Written by AbangNara | November 7th, 2013

Wow. Terkejut Abang Nara apabila dapat tahu tiket penerbangan Nora Danish ke London mencecah RM25,000. Confirm Nora naik business class. Mesti ramai yang beranggapan teman tapi mesra Nora iaitu Nedim yang menaja tiket penerbangan tersebut. Namun jangan salah sangka, Nora Danish menggunakan duitnya sendiri untuk terbang ke sana.

nora london

Menariknya salinan harga tiket Nora Danish ke London telah diterima oleh Kosmo daripada seseorang. Mesti ada orang dalam yang teruja nak berkongsi informasi tersebut walaupun salah dari segi tatacara kerja. Kata Nora Danish:-

Saya kira pengirim itu sungguh tidak amanah dalam pekerjaan dia. Apa masalahnya dengan jumlah tersebut? Saya bayar pakai duit saya sendiri, bukannya Nedim. Saya bekerja keras dan punya wang sendiri. Saya mampu untuk membayar perbelanjaan tersebut tanpa tanggungan sesiapa.

nora london

Abang Nara pun perasan yang Nora Danish memang bekerja keras. Berlakon filem pun banyak. Siap ada jual barang kecantikan lagi. Jadi setakat RM25,000 itu, mungkin celah gigi Nora je. Nora juga sempat bercerita mengenai “haters”nya yang nampak semakin bertambah sejak berkawan dengan Nedim.

Saya salahkan sosial media yang semakin meluas sebab dulu orang hanya mengutuk dalam blog-blog sahaja, tetapi kini secara depan-depan di dalam akaun milik kita pun mereka lakukan (ketawa). Haters (pembenci) suka cakap perkara yang mereka rasa tahu, tapi sebenarnya tak tahu apa.

Saya juga sudah kaji tentang pembenci saya, yang kebanyakannya terdiri daripada budak-budak, jadi saya abaikan sahaja mereka. Nedim juga tak kisah dengan keadaan ini, dia cool. Cuma dia risau saya dihentam teruk kerana dia memang seorang yang proaktif terhadap saya.

nora danish

Biasalah orang cantik memang ramai yang cemburu. Sudahlah cantik, single pulak tue. Mungkin yang cemburu itu kecewa kerana cinta mereka ditolak oleh Nora Danish. Bagi Abang Nara, pedulikanlah kata-kata orang sekeliling. Yang penting kita gembira dengan hidup kita dan tak kacau orang lain. Tak gitu?

yeos

P.S: OMG~~~~~~ Hadiah wang tunai bernilai RM40,000 untuk anda menangi dengan hanya membuat video yang kelakar, sempoi dan menarik. Mudah gila peraduan Yeo’s Funderful Video Contest ini. Abang Nara pun teruja nak join. Mana tahu ada rezeki. Korang pun try la. Mana tahu boleh menang hadiah utama RM20,000. Layari laman web Yeo’s untuk informasi lanjut.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

133 responses to Saya Ke London Guna Duit Sendiri – Nora Danish

  1. yoo says:

    FIRST !!!!!

    0

    0
    • dena says:

      xde yg pelik… DJ cabuk dtg jadi emcee kt opis aku pon dapat bayaran lebih 10k utk 4jam.. ni kan plak..yg ade name mcm ni…satu drama je dah shooting berbulan2… koman2 satu job xkurang dr 6angka da die ni… stakat 25ribu apelah sgt

      0

      0
      • unknown says:

        oloh2 sweet sgt nedim begitu “PROAKTIF” terhadap nora dgn haters, tapi bwk g bercuti suh Nora byr tiket sendiri…. “SWEETCANGATTTTTT”

        0

        0
        • jijie says:

          orang kalau dah kentut mana nak mengaku.. mcm tu juga la nora.. tak kan la dia begitu bodo nk canang satu malaysia dia ke london guna duit anak pak menteri tersohor di malaysia.. manusia cantik.. biasa lerrrrr… bak kata nora kalau jodoh dgn tukang kebun pun dia terima ini kan pula anak menteri kita yg tercinta.. konon!

          0

          0
        • Wawa Zainal says:

          Ye ke?
          kesah plak aku…huhuhu

          0

          0
        • wAwA says:

          mcm patutnyer PROTEKTIF jer. bukan proaktif… kot abg nara?

