Written by AbangNara | March 28th, 2013

Indahnya hubungan antara Nora Danish dan Fasha Sandha. Abang Nara suka betul. Walaupun ramai orang kata ada sengketa antara mereka, Abang Nara rasa itu cuma tohmahan palsu semata-mata. Ini terbukti apabila Nora mendoakan Fasha yang sedang sarat mengandung.

nora danish

Nora Danish menerusi Berita Harian semalam memberitahu yang dia memahami perasaan Fasha yang kini sarat serta menghitung hari untuk melahirkan anak sulungnya. Kata Nora Danish:-

Saya tak ada tip tertentu yang boleh dikongsi bersamanya, cuma saya doakan fasha selamat melahirkan bayinya nanti dan segala-galanya berjalan lancar. Terus terang saya gembira dengan berita dia bakal menimang cahaya mata lelaki. Nampaknya Rayqal ada kawan selepas ini dan dia pun gembira apabila mendapat tahu bakal mendapat adik. Bolehlah dia bermain bersama.

Malah bagi Nora, peristiwa dahulu antara mereka tidak perlu lagi diungkit dan patut dibiar berlalu sebagai sejarah. Abang Nara terharu apabila Nora Danish memberitahu yang dia menganggap Fasha sebagai kakaknya.

Saya sudah anggap dia macam kakak sendiri. Kadang-kadang kami berjumpa jika dia dan Jejai datang ke rumah menghantar Rayqal. Bagi mengelakkan kekeliruan, saya turut memberitahu Rayqal bapanya kini sudah berkahwin dengan Fasha dan itulah sebabnya kami tidak tinggal bersama. Saya menunjukkan majlis perkahwinan mereka di Youtube.

fasha

Bagus betullah Nora Danish ini. Semoga hubungan mereka akan terus kekal sebegini. Abang Nara pasti Nora pun dah tak sabar untuk mendapat anak buah. Pasti seronok dan teringat kenangan membesarkan Rayqal satu ketika dahulu.

P.S: Pembedahan plastik Korea yang ekstrem

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

111 responses to Saya Doakan Fasha Selamat Lahirkan Bayinya Nanti – Nora Danish

  1. xoxoxoa says:

    Bagusla….

    0

    0
    • Rusdi says:

      Peluk la abang dalam selimut….syok la weiii.

      0

      0
      • anakayam says:

        nampak publisiti murahan dan tak ikhlas…..padahal FS tuh jauh lebih muda dr ND…….

        0

        0
        • eyza mulot busok says:

          Dia nak cover line citer hot dia dlm selimut tu.

          0

          0
        • red says:

          kalau betul baguslah…camna pon aku tetap x boleh lupakan aksi keji ko ngan rusdi tu haha

          0

          0
        • rynna says:

          si reporter translate “sister” as kakak kuikuikuikuikui…maybe dia nmpk ND labig muda dr Fasha kot..kuikuikuikui

          0

          0
        • alahai says:

          cover line sangat. ini mesti dia dah baca orang kutuk2 dia pasal berlakon peluk Rusdi macam cerita porno semalam kan????????????

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          baguslah cam tu..walaupon hubungan tak panjang, hidup perlu diteruskan..jangan lupa,setiap yang berlaku ada hikmahnya and jangan lupa gak utk “BELAJAR DARI MASALAH YANG MENIMPA”…dekatkan diri dgn tuhan..ek..kan…haaa…kan…jangan dok menghalalkan benda yang haram..kan..haaa….kan..kan…jaga tatatertib kaum hawa tu..ok..semoga Allah merahmatimu..~

          0

          0
        • TANTE says:

          biar org buat kite jgn kite buat org~ begitu ler nora… baguih.. toksah belakon babak cum tu lagi naaa… nak babak gitu cari satu laki bergelar SUAMI…

          0

          0
        • lepas tu nora ambik bebi tu conteng2 muka dier

          0

          0
        • Anonymous says:

          ape plak fs lagi muda dr nd, fs ni mula2 glemer dr jd model kat majalah remaja, die satu batch glemer ngan kakak nd,die sebaya kakak nd la!

          0

          0
      • Anonymous says:

        baiknye dia mendoakan yg baik2 masa fasha mengandung.. perempuan yg sama merampas suaminya semasa dia mengandung.

        0

        0
        • Anonymous says:

          setakat cakap kat mulut boleh lah..cuba buat macam abby?? baru kita respect anda bercakap dari hati.

