Written by AbangNara | March 13th, 2014

Ya, berita sedih untuk gadis-gadis di luar sana yang memendam perasaan terhadap Sam Bunkface. Susulan tersebarnya gambar percutian dirinya bersama seorang gadis di Pulau Tioman, Sam mengakui sedang mengenali hati budi si gadis yang bernama Aida Azira Hussin. Untuk makluman, Aida merupakan seorang wartawan sebuah program hiburan.

sam bunkface aida

Amboi mesti Aida cair mendengar nyanyian “live” Sam Bunkface sambil memetik gitar. Nampak gembira sungguh mereka berdua kan? Jangan risau, kawan-kawan mereka turut sama ada dalam percutian ini. Mereka tidak pergi berdua. Kata Sam menerusi Kosmo hari ini:-

sam bunkface aida

Kalau sebelum ini Sam Bunkface pernah gagal dalam percintaannya bersama Juliana Evans, semoga kali ini ia akan berakhir ke jinjang pelamin. Rasanya umur Sam pun dah sesuai sangat untuk mendirikan rumahtangga. Sama-samalah kita doakan yang terbaik. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar RotiKaya.

P.S: Jerebu makin teruk, bacaan IPU tidak sihat

sam bunkface aida
sam bunkface aida
sam bunkface aida

sam bunkface aida
sam bunkface aida
sam bunkface aida
sam bunkface aida

93 responses to Sam Bunkface Akui Sedang Kenal Hati Budi Aida

  1. saya ok jer!! says:

    kalau nak kenal hati budi. memang kena pergi bercuti sama-sama ye? oh begitu..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Pakej kenal dalam kain skali lettew..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Geli la tengok gambar mcm2. dah sah nanti cerai berai sbb dah puas merasa sblm kawin. PHUIII!!!

        0

        0
        • geli says:

          untuk pengetahuan abam nara….TAK SEDIH langsung tak dapat sam ni ha
          bukan boleh tuntun ke syurga pon, belom kahwin dah ajak g honeymoon kat tioman bagai….diulangi tak sedih lgsung ok…yg pompuan pon takyah beriya sgt la…takut besok dah sedap2 hanyut kat tioman tu …pung pang pung pang sam tinggal je..yelarrr cheap sgt mcm hanez suraya tu bru kenal 3 bulan angkut pegi bangkok pon ONNNN je…dont be so cheap lah girl2 semua belom kahwin mudah diangkut kemana saja..kbai

          0

          0
        • Anonymous says:

          haiiiihh.. islam hanya pada nama.. perempuan ni tak ada mak bapak ke? tak diajar ilmu agama ke? bukan muhrim blh bercuti bersama???? hanyut dah artis zaman sekarang.. tuhan itu maha kaya.. dugaan buat malaysia.. punya manusia artis yg sebegini rupa.. dugaan mh370 tak selesai lg dtg pula dugaan jerebu yg tak tentu hala.. itu semua dugaan dr tuhan yg maha Esa.. alhamdulillah.. kita masih mampu hidup aman di muka bumi tuhan ini.. bersama-sama la kita panjatkan doa buat mereka yg masih belum kita temui… al-fatihah.. :)

          0

          0
        • joey says:

          Aku rasa sam lagi “jambu” dari pompuan ni. apa apa lahhh. Nextttt….

          0

          0
        • narareader says:

          terbeliak sam dapat rasa ‘budi’ pompuan tu

          0

          0
        • salam semua. saya ada menjual air ruqyah penghalau syaitan dalam badan. air ini amat sesuai digunakan untuk kaum wanita yang bermulut celupar memaki hamun orang macam tak bertuhan. diperkuatkan dengan vitamin & doa menahan diri dari menaip komen2 kesat, ia juga dipercayai berkesan meningkatkan fungsi akal kepada paras muslim yg sepatutnya. para wanita bertudung tapi mulut macam rabai yahudi digalakkan mencuba produk ini sekaligus keinginan mereka utk umrah dan haji di tanah suci datang membuak-buak jadi mereka tak perlulah mencemburui pelakon seksi maut yg diterima Allah ke sana kerana Allah mengizinkan mereka yg ikhlas niatnya. pm saya untuk keterangan lanjut. terima kasey.

