Written by AbangNara | September 17th, 2013

Hujung minggu lalu, telah diadakan satu majlis cukur jambul dan akikah untuk anak sulung Fasha Sandha, Putra Rayfal Ramli. Memang nampak meriah sungguh majlis yang diadakan secara tertutup ini. Nora Danish turut hadir, sekaligus membuktikan kepada orang ramai betapa mesranya hubungan mereka sekeluarga dan tiada lagi persengketaan yang pernah terjadi satu ketika dahulu.

majlis cukur jambul rayfal

Berkata kepada Harian Metro, Fasha Sandha memaklumkan yang hubungan mereka berdua kini umpama satu keluarga lebih-lebih dengan kehadiran Rayfal, yang merupakan adik kepada Rayqal, anak hasil perkongsian hidup Nora Danish dan Jejai satu ketika dahulu.

Raykal (anak Nora) adalah abang kepada Rayfal, jadi secara automatik saya dan Nora berkeluarga. Kami berfikiran positif. Apa juga perkara negatif yang pernah berlaku sebelum ini sudah lama kami lupakan. Kami memilih untuk bergerak ke hadapan atas nama ikatan keluarga ini

majlis cukur jambul rayfal

Hubungan mesra sebegini tidak mungkin akan berlaku tanpa sifat keterbukaan, maaf memaafi dan menghormati antara satu sama lain. Nora dan Fasha seharusnya dijadikan contoh kepada mereka yang mengalami masalah serupa. Kisah duka yang lama jangan dibuka, biarkan ia terpendam selama-lamanya. Beberapa lagi gambar sekitar majlis akikah Rayfal dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Polis kini ambil alih AES

majlis cukur jambul rayfal
majlis cukur jambul rayfal
majlis cukur jambul rayfal
majlis cukur jambul rayfal
majlis cukur jambul rayfal
majlis cukur jambul rayfal
majlis cukur jambul rayfal
majlis cukur jambul rayfal

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

84 responses to Saya Dan Nora Danish Adalah Satu Keluarga – Fasha Sandha

  1. Anonymous says:

    Tahniah.. life must goes on.. setiap yg berlaku ada hikmahnya. Muhasabah diri.

    0

    0
  2. sue says:

    good…

    0

    0
  3. […] tertutup ini Nora Danish turut hadir sekaligus membuktikan kepada orang ramai betapa mesranya Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Adalah, Danish, Fasha, KELUARGA, Nora, Sandha, […]

    0

    0
  4. saya ok jer!! says:

    ALHAMDULILLAH. BUANG YANG KEROH AMBIL YANG JERNIH. :)

    0

    0
  5. aleesya says:

    1st

    0

    0
  6. rynna says:

    bayang kan kalau Rita bsikap spt Nora,mst tak jadi kecoh sampai jd bcerai berai..
    dah cerai pun masih nak kecoh..

    0

    0
    • Rima Fakih Miss USA says:

      Nope . Dulu Nora kuat meroyan , tak sedar diri tu muka penyet . Sbb tu la kena tinggal , perasan cantek , dasar ASIAN ! Pegi balek Myanmar sana ikut mama kau la !

      0

      0
  7. conet says:

    bila kemarahan sudah hilang ………… alhamdullilah …

    0

    0
  8. baguslah hidup aman damai kedua-dua keluarga ni

    0

    0
  9. September says:

    aku suka fasha after dia kawen, tak ade publisiti murahan dan sosial life yang teruk..semua die tunjuk anak and kerja dia..tak saloon shooting..terbaik fasha!!

    0

    0
  10. Anon says:

    fasha cantik..

    0

    0
  11. vixen says:

    alhamdulillah..

    personal opinion, nampak fasha lebih ayu dan sifat keibuannya terserlah.. ;)

    0

    0
  12. adnan semput says:

    ni seme plastik! poyoooo. phuihhh

    0

    0
  13. Mirai Suenaga says:

    Anak didik jadi atlet pun ok juga dari jadi artis terkinja-kinja masuk idola kecil, popstar ntah pa pe tuu

    0

    0
  14. meow says:

    woo…baguslah dah berbaik2. gaduh lama2 pun bukan ada faedahnya pun.

    p/s: si fasha tu mmg tinggi lampai ke orangnya? ke nora tu yg pendek? sbb jumpa aritu rasanya aku ni sama tinggi je dgn fasha sandha.

