mohon maaf secara terbuka tu pehal? dah macam style niiilooopahhh dahhh.

          0

          0
        • i'm not a monster says:

          tak abis lagi ke citer ni…sudah2 lah…kan nazmi dah mintak maaf tu…pompuan ni aku rase shj nak cari publisiti murahan…

          0

          0
      • Anonymous says:

        cubet sket jerik serupe ponde!

        0

        0
      • Juliana Banoss says:

        ko ingat ko retis…. dah la sendu, nanhadoo jah

        kukukata.blogspot.com/2011/05/gambar-pasangan-gay-bersama-anak-anak.html

        0

        0
      • Olga says:

        ALAH KECOH BETOL LA! C NAZMI TU BENANG SUNAT ARITU PUN X TERTANGGAL LG DH SEBOK NK PIKIR PASAL AWEK BAGAI! ENTAH2 AIR MANI PUN CAIR X LIKAT LG!

        0

        0
        • olga says:

          at least kita tau la dia tu ikhlas… nun jauh bekerje kat portugal, awek carik batang lain kat blakang.. jantan mana x panas..

          0

          0
        • Olga says:

          ko mana tau dia x cari puki kat portugal? pelacur2 kat sana lg hot2 beb! tp aku x pasti la plak kalau pelacur2 portugal sanggup kena jolok dgn batang budak darjah 6!

          0

          0
        • mamee monsters says:

          tah pa2 OLGA nih…xsiuman ker cakap sendiri…

          0

          0
    • amoi says:

      hek eleh..kan Nazmi kan dah mintakmaaf aritu…kecoh plak dia neh…nak jd retis ke smp srh mohon maaf secara terbuka..then memana bos yg nengok muka ko, leh amik ko jd model ke, pelakon ke..kannn???

      tapi, kalau xde angin, cmne pokok leh goyang???hoh…ada monyet dipokok itu =P

      0

      0
      • hanna says:

        jap ag dpt job ar TF ni…dah tahu nazmi tu bdak2 nape ko hadap gak dulu..sbb die femes n byk duit..tu je kan?aku xsalahkan nazmi sgt…sbb ape? budak2 always be budak2…tak yah nk take serious sgt la…bdak2 propa kt twitter ni mmg melambak la..

        0

        0
        • let me put this straight away.
          yes, he did mistakes. then, he apologized.
          and now that girl asked him to make a public apologize?
          girl, get a life.

          seriously nazmi, grow up.
          be a real man, dude.
          you are an international player at the very young age.
          just keep focusing on your career.
          ignorance is a bliss.

          0

          0
      • let me put this straight away.
        yes, he did mistakes. then, he apologized.
        and now that girl asked him to make a public apologize?

        girl, get a life.
        if you just want fame,just get away.

        seriously nazmi, grow up.
        be a real man, dude.
        you are an international player at the very young age.
        just keep focusing on your bright career.
        ignorance(that girl) is a bliss.

        0

        0
    • nara reader says:

      Bang Nara..next story please!!!

      Cerita tentang artis boleh?

      0

      0
    • suka Sabree Abu says:

      wekkk..
      xpayah nak bajet artis laa..nak suh mohon maaf secara terbuka kononnn..
      puihhh aihhh..
      lelaki tu pemain bola je pun, bukan sape2
      main bola pun takat meletop sekejap, pastu hampehhhh…

      bukan lawa sangat, muka dia nampak matang atau dengan kata mudah nampak tuaaa…

      agak2 dia buat camni nak suh produser amik dia belakon ke ek..

      0

      0
      • facepalm! says:

        haah
        asal aku nampak muka dia macam pondan belakang lorong?
        dua kali tengok mcm bitch pun ye gak?

        heh….

        0

        0
    • Cik Minah says:

      Geli geli je aku baca. Cemburu buta, amek garpu g cocok mata -_-

      0

      0
    • keledek says:

      adoi jangan gedik boleh tak? suruh org mintak maaf cara terbuka bagai. kau ingat kau sape? setel belakang sudah. dah la aku tak kenal minah ni. artis ke?

      p/s: tak pernah pulak aku dengar sapa2 berdosa dgn Allah mintak maaf secara terbuka.

