Written by AbangNara | March 15th, 2012

Logik juga kata-kata Melia Aimiellia di dalam video yang dibawakan khas oleh KRUTv ini. Selama ini ada pihak yang mendakwa wujudnya video 30 saat penuh kontroversi milik Melia Aimiellia , namun Melia sendiri tak pernah melihatnya. Hanya sekadar gambar yang boleh disuperimposekan pernah dipaparkan di blog tersebut.

Cakap banyak tak guna, korang layan sendiri video temubual ekslusif program Propaganza terbitan KRUTV yang akan muncul di Astro Ria tidak lama lagi. Jangan lupa LIKE Facebook Propaganza untuk info lanjut.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

143 responses to Saya Hanya Pernah Tengok Gambar Sahaja – Melia Aimiellia

  1. dea says:

    perghh! sial!

    0

    0
  2. dea says:

    hahahahahaha.. cliche

    0

    0
  3. i am xoxo says:

    sape dia nih?

    0

    0
  4. KK vogue says:

    layankan ajer~~~

    0

    0
  5. Anonymous says:

    yeee mari kita kutuk dia, dapat pahala beramai2..ni cara dakwah terbaru.. mari mari…

    0

    0
    • apa2aje says:

      sian kt ko. ajaran wahabi mana la ko pegang ni

      0

      0
      • Anonymous says:

        ajaran pengomen bn laa..ko ape tau?? ko x caya baca semua komen2 kat sini..

        0

        0
      • geng kapak says:

        ***apa2aje says:

        March 15, 2012 at 7:57 pm

        sian kt ko. ajaran wahabi mana la ko pegang ni

        DAH LAMA AKU JOIN BN… XPENAH LAGI JUMPA AYAT MCM NI, MCM KURANG BIJAK JE PENGOMEN NI

        0

        0
      • geng kapak says:

        BETOL CAKAP
        apa2aje says:

        March 15, 2012 at 7:57 pm

        sian kt ko. ajaran wahabi mana la ko pegang ni

        +++++++++Anonymous says:

        March 15, 2012 at 5:19 pm

        yeee mari kita kutuk dia, dapat pahala beramai2..ni cara dakwah terbaru.. mari mari…

        DAH LAMA AKU JOIN BN… XPENAH LAGI JUMPA AYAT MCM NI, MCM KURANG BIJAK JE PENGOMEN NI

        0

        0
      • Anonymous says:

        bn ade bukak keahlian ke? camne ko join bn?? poyo jee..

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Apasal la korang ni bengap sangat?
        anonymous yg komen “yeee mari kita kutuk dia, dapat pahala beramai2..ni cara dakwah terbaru.. mari mari…”

        kalau korang tu cerdik, korang akan faham yg dia sebenarnya dia menyindir perangai sesetengah orang dlm blog Nara ni yg suka sangat mengata orang.. Tu kan ayat sindiran..?? komen tu ada maksud tersirat.. baca & fahamilah betul-betul..!! mazhab wahabi kepala bapak apa pulak?? Bodoh sial…!!

        masalahnya sekarang, apa2 aje, geng kapak tu spesis kurang peka, lambat pick up…

        Haa… tengok la filem David Teo & Prof Razak tu banyak2… dialog on the nose dari awal sampai habis cerita… cerita cerdik2 macam Jogho, Songlap, Bunohan tu korang bo layan… korang memang tak layak jadi pandai sebab korang memang bengap!!

        0

        0
    • apit says:

      “Kipas Susah Mati Neelofa” ni bajet bgus je komen…fuck!!!!

      0

      0
  6. tepong says:

    jawapan stendet retis

    0

    0
  7. Bro 10 Inci says:

    Oh REALLLYY?? I see…. =.=”

    0

    0
  8. anon says:

    who is melia aimiellia?

    0

    0
  9. miss says:

    SUDAH2 LA BUKAK AIB ORG….BOSAN,TK DE CITE LAIN KE SLAIN MELIA NI? SIAN LA KT FMLY DIA…..ADOII

    0

    0
    • Anonymous says:

      bila pk balik…kan…ni dugaan die..kadang2 ALLAH balas kat anak ape yg mak ayah lakukan masa lampau…sbb 2 org selalu kata ”ALLAH bayar cash kat dunia ni…tak kene kat kite sendiri kene kat anak cucu kite”…

      0

      0
      • Anonymous says:

        kau ni kan, siapa kau nak judge mak ayah org tu?? kau kenal ke mak ayah die.. kau rs bila kau ckp mcm ni, nnt anak2 kau x kene balik ape yg kau penah ckp kat mak ayah org lain? ingat Allah byr cash nowadays -as u said.

