Written by AbangNara | November 11th, 2011

Samsung memang hebat. Abang Nara mati-mati ingatkan Samsung Galaxy S II dah cukup hebat, tup-tup Samsung keluarkan Samsung Galaxy Note yang lebih menggiurkan. Serius rasa teruja dan terasa nak pergi angkat hari ini jugak. Memang nampak lazat!!!

samsung galaxy note

Menarik kan? Bagi Abang Nara, apa yang membuatkan Samsung Galaxy Note ini lain daripada yang lain ialah S Pen. Awesome gila dooo S Pen nie. Cuba tengok video di bawah.

Bila tengok spefikasi Samsung Galaxy Note, terus rasa nak keluarkan duit kat bank dan pergi beli lepas sembahyang Jumaat nanti. Teruja gila kot ~~~

samsung galaxy note

Paling penting, skrin Samsung Galaxy Note nie 5.3 inci. Besar dan sangat sesuai untuk orang yang rabun macam Abang Nara. Dan menariknya, walaupun skrin besar, Samsung Galaxy Note tetap boleh dimasukkan ke dalam poket anda untuk dibawa ke mana-mana.

Mantap kan? Abang Nara tau korang pun tengah teruja macam Abang Nara. Kalau terasa nak mengujakan diri anda lagi, sila lah ushar laman web rasmi Samsung Galaxy Note. Jangan salahkan Abang Nara kalau korang terbeli Samsung Galaxy Note hari ini jugak.

23 responses to Samsung Galaxy Note Yang Menggiurkan

  1. siti najihah says:

    halamak! abang nara. tahu tak berapa harga bende alah ni? gila AWESOME! ergh dah ada dekat malaysia dah?

    0

    0
  2. :D says:

    it to big for my hand..

    0

    0
  3. hantupensil says:

    abang nara.. sponser sebijik boley.. hahhaha

    0

    0
  4. Masz says:

    brape rege ni abg nara?

    0

    0
  5. pooh says:

    s 2 br nk habes explore..dah kuar note pulak..
    mcm mana ni? takkan kna tkar note pulak..tp mmg osem la galaxy note ni!!!

    0

    0
  6. Alin Marlini says:

    Canteksss!!!secantik harga jugak kot..

    0

    0
  7. alam says:

    RM 2,300 lebih tu..huhu

    0

    0
  8. berb says:

    harga 22++, ada dekat ipmart.com.my baru masuk pasaran malasysia :)

    0

    0
  9. hothotheat says:

    baik tgok samsung galaxy yg mengiurkan nh dari tgok fasha n the geng yg sexy lgi seksa tu. . .
    uhuhuhuhhhh. .

    0

    0
  10. cikcinta says:

    feewiit~ jatuh cinta ngan gadget nie! ^_^

    0

    0
  11. aimannajmy says:

    specs dah best, cuma persoalan selesa ke tak nak masuk poket nanti huhu… 5.3 inch tuh

    0

    0
  12. Photoscape says:

    aku juga suka itu abang nara….

    0

    0
  13. wah terbaik abg nara… harga memang terbaik hehehehe… buat yang mampu la.. kalau tak mampu tengok dari jauh jela… huhuhu

    0

    0
  14. memel says:

    bagi saya samsung memang terbaik dari segala aspek berbanding dengan produk apple yang hanya megah pada nama dia sahaja.

    0

    0
  15. botak says:

    bang nara, ni ke samsung galaxy tab 7.7 yang belum dilancarkan kat mesia?

    0

    0
  16. shamilah says:

    pakai pen ni fesyen lamer x syiokkk ler

    0

    0
    • ntah says:

      Sbb skrin kecik sket dari galaxy tab, kalau jari yg besar tu sesuailah guna pen. kalau jari yg halus guna jerlah jari. yg penting OS dia android.

      0

      0
  17. bahaha says:

    samsung galaxy s2 da cukup bg sy…

    0

    0
  18. ZulC135 says:

    waaa teruje sngt..rase mcm nk tolak LC ari ni jugak..

    0

    0
  19. Unquestionably consider that that you said. Your favorite reason appeared to be at the net the simplest thing to remember of. I say to you, I certainly get irked while other people think about issues that they just do not know about. You controlled to hit the nail upon the highest and defined out the entire thing with no need side-effects , other people can take a signal. Will likely be again to get more. Thanks!

    0

    0