      0

      0
      • stone kol says:

        setel belakang?????
        ah sudahhhh..ku pikir lain

        0

        0
        • Marods says:

          mengarutnya pempuan ni.. bajek retis la plak.. eeh.. xde sape yg tau pasal ko ni kalau x baca kat blog ni.. x pon kat twitter.. alahai..
          sudah2 la.. mmg carik point nak mengglemerkan diri.. tup2 jadi cam leuniey, elia, dan bla2x lg ntah pempuan yg dikaitkan gan pemain bola sepak ni…
          xpon nazmi ni saje jugak carik publisiti…
          entah2 mereka berdua ni sekongkol gakkk kot nakkan publisiti murahen,,,

          k abg nara, NEXT!!!!!~~~~

          0

          0
    • Lulu says:

      Aikk gaya dah macam artis jer? Sepatutnya selesai masalah korang berdua tu bukannya sibuk nak bercerita kat orang lain…Ini alahai baru bercinta dah kecoh2…Belum lagi kahwin…Bagi aku dua2 orang ini ada masalah yang tak dapat dirungkai ( budak2 baru nak bercinta).TF ni jangan bajet retis ler yer…

      0

      0
  2. janda baik says:

    betina nie lebih2 plak mcm dia tu artis over sgt

    0

    0
  3. sha says:

    bajet hot je minah ni..tah pape

    0

    0
  4. kak timah says:

    pessssssss??????????

    0

    0
  5. Blake Lovely says:

    tak habis2 lagi ker….
    menyampahnya dengar…
    kisah cinta budak2 tak matang nie….

    0

    0
  6. nenetBurberry says:

    lepas ni konfirm Tg. Fiela jadi retis…. fofular kerana citer entah hapa2… errrkkk

    matanglaah wey…

    0

    0
  7. don dony says:

    lantak kome lahh..

    0

    0
  8. semua saya suka says:

    haha bajet2 lak ex si nazmi ni.. rileks sudah..lagi orang akan respek kalau awk duk diam je..kalau bg statement nmpk sgt bajet diva nanti..lg awk tu bukan retiss.. tp sekali pandang mcm lofa..hihihi…

    0

    0
  9. VERAWANGSAWALK says:

    BOOOOO!! BAJET RETISSSS

    0

    0
  10. Coco says:

    aptb !

    0

    0
  11. Hackers_1978 says:

    Kesian Nazmi….dah la kena warning ngan TMJ sbb ganggu aidil, awek pulak main kayu 3…..sabar Nazmi, bukan cantik pun….baik cari awek portugal, lagi cantik….(sori gua support mereka yg harumkan nama negara, awek2 yang nak tumpah tuah tu boleh belah!!!)

    0

    0
  12. Hackers_1978 says:

    Gua support sape yg harumkan nama negara, yang nak tumpah tuah tu boleh belah….mcm Tengku Fiella, tumpah tuah Nazmi nk jadi popular….Puiiiii!!!!

    0

    0
  13. Hackers_1978 says:

    Bukan cantik pun minah ni…Nazmi!! cari awek portugal lagi cantik……

    0

    0
    • tot says:

      ini nazmi oiii…siyes!!yg harumkan name negara tapi otak tak betol pon nak sapot????gile!

      0

      0
      • hanna says:

        sekurang2nya otak x betol die,die harumkan name negara..die pernah bukak mata semua org…daripada yg hanya ada otak yg betol tapi beku mcm kau ape tak jadi reti kondem org je nk buat ape? tembak mati lagi bagus

        0

        0
      • Anonymous says:

        mengamuk kt twitter terus kata otak x betol? hahaha… kalo camtu ramai la org x betol kt muka bumi ni. cakap jgn ikut sedap mulut je nak kata org gila.