          0

          0
        • Anonymous says:

          klu pakai duit nedim pun lantak la diaaaaaa…. bkn dia kacau korg pun.. korg cari la bf kaya jgk.. puii..

          0

          0
        • amoi says:

          yerker duit ko nora???byk sgt yer duit ko tu..kalau aku ade duit pun, dah ade bf kata mcm tu, sah la nak bf yg banje..pe kes nak gune duit sendiri kann..rugi kottttt…xyah nak menipu lah kate gune duit sendiri..mcm lah xtahu si Nedim tu anak sape…sah2 aaaa kikis duit rakyat..

          wahai nora, ko jgn aku Cop sebagai penganti Kakmah plak..menghabiskan duit rakyat..kakakakkka

          0

          0
        • Maya says:

          uols fikir logik lah…irfan roslan yg watak pembantu pun dah 6k, nora dapat watak utama mesti lah lagi byk. tambah lagi dgn jadi duta produk..then tahun ni asyik muka dia jer kat tv…mesti lah masyuk, Maya bukan peminat Nora tp Nora ni aktif berlakon kan, rasa duit dia berlakon utk sesuatu drama/film dah lebih 25k

          0

          0
      • JS KELVIN KLINE says:

        Hari ini aku bangun tidur… lihat muka di cermin penuh janggut. Mencari pisau cukurku, entah di mana aku letak. Oh, pisau cukur… mukaku berbulu… perlu dicukur… pisau cukurrr… semua boleh dicukur… jika ada pisau yang tajam… PISAU CUKURRRR…. ohhh yeaaahh… yeahhhh…. buang bulu-bulu semua, aku tak akan malu… PISAUUUU CUKURRRR

        Lagu aku baru cipta…

        0

        0
      • Fahrin Ahmad says:

        6-4 = 2
        yeaa! aku pandai math..
        bijak tak? klik me..

        0

        0
      • mmmm says:

        Ex wife Nedim ni pon stok2 cun macam Nora Danish ni ek? Kemain ko Nedim. Kalau dah sayang tu kawen jelah cepat2. Kehulur kehilir sama2, mana org tak mengata. Pastu tau pulak marah

        0

        0
        • huhuhu says:

          ex wife tu cantik lagi dr nora. brainy, classy and beautiful

          0

          0
        • Anonymous says:

          sape ex bini dia?

          0

          0
        • abang yang tak bangang says:

          ex wife die mix parentage. name bee khan. cerdik. bukan dumb blonde cam nora.

          0

          0
        • romeoNjuliet says:

          celah mana plak c nora ni blond? blond wannabe ade laaa..sah2 anak pati rambut hitam sejak azalinyeeeee: mana pengomen td yg cakap DJ buat show 4jam byr 10k? DJ mane? helooowww..klu pompuan birah ni punya byrn 4 angka pun tengok maintenance die mampu ke die nak menabung ala2 kak mah? kaki kencing tol la pompuan ni ngn fans nya sekali! yuck!!

          0

          0
        • wawa says:

          korangni… yg xtahu diam2.. korg ada tgk x sembang teh tarik sazzy falak ritu? kat situ sazzy ckp die start berjinak dlm dunia seni ni jadi loreal ke wella wuteva lah punya jurucakap..model iklan tu… masa tu tahun 1999… die dpt bayaran 20k…udohle freshie,tahun 1999 dah dpt byaran 20k… kome bayangkan dgn tahun 2013 ni… xheran kalau depa dpt 6angka..nora can afford kot. byk berlakon, ada iklan lagi… haih… pikir positif.. die bekerja..siang malam.. memandai je nk fitnoh.

          0

          0
    • kangkung says:

      well “Proaktif” ? I guess it is “Protective’ maybe . nora sometimes her english makes me wanna laugh.

      0

      0
  2. yoo says:

    wewitttttt

    0

    0
    • Anonymous says:

      nora danish lebih mulia dari wawa zainal.

      0

      0
      • din says:

        aha! siapa kau nak ckp cam gitu?

        0

        0
        • Anonymous says:

          wawa zainal dah nikah 2 kali masih mengaku anak dara. wawa lebih jijik dari nora danish.

