Written by AbangNara | January 29th, 2014

Terharunya Abang Nara membaca kata-kata Rozita Che Wan mengenai hasratnya untuk menghadiahkan sekurang-kurangnya seorang anak buat suaminya, Zain Saidin. Walaupun sudah mempunyai 2 orang anak hasil perkahwinan terdahulu, hasrat murni ini harus dipuji lebih-lebih lagi Zain belum lagi mempunyai zuriatnya sendiri. Insya-Allah kalau niat yang baik pasti akan dipermudahkan olehNya.

rozita che wan hamil

Secara umum, wanita yang berusia 40 tahun dan ke atas lebih terdedah kepada risiko sekiranya hamil. Namun sekali pandang, Che Ta nampak masih sihat dan gagah untuk menimang cahaya mata baru. Kata Che Ta kepada Harian Metro hari ini:-

Hampir enam minggu kami berkahwin, terus terang saya memang mengharapkan hamil dalam masa terdekat. Usia pun bukannya muda tapi sudah 40-an. Saya teruja nak mengandung lagi sebab anak bongsu saya hasil perkahwinan dengan bekas suami dulu pun sudah berusia 16 tahun.

Pun begitu, ada juga bimbang sebab wanita 40-an dikatakan berisiko untuk mengandung. Mungkin di luar kita nampak sihat, tetapi dalam badan kita tak tahu sama ada masih kuat atau tak? Apa pun saya berharap saya tidak mengalami sebarang masalah untuk mengandung.

Walaupun saya sudah mempunyai 2 orang anak hasil perkahwinan pertama dulu, tetapi tentunya Zain mahukan zuriatnya sendiri. Saya ingat kalau saya dapat hadiahkan seorang anak untuk Zain pun dah jadilah. Tapi mengenangkan dia mahukan anak lelaki sementara saya pula nakkan anak perempuan, nampaknya kenalah mengandung 2 kali.

Zain mahukan anak lelaki kerana katanya boleh buat kawan. Apa yang lebih penting bagi saya adalah tidak kira bayi lelaki atau perempuan, yang penting anak cukup sifat dan sihat.

rozita che wan hamil

Insya Allah walaupun dah berusia 40-an tiada masalah untuk Che Ta untuk hamil lagi. Sekarang ini pun banyak makanan tambahan di luar sana untuk kesihatan dalaman. Abang Nara pasti ramai peminat tak sabar untuk mendengar berita kehamilan Che Ta. Sama-samalah kita doakan. Semoga Zain dan Che Ta dimurahkan rezeki untuk mendapat zuriat sendiri dalam masa terdekat ini. Amin.

P.S: Kunang-kunang bergemerlapan bak bintang di waktu malam

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

91 responses to Saya Ingin Hadiahkan Seorang Anak Untuk Zain – Rozita Che Wan

  1. mimi says:

    Dah tua tu buat cara tua . Hahahaha
    Yelah mesti tak sabar nak anak muka omputih
    Anak2 sebelum muka indon…hahah

    0

    0
  2. ikan says:

    xtau apsal aku rasa geli. firstt!!

    0

    0
  3. miss says:

    padan la tangkap gambar melekat berkepit jer……. nak anak rupanya hihhihihihi :) moga allah permudahkan

    0

    0
  4. apple says:

    mana man kajang?

    0

    0
  5. jj says:

    GOOD LUCK CHE TA!

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Lawak le komen kau…. Terus aku terbayang muka ank che ta….. Biar le dia nk ngndung ank zain pulak….. wak le komen kau…..

    0

    0
  7. aku tetap aku says:

    pepek juga che ta ik ni.. nara ni kalau dah keluarkan kisah couple misteri ni, seminggu2 la publish cite diorang.. boring..

    0

    0
  8. baby blue says:

    berusahalah che ta dan zain.. doa jgn lupa ye :) tapi apesal zain cakap nak buat kawan? bukankah anak2 che ta tu 2 org lelaki.. tu pun kawan kan.. anak che ta tu dah jadi anak zain jugak.. dah x blh beza2 dah..

    0

    0
  9. jlo says:

    gambar last tu cam anak dan mak nak g beraya..

    0

    0
  10. zain sadin says:

    gambr last tu dasyat….besarnya tek che ta…..wow!!