          0

          0
        • rika says:

          Air ruqyah untuk halau anasir dalam lelaki curang takde ke dik?
          nak bagi lelaki setia dan otak betul sikit.
          adik ni macam stok stok shawn amer je.

          0

          0
        • Datin K says:

          sapa minah ni? tak cun langsung weh!

          0

          0
    • Olga says:

      DAH MCM ORG PUTIH LA DIORANG NI ISHHHHHHH *NAK MELAHAR PON XDE MOOD SEBAB SEKARANG NI I OLSSSS TGH FOKUS KAT PESAWAT MH370 YG HILANG TU #PRAYMH370

      0

      0
    • Anonymous says:

      muka lebar, badan kecik!

      0

      0
    • menah says:

      Kenal hati budi sambil celup – celup gituwwwww..

      0

      0
    • wannabe says:

      kenal hati body

      0

      0
    • mika says:

      sentap giler aku tengok pics depa nih !

      aku takut sangat kalau murka Allah datang, sampai Dia turunkan bala bencana sebab nak tegur kita.. nanti buka depa dua ja yang kena, dengan kita2 sekali kot!!

      dear girls out there, jaga diri kita,maruah kita, boleh ? jangan jadi murahan sangat
      #pesanan utk diriku jua #Prayformh370

      0

      0
    • tuti says:

      dh byk dh aku tgk bla kapel je msti prig cuti sama2..bkn artis je..cuma btul ke lelaki nk ambil prmpuan mcm ni jd isteri?

      0

      0
    • Anonymous says:

      oh abg nara..
      xperlu nak cantikkan penulisan blog dengan buat statement berita sedih kami kaum wanita.. secara tersiratnya seolah2 nak ckp kitorg org perempuan ni just suka lelaki ala2 mat saleh, tinggi, kacak (kacak ke sam??). if kacak, tinggi tp kelaut buat ape… ermm.. kalo poket tebal market kot! hahaa. okey2 back to the article.
      ini bukan statement mendengki ke ape.
      tp just pandangan drpd sy perempuan yg bukanlah maksum dr segala dosa, tp belajar dr kehidupan n sekeliling utk jadi lebih baik..
      kesian saya tengok. semudah itu dia menayangkan peha dia?? sesingkat itukah ilmu dia terhadap pakaian n aurat seorg perempuan?
      memalukan. dia mengaibkan diri dia sendiri. sedih
      lelaki seperti sam, xperlu nak frust selagi kiblat kehidupan dia x jelas. owhh.. lelaki hot anak kacukan mat salleh, gaya hidup ala2 barat,
      annoying… okey yg penting aku rasa nak pergi azankan kat telinga perempuan tuh. eyyy!!

      0

      0
    • Kim Impossible says:

      eh. aku ingat lagi dulu sam ni pernah kutuk Kpop ckp plastikla, fans obses, fanatik. well, wlupun dorg plastik, mmg sah-sah dorg xde agama, xpercaya Tuhan. InsyaAllah dorang masuk neraka. tapi engkau???Astaghfirullah…mcm ni perangai muslim???dahla x senonoh, perasan bagus, nyanyi pun terjerit2, lagu sendu. aku takla fanatik sgt dgn kpop, tp muzik kan universal. so, aku dengar semua, hijjaz pun aku dgr okay!cats styeven lagilaaaa. kepada sam, engkau tu lagi plastik, Islam tp tak menonjolkan ciri-ciri Islamik.

      0

      0
    • jo' says:

      sorry yerk bang nara oi.. kitew xsedeyyy lahhhh.. sorry sangat yerkk.. ni bukan kenal hati budi tapi HATI BODY. seksi siot. sebenarnya… lelaki nak carik bini yg baik2. yg mcm ni, lepas guna buang p laut. kesian ko aida~

      0

      0
  2. paish says:

    abis tu?

