Written by Bella | March 15th, 2017

Foto Shah Iskandar yang berpegangan tangan dengan Uqasha Senrose ketika menghadiri acara hiburan baru-baru ini mencetuskan pelbagai spekulasi termasuk persoalan adakah mereka sedang bercinta? Iyalah, umum mengetahui Shah sudah berkahwin.

Tidak mudah melatah dengan gosip tersebut, Shah menjelaskan  beliau dan Uqasha tidak mempunyai sebarang hubungan istimewa dan sudah menganggap pelakon wanita itu seperti adiknya sendiri.

Saya menganggap Uqasha seperti adik sendiri kerana jarak usia antara kami. Malah, drama Syurgaku Tak Sempurna lakonan kami bukanlah gandingan pertama saya dengan dia. Jadi, kali ini keserasian antara kami jadi lebih mudah.

Boleh dikatakan, setiap kali berlakon, pasti timbul gosip sebegini. Takkan saya hendak menjalinkan hubungan cinta setiap kali terbabit dalam penggambaran? Isteri bagaimanapun ada bertanya, sama ada benar saya memimpin tangan Uqasha? Namun, dia tidak pula berfikiran negatif setelah mendengar penjelasan saya.

Untuk pengetahuan anda, Shah dan Uqasha kini bergandingan di dalam drama, Syurgaku Tak Sempurna yang ditayangkan di Hypp TV.

Shah mendirikan rumah tangga dengan seorang wanita yang dikenali sebagai Siti Sarah pada 16 Januari tahun lepas di Singapura.

Sumber Berita : BH ONLINE

26 responses to Saya Anggap Uqasha Seperti Adik Sendiri – Shah Iskandar

  1. Anonymous says:

    elehhhh….kecing jer lebih barua nie..

    10

    1
    • Pekerja Gomen says:

      Aku pun tak pernah tebiat pimpin tangan adik pmpn aku yg dh besar panjang mcm tu. Bkn nak lintas jalan raya pun.

      Uqasha mmg tak reti jaga hati bini org ek.. nanti ko dh kawen…. org buat laki ko mcm tu pandai ko meroyan kat mass media.

      61

      0
    • Kapal selam says:

      Baik ko bagi alasan ko cuma pegang tangan bitch tu he…Jantan lain dah comolot lagi Devan bitch tu.

      11

      0
    • Anonymous says:

      biarlah..bukan dia membunuh. bini dia x bising..korang pulak yg lebih. jaga laki korang sudah. nanti silap2..china doll yg bukan ramas. konon pergi main golf dgn member, rupanya main golf kat rumah urut.

      1

      7
    • RM says:

      bila baca mesej engko, aku agak engko mesti produk hasil dari persenyawaan antara pelacur dengan bapak ayam…kan?

      1

      2
  2. minah leter says:

    heh mamat yg undi diri sendiri ni…sendu kekdahnye tu pasal lah bikin publisiti mcmni…’adik’ konon…nnti kalau kuar isu pasal rumahtangga ko bergolak jgn salahkan “adik” ko ye..sorry im not buying your bullshit..

    10

    0
  3. Ara says:

    x rasa bernafsu ke ko pegang tgn dia….mcm kimak ko punya penjelasan

    13

    0
  4. CPS says:

    Kalau namanya artis memang kena ea pegang sana pegang sini.. peluk2 lagi.. tapi anggap adik.. ingat anggap adik terus jatuh muhrim?

    27

    0
  5. Mat Ronggeng says:

    Hak Tuuiiii…. Ayat cover line…. Ko nak tipu siapa sebenarnya…??

    8

    0
  6. sue says:

    awak perli kita (the general public) ke? atau bini you? atau uqasha? atau diri awak sendiri? pelakon laki lain yg dah kahwin ada ke nak pimpin tangan anak dara sana sini, pastu kata oh, i anggap dia adik.

    15

    0
  7. Anonymous says:

    kenapa korang maki2 ni ha..duit brim dah habis erk???

    1

    5
  8. Anonymous says:

    Ooo klu anggap mcm adik bole pegang tgn yek?? Klu org anggap bini ko mcm bini dorg maksudnya dorg bole la pegang tgn atau berjimak dgn bini ko?.. jawapan artis mmg Bodo slalu..

    13

    0
  9. biarbetik says:

    Adik?….bodek…bodek( tiup tiup kipas kipas)

    0

    0
  10. Anonymous says:

    alasan bodohnya… cuba kalau laki lain pegang tangan isteri dia mcm tu dan ckp cuma anggap sebagai adik…apa ko rasa??? yg si uqasha pulak tak reti ke shah tu suami org. nampak beno murahnya..sapa2 boleh pegang. kalau ya pun shah menggatal, jgn layan. oh ya..aku lupa.dua2 memang gatal.

    6

    0
  11. Anonymous says:

    Malas nk berkias. Artis ni mmg beri kenyataan mmg Bangang. Kalau ad laki lain anggap bini ko mcm adik so laki tu boleh pegang tgn bini ko la.? Lg stu artis pompuan byk bitches dlm industri..mana peduli laki org ke apa. Yg mak bapak budak pn bodoh. Mak bapak uqasha ni mmg biar anak gadis meliar. Patut dunia artis ni ramai yg berpisah laki bini. Buat parents diluar sana..jgn la bg anak2 korg jd artis. Stu dunia yg bangang.

    10

    0
  12. orgtua says:

    Selalunya adik beradik kandung bila dah besar tak mau jalan berpegang tangan.

    3

    0
  13. Clorox says:

    Tp bukan adik brdik kandung ko kn?anggp pn still HARAM bro.dalami ugama lbih ckit.ko pn dh ikut biol dan gatal merenyam cm pompuan tu.pkir lh hati bni ckit.bodoh pnye olang.

    3

    0
  14. Anonymous says:

    bsok dia kawen laki dia akn pimpin tgn perempuan lain and also bini c nepal ni d pimpin lelaki lain, wait n c … ntah2 da cium mulut d back stage

    0

    1
  15. Anonymous says:

    dah agak dh…msti kluar statement bodoh…hahahaha…hmm klau dia tau tggungjawab dia sbgai suami n ketua kluarga…dia xkn wat bnda bodoh mcm ni…kluar rumah cari rezeki yg halal utk ank bini…bukn g cri pmpuan lain pimpin tgn dia…

    1

    0
  16. $&@%* says:

    Separuh hero2 melayu baik yg glamer, baik yg suam2 kuku semua dh jdk pkwe ko uqasha. Ko sorg je ke heroin plg cun n hot kt msia ni eh?

    Tkt shah ni pn stok2 “asal ada” je la uqasha oi dr xde kn??
    Bajet2 nk bg nama ko mantain dlm industi ni kn?
    Dpt pegang tgn ngn “abg2” pn jdk laaa
    Sedihhhh

    3

    0
  17. Lela Manja says:

    Bersangka baik.jadi artis memang automatik nafsu xde kowt.Semua mcm adik beradik susuan gituww

    0

    0
  18. makdara says:

    tak sangka kau ni bodoh shah

    0

    0
  19. kak kiah says:

    statement bodoh…ingt kt ni bdk2 tadika…adoii

    2

    0

Leave a Comment

Optional