          0

          0
        • ah same je wawa dgn nora tu….sorang da nikah 2x (pehal smpai 2x ??….so status anak tu halal ke haram ? klo confident da nikah knpe perlu nikah lagi skali ?? org gilak pon tara pecaya maaa…)
          yg sorang lg tu kehulu kehilir ikot jantan…srupe mcm xde mak bapak xde agama…kot ye pon g laa nikah baru org leh diam….(kalau da nama anak org kaya, pompuan mane je yg xnk…habaq mai…cer dgn org biase2, org jual bundle ke ade si nora ni pndang ??? pelissss lahh….)
          *** g london brhabis 25k boley, g tunai haji xnk…mane tau kot2 insap…

          0

          0
      • poyos says:

        tp wawa kawen sbb elak maksiat dari nora g buat maksiat.

        0

        0
        • awekbulu says:

          mana mu tahu diorag pegi sana buat maksiat..asal mu ingat diorang pegi bedua sesuka hati busuk mu aje nk tuduh2..kalau mcm tu mu pun sama jgklahkan kaki maksiat..

          0

          0
        • anis says:

          weh nora taknak komeng, wawa nikah dua kali sebab undang2 malaysia.. undang2 Allah dah halal ok.. kalau bodoh jangan suke nk kutuk orang.. belajar dlu..

          awekbulu, dah dia pergi tu bukan dengan laki dia.. pic pun macam suami isteri tak ke panggil maksiat macam tu… adoiiii…

          0

          0
  3. fairus sulaiman says:

    “Cuma dia risau saya dihentam teruk kerana dia memang seorang yang ‘proaktif’ terhadap saya”

    proaktif kepala otak kau …

    protective bongok

    0

    0
  4. mayo says:

    ala setakat 25k pon nak kecoh ke..nora mampu jer bayar sebab drama/filem makin banyak kat tv ngan panggung wayang…lain la che ta tu ke…shopping ber bag2 kat london tapi drama atau filem nan hado…

    0

    0
  5. miss complicated says:

    Yela takkan dia nak ngaku guna duit nedim kot..mestilah tak ngaku..oh artis..tak habis2 propa..

    0

    0
  6. anymous says:

    hahahaha..kalau pakai duit si jantan tu pun tak kan ko nak ngaku ..ko mcm lah artis n diva populer …family pun bkn berketurunan kaya raya ..dulu pun kakak ko ada ehemm dgn dato..atuttt ..ko buat statment sbb nak cover ank menteri tu dah habiskan atau salh guna utk diri sendrii dan ko ..lalalal

    0

    0
  7. peminat nora says:

    hahaa.. nora2..kl ko da pegi ngn nedim, pkai duit sendiri, mmg la ko ni bodoh abadi… hahahaha…..jgn igt kitaorg ni pun bodo abadi cm ko… haha

    0

    0
  8. nedim says:

    first! papepon nora,abg tetap sayang nora okay?nora abang punya k?

    0

    0
  9. liyana says:

    jangan autar la nora…menyampah

    0

    0
  10. politik says:

    raajin dowh dia kaji pasal peminat dia. hahhahah. baik ko kaji diri sediri la.

    0

    0
  11. nora gedik says:

    wakaakkaakh lahabauu la ko pakai duit sendiri… kalu nak tipu agak agak la

    0

    0
  12. nona says:

    lantak la duet sape pn..
    sibuk je..

    0

    0
  13. colorputihmelati says:

    Kin syin vol le, vara ta vol le

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Sekarang ni kan semuanya dah canggih….ada la caranya tu nak cover line.

    0

    0
  15. jj says:

    ohh duit kau keee nora..

    0

    0
    • Anonymous says:

      nora janda kaya haruslah mampu…bukan mcm wawa zainal..minta nafkah ngan tunang wahal minta sondol aeril.

      0

      0
  16. Anonymous says:

    tak kisah la guna duit sapa

    perkataan proaktif tu aku kisah

    0

    0
  17. deqna says:

    Apa masalah korang semua eekkk…dulu masa nora ditinggalkan dalam keadaan dia mengandung, dia bawa diri dia, sedih n duka dia..korang semua tau ker….korang tau x perasaan yg dia alami ketika itu…bagaimana dia bangkit dan menolak segalanya…korang tau x yang dia bekerja siang malam mencari rezeki..korang tau ker apa yg dia rasa dan alami…manusia seperti kamu semua ni sepatutnya hidup bersama monyet2 di hutan…kamu semua jenis x bole tengok org lain senang…dia senang dengan duit dia..bukan ada sesetengah artis yg senang dengan duit kerabat sana kerabat sini…jadi sosial escot pun sanggup demi WANG…

    0

    0
    • huhuhu says:

      nora sekarang pun dah jadi social escort ape? escort anak menteri

      0

      0
    • nora danial says:

      Gigihnya kamu membekap nora danish..tahniah tau..