    0

    0
  11. miss s says:

    ank nti cun cam mak dia,putih cam zain
    nk tgk cam ne dia ngandung nti
    fist pakaian dialah

    0

    0
  12. aku says:

    aku akui sedangkan aku yg perempuan bila tengok gambar last 2 pon puji kecantikan che ta apetah lagi lelaki kan kan kan… tp sayang kalo cekta jaga seksi tu untuk suami aje lg baik pahala lagi…. Zain suka tayang bini body cantik dia aku pulak sebuk2 …. haaaaaahaaa…

    0

    0
    • Janda Vogue says:

      SETUJU SGT dgn aku….sexynyaaaaaaaaaa….aduhhhh..che ta memang cantik …ciptaan Allah yang indah…so che ta kena la cover cover

      0

      0
  13. peanut says:

    doakan che ta dpt ank yg comel sb mak & ayh sama2 good looking… korang jeles ke tgk che ta masih lawa dr korang walau dah 40an…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Belum ada anak dah action setengah mati.
      Ada anak lagi gedik chak ampun ampun.

      Kalau pergi honeymoon kak Mekah kan bagus
      Doa boleh mustajab peminat pun doakan
      sama. Sekurangnya Pintu hati Zain pun terbuka.
      Bawak mak mentua, kakak ipar kan lebih baik
      You belanja mualaf tu.
      Ini bawak mat2 bapok belanja sakan kat diorang
      Buat apa. Bukan jeoulous tapi menyampah,

      Tapi kat Bali mcmana Allah nak kasi. Allah
      janganlah mengandongkan che Tah
      Mengada ngad betul kalau ada anak

      0

      0
  14. Janda Vogue says:

    one word for che ta ….AMAZING !

    0

    0
  15. kelihatan says:

    umur 40-an yer che ta. tak nak ceta umur kau brape ke tepat2? 41?42?43?

    0

    0
    • peanut says:

      kelihatan, dia x nyorok la umur dia.. nara yg pandai2 letak 40an. thn ni dia 43..

      0

      0
      • kelihatan says:

        ish2 ye ke. nara ni pun.. tau la tak nak copy paste sgt kan..

        0

        0
      • didi says:

        Baru 40 ler…dia lahir tahun 1974, 1992 umur dia 18 tahun Miss Kedah

        0

        0
        • peanut says:

          didi, ko salah la..
          Nama Penuh: Rozita Abu Bakar @ Che Wan
          Panggilan: Che Ta
          Tarikh Lahir: 9 Mac 1971
          Usia: 43 tahun
          Asal: Alor Setar, Kedah

          0

          0
        • Anonymous says:

          Tahu leoas tahun depan tahun lagi satu Che Ta
          tetap ckp umor dia 40.

          DAh tualah Che Ta buat hal tua.

          Muka you boleh tipu tapi kuli tangan and
          Kulit itu you tak boleh.
          Mesti kulit da bergedut, Rugi ah Zain

          0

          0
        • Olga says:

          YANG SEBETULNYA CHE TA LAHIR 9 MAC 1973,TAHUN NI UMO DIA 41,LAIN KALI CHECK WIKIPEDIA BUKAN MAIN CKP JE!

          0

          0
  16. mancai says:

    insya Allah… mudah-mudahan di kabulkan oleh Nya

    0

    0
  17. Kak Zane says:

    Cerita lain Plsss….. BOSAN! hari2 cakap nak anak…. ckp sekali dah la.. canang rataa..

    0

    0
  18. wanieee says:

    cantik body che ta…saya yang anak dara pown x dpt badan mcm nie..doakan che ta cepat dapt zuriat amin…

    0

    0
  19. abg kuat says:

    Angel dari tepi che ta ni matap gilaaa….geram abg tgk

    0

    0
  20. abc says:

    zain dah elok berpakaian baju melayu sepasang..tapiii….

    0

    0
  21. McFlurry says:

    increase your frequency bro! :D

    0

    0
  22. dr samad arshad says:

    bole ngandong lg che ta ni ….. selagi ada period ……

    0

    0
  23. minah jambu merah biru says:

    elehhhh jangan piker umr 40an ada rsiko bila ngandong lah ! asal kn ck ta sehat n ape2 pon gi jumpe doc duluuu cek kesehatan tuuuuuu …tuhan kn maha kaya n maha mengetahui Nye ck ta akan dapat anak yg coooooooomel n sweet nanti ..soooo jangan takot nk branak ok ! sedangkn nenek2 maseh boleh branak ! tkannnnnnn la ck ta tk boleh tol tk cik taaaaaaaaa…lov u ck taaaaaaa……

    0

    0
  24. hani says:

    Che ta ni baik orgnye..tp bile die byk kluarkn statement2 bodoh yg buat org meluat bce or dgr..bobodoh!