        0

        0
    • dia dah cakap bukan dia lah…. kalau memang betul bukan dia, apa cer korang?

      0

      0
  10. lalalala says:

    ko ni femes sangat ke yg org nak rosakkan periuk nasi ko????

    0

    0
  11. frens says:

    susah sbnrnye nak ckp tntg ni…kompius…melia ni sy kenal sbb ex bf die ex sy…dua2 sy kenal…tp sy lebih kenal ex sy 2…so bila wujudnye video ni katanya koleksi tuk tatapan si bf…sy tertanya2 la…hope sume ni tak betul melia…u muda lagi…kl melia baca la…

    0

    0
    • satria neolofa says:

      U ada tak gambar or video?

      0

      0
    • fairnsquare... says:

      Frens…kenal xsemestinya memahami..maybe ape yg dia xdpt dr u..si melia bleh bagi..my ex bf pn mcm tu..dgn i baik gler babas…sekali berkumpul sume2 ex gf..bru tau perangai sebenar…huhu~

      0

      0
      • frens says:

        fairnsquare…u r rite…sape nak buat laki kalo kaki clubbing…mabuk2 sume…sy tegur cara baik…tp katanya cara melia lagi baik…mula2 layan dulu mabuk2…pas 2 tarik kuar slow2…ape kejadah la nak sama2 mabuk…tp 2 la..kadang2 tertanya2 gak nape sume ex2 die blh berbaik2 ngn sy…tp sama2 pelakon…what u give…what u have done to others…u get back…then u deserve it…

        0

        0
      • natrah says:

        btl tu..ex aku pun mcm tu gak..mnumpang kat negeri org bkn men baik lg..pjak semut pun xmati..tp bla da blk tmpat dia..suma hal tbongkar..kaki tpu,ckp org kaya la,ada keta tu la.umah besar la..playboy plak tu.dlm fon die ade pic gurl bbogel..ble tnye die ckp pmpuan tu yg bagi.tp sumanya tbongkar dr mlut ex die.bla ngn ex die brukkan aku,bla ngn aku brukkan ex die.bodoh giler..1 pa pun xdaa…xpndang la harta benda yg pnting aty xbusuk..

        0

        0
  12. Allah Maha Mengetahui….

    0

    0
  13. suke hati ngko lah says:

    berani buat berani tanggung..

    0

    0
  14. […] Logik juga kata-kata Melia Aimiellia di dalam video yang dibawakan khas oleh KRUTv ini. Selama ini ada pihak yang mendakwa wujudnya video 30 saat penuh kontroversi milik Melia Aimiellia , namun Melia sendiri tak pernah melihatnya. Hanya sekadar gambar yang … Continue reading → […]

    0

    0
  15. vvvvvvvvv says:

    kalau betul dia tak terlibat…kesian dia…kalau ya dia terlibat, harap bertaubat…. tak perlulah kita nak mengutuk-ngutuk sangat..

    0

    0
  16. suffer8zine says:

    ape kata suruh dia tengok video tu, kompem terkebil2 tgk aksi diri sendiri… wakakaka… biasa la pelakon muda…

    0

    0
  17. Propa sangat says:

    Ni kira kawan tikam kawan la ni..konon nak kwn ngn bloger nk popular skrg da betul2 popular…nak kena berhati la dengan bloger skrg termasuk abg nara..hehehe..gurau je

    0

    0
  18. kpop fan says:

    eiii… sape dia nih?? sori x kenal… i layan kpop n korean drama jer…. ;-p

    0

    0
  19. sekadar membaca says:

    melia, so to say ok, klu u baca ape yg i tulis… “””klu time shooting pun u bleh menggedik gedik, pura pura pengsan kt set, main pegang2 org jantan kt set location… so no wonder laa u berani buat benda yg lagi bodoh di belakang org ramai….

    0

    0
  20. sekadar membaca says:

    yg kenal u, tak mungkin percaya dgn ape yg u ckp…u takda job krn sikap u kt location menyusahkan org…malam2, mak u text kt fb mintak job lakonan utk u, then cerita benda yg sama ” u’ll hidup dari kehidupan yg susah”..motif takda kena mengena dgn producer or sape2…..dalam production tak kenal erti susah selagi masih sihat dan bernyawa, tak perlu nk jaja cerita sedih kt org…bile dh timbul kontroversi pasal video lucah ni..then dgr penjelasan u..tak mungkin percaya.. sedangkan kt set pun u hilang rasa malu..apatah lagi di belakang…..