      0

      0
    • keropok says:

      Bukan tak nak back up, tapi dah dia sendiri buat kat isteri si nedim tu ,tu yang aku tak faham. So aku rasa contradict la kot dulu kau kena sekarang kau buat kat orang….ni la ha orang myanmmar

      0

      0
      • Anonymous says:

        Very the correct, die terlebih defense ni sesejak die ngn nedim ni… Hiu…. Ade la keje diorg filter 1-1 comment diorg.. Siap kaji lagi…betul betul khs keje nedim ni..

        0

        0
    • Datin Hangit says:

      dan uols pasti ke die kerja keras siang dan malam? yg nmpk duk mnyendeng2 ngn bekas mak mertua adelaaa…even fasha dah jd menantu dlm rumah tu pun..die masih mnyibuk nk jd sebahagian dr family tu. puiiii

      0

      0
  18. KESUM says:

    Kompom… si nora ni da daftar haji..sbb dia mampu g london…

    0

    0
  19. paukaya says:

    sape lak kate kamu pkai duit rakyat..hahahahahahahaha

    0

    0
  20. BOSSNED says:

    we got money we got beautiful kids. please work hard and make some good living so you can enjoy it like us

    0

    0
    • Mak Guard says:

      duit bukan blh bawa ke kubur pun.. amalan ko tu ha yg dihitung.. dari ko bawa anak org ke hulu hilir tanpa ikatan pun dikira amalan juga.. berjaga-jaga.. dunia bukan tempat tinggal kekal ko bersama2 duit yg ko ada…

      0

      0
    • pak wan cheq says:

      beautiful kids lah sgt. nasib ex wife dia cantik. kalau nak harap kan muka si nedim ni hancoss. tak sabar nak tgk korang kawin. nak tengok sejauh mana beautiful nya baby korang.

      0

      0
  21. Xxx says:

    Nora nora hari tu cakap tak akan rampas suami orang sekarang apa kau buat, siap pergi melancong bagai. Anak ditinggalkan jadi senang lagi nak berhoneymoon

    0

    0
  22. Anonymous says:

    agak2 la puan nora oii..xkan la cuti ngan boyfriend kat London tiket beli sendiri..nedim kan org kaya..pergi cuti ngan family jejai (ex-husband) pon free je..nikan pulak dengan boyfriend..percayanya aku hahaha..

    0

    0
    • mimi says:

      kalau cakap guna duit nedim, orang kata nedim pakai duit rakyat. pakai duit sendiri pun orang tak percaya. kalau aku artis aku pun pening nak puaskan hati semua orang. wakakaka. sangka baik jelah. takut jadi fitnah.

      0

      0
  23. kacang rebus says:

    btul tu.. nora pakai duit dia sendiri. bukannya pakai duit korang. lantak dia la nak belanja..
    boipren..bayar la sendiri kalau nak ikut. ada aku kesah..

    0

    0
  24. OrangGomen says:

    2 words, Bull SHIT

    0

    0
  25. Kamjat Musibat says:

    Perempuan mcm ni lah KAMJAT MUSIBAT….

    0

    0
  26. Baca boleh, kutuk jangan says:

    Lah..kan nora dah bagi tahu dia guna duit sendiri. Kalau nora tipu maknanya penipulah dia..
    so janganlah kita kutuk plak..bersangka bukan2..kang tak pasal2 kita pulak pikul dosa dia..dah2 jom tgu next entry…
    ingat baca boleh, kutuk jangan..hehehe

    0

    0
  27. abang long says:

    lu x minat theyols pun x menjadi kurap pun pada theyols.yg berkurap pantat sampai bernanah itu lu dengki dgn theyols

    0

    0
  28. makjemah says:

    Dulu aku tak suka anak menteri si nina ismail sabri tu.Tapi sekarang aku rasa nina ni lagi bagus dari Nedim!nina tu at least ada la tadika dia kan.pastu memang jovian pun terang-terang banyak duit.Daripada si Neno ni hampass!RIAK JE LEBIH.