          0

          0
      • Olga says:

        Propa je ko Nora!
        ni statement nak tutop kejian masyarakat kat aksi romen dgn Rusdi Ramli la tuhhh!

        0

        0
      • qaz says:

        Tetap suka pd Nora, sweet and cute and lovely mother.. Apa nak kecoh sangat tentang lakonan tu. Perangai artis yg teruk dlm real life lagi hebat….macam merampas suami orang..hidup macam suami isteri sebelum kahwin, pakai baju tak cukup kain…Oh pleaselah…

        0

        0
      • Fasha Sendhu says:

        Nora, pernah x Fasha minta maaf ke, hulur salam persahabatan ke, bersikap x kesah ngan awak ke atau mendoakan apa2 utk awak??? pada dia awak tu bukan siapa2 ok. Selagi perot dia x meletop, selagi tu dia sembol2kan utk tatapan awak, motif: bahagia giler katanyer…. Contohi kepala batu Fasha yg very2 ego tu boleh?

        0

        0
        • eyza mulot busok says:

          eh…eh…eh…sedap nye mulut ko ye. Si fasha ada tegur ND dulu hulur tgn nak.bersalaman tapi ND menolak. Tak kan tak tau. Si ND muka jantang hidung kembang setaman ni ko dah lupa ke. Menyampah tgk ND ni perasan melebih-lebih.

          0

          0
        • aj says:

          eh ehh.. ko ni .. dah la jiwa setan…. mulut pun longkang.. geli laa… kalau ND kata dia xde masalah & baik dengan FS, apsal ko lak yg sentap meroyan… ko memang manusia bongok

          0

          0
        • annagurl says:

          sgt setuju…mcm x hengat nd masa ni dah gelar janda..masa bersalin pun dia sorang…x da nak jaga perasaan nd lsg…doklah tayang perut dia tu..

          0

          0
    • Yantie says:

      Suka dengar cerita artis2 berbaik….dunia hiburan ni kecik. Harap Nora bertemu jodoh…kesian pulak aku tengok.

      0

      0
    • Rajagopal says:

      saya dah anggap dia mcm kaka sendiri. <— perasan ko nora. fasha tu jauh bertahun tahun lagi muda dr ko.

      0

      0
      • mak limah says:

        entah..prsan muda..gi mampuih la ko nora..makin lame makin meluat..aku mmg xminat pon kt dia ni..kakak la sgt….puiii..

        0

        0
        • cipoda says:

          lantak die la mak limah oi.. korang susah ke nora anggap fasha tu kakak.. kalau die cakap , ‘ saya anggap dia dah mcm nenek saya’ lain la jugak,.,

          walau ape pun kebaikan yg ko buat nora, kau tetap gersang. kan??? hahahaha balik main kotey rayqal je la…. haha

          0

          0
        • mimi says:

          nk mrh sgt tu knp…dh tau reporter ni kdg2 suke putar belit citer…xpn kdg2 artis tu ckp lain die publish lain lak jdnye…org dh nk wat kbaikkn tu xpyh la nk dengki2 sgt…bgos die dh ade tande2 nk brubah (hubungan Nd n Fasha)…mcm la korg tu perfect sgt…hai…mnusie2..

          0

          0
        • piz says:

          nora danish sebut sister kot, reporter tu yg xstudy bi betul2 ingatkan sister tu kakak kot. sister can be both kakak and adik perempuan.

          0

          0
      • pening says:

        salah translate kot u… abg nara ni bkn reti sgt…agknye die ckp “as my sister”.in english sister can be kakak or adik perempuan…so abg nara yg sengal translate la jd kakak..lol….

        0

        0
    • gegurl says:

      ok la tp bosan dngn page nara skrg.. semua citer ciplak dari page blogger yg lain… xde insiatif nak cari story sdnri ke cik abg nara oiii…

      0

      0
      • adehhh says:

        adehh ini org pun ada. ko tak tau blog lain yg ko baca tu pun ciplak dr org lain jugak. inilah namanya blogging. penah dengar istilah blog walking?
        tak tau kan? pergi cari

        kalau nak cerita fresh pegi baca berita harian, metro

        0

        0
    • Anonymous says:

      mungkin ini berkat doa dr kite semua yg mendoakan agar hubungan FS n ND baik..alhamdulillah..harap2 fasha pn lembut hati jgk utk pulihkn keadaan..