    0

    0
  21. Kaki Gosip says:

    TAK ADA ORG SUPERIMPOSE KAU LA…KAU SIAPA !!! Mengaku je la..Aku Kenal sangat dgn kau…AKu berani potong tangan aku kalau aku salah..Ramai krew dan artis kenal dgn perangai ko..

    0

    0
    • Production House says:

      ORang Production tak akan percaya dengan statment ko sebab kami kenal kau mcm mana …

      0

      0
  22. nick@pett says:

    xberani nak komen,, salah komen kesian kat org yang xbuat salah

    0

    0
  23. aku kesah? says:

    ko xbrani nk kome?yg komen gk 2 npe?baik bce n dok senyap jerk..ni nak market mcm si dibah bjet cun 2 ke? n sape ntah yg meroyan backup sidibah 2..back up diri sendiri..sumpah kesian..muka dibah annoying..market gila..klo aku pompuan malu kot nk market2 cmni..budussss..

    0

    0
  24. Anonymous says:

    sape minah ni…xkonal pun

    0

    0
  25. memey says:

    sape pempuan ni

    0

    0
  26. jom belajar di kptm says:

    apapun bertenang.. kasihan
    jom belajar dikptm

    http://rahsiakptm.blogspot.com/

    0

    0
  27. cantiksemulajadi says:

    sdikit sebanyak aku rse kesian kat dia…..aib org xperlu dsebar2kan…memalukan kaum keluarga n sdare mara dia je..kalu btul la dia yg wat video bodoh tu biar jela abis gtu jer…bl libatkan kuarga…mmg aku xleh terima….sadissss… xbaik aa korg kutuk byk2…kutuk skit2 dh ler….hee

    0

    0
    • HanTuah says:

      masalahnye die tak ngaku..kalau die ngaku takpun diam kompem 2-3 minggu surut la cite ni..tgk zarina ann tu, xde melenting pun, bkn nak backup tapi die bsikap professional. Diam2 sudey~~

      0

      0
  28. Joe says:

    Mana video…xde pun kat mana2 broadcast atau internet..cite byk semua…please video

    0

    0
  29. AnakAyam says:

    besarnya KRUtv punye microphone

    0

    0
  30. Miss Poco says:

    Salam,

    Dah lama x terjah kat sini… harap semuanya OK2 belaka…

    Rindu semua… peace***

    0

    0
    • nick@pett says:

      aku pun rindu kat korang semua,,,

      dah ramai yang ilang
      Anne Disirva * bz nak kawin
      Kak Black * bz jaga anak2
      Hantu Pensil * bz gan Ayam n ikan bakar dia
      PP * pun dah lama xnampak on9
      Mira dah dok Singaporrrrrrr jarang join kita,,,
      kak Zaza nun jauh di Ganu,,
      Sarra xtau pe citer
      Kak Lady, Kak Vio, Kak Pink pun dah lama ilang dari BN

      BILA AGAKNYA ABG N KAK NARA NAK BUAT GBN III…

      kak nara BZ gan PRUBSN sampai xtanya kabar kita…

      0

      0
  31. stella says:

    sbr sja laa dgn komen kt cnie . . Malay islam yg pnuh hasad dengki di hati . . Org ltk pic slah . . Knp perlu cmburu ? Biar sja la mreka nk ltk gmbr ensem n cntik . . Kmurg pun bleh lau nk ltk pic . . Tp mgkn kmurg pnya muka kureng , sbb itu lah kmurg cmburu . . Tp mmg malay cmtu ya prangainya ? Mmg d didik sjak kecil ka ? Kmurg pnya fmly x ajr ya ?

    0

    0
  32. NAK BUAT MACAM MANA..:D

    MOOD SEDIH..!

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Hi semuaaaaaaaaa………..sy pun dah ada image…^^

    0

    0
  34. Sabun Popinjay says:

    First2 aku nak tanya, handal dan ternama sangatkah Melia ni sampai orang sanggup nak buat video **** dia? Kalau setakat si pembuat video ni sakit hati dan nak jatuhkan Melia ni, aku rasa tak berbaloi. Bukannya dapat juta2 pun. Yang hado pun mungkin si pembuat puas sebab keluarga Melia dah malu dan berantakan.
    Jadi logiknya, moral of the story, tanyalah sama Hazama, yang akan kata “tanya sama pokok, apa sebab goyang? Mungkin angin yang goncang…” Tapi kalau tanya sama angin, mungkin dia kata jangan tanya awan, tanya sama hantu.