    0

    0
  29. Anonymous says:

    pelacur kelas atasan…

    0

    0
  30. Shhh says:

    Artis sekarang ni mewah..berbelanja sakan, barang2 berjenama…walaupun berlakon ntah apa2…salah satu sbb nya snang nak goda lelaki2 hebat sbb lelaki2 mcm bussinessman ke menteri ke tk pandang ppn tk da citarasa atau classy senang ckp… dn senang hdp nnti kalo dh tk popular..lgi artis wanita skrg nit k pandang lelaki cokia besa2 jer….pelakon dulu2 byr ciput sbb msa tu tk byk org da tv atau keluarklan duit g tgk wayang..sbb tu bayaran pun biasa2 jer walaupun ada anugerah pun….pelakon dulu tk ramai yg goda vip atau kawin kerabat…kalo da bilang dgn jari pastu bercerai….

    0

    0
  31. noradanisssss says:

    tu la..dulu teman suh amik english edukesen kome idok mau..

    PROTETIVE derp!

    0

    0
    • grammar nazi says:

      hek eleh kau pon eja x betul puiii
      protective. bukan PROAKTIF, PROTETIVE. kuikui comel2 je kalian.

      0

      0
  32. miau miau says:

    klu betul pun duit nedim, biarla itukan bf dia. yg korang jeles tu npe. dah org nak belanja kann. nora tak nak mengaku itu hak dia. sape kita nak mempertikaikan.

    mcmla bf korang tak pernah belanja…

    0

    0
    • miau miau 2 says:

      bf kami belanja kami x la sampai 25k utk melancong…kan kan kan

      0

      0
    • Nok-Nok-Nok says:

      Wahai Miau-Miau.,

      Let say kalo ittew duit Nedim., opcoz org akan pertikai dr mana dtg duit tu.. sah2 nadim ni hanya kerja pegawai kahas Gen Y untuk ayah dia.

      so pusing maan2 pun akan nampak salah sebab memenag salah Dua2 orang ni suka show off what they do.. Pergi je la sana diam2 and xde sape pun nak kacau..!!
      Kan senang.. Mcm Fazura ngan TMJ dulu., tak de la apa yg diaorg buat semua nak canang..

      daaaaa

      0

      0
    • noranira says:

      Boyfriend i..bekerja keras siang mlm mencari rezeki halal…tak guna duit rakyat tau

      0

      0
  33. mizz says:

    aku dah google ex bini mamat ni…cewahh smgt nak tau
    muka mix bdn jenis besaq klu nak banding dgn nora ni mmg solid molid..haruslah nedim ni suka oii…
    tp aku jd nedim apalah sgt klu melabur utk wanita yg dia gilakan ini
    kot ye klu nora kata guna duit sndr..iyekan jelah..
    bdw hrp2 klu kawen kekal lama ckit smntr nora x membesar dgn sihat and hilang kecomelannya…(siyes bagi aku x comel pun)

    0

    0
    • now says:

      mizz itu gambar lama x wife mamat nih.. skarang lepas cerai dh cantik balik, body dh solid molid.. pasang badan daahh

      0

      0
    • h says:

      gambar mana yg u lihat? ada masalah dgn mata u ke? badan besar that time sebab dia mengandung! sekarang dah ok ape? tip top balik. bodoh

      0

      0
      • mizz says:

        h..ewah sdp cakap org bodoh…pndi ckitlah sbb aku google dulu nak tgk paras rupa bini nedim sblm i cakap..tapi i tak taip ‘bini nedim sekarang’ sbb sure ex wife dia x giler glamour upload byk2 gamba kannn..
        i tau u mesti side ex wife nedim khennn…chill ok..

        0

        0
  34. eleh says:

    baguss…pastu dah tua kang, mula sakit itu ini, sibuk la keluar paper tv bagai mintak sumbangan kannnnn. jasa seniman tak dikenang la, ape la. org lain pon mampu je naik business class tapi beringat masa tua je nyahhhh. kami yg makan gaji ni sah2 la sampai ke tua laku (in fact gaji makin naik kannzzz)…ko tu je dah tua kerepot kang laku kah? *libas rambut

    0

    0
  35. lantak korang says:

    eh eleh pasal tiket 25k pun nak kepoh ker? biasa ah mmg hrge ticket ke london mcm tu kalau pakai yg first class nak kepoh apa nyer~ korang kutuk2 ND ni esuk2 menjawap lah korang kat akhirat nak minta maaf kat ND! dunia2 aib org korang lihat aib sendri tak nampak ker?