      0

      0
    • Olga says:

      NORA DANISH SUNGGUH BERHATI MULIA SUCI DAN BERSIH

      0

      0
    • Azira says:

      kehkehkeh
      bukan ke Nora lagi tua dari Fasha ke????
      btw klu tgk muka Nora pown mmg nampak lagi muda dari Fasha

      0

      0
    • mutiara says:

      entry nara mesti bersangkut paut..fasha-nd..
      pastu letak entry buruk2 artis then cover balik dengan statement yg baek2 artis tu..

      0

      0
    • kak timah says:

      fasha dengan nora dua2 ni pernah teruk dulu sosial sana sini harap dapat hidayah lepas ni

      0

      0
    • cek lah says:

      1st nak 1st gak

      0

      0
  2. Jemah says:

    Mak Jemah 3rd ke?

    0

    0
  3. Saerah says:

    Kakak? Fasha lagi muda dari Nora camner lak Nora bole anggap “mcm kakak”?? Ke aku yg xpandai?

    0

    0
  4. rynna says:

    SABAR nora ye~~Tuhan pasti akan BERI YG TERBAIK utk awak..Tuhan tak kejam,tapi maha adil..

    0

    0
  5. Fasha Sendhat says:

    Ye lah..Nora pun dah ade orang baru kan????

    0

    0
  6. mak jemah says:

    i mmg like nora danishhh … ALLAH selalu bersama dengan org yang baik2..:)

    0

    0
    • Anonymous says:

      kan? hmm tapi tu la nora tak baik.

      0

      0
    • joyah says:

      mmmm, mmg baik sungguh nora nih, pemurah pulak tu, sanggup dia berkorban supaya dapat digomol oleh lelaki2.. betul2 pemurah dan baik betul nora nih..salute la lu girl..

      0

      0
  7. kiki lala says:

    alhamdulillah :D

    0

    0
  8. Meon kenyang makan nasik lauk peta says:

    terbaik la nora danish..i respect u!

    0

    0
  9. dingdong says:

    Anak buah?

    0

    0
    • ct says:

      kan? anak tiri la abg nara oiiii..
      ade ke anak buah, sejak bile jejai tu jd abang si nora ni?
      ekekekekekekekekekeke…

      0

      0
  10. eyza mulot busok says:

    Harap2 ikhlas lah. Kakak? Bukan Nora lagi tua daripada fasha ke. Semoga berkekalan hubungan.kekeluargaan diantara mereka.

    0

    0
  11. vanilla coklat says:

    nora danish umu 31…fasha 29 … so, nora lebih tua kot dr fasha..mcm mana ley anggap kakak…huhuhu :-p

    0

    0
  12. Anonymous says:

    nora lebih tua tapi nora lagi nampak muda remaja.. sayang nora n fasha

    0

    0
  13. ............ says:

    bagus la cam tu ND..buang y keroh n ambil y jernih..harap2 nti kalau fasha dh bersalin leh bergambar brsama…nk tengok dia org nti berlakon bersama sb fasha n ND berlakon memg best….

    0

    0
  14. Anonymous says:

    ND – 1982
    FS – 1984

    DI MANA UNSUR KAKAK NYE? haha
    NARA, BUKAN ANAK BUAH TAU..TAPI ANAK JUGAK..SEBAB BER BIN/BINTI YANG SAMA..

    0

    0
  15. MINAH JAMBU SUKA MADONNA says:

    RASANYA TAK PAYAH NORA NAK DOAKAN PERAMPAS FASHA SENDAT TU. BIAR JE JEJAI CERAIKAN DIA LEPAS DIA BERANAK NANTI. PADAN NGAN MUKA KO FASHA. DAHLA GEMUK BADAK SUMBU.

    0

    0
    • saya lalala... says:

      jgnla busuk hati sangat… org nak berbaik2 pun ko nak hasut… smpi bile nak gaduh jek tuk puaskan hati ko yg pendendam???

      Sabda Rasulullah SAW yang bermaksud, “Sayangilah sesiapa sahaja yang ada di bumi, nescaya kalian disayangi sesiapa sahaja yang ada di langit.” (Hadis riwayat Tabrani dan al- Hakim)

      0

      0
    • eyza mulot busok says:

      ntah2 ko yg kena cerai dgn laki ko kot. Hahaha!

      0

      0
    • thalia says:

      minah jambu oiii…ko apsal kong hajo sgt nak doakan cmtu???patotnye doakan yg baik2 utk diorg…lg nak ckp fasha gemok badak sumbu…ko cun sgt ker???puiiihhhh!