        0

        0
  14. EIKIN says:

    haiyoo cemburu butaaaaa pulak budak ni,,

    0

    0
  15. shahahaha says:

    ini lah step2 murahan nak jadi artis.. tetiba muncul ngan statement ntah apa2.. Macm isteri si apex tuuu.. sape namenyer? sape?. Leu?.. Leuniey jugak ler nnti.. kan dah dapt pemain bola.. minah ni budget nak jadi isteri si aidil ler koonon!!.. sooooooo cheap!!

    0

    0
  16. Anonymous says:

    betina 2X5 je dgn nazmi. dua2 budak hingusan yg over n bajet diaorglah yg paling romantik, pastu bila dah barai mulalah nak melalak sini sana. berangan perfect walaupun buruk dua2 ekor ni. nyampah tul !!

    0

    0
  17. SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

    tolong la xpayah nak panjang2 kan cerite sampah mcm ni boleh tak?

    abg nara, tolong jangan buat publisiti bahlol mcm ni boleh?

    0

    0
  18. camnilah nak famous dgn cara bodoh says:

    betina macam iras muka Intan Ladyana pun ada.. tapi intan ladyana lagi sweet

    0

    0
  19. benci minah murahan says:

    tolooooooooooooooooooooooooong ler minah weiiiiiii.. engkau ni nak ikut jejak langkah leuniey la konon-konon nyer.. lepas ni nnti bole ler meletopp!.. dapat jadik isteri si aidil pulak!.. haaaaakk tui!.. nyampah nengok!

    0

    0
  20. Christiano Ronaldo says:

    Ala Nazmi, banyak lagi yang baik2, muda dan cantik di luar sana. Yang penting, ko cari yang bukan saja sayang pada ko dan keluarga, dan keluarganya tapi juga tahu dan takut dengan hukum-hakam Allah.

    0

    0
  21. janda baik says:

    nak kejar populariti la tu..bole berambus la betina oi

    0

    0
  22. ada aku kesah says:

    dua dua aku tak kenal.. saje nak komen hahahaha..

    0

    0
  23. cinta says:

    salam…hmmm..ni la namenye cinta orang yang tak matang..mase tengah ber’lovey-dovey’, semua nya indah dan baek2 belaka…bila dah clash, abes semua perkara buruk nak cerita!takde alngsung dah yang baek2… matang la sikit..kot tetibe nak ‘rujuk’ balek nanti, malu sendiri~~ dah canang yang buruk bagai, then nak berbaik semula..jangan nnti orang kata jilat balik ludah sendiri dah le! hu3…
    *peringatan kepada diri sendiri jua…*

    0

    0
  24. apple says:

    Unnecessary coverage kat budak ni..hepi la die..

    0

    0
  25. pemerhati tegar says:

    Nazmi pon perangai mcm budak2 . semua benda nak heboh dlm twitter . kalau fitnah , tak pasal2 dah mengaibkan ramai org . tak profesional langsung . terserlah ketidakmatangan yer disituuu . Kalau Tg.Fiella bukan retis sekali pon , dia berhak menuntut kemaafan secara terbuka . kalau aku pon nak mcm tue jugak . Cuba lah letakkan diri kat tempat dia .

    0

    0
    • Anonymous says:

      dah mmg die budak…nk kate ape? nk expect budak belasan tahun fikir mcm org dewasa? mmg payahhhh la nk jumpe…bkn aku kate xde…tp mmg payahhh…at least die dah pun ngaku salah die ari tu n mitak maaf kt semua org…ape nk exclusively ke? untuk ape? untuk jernihkan keadaan? xperlu kot…sbb nazmi dah ngaku dah ari tu..pompuan ni beria lebehh la plak

      0

      0
    • Anonymous says:

      poyo je

      0

      0
  26. awira says:

    Ini semua poyo!bukan artis pun dorang ni.nak publisiti jugak.next

    0

    0
  27. YNA says:

    bile dh xsuke,cte buruk2 sume..snyap sudah

    0

    0
  28. lala says:

    kecoh la pompuan ni.. jadi kat tweeter, settle kat tweeter aje la. baget cam retis la tu, setakat mata pakai CL kasi besar.nak minta mmaf secara terbuka, ha gi update status minta maaf. takyah nk bt sidang akhbar, korang bukannya org penting sgt pun