    0

    0
    • Daku says:

      Fasha & Nora, tinggi lebih kurang je. Cuba tngk gambar Fasha & Jejai kat luar rumah & dlm rumah tu? Ni semua high heel punya pasal… Hihihi

      0

      0
      • mia saya says:

        alaa..nora mmg pndek laa..
        tgk la gmbar no 2..nora ng bdak skola tu pn lbey kurang je tggi nye
        jejai pn sbg s’orang laky bkn tggi mane pon..

        0

        0
        • Irin says:

          Nora memang PENDEK penah tgk dia live kat topshop. Tapi nora suka pakai wedges tinggi melangit. Dats why certain gambar nampak tinggi. Actually Nora memang rendah tapi kurus so nampak tinggi walaupun tidak..

          0

          0
        • Anonymous says:

          fasha pakai kasut tumit tinggi lah, masa hari raya hari tu dia bergambar dengan ND dlm rumah…..lebih kurang jer tingginya

          0

          0
    • Anonymous says:

      FASHA 170 CM ! NORA 164 CM ! PERNAH BACA DLM PAPER !

      0

      0
    • mas cotek says:

      bijik mata hang buta ka..fasha tu memang tinggi aku jumpa. Nora tu katek merayap. tgk dia pakai seluar jeans dah tahu. betis besar

      0

      0
  15. INA says:

    Fasha cantiknye awak..

    0

    0
  16. Sirap Limau says:

    Ok lah tu… dah berbaik-baik… aman dunia…

    0

    0
  17. Anonymous says:

    rilex suda

    0

    0
  18. dee says:

    Nora is so cute n sweet…….she looks amazing!!!!!

    0

    0
    • enot says:

      amazing taij kucing…hidung kembang semangkuk. perangai mcm hantu dpt biyfen nadim tu pun macam hantu. sesuai sangat kannn….dua2 hodoh. rayqal muka tak comel langsung

      0

      0
  19. Mrs Ferus says:

    Bila berhenti dari berkata2..senyap dan endahkan sgala kejian org terhadap kita…lama2 org kmbali mnerima kita seada nya. Ramai yg dh mula menerima Fasha ;) Rita…awak patut contohi mereka

    0

    0
  20. Anonymous says:

    kene jawab soklan matematik pulak

    0

    0
  21. nurin says:

    Alhamdulillah..
    apabila asas agama diletakkan tangga yang paling atas..
    yg pahit itu akan manis akhirnya
    dah ditakdirkan jodoh Nora dan Jejai tidak berpanjangan..

    0

    0
  22. High taste says:

    Cantik u kata,kesiannya taste u mesti u ni kampung,tarapf makcik2 kampung je pakai mcm tu

    0

    0
    • azman says:

      jelesnya u dengan fasha kan…kesian..sampai menidakkan yang benar!
      You kalau pakai high taste pny baju tapi muka tak sudah dan hati pulak busuk…. yg makcik kampung pun jauh lagi lawa dr u.

      0

      0
    • azman says:

      jelesnya kau ni dengan fasha jelita tu kan. kesian.
      Tu la ..kalau setakat high taste aje tapi muka macam tongkang pecah..pakai la apa pun…makcik kampung pakai kain batik pun jauh lebih cantik dari kau.

      0

      0
  23. mami says:

    nora pndek..
    sama tggi ng bdak skolah dlam pic no 2

    0

    0
  24. melati says:

    walau pun saya tak minat sgt gan Fasha ni, tapi happy tgk mereka ni..tapi yg saya tak faham ni org yg persan High Taste ni…naper dia benci sgt gan Fasha? wahai High Taste lah sgt kan..ko tak terfikir ker Fasha kawin gan saper? kalau hubby Fasha boleh tgk dari Udara dgn Helikopter pribadi semasa Fasha sedang berlakon..takan lah Fasha nak pakai baju2 yg ko cakap kampong tu? High Taste ni aku nak bagi tahu aku rasa baju yg Fasha pakai tu ko kerja sebulan pun mungkin ko tak mampu nak beli….? High Taste konon pungkok hang High Taste….nak mengata org pakai mcm makcik kampong2 cermin lah diri sendiri.