    Itulah jadinya bila suka buat pelik2, bila orang upload gambar, baru nak mengelabah. Kliselah, bila bagi sangkal sana sangkal sini dan bagi alasan kena aniaya, fitnah, orang sakit hati, bla,bla, bla…

    0

    0
  35. Dang Setia says:

    Ada ke budak mentah nie nak bodoh2kan kita semua cakap video super impose la apa la… dia tau ke makna sebenar superimpose tu??? kamon la orang sekarang dah pandai dan tak semudah itu nak terima kenyataan BODOH awak tu dik… kalo dah muka dengan cincin pon sama, dlm video bogel pulak tu ada hati nak kuarkan kenyataan tak bersalah lagi… betul kata pelakon2 lain supaya budak ini diam sahaja dari memberi sebarang kenyataan kerana ianya akan menampakkan lagi keBODOHan dan memberikan jawapan bahawa dialah yang bersalah….

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Betul la… super impose tu untuk gambar kaku jer kan? kalau tak silap aku la.. Kalau kategori video, dah lain istilahnya contohnyer camera trick ke… CGI ke… 3D ke..

      0

      0
    • melia bodoh macam babih says:

      budak ni memang paling bodoh yang penah aku jumpa. Dia ni belajar ke x mak ayah dia hanta g kolej? Superimpose pon dia tatau apa? Bangang tahap retarded budak ni. SUPERIMPOSE? Bodohh…bodoh… Tu la, x tau makna superimpose tu jangan nak keluarkan kenyataan mcm tu wahai Melia. Kan kena batang hidung sndri. Orang lain x bodoh macam kau ni la.. haihhh… penat je cikgu ajar kat sekolah.

      0

      0
    • parting says:

      parting(belahan) rambut pun sama dan tepat(kalo compare dgn gmbr xxx ngan gmbr beser)…selain cincin…

      0

      0
  36. lelaki ini says:

    bagus juga, lebih baik bagi panas kat melia n rotikaya ni supaya cepat2 video tu tersebar. then baru boleh nilaikan ye ke orgnya, yelah video kan susah nak diubah

    0

    0
  37. juju says:

    apela masalah korang ni, org letak gmbar kt profile pon kecoh, bukan die letak gmbar lucah ke hape!! mmg lumrah manusia suke cari kesalahn org lain walaupn kecik je isu nye..

    0

    0
    • kasut.biru.polka.dot. says:

      setuju. orang macam ni agaknya bernafas guna lubang hidung pon nak jadikan isu kot. sume bnda nak complain.

      0

      0
  38. hantu kak limah balik rumah says:

    gambar dia dia kenai la kut..:D

    0

    0
  39. Farah says:

    Kebodohan yang makin menjadi2 dunia artis sekarang ni…xde benda lain dah nak keluar

    0

    0
  40. aku says:

    13 Alasan Tipikal Wanita Yang Enggan Menutup Aurat
    Share

    Pernah nasihat dan tegur kawan-kawan anda yang tidak menutup aurat? Jom kita tengok apakah alasan yang selalu digunakan wanita yang enggan menutup aurat apabila ditegur kesalahan mereka itu. Dan apa jawapan yang mungkin sesuai untuk mereka.

    1. Semua yang tutup aurat, kompom masuk syurga ke?
    -Yang pasti, tak tutup aurat, kompom masuk neraka.

    2. Tudung labuh pun macam baik sangat. Buat dosa jugak. Mengumpat orang.
    -Bila Iblis tak mahu ikut perintah Allah untuk bersujud kepada Adam, dia menyalahkan perintah Allah itu. “Apahal pulak aku kena sujud, aku lebih baik dan mulia”. Samalah dengan tudung. Tudung pula yang disalahkan, ” pakai tudung tak mestinya baik..bla…bla…bla…”

    3. Macamlah kau bagus sangat nak tegur aku. Kau dulu lagi jahat.
    -Tidak tersabit larangan dari Nabi untuk seseorang yang bahkan baru masuk Islam untuk pergi berdakwah kepada kaumnya. Maksudnya, dakwah itu tuntutan. Selagi kau Islam, dakwah tu wajib walaupun kau sendiri tak berapa betul. Sekurang-kurang dia insaf dan bertaubat sekarang.

    4. Walau kami pakai seksi tapi hati kami baik.
    -Adakah kau mendakwa diri kau mempunyai hati yang suci, iman yang tinggi dan kononnya ia sudah cukup menjamin maruah diri kau tanpa perlu menutup aurat?