    0

    0
  29. kelly says:

    ada kawan saya nampak awek dia ni teman aidil training di padang bola..memang betul ada di sana tapi bagi statement tak kenal aidil..awek ni pun propa jer lebih…

    0

    0
  30. Mat K says:

    Nazmi, kau tak payah main bola lagi lah. Kau jadi cleaner kat pejabat aku, nak tak?

    0

    0
  31. ssshhhhh.. says:

    sowang lagi minah yg ada hati nak jd artis..
    publisiti murahan..
    sibok buat gosip..
    chett..!!

    0

    0
  32. tengku juh says:

    Aidil, nazmi, apex, sesapae lg footballer yg poyo2 sila stop playing football p jual fishball lg bagus. Suruh leauniey, tengku fiella, jue aziz ah smua gundik2 tlg goreng fishball cucuk kt lidi bdiri tgh panas kt tepo jalan. Tgk diorang still nak ke kt korang dan dua biji ball korang tuh.

    0

    0
  33. alamaya says:

    serious… saya pernah nampak mereka berdua ni kat Nasi Ayam Tat, Sri Rampai.. manja nak mampos.. macam getah plastik kene api….

    0

    0
  34. atikah says:

    haaaaa… tolong lah…. benda mcm ni pun nak diperbesarkan…
    biasalah sorg dok kat Portugal, sorang dok kat Malaysia…
    lelaki mana yg x risau, tgk awek dia yg ‘cun’ asyik ada je tweet2 or ada gossip2 awek dia ngan laki len…
    even sy jd laki pun sy akn cemburu… kadang2 cemburu tu tandanya kita caring & sayang pada pasangannya…
    kira untunglah ada jgk org org nak cemburu,amik tahu, buatnya si nazmi ni wat xthu je…
    ko kata nazmi ni x syg lah, xde perasaan lah….

    haaaaa…. gossip murahan….
    dia pun dah minta maaf, kuar kat media sosial, newspaper pun ada…
    xpyhlah nak minta maaf scra terbuka… bukan public figure pun…

    XoXo

    0

    0
  35. Firda Firdas says:

    Kau tak sedar ke yang kau turut mengaibkan Nazmi Faiz..??? INI SEMUA POYOHHHH

    0

    0
  36. tengkulit says:

    awok terr….takpayahla nak maaf2 terbuka sangat..demo ingat demo sapo??gilo publisiti mu ni……dasar koya!hukaloh…:P

    0

    0
  37. pinggan says:

    silalah matang sikit,.~ ^^,v

    0

    0
  38. poyo ni semua says:

    ehh bkn ko ari tu g singapore ngn a****ke? jalan tanak same sebab takut org kenal.
    ske ati ko lahh nak cakap kenal ke tak. sebab ko ta femes pun. tade org nak amek tw.
    kbye.

    0

    0
  39. what says:

    mmg tindakan nazmi tu xmatang, tp granted la, dia mmg xmatang pn…budak lagi. silap dia org nasihatkan tp xnak dgr…duk syok sgt bercinta dgn minah ni yg sedia budak2 rimau tau kaki kikis.
    in a way, padan muka si fiella bila kena mcm nie, biar dia kena sebijik atas batang idung sbb selama ni bebudak lain duk diam je tahan dgn perangai dia yg gigih sgt nak jadi wags.

    fiella, get over yourself. deal with it, shut up and move on. ko nak sgt bercinta dgn footballers kan? ha…hambeklah. aku dah taw sgt perangai baran dorg nie…

    p/s: aku rasa yg duk hit dislike button kt komen mengutuk fiella ni mesti dia sendiri or suku sakat dia. hahaha… :D

    0

    0
  40. Anonymous says:

    ada sapa lagi yang kenal Tf ni,..betul ke orgnya propa lbih

    0

    0
  41. yana says:

    ekeleh .. Haduyai , cube laa matang skit adek oi , mintak maap tbuka bagai , bincg face to face sudah , saje je crik publisiti murahan , time becinta pijak semut tak mati , dah putus kalah owg becerai ..