      0

      0
      • Sweet minah jambu merah biru says:

        jangan la marah2 diaaaaaaaaaa minah jambu suka madona tu kembar minah jambu merah biru maaf kn dia ye kakak minah jambu tu memang orang nye macm tu panas baran !!! sikit2 nk maki orang sikit2 nk hamun orang tapi dia english education tau tapi prangai dia sial habis !!

        0

        0
    • MINOH JAMBU SUKO MAIN says:

      minoh jambu nei maceh celupar ajo mulut tu maceh longkang

      0

      0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      kau ni bapok siam ke pe minah jambu suka madona ????. minah jambu kesian ngan kau dari tadi asek ngamok je pesal ???? semalam tk dapat ke ????? lov u fashaaaaaaa semoga fasha selamat melahir kn

      0

      0
  16. Mirai Suenaga says:

    Dia perasan muda kot…maklumlah, semua janda perasan muda. cth terdekat; RCW

    0

    0
  17. Anonymous says:

    anak buah ke anak tiri?? anak tiri la rasenye..adoiiiii abg nara, abg nara..tu pon silap..ke xtaw?

    0

    0
  18. Cik Dara says:

    ANAK TIRI la abg nara oi…
    NOT anak buah…huhu…
    Sedih betul bait2 ayat ND ni…
    Semoga mereka akn kekalkan hubungan damai ni and betul2 ikhlas memaafkan & menerima kekurangan masing2…

    0

    0
  19. Amoi Comel says:

    Berenti ciplak plssss…. Kami percaya abang Nara lebih baik n lebih meletops dari blogger lain… Be creative, optimist and find ur own initiative.
    Hard effort sure pays off… Good luck abang Nara.

    0

    0
  20. RajaGopal Putih says:

    Tak bertahun tahun sangat la, setakat beza 2 tahun je diorang ni. Mungkin ND says in english, anggap dia mcm sister. Tapi blog melayu istilah jadi kakak.

    0

    0
  21. faezah says:

    nara, nak tanya ni..
    ko blaja dekat jepun dulu ambik jurusan apa?
    skang ni nara keje apa atau blogger sepenuh masa?
    bukan apa, kalau setakat blaja dekat jepun balik jadi blogger hiburan macam nie rugi jek tau…
    Jadi la bloger yg berilmiah sikit…

    Sekian,
    Faezah

    0

    0
    • RIMAS says:

      NARA BLAJA KAT KOREA LAA.. BUAT HOMEWORK DLU BARU TULIS.. HEISHHH!!!

      0

      0
    • huuhhuhu... says:

      GO FAEZAH..GO FAEZAH..sy tau like awk komen awk sdri…hahaha..trs kn likes..nt kl ramai dislikes xnampak plak komen u nk perli nara..
      *APE NARA KERJA SKRG TU REZEKI DR ALLAH..knp nk persoalkn…

      0

      0
  22. Armin V says:

    Nora kalau u nak kan adik angkat lelaki, just bg tahu i je.. dlm selimut pun leh, but nora mmg cute n cantik time jumpa dkt Hardrock Melaka Isnin haritu.. muuahhhhhhhh…
    Baik atau tidak seseorang manusia tu, semua nya terletak di tangan manusia itu sendiri. Dia yg menentu kan hala hidup dia utk kejalan yg baik or yg tidak baik..

    0

    0
  23. faezah says:

    aku nak tulis korea, tetapi tertaip jepun..
    perlu ke aku nak wat homework dulu?
    yg ko rimas sangat tu paesal..hahhahah

    0

    0
    • Anonymous says:

      nampak no nipu ye kamo ni..J.E.P.U.N ..kl K.O.R.E.A… ejaan po laen bunyi..ngaku je salah bkn kna potong markah po..blajar dr kesilapan…k..

      0

      0
    • saya lalala... says:

      agak yg menegur awak tu tak laa rimas sgt.. tp nak hentam org pun selidik laa dulu… nape nak pertikaikan nara study kat mane dgn ape kerja yg dia nak buat… susah senang dia cr rezeki ade ko tau ke.. kalau nak bace blog yg berilmiah tak payah nak jenguk blog ni…

      0

      0
  24. apa-apa aje... says:

    apa plak anak tiri plak..anak kandung ler..dah bapa sama..kalau mak sama bapa lain2 baru ler anak tiri..

    0

    0
    • Anonymous says:

      anak fasha = anak kandung jejai @ anak tiri nora..