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Marilah kita doakan supaya che ta mendapat zuriat dgn zain.

    0

    0
    • Anonymous says:

      No way i nak doakan. Lebih aku doakan
      Mawar ke diana ker miss nina yes for them
      All. Bur not this old lady.

      0

      0
  26. butterfly71 says:

    Can’t imagine suara Cik Ta bila diatas ranjang…her voice potong steam sey…suara makcik2

    0

    0
    • Anonymous says:

      buek po nak poning2 nak imagine suaro apo bagai..yg ponting ekau jago kesopanan penulisan ekau..

      0

      0
    • Janda Vogue says:

      butterfly oh butterfly sampai ke situ ko fikirkan…hehehe..bengongla ko ni…body dia lagi zain nak fokus dari suara …suara antara dgr dgn tidak je masa tu…bengong ko ni ..tapi lawak gak statement ko ni

      0

      0
  27. Zain Sardin says:

    Cik Ta kalo preggy pon senang bukan kene buat kejer berat2 pon, umo 40 an masih ok mengandung mcm Hallie Berrie tuh dah 47 mengandung ok jekkk

    0

    0
  28. Kak Mala says:

    Anak yang dua orang tu muka Melayu biasa je…mesti Cik Ta nak anak satu suku Mat Saleh kan..?

    0

    0
  29. Miss Perak says:

    Lawanya che ta..mcm anak patung..

    0

    0
  30. aku tetap aku says:

    Inshaa Allah ada rezeki. Banyak panjat kan doa Che Ta, moga anda dapat zuriat dan jaga permakanan anda. Jika makan cara yang sihat Inshaa Allah semua nya akan jadi yang terbaik. Kita bertawakal setelah kita melaku kan yang terbaik. Amin.

    0

    0
  31. marion says:

    x baik hina org mcm bapuk siam bagai,muka keturunan kita tu cmne pula?entah2 blkg jd hinaan org,che ta ni kalau make up x over ,natural cantik je org nya try google tgk,apa pun aku doakan che ta dan zain dpt anak..ada je mak angkat aku skrg umur 71 anak bongsu dia umur 27 skg…pe cte?kalau allah izin semua akan jadi…

    0

    0
  32. Anonymous says:

    Sperm Zain tak sampai buntut che tah jack
    jauh sangat lagi pun dah kering ah rasa aku.

    0

    0
  33. Bodoh takdapt di ajar! says:

    cheta boleh cheta.. cheta bukan macam ct si mandul tu.. x sabar nak tengok anak dorang..auuuuwwww..

    0

    0
  34. semalu says:

    Kalau londeh zain dah lari??? Janda2 banyak ilmu, takkan lari punya. Siap boleh cucuk hidung lagi. Gambar last tu nampak mcm terseksa je, agaknya nak bernafas pun susah. Makcik ni kalau amik gambar suka sngt mengiring, nak menayang dia punya boobs. Skrg mcm jenis push-up bra ade. Makcik ni kalau terlebih mekap dah nampak mcm bapok lak. Nak anak?? Kalau tak lekat jugak, gihlah suroh org taja wat IVF. Kawin pun ade yg sponsor….

    0

    0
  35. KT Pari says:

    Kena mengandung 2 kali? sb zain nak anak lelaki yg cik ta nak anak perempuan? Takyah pun, gih cari penaja wat IVF, boleh pilih jantina anak. Ngandung twins, sorang lelaki and sorang perempuan.

    0

    0
  36. […] Saya Ingin Hadiahkan Seorang Anak Untuk Zain – Rozita Che Wan (86) […]

    0

    0
  37. […] Saya Ingin Hadiahkan Seorang Anak Untuk Zain – Rozita Che Wan (87) […]

    0

    0
  38. aifa says:

    alah hrtu kan sblum kahwin che ta ada ckp..
    nak gak dia ada ank muka mat saleh sbb tu dia nak kwin dgn mat saleh..
    pan asia kononnya..

    0

    0
  39. […] Saya Ingin Hadiahkan Seorang Anak Untuk Zain – Rozita Che Wan (89) […]

    0

    0
  40. […] Saya Ingin Hadiahkan Seorang Anak Untuk Zain – Rozita Che Wan (90) […]

    0

    0