    0

    0
  36. blue says:

    kan Nora model uniqlo.. besar lo bayarannye!!

    0

    0
  37. gurubesar says:

    cuba korang fahami apa yg ND maksudkan dgn..”Cuma dia risau saya dihentam teruk kerana dia memang seorang yang proaktif terhadap saya.” . betulkan apa yg ND cakap… nak kutuk pun tgk ayat jugak…
    Protective – memberi perlindungan
    Proaktif terhadap saya – ambil peduli yg sangat2

    0

    0
    • awangsarien says:

      Proaktif mengikut kamus dewan edisi ke4;bersikap positif dgn merangka dan mengawal tindakan yg dilakukan jauh lebih awal drpd jangkaan akan berlakunya sesuatu perkara atau kejadian:
      Ayat nora: dia memang proaktif( bersikap positif dengan merangka dan mengawal tindakan yg jauh lebih awal drpd jangkaan……
      Ulasan: penggunaan proaktif kelihatan kurang sesuaii di sini.hal ini dikatakan demikian kerana nedim tidak melakukan apa2 tindakan awal untuk mengekang kebencian peminat nora terhadapnya.

      Protective mengikut mariam weibster;
       to cover or shield from exposure, injury, damage, or destruction : guard.
      Ulasan: ini lebih tepat…nedim memang mcm seorang pak guard……

      Ada satu lagi maksud yang mengejutkan:
      Protective ;to maintain the status or integrity of especially through financial or legal guarantees:

      Persoalannya adakah nora menggunakannya untuk maksud ketiga secra samar2…..ohhmaigod..nora not stupid…her english literacy is beyond kak ros

      DA

      Protective;

      0

      0
  38. paloma picasso says:

    retis sendu berlakon tayang bontot dan tetek aje. kan nora berlakon banyak filem tahun ni. berpuluh-puluh filem semua box office gila tak mampu nak naik business class. ( dengan nada menganjing). social escort harus lah mampu kan. ex wife ai nedim ni pun aku tengok liar semacam kaki enjoy. nedim ni memang taste dia suka yang bitchy-bitchy. semoga bahagia.

    0

    0
  39. Nok-Nok-Nok says:

    Ermmmm.,

    pada hemat Nok la., ticket 25K tu biasanye First class uoalzz…

    Well., dalam bab ni susah nak cakap sebab salah diaorg sendiri.. Too show off..
    Cuba kalau diaorg low profile., xde la org nak kecoh2 sgt..!!

    First, bila ND bgtau guan duit dia., agak susah nak percaya sebab 25K for flight is alot for an artist yg belum level Dato’ Siti… korang kene ingat, kalo di mampu flight, hotel and expenses lain kat London tu belom termasuk.. Mean tak logic percutian tu guna duit dia sendiri.
    Second, jika Nd buat confession guna duit Nedim, org akan tanta pulak umur baru setahun jagung dah boleh sponsor GF travel first class bagai.. ermmmm…. Sah2 org akan ckp guna duit baapk dia.. And bila ckp duit bpk dia., sah org akan ckp ittew duit rakyat..!! So pusing mana2 pun ttp nampak ada “permasalahan” di sittew…

    well., to think positif, maybe ND ada duit extra dia invest mana2 and korang jgn lupa sia bekas suami dia and Mertua dia pun ada.. mana tau kot2 mak mertua dia sponsor ker.. so., we think positif and berbaik sangka ok..

    To Nd and Nedim., stop cari publisiti, be low profile and humble. jangan di cari kebencian org ok.

    daaaaaaaaaaaaaaaa..

    0

    0
  40. ninoo says:

    hohooo…saye suke istilah social escort tu…serious Nora kamu nampak spt social escort for ank menteri ni…come on tkkan ko nak berabis ticket flight saje 25k dgn hasil titik peluh u kan?? lebih baik naik economy ticket selebihnye hang bole shopping kan?? huhu kite bukan bodoh dan murahan spt kamu…no wonder laa ramai haters dah sbb murahan menunjuk2 hehe…

    0

    0
  41. Darap campur tolak says:

    Bila aku renung lamo2 pat gambo boypren NORA ni ..
    Pfuhhh mmg ada iras mcm mat salleh .patutlah NORA suka .

    Abg nara plse jgn nk tipu cakap rm 25 ribu tu banyak utk u tampung ..we know u kaya raya tau ..
    Poraaahhh ..