    0

    0
    • high taste says:

      pungkok hang!!u ni mesti adik fasha yg tetek besar melayut ke pusat tu kan2??mulut pun boleh tahap pukimak jugak..choii!!!

      0

      0
  25. mak temah says:

    terserlah kejelitaan fasha sejak mejdi ibu dan istri….semoga nora bahgia jua membina keluarga baru suatu hari kelak

    0

    0
  26. nora comelss says:

    xkesah la pendek ke tinggi. bukan ke kecil kecil nampak awet muda gitewww.hihi

    0

    0
    • ish says:

      awet muda bukan blh bawa sampai ke mati.. bila mati yg dikira akhlak kita di dunia.. ni kalau takat awet muda ko igt dosa pun blh muda la ye?

      0

      0
      • miss minah says:

        hahahha kelaka la ngan ko ni..jeles leteww…aku pun tak tinggi mana..mase sekolah ramai org kutuk aku pendek la…bantut la…apela…bile da dewasa…dorang sume jeles ngan aku yang nampak 5 tahun lagi muda ni..bukan nak bangga diri la..tapi kalau 1st jumpe…mmg org ingat aku ni student lagi….hahahahahahhahahahaha so korang jangan jeles pelis…masing2 ade kelebihan dan kekurangan…

        0

        0
  27. reeza says:

    Muka Fasha nampak matang slps bersalin……
    Nora maintain comell gitu….
    Dua2 anak lagi comel…..

    0

    0
  28. Shhh says:

    sapa yg penah ckp tok ti, memey dan fasha tu perampas..skrg korang tgk…mereka bukan sahaja bahagia..mlh dpt berbaik semula dg ex wife suami lagi..bukan lah nak hasut korg jdi perampas…apa yg boleh kita buat..doakn yg terbaik…

    0

    0
    • teng says:

      betul..betul..betul.. lau rasa lelaki tu bagus..dia tu dah jodoh kita..mse dpn kita cerah gan dia..bakal anak n family kita pon leh tumpg hidup senang..kita rebut jer peluang tu..xpe lau ada yg terluka pon..kejap jer..yg penting kita bhgia..hokey ..

      contoh2 yg ko ckp tu..dpt berbaik gn bks ex dorg..sbb ex dorg tu jenis berhati baik..redha..pasrah..sanggup menerima org yg hancurkn mereka..lau ex2 tu x baik..hatinya x murni..x berdendam..xdenya dorg tu smua bley berbaik..bhgia smuanya..so bterima ksih la pd ex tu..ya ada yg dah berbaik smula..mmg la hdup nie x leh bermusuh..tp sbelum kita nak rampas hak org tu kita pikir dulu…smntara luka nak pulih balik tu seribu mcm bnda bley jd..sribu pnderitan org lain rasa smta2 kbhgian kita..bkn dia aja..anak dia..mak bapak dia..lau bley elak..elakkn la rampas hak org..
      kbhgian di luar mmg bley d tunjuk..hati yg luka kt dlm sikit sbnyak ttp tgal parut..

      0

      0
  29. boo says:

    tinggi pendek pon bley jd kes gaduh korang nie..lawak betul..dorang dah ok kn..so chill la korg..sapa rampas sapa..sapa jhat sapa baik..propa ke tak ke..tu dia dengan Allah..lau korg dah minat giler kat dorang nie,..doakan aja yang baik2..kita orang luar nie..tengok sudh..hal dlm kain keluarga dorang..xyah nak risau2 kn sgt hokey..

    0

    0
  30. ok says:

    sapa yang nak merasa bmenantukn orang kaya..leh join golongan vip nie…anak2 yang rasa cun tu jadikn la artis..pastu suh dia bikin kontroversi sikit..bg famous..kluar paper hari2..cnpm vip2 nie bukak mata..insyallah dpt la kwin nt ya..apa la sngat gn maruah org bckp psl anak kita lau di bndingkn anak nt tiap2 bulan huluq duit lumayan..blum mnantu huluq lagiii..cerah mse dpn keluarga..7 keturunan hidup senang..

