Written by AbangNara | November 22nd, 2011

Rasanya semua orang memang teruja dengan kehadiran Samsung Galaxy Note. Dengar-dengar ceritanya ramai jugak yang telah membelinya selepas membaca ulasan ringkas daripada Abang Nara tentang smartphone ini baru-baru ini. Namun ada berita baik kepada anda yang masih berkira-kira untuk mendapatkan Samsung Galaxy Note dengan harga yang sangat-sangat berpatutan.

celcom samsung galaxy note

Yeah ~~~ Celcom kini menawarkan Samsung Galaxy Note dengan harga serendah RM1.368. Seperti gambar di atas, Samsung Galaxy Note sememangnya “the best of all in one” smartphone. Antara kelebihannya ialah:-

  • High speed performance dengan Android 2.3 Gingerbread dan 1.4GHz dual-core processor.
  • lihat dan buat segalanya menerusi  life-size reality 5.3” HD Super AMOLED display.
  • buat nota dengan mudah dan pantas dengan  S Pen stylus.
  • ada 8 mega-pixel rear camera dan 2MP front camera.
  • ada 16GB internal memori yang boleh diupgrade ke 32GB dengan MicroSD

Dan hanya menerusi Celcom yang memiliki coverage terluas di Malaysia, plan-plan menarik khas untuk anda memiliki Samsung Galaxy Note disediakan seperti di bawah:-

celcom samsung galaxy note

Secara jujur, kalau nak menggunakan smartphone seperti Samsung Galaxy Note, anda harus ada data plan. Dan semestinya Celcom memberikan plan yang menarik, affordable dan terbaik coveragenya. Sehingga ke hari ini, dah hampir 5 tahun Abang Nara bersama Celcom dan sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan.

celcom sg note

More info di laman web Celcom Smartphones.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 responses to Samsung Galaxy Note Daripada Celcom Serendah RM1,368

  1. i hate hipocritzzz says:

    1stt

    0

    0
  2. mulut capoi says:

    lompat sikatak lompat…..aku no empat……

    0

    0
  3. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged Celcom, Daripada, galaxy, Note, RM1368, samsung, […]

    0

    0
  4. alcatraz77 says:

    nanti mau cari satu lah bro…

    0

    0
  5. lagubestbest says:

    Nara kenal x neena anuar? Macam selebriti, tapi dah lupa.. esh tiy tiy piy neenaanuar dot blogspot dot com

    0

    0
  6. imzan says:

    betul tu abg nara…pasal entry abg nara la saya pon dah terbeli satu…. tapi tgh pke nak pakai plan data pe ni… huhuhu

    0

    0
  7. i hate hipocritzzz says:

    haha

    0

    0
  8. adoi says:

    sya ta brapa paham bab2 plan celcom tu ,,,bayaran pendahuluan untuk contrat 12 bulan tu brapa?

    0

    0