    0

    0
  42. EDDY says:

    How come every time you come around
    My London London Bridge want to go down
    Like London London London wanna go down
    Like London London London be going down like..Ah, da, da, da, da, doo, doo, doo, doo.

    0

    0
  43. kak anon says:

    rm25k tu baik la guna buat dowpayment teres midrange ke apartment midrange ke.
    untuk masa depan jugak.
    tapi tu la nak seribu daya kan.

    0

    0
  44. 2x5 says:

    NARA ke NORA ni ????

    0

    0
  45. MAXMORA says:

    NORA PEGI HONEYMOON DGN ‘ANAKKU SAZALI’..DUIT SAPE TU??

    0

    0
  46. ehsan says:

    Serious $25K pegi London?

    Next time guna Royal Brunei je… MURAH!

    0

    0
  47. aya says:

    tiket kapal terbang je guna duit sendiri. yg lain nedim sponsor okey.
    proaktif? kahkahkahkah!

    0

    0
  48. embokk says:

    aku rasa Nora mmg mpu.. tp aku x pcaya klu BF ajak brcuti dia nk byr pakai duit sndiri.. hem… aku rasa 25k tu Nora lg sanggup beli hngbag drpd byr tiket yg boleh dibyr oleh Nedim..

    0

    0
  49. miss gucci says:

    Kalu nak tau nie lah first time nora naik business class. Sbb tu lah ari tu sakan amik gambar dlm flight dgn nedim. Kalu nora yg byr sendiri mane penah beli tiket business class. X mampooo pon. Alahai nora anak si penjual nasi lemak yg berangan diri dah high end sgt. Geli la. Education pon xder tp ader hati nk lifestyle mcm marion caunter. Nampak sgt ko nie bengap dan jakun. Patut lah dulu ko menyendeng dgn family naza tp kena reject uolls! Nedim nie jer yg sanggup amik brg second hand yg low class!

    0

    0
    • miss gucci haram jadah says:

      eh2 ko sentap lebih apahal dengkilah tu ..untung lah nd dpt naik flight pada ko yg jakun x pernah naik flight itu,x ckup dgn nd dpt bf kaya..meroyan pulak nak fitnah nd..dri komen ko..ku dh boleh agak dh ko ni mesti pencacai penjilat mak lampir kan??kaki pendengki muka dh lah busuk ..

      0

      0
  50. Saya Benci BN UMNO says:

    I hate BN UMNO. Nora Danish jangan pulak kau jadi penganti kepada Rosmah Mansor, isteri PM. Kikis duit rakyat tak sudah2. Skrg ni pun rakyat dh susah gile. Ni nk menyusahkn lagi. Si Nadim tu dgn bapanya Nazri tu confirm gangster dan besar kepala. Mmg famous la bapa dia tu bongkak dan sombong. Takde hormat dgn sesiapa. Apatah lagi dgn Allah. Mcm tak takut Tuhan dan tak takut mati. Ingat dunia ini dia yg punya. Kes pukul org cina di sri hartamas smpi mati, lepas. Kes bantai pakcik guard kat condo, lepas. Si Nadim takde kena apa2 tindakan sbb Nazri bongkak, sombong dan gangsterism tahap tertinggi. Sama geng dgn Mat Said, menteri besar Terengganu. Sama la jgk dgn Bung Mokhtor. Semuanya sekepala belaka. Gangster dlm UMNO BN. Ni la Mahathir kata dlm BN byk yg bodoh yg perlu dibuang. Ini2 lah orgnya.

    0

    0
  51. ntah apa2 says:

    nasib nora nak dapat bf anak menteri…itu tuah dia, tak perlu nak kecoh2 sangat. kebetulan dia ada peluang utk bergaul dgn mereka, so why not? tak perlu nak hipokrit sangat. kita pun kalau ada peluang pun nak cari yg kaya raya..tengok fasha sanda, nak dapat yg kaya, sanggup rampas laki orang.
    duit siapa pun, dont be too jugdmental. nora pun banyak berlakon, jadi duta produk, anak dia tentu ex dia tanggung nafkah. nedim pun mestilah kaya, family yang kaya mestilah ada business atau pelaburan yg can generate income…tak perlu kerja teruk2 nak ada income. duit mereka, hak mereka.
    jika buat salah, dosa pahala mereka yg tanggung.
    yg saya nampak, comments di sini macam ada personal hatred pula.