    0

    0
  31. loin says:

    mata jejai n fasha sama…muka de jodoh ni..

    0

    0
  32. Ned says:

    Am from talent agency yes Nora memang PENDEK dia 156 while fasha 165. Tapi Nora kurus and kulit cantik.

    0

    0
  33. lelaki says:

    as a man, my taste is Nora….she looks so sweet, cute and adorable…and charming. when you look at her, you feel like cuddling her…and she’ s naturally sexy( even with tshirt and jeans).my personal opinion as a middle aged man. i like her for her tolerance and open-mindedness…not all women can accept a person who has wrecked her marriage..
    BRAVO NORA!!!!!!!!!

    0

    0
    • Hola says:

      Ni mest NEDIM la tu tengah tergilakan Nora.haloo nora buat2 muka sexy sedangkan comel je.. Tengok instagram pun vain sangat buat2 muka sexy.. To me fazura,fasha,neelofa,izara yela muka sexy but obviously not nora

      0

      0
      • lelaki says:

        Hello Hola, what’s your problem? You ingat nedim seorang sajake yg tergilagilakan nd? Memang muka nora cute.. tetapi terma sexy tu, bukan muka sahaja yang sexy ,tetapi keterampilan keseluruhan, from head to toe. Once a person is sexy, pakai baju kurung atau jubah pun tampil sexy, ok. it’s the aura. Maksud sexy di sini , walaupun tak dedah dedah pun nampak sexy. In my personal opinion, ramai orang cantik tapi aura tak sexy.

        0

        0
        • Baby says:

          Ko memang buta… Sah2 nora danish tu bukan cantik or sexy cuma comel.. Tu pun dah full accesories contact lens, color rambut, body bleaching.. smua entertainment line tau dia maintenance tinggi.. Bukan natural cantik. Cuba dia gelap sure x cantik hidung pun besar. Ni bukan nk kutuk jes nak u buka mata. Atleast fasha or artis lain natural pretty.. Nora not dat pretty..

          0

          0
        • pramugari cuci jamban says:

          aura sexy tang mana nora tu. tak sexy pun aku nengok. si nedim tu kalau bukan anak menteri takde de nora tu nak. muka pun tak ensem standard jejai.

          0

          0
    • lagubestbest says:

      Yea.. Nora looks cute and everybody surely fall in love with her, but when on bed ‘u noe wat i mean meh’ you surely want a girl with that ‘bigger and durable’ body like Fasha :P

      0

      0
  34. BUNKFACE NO.1 says:

    tak perlu banding2 lah….dua2 tu pendek….wanita asia berapa lah sgt tingginya kan, kalau kate middleton tu baru lah tinggi lampai

    0

    0
  35. mariamariana says:

    kenapa komen saya tak dikeluarkan nara? whatever it is i respect ND and i hate Fasha Sendat perampas …..sampai bila2 org takan lupa

    0

    0
  36. Lisasurirumah says:

    Tak perlu nak gaduh semua dalam entertainment line tau FASHA memang TINGGI. That is fact. ND hanya wedges heel platform etc. she is short. In real world dia memang tinggi tapi takperlu compare dgn ND. ND comel beautiful skin.

    0

    0
  37. high taste says:

    pungkok hang!!u ni mesti adik fasha yg tetek besar melayut ke pusat tu kan2??mulut pun boleh tahap pukimak jugak..choii!!!

    0

    0
  38. Linzy Longkang says:

    Kesian anak FS nih tak cute tapi takper besar kang takyah kejer pun bapak kaya

    0

    0
    • comot says:

      aku lagi kesian kan anak ND rupa tak semenggah. ikut muka ND sebelum makeover muka dia dgn botox, facelift, filler. takpe nanti dah besar pandai lah ND adjust utk hilangkan pipi kembung ND tu. anak fasha comel sorry tang hidung aje rayqal dah kalah.

      0

      0
  39. […] Saya Dan Nora Danish Adalah Satu Keluarga – Fasha Sandha (82) […]

    0

    0
  40. […] Saya Dan Nora Danish Adalah Satu Keluarga – Fasha Sandha (83) […]

    0

    0