    0

    0
  42. samsul says:

    puiiiii….dua2 poyo!!!

    0

    0
  43. Anonymous says:

    alahai TF oi x payah la nk kecoh2 lg org da ngaku buat silap 2 dah la nmpk sgt la ko pn same x matured…

    0

    0
  44. kuda hitam says:

    alahai.. publisiti murahan.. nak jadi artis la tu si tf nie

    0

    0
  45. saya says:

    poyo

    0

    0
  46. landak says:

    geli geleman…..

    0

    0
  47. chet says:

    klu ko x buat..x de nye owg nak canang cite ko..rita pon dah ckp kan yg die x trkejut pon kenyataan nazmi psl aidil..poyo lebih lah ko nie minah..ko igt ko hot ke..??

    0

    0
  48. pinkungu says:

    ibarat kentut sembunyi tp bila kantoi tak nak mengaku pulak

    0

    0
  49. poyoronos says:

    ini semua poyo!!!!

    0

    0
  50. slay says:

    gelak aku tengok budak2 punya permainan ni..masing2 belum tumbuh bulu…nazmi lu banyak duit kan??so xpayah la nk sibuk pasal wanita yang club club ni..alahai kau ni

    0

    0
  51. Rango says:

    huk olohh!pompuan ni artis ke?boringg laaa!

    0

    0
  52. T-Fuck says:

    satu lagi nama lelaki yg dikaitkan oleh pempuan ni, (takyah nak TF,TF sangat- geli), iaitu Johan Ashari,
    Pasni Johan kata, bila masa saya twitt die ckp good morning..
    ergggllkkk…
    propa murahan dah berlaku. paper amek cite, abg nara update lagi dan lagi, majalah mintak photoshoot pempuan ni, lalu produser pon amek pempuan ni berlakon… maka, bermulalah saingan dengan Neelofa.. dan neelofa mule carik pasal gan pempuan ni.. gado2, hero masuk… pastu malas aku nak sambung. poyo!!!~~~

    0

    0
  53. tak malu betol! says:

    HADOIIIII!!! ingat kau ARTIS??? nk mintak mintak maaf secara terbuka? Adei pompuan meh sini nak bg tau, ini namanya mencari publisiti murahan!!!!!!!! pleaselah!!! ada byk nama nama besar artis artis lain yg kena lebih teruk tak de plak meroyan soh mintak maaf secara terbuka! ni kan pulak hengkau! jgn cakap popular, tahap sendu pon idak!! udah ke…

    Nazmi! ko fokus je main bola tu, blaja byk skills and grab all opportunities selagi boleh. esok kalau ko dah sah sah popular sbg pemain bola sepak handalan, ramai la yg menempek. pilih yg bebetul elok…buat masa ni ko tu muda lagik! fokus, kumpul duit byk2…tak mustahil merangkak balik lah pompuan ni nak kat engko, masa tu ko cemburu buta tuli ke, buta babsss ke dia tetttttaaaapppp nak kat ko. pepandailah ko pikir.

    0

    0
  54. andt says:

    cantek pun idak.. makeup bagi edit gbr je. gbr lain biasa je..

    dik.xpyh demand org mntk maap terbuka utk kau. kau siapa dik? kalau dh org aibkan kau.kau relax je.humble sket.kalau kau x salah kau xyah sibuk bising2 kat media okeh?

    dik nazmi.jgn ikut emosi at twitter sbb awak role model. kalau bebudak kat sini yg biasa and bkn pemain bola atau artis, buat perangai meroyan di twitter org x pedulik. jd hati2 lain kali k.