    5. Pakai jarang ke ketat ke, itu hak kami. Kalau tak suka jangan tengok.
    -Adakah kau berani menjamin bahawa semua lelaki ajnabi mempunyai hati suci dan iman yang tinggi untuk menahan godaan syaitan serta nafsu yang membuak-buak?

    6. Kami rasa apa yang kami pakai tak seksi. Terpulang kepada individu yang memandang kami.
    -Seksi atau tidak, kau tetap berdosa walaupun hanya menayang sehelai rambut kau.

    7. Walau kami tak bertudung, kami tetap sembahyang dan puasa.
    -Apakah ibadat kau diterima? Kau yakin cuma dengan berpuasa sudah cukup untuk menjamin kau masuk syurga?

    8. Sukahati kamilah nak pakai macam ni. Kami tak susahkan hidup orang lain.
    -Kau sebenarnya dah susahkan bapa, abang, adik, suami serta orang lain dengan menarik mereka ke neraka bersama kau disebabkan mereka tidak menegur dan gagal mendidik kau.

    9. Apa yang kami pakai, ini antara kami dengan Tuhan.
    -Berani cakap di dunia, berani ke kau cakap macam tu depan Allah nanti? Lawan perintah Allah, Neraka tempatnya.
    10. Kami pakai seksi macam ni, sebab ikut arahan photographer/pengarah filem untuk disesuaikan dalam scene. (ayat artis)
    -Sanggup patuh arahan mereka daripada patuh suruhan Allah?

    11. Bukan kami tak mahu menutup aurat, cuma masih belum sampai seru.
    -Mati tidak mengenal usia. Tak takut ke mati dalam usia muda? Tak sempat nak bertaubat nanti.

    12. Takkan nak buat perubahan secara drastik? Slow-slow la..
    -Boleh ke cakap kat Malaikat Izrail nanti, tunggu kejap! Lepak la dulu. Jangan ambil lagi nyawa aku.

    13. Tutup aurat tu bagus tapi kami tidak mahu hipokrit kerana tidak ikhlas melakukannya.
    -Kalau begitu kau sebenarnya memang hipokrit kerana tidak ikhlas beragama Islam.

    0

    0
  41. Rj Firna Aliesya Rj Ba'idulahyan says:

    hikk2..melia mksud nya kurap susu

    0

    0
  42. Cherry says:

    ………….testing ……….

    0

    0
  43. Cherry says:

    ok……………

    0

    0
  44. Lagubestbest says:

    Cun jugak dia dalam klip nie..

    0

    0
  45. frens says:

    skrg ni tgk fb ex bf die…ramai kawan2 yg tny betul atau tak pasal video ni…si bf kata ”no komen bro”..tak masuk campur..nak recaps balik…masa 1st video ni tersebar…si bf ni tulis sepanjang2nye kat fb…antara input yg ada…”kecian kat ex gf sy kene fitnah ngn org”…skrg ni bila org tny dah jawab no komen…tak masuk campur…ok ok ok…u kan artis…so jawapan standard la kan…

    0

    0
  46. jong kook says:

    98% warga malaysia tak mengenali langsung dia ni siapa. and yet “itu gambar superimpose”. nanti buat cerita “ada pihak cuba jatuhkan saya”. perasan popular?

    0

    0
  47. NAB says:

    dari x kenal..terus popular tapi for the wrong reason…trend baru artis nak popular or lariskan diri huhu..cheap!

    0

    0
  48. Anonymous says:

    Adusss

    0

    0
  49. datok_t says:

    xyah la pusing kuat sgt…da main da la..bnda mcm tu pon nk kecowh..da melambak kot skrg..

    0

    0
  50. cikjoyah says:

    hahahahhha.. gelak bukan sebab ini permpuan. tp gelak sbb korg punye komen..huhuhuuhuhuhuhuhu

    0

    0
  51. Peah says:

    kalau aku org tuduh tu video aku..mesti aku nak tengok..nak cari bukti untuk buktikan tu bukan video aku..apelahh..sendiri xpernah tengok..

    0

    0
  52. Reena says:

    Eleh..sikit2 superimpose..ko tu sapa org nak superimpose..nak bg statement superimpose tu agak2lah sikit..ni bukan zaman *krew* bersaudara dgn minah menggelepar tu..aku suggest drpd ko berbalas2 statement yg akhirnya akan menjerat diri secara terang2an, adalah lebih baik ko mulakan perniagaan menjual karipap2 instant sekiranya ko tak pass wat karipap manual. Lebih mulia menjual karipap daripada menjual cip** (jgn babitkan cipan dlm hal ini).

    0

    0