      0

      0
      • imani says:

        slh tu…ank fasha bkn ank tiri nora…sbb nora da cerai ngn jejai..lainla nora masih istri jejai haa barulah ank fasha ank tiri nora…

        0

        0
  25. miss s says:

    harap ikhlas dr hati

    0

    0
  26. Miss wawa says:

    Alahai, kesian kau nara. Kerja kau duk COPY PASTE dari blog orang lain aje kan? orang dah baca dah benda nie. Lembab je kau buat kerja, ke kerja kau COPY kn aje? Ko malas nak taip ke nara? HAHA. kau pegi kat blog orang, amek ayat blogger lain sebijik2. HALAL ke kerja kau nie? HAHA

    0

    0
  27. spark plug says:

    Masa ND mengandung dulu, jejai dh lafaz cerai..so lps ND bersalin baru jatuh talak. Dalam kepayahan membesarkan Rayqal kita semua x tahu betapa peritnye ND menangung kesemuanya berseorangan walaupun dikelilingi oleh kaum keluarga…perasaan & keadaan tidak sama jika suami berada di sisi. Kekuatan fizikal & mental amat2 penting pada ketika itu. Sekarang bila tengok gambar FS & Jejai keluar bersama2 & mengatakan keterujaan mereka untuk menyambut zuriat pertama mereka bersama amatlah menyentuh hati.. dan kita mula berfikir ND tidak merasa semua itu pada ketika dia mengandungkan Rayqal.

    sedih kan…

    0

    0
  28. aku says:

    kan bagus cenggitu. dah jadi hak orang kan.i plak doakan nora berjumpe dgn lelaki yang sesuai dgn u! muah!

    0

    0
  29. akuu says:

    ni POINT ND je..semlm org bahan dia kawww pny psai dlm selimut..dan2 kuar statment gud2 je…mcm ht suci murni je sgt..

    hipokrit btul la pmpn ni..pndai je cver line…tp yg xphm tu kenapa today rmai plak yg support ND sdgkn bru smlm kntrovrsi dia gila HEBAT kan…

    Ps: minat ustaz kazim elias lg bes..smlm dia ceramah sempoi gilerrr sporting abess..smg UKE trus maju dn berjaya dlm dakwah beliau..aaminn

    0

    0
  30. Anonymous says:

    nasib la mat

    0

    0
  31. zaima says:

    patutnya nora dah boleh kawin dgn sesiapa pun tapi dia memilih nak yg macam jejai jugak..last2 nanti nora juga merana.

    0

    0
    • Anonymous says:

      biasa la.. pompuan mcm dia mmg pandang yg berharta.. muka buruk pun takpe.. janji poket blh ke paris sentiasa.. menunaikan haji taknak la pula…

      0

      0
  32. awek kulim says:

    ape2 pn semoga bahagia…..

    0

    0
  33. awek kulim says:

    semoga bahagia….

    0

    0
  34. nora fan says:

    alaa, jangan korang fitnah nora cakap tak ikhlas. korang penah lalui ke. aku ni haa penah kene cerai sebab laki gila kat pompuan lain. mula2 mmg la sentap marah bagai.. lama2 aku dah tak heran. dah redha . masa mengubati segalanya. jumpa ex dengan bini dia ambik anak pun aku dah tak rasa apa2. nak kata berbaik pun tidak, bermusuh pun tidak.. yang penting kehidupan diteruskan.

    0

    0
    • not nora fan says:

      laki gila kat perempuan lain ke OR laki gila sebab bini sdg merenyam dgn lelaki lain????? berlakon dlm selimut pun boleh.. ini kan pula berlakon jd perempuan teraniaya.. konon!

      0

      0
  35. Mok CiQ says:

    psssttttttttt….

    aper punyer fesyen tudung ar mak Fasha tue ???

    0

    0
  36. Kakak Kakak says:

    Sedihnya kakak baca artikel ni. Jujurnya hati awk Nora. Kakak pn x sekuat awk utk menerima semua ni. Lepas akak baca ni lapang hati kakak utk memaafkan dia yg penah lukankan hati kakak dlu… dan perempuan itu juga adalah kawan baik kakak sendiri. Xpala lah mungkin jodoh kakak sekarang lebih baik n byk mendorong kakak. Sekian..sob sob sob

    #sorry terover plak. nk dislike tu pi mampuihhhh okayyy…. (^o^)

    0

    0
  37. Anonymous says:

    klu kakikaki gosip mmg semua ruangan gosip ko masuk lah kan..selak satu2 blog gosip..klu mcm aku nih bn jea aku masuk.. copy paste tu kan mmg amalan dr kecik. .macam masa sek. tk pernah meniru.. mcm tak pernah meniru fesyen org..