    0

    0
  52. Nedim says:

    Nora Danish = Rosmah No. 2. Curi duit rakyat!

    0

    0
  53. nora katek says:

    Sazzy tu model iklan antarabangsa. si fasha tu semua syarikat periklanan yang besar-besar sebat dia. si nora katek budget hot muka edit kat instagram ni model pati halia buang angin. setakat jadi model iklan yang low class aje. si katek nora ni keje ke. aku tengok dok menempel dgn mak mentua aje. skarang menempel dgn si nedim busuk tu. bila masa keje nya. setakat berlakon pun filem sendu. drama pun sendu. jual anak kat insta utk raih simpati aja. puihhh!!

    0

    0
    • tahitlalatseposen says:

      puihhhhh!!! tu diaaa mmg btui pon nora danish ni dulu duk sibuk dgn family mertua diaa je. sana sini berkepit . la ni dgn nedim ni pulak.. ntah bile masanye kerja. stakat drama 1 2 gitu je. pastu la ni koya hip hop ke apa. sedeh baq ang, si nedim tu boleh tahan poyo jgk weh. cuba anpa smua pi follow dia dekat ig. p/s : cantikkkaaaaa nora danish ni?!!

      0

      0
      • Fazuraishotter says:

        Wahai Nora, kau boleh deny semua benda.
        Hakikatnya, kau adalah gold digger, perasan, no talent, satu family bertempek dengan family ex you menangih simpati dengan diaorg, berlagak nak feeling kaya but pls know where you come from and where u stand. Jangan gadai body kau semata2 nak jadi bini org kaya…

        0

        0
    • Nora Vanish says:

      Hahaha..Memang betul kata nora katek.setakat model buang angin, byk duit ke? Berlakon pun, filem tak meletup.Drama apalah lagi..Sebab tu fanatik dia kata, menantu kesayangan..menantu kesayanganlah sangat..

      0

      0
  54. buaya darat says:

    agaknye dulu-dulu time takde instagram entah datuk mana lah diescort nya si Nora ni perangai tak senonoh betui. kakak dia bergambar sampai nampak panties putih. jenis manusia tak reti malu. ada ke gambar bercuti dgn jantan.di upload nya dekat insta macam mana org tak mengata. akai letak kat bontot fake nora tu. sorry nora bontot fake u tak leh lawan bontot jlo asli fasha sandha. tu yang jejai geram sangat-sangat tu. Nora rampas jejai masa bercinta dengan fasha. now jejai lari balik ke fasha kekasih sejati jejai. auww so sweet. rm25k ko bayar sendiri. sorry aku tak percaya pompuan biasa biasa macam ko ni memang tak mampu lah. rak yah nak tipu sangat lah

    0

    0
  55. kodok ijau says:

    nak tiru si lopa lah tu. helloo lopa anak korang kaya ok. tengok dapur rumah dia dah macam hotel. ko jgn nak perasan sangat tak sesuai..

    0

    0
  56. norafake says:

    spe yg kata nora ni comel,cntik mmg lh x pndai menilai kecantikn.ape yg ade kt nora sume fake.hrp putih mcm tepung gomak jolh.cube klu die hitam,org asli negro pn x lalu nk pndg.beekhan ex wife nedim lg cun hot, meletop,pakej sume lengkap

    0

    0
    • mizz says:

      aku setuju dgn kau..aku rasa kecomelan dia ni dah terkambus oleh gamba2 snap syok sndr yg dah terlalu byk diupload utk tatapan umum…

      0

      0
  57. hehehhe says:

    pergh tiket harga 25k..sama dgn pnjaman aq ptptn untuk stdy enginering 4 thn..

    0

    0
  58. aptb says:

    Bhahahaha..yg penting jd retis..sume pn xblh..kawen dgn org kaye kena kutuk pisau cukur la..nk yg poket tebal je la..nk yg ad title je..nnt klu kawen dgn tukang kebun ke..mula yg berbunyi..xseswai la..xmcm pinang dibelah dua la..xsetaraf la..yg tukang kebun ni mkn duit bini plak laa…bhahaha..kesimpulannya..mulut tempayan blh lg kite tutup..mulot org………..aptb~~

    0

    0
  59. […] Saya Ke London Guna Duit Sendiri – Nora Danish (132) […]

    0

    0