    0

    0
  55. mujica says:

    sudah2 la wartawanhiburanpondanhomoseksual,
    jgn la kacau pemain berbakat besar ni
    pegi kacau artis2 yg bersepah kt mlsia ni yg xde publisiti
    dah la negara ketandusan bakat2 muda
    yg ada sekerat ni korang nak jahnamkan
    puiiii

    0

    0
  56. laila says:

    another apex n leuniey..over exposed

    0

    0
  57. miss eva says:

    pompuan ni mmg cri publisiti murahan ke ape..sape dia nih tetibe bnyk je cite sal dia nih..adoyaii..ke nk cri job nih..myb nk jd selebriti jgk..mungkin..

    0

    0
  58. obama says:

    puuiiiiii!!!!!!khaktuiiiiii!!!!!

    0

    0
  59. Rooooneyyyy says:

    Ala aku rasa betul je apa yang Nazmi cerita tu.

    Tengok muka perempuan tu pun macam pelacur. Gamble la, muka macam tu confirm la dah barai. Pernah main semua. Apa nak di terkejutkan? Benda biasa kut.

    Tambah Aidil tu pemain bola sepak. Sejarah pemain bola sepak, semua kaki perempuan. Siap kena tangkap polis lagi. Baik international baik local football. Sama sahaja, lelaki bernafsu.

    Dan i cerita ni betul, sedangkan budak berumur 15 tahun pun takkan berani nak buat cerita palsu TETAPI budak berumur 15 tahun pun tahu untuk MENGADU DAMBA dan tahu untuk MELUAHKAN PERASAAN.

    Well, he’s not lonely cuma dia frustrated dengan apa yang berlaku. Yela GF kena main dengna lelaki lain. Aku rasa cerita ni betul.

    0

    0
  60. lulu says:

    2 rrr next tme jgn bt org ye nazmi..setahu aku nazmi pnh mainkn sorg g gurl..tp org xtau pn..wht goes around comes around lol..huhu

    0

    0
  61. feen says:

    betina garik ni lebih2 lak wakakaka honest betina ni huduh perasan lawa padahal nan hado

    0

    0
  62. hoi says:

    errrr,retis ke kau ni tengku fiella?nak memohon maaf secara terbuka bagai.malu konon.bukak aurat tayang merata tu,tak malu pulak dgn tuhan???to nara,dah2 la cite pasal budak2 ni (Errr,tengku fiella ni tua sikit.haha) lagi dibubuh cite pasal diorg,lagi syok la diorg.konon dah famous.puiiii

    0

    0
  63. bunga api says:

    ni semua POYO..aku ingat cantik la sgt…puihhh (tgn d bahu mata di atas,sambil menjuling)..POYO POYO..dh c nazmi minta maaf kan….nk soh minta maaf cm ne g ?…lu bikin panas line la TF……nk PUBLISITI murahan la tue…………POYO POYO

    0

    0
  64. cikgu anes says:

    dah2 la nazmi weh…baru blaja nak sepak bola da kecoh hal2 cinte..better ko pikir camne nak ambik SPM tu lagi bagus..da name pun pemain bola sepak kenela tunjuk kehebatan main bola bukan nak canang kisah cinte kat semue orang…da agak matang baru pikir cinte2 ni ek..skg ni fokus pade bola lagi bagus!

    0

    0
  65. sakura says:

    Amboi statement dia cm femes sgt minah nii…xknal pn sape dia ni..poyooo je lbeyyy
    Xpose kalahkn artis

    0

    0
  66. ramos says:

    OLGA ckp mcm cibai jee….TF la sgt,murahan nak nama……org kelate lagi…x habis2 nak malukan kelate

    0

    0
  67. denananana says:

    kau ni nak ciri publisiti murahan ke hahahaha lawak la wehh.

    0

    0
  68. Anonymous says:

    Pengajarannya tak pyh2 couple2 ni buang mase je.klau dah minat masuk minang je terus

    0

    0
  69. But as crucial is having a presence on the play field and also
    where you set up. The schools and their athletic departments stand to gain into the millions of dollars
    for a bowl appearance. Interested in letting other video gamers know about
    a certain video game.

    0

    0