    0

    0
  38. hahhahha says:

    lepas ni malas dah nak layan gosip, aku dah dapat kerja nurse..hahh2

    0

    0
  39. emma mengelembong says:

    ND cover line macam org tatau…harap FS tak termakan kata2 ND tu

    0

    0
  40. ema tima says:

    cepatlah bersalin fasa atau
    bye fasha nora jai nenek

    0

    0
  41. pening says:

    dulu x brape suke FS n suke sgt ND, tp lately pas diorg cerai, nmpk ND ni bersungguh2 psg badan, over sexy n salu camwhoring… mmg la die mude n dh single…tp die dh jd mak..so better behave sket kot…lg suke tgk kak rita rudaini…cool je…nmpk ciri2 keibuan die…

    0

    0
  42. crayon says:

    Macam kata ust. UAI, bila berlakon pun setiap watak, kalau jahat smpai org anggap kat luar pun kita jahat..jatuh haram jugak walaupun sekadar berlakon kerana itu adalah perbuatan..Allahuwa’lam.

    0

    0
    • Anonymous says:

      sikit2 UAI.macamlah dia tu nabi

      0

      0
      • saya lalala... says:

        dia memang laa bukan nabi.. tapi kata2 dia bole diguna pakai… apedaaa… tu pon tak bole nak terima..

        0

        0
    • pensil says:

      so ape motif ko kaitkan dgn ape yg UAI kate?nak kata fasha jahat?..mane ko tahu? benda yg tak tahu jgn nak matikan dgn allahuwalam..patutkah kau samakan taraf gossip yg tak seberapa dgn ayat allahuwalam tu?ini smua dunia semate2..
      tak salah nak petik pandangan UAI atau sape2 ko rase bagus dlm bab agama,tapi kena gunakan dgn cara yang betul..ini bukan tempatnya..kalau nak berdakwah pegi web channel yg betul kongsi pendapat..bukan aku marah,,tapi kau mcm tak hormat langsung pasal agama..wesite gossip hina ni nak campur adukkan agama kita suci ni..pls…jgn malukan islam..salam

      0

      0
      • saya lalala says:

        alahai… jgn ler nak melenting sangat… rase dia tak mention sape2 pun.. sekadar berkongsi ape yg dia dengar.. waallahualam tu mksdnye dia x jelas sgt btol atau tak.. dan bserah pd Allah.. nak berkongsi ilmu tak kesah laa kat mane2 pun… kalo salah mestila tegur..

        0

        0
  43. mimie meow says:

    lama betul fasha ni pregnant… kalo tak silap bulan may 2012 dia announce dia pregnant… ni dah bulan brp ni?

    0

    0
    • eyza mulot busok says:

      yg kau ni bodoh sgt nak kira fasha tu pregnant sampai setahun nape. Bonggok kdg2 kita tak ingat tarikh yg tepat kita last period. Thats why lah ada cepat ada lambat. Tarikh tak accurate. Ada pahamkah! Samdol. Otak ko tu kasi buka luas2 sikit ye. Senteng nak mampos pemikiran ko tu.

      0

      0
  44. ilmu putih says:

    hhrrmmm bagus bagus…..ada perubahan

    0

    0
  45. yaya says:

    Nora Danish seorang yg tabah..

    0

    0
  46. aku yang simpati says:

    kita tak tahu apa yang sebenarnya terjadi. kenapa mereka bercerai dan siapa yang rampas siapa. Kita cuma boleh komen apa yang kita lihat. Allah Maha Adil kepada semua umatnya. Walaupun kita tak nmpk lagi kesan keadilan itu, tapi pasti akan menyusul. Tapi hati kecil saya bersimpati dengan ND. Masa mengandung dia diceraikan. Masa awal kehamilan, ND mcam menyorokkan diri. Dan tiada gambar yang kita lihat semasa awal kehamilan, cuma masa sarat mengandung, ada sekali dia muncul. Tiada suami disisi, tiada party meraikan.

    FS patutnya mengucapkan syukur kerana walaupun satu dunia mengeji beliau, tetapi semasa mengandung, suami ada disisi. Pergi check up bersama dan disayangi mertua. Banyak lagi peristiwa yang membuatkan hati kita sedih bagi pihak ND.

    Ikhlas untuk mereka diluar sana yang berniat untuk merampas suami orang supa berfikir seribu kali.

    Salam.

    0

    0
  47. MissR says:

    Anak Tiri lah bukan anak buah…

    0

    0