    0

    0
  3. mama mia says:

    nk sedih menatang apa nya nara…org dok fokus kt MH370 je..xda masa nak layan story sampah cmni

    0

    0
  4. izz says:

    fak la weh

    0

    0
  5. nice says:

    kebaratannye gaya hidup dorang,takut tengok..mohon diberikan hidayah dariNya..AMIN

    0

    0
  6. mak jemah pemalu says:

    Lelaki yang baik untuk perempuan yang baik…Moga rahmat Allah sentiasa bersama kita..

    0

    0
  7. menangis says:

    uishh… gambar! meletttooop! plis laaa..

    0

    0
  8. menah says:

    Macam da kene raba je

    0

    0
  9. Berita sedih buat awek-awek kat luar sana? Bergurau ke apa.. hahaha
    berita baik tuk awek2 kat luar sana moga husband yang dicari bukan pada paras rupa ir ada ijazah tak akhlaknya. Wartawan hiburan? ngan dia2 sekali nak jadi bahan gosip

    0

    0
  10. pocoyo says:

    x minat sam bunkface. suara ke laut. ppuan ni pun x lawa. sesuai kot diorg ni. ape2hal pun, pray for MH370

    0

    0
  11. Anonymous says:

    patut abg nara tkr tajuk “Sam Bunkface akui sedang kenal hati BODY Aida”… kellazz uollzzz.. #pray for MH370

    0

    0
  12. typicalme says:

    dunia akhir zaman..xmalu bila buat maksiat..malah bangga tayang sana sini

    0

    0
  13. nok gebuzzz says:

    wartawan hiburan….??hmmm bab mencari hal org no1,skrang amik ko!!ko rase kan plak org kutuk cow2 punye.kbai..

    0

    0
  14. MENTARI says:

    dah jadi trend ke kalau kapel nk kena g bcuti sama2??? maksiat x abis2 la.. islam pada ic je..cara hidup mcm bukan islam..wahai wanita, jgn murah sgt blh x???

    0

    0
  15. poyo says:

    allh tu brikn kita kcntikn bkn utk dtyg2kn scara umum,,wahai kaum hawa jaga lah aurat kmu…!dh cm cik ta,,zmn skrg g hneymoon dulu bru kwin..tgk sesuai atau sesedap rasa x?adoii aiii..apa nk jd dnia skrg…panas2..dek beruk dua ekor ni…

    0

    0
  16. poyo says:

    allh tu brikn kita kcntikn bkn utk dtyg2kn scara umum,,wahai kaum hawa jaga lah aurat kmu…!dh cm cik ta,,zmn skrg g hneymoon dulu bru kwin..tgk sesuai atau sesedap rasa x?adoii aiii..apa nk jd dnia skrg…panas2..dek beruk dua ekor ni…xpsl2 kita yg tgk trut trjrms dlm dosa…

    0

    0
  17. iolls ank abah says:

    ak tak phm kenapa mak bapak kepada ank perempuan yg mcm ni terlalu open-minded sgt-sgt smpaikan pakaian dorg ni dh terlampau menyeksa sgt. ak bkn alim. tp ak sgt pelik knapa senang-senang je mak bapak bg ank perempuan dorg pegi bcuti sane-sini dgn jntan bkn mahram. dah la pakai cmtu. naik menyampah ak tgk perempuan islam yg bajet-bajet mcm ko tu minah salleh. dgn sluar ketat pendek cmtu, hodoh sgt ak tgk.

    0

    0
  18. -_- says:

    k.1.x kawen lgi dh mcm tuh.2,x kawen lgi pergi cuti same2.3.ew?

    0

    0
  19. hanez suraya says:

    aida azira, ittew sama la. suke cuti-cuti dgn jantan pakai seksi-seksi. seronok kan?
    cuma yg bezakan ittew ngan awk, jantan ittew suami org. and..and..and.. ittew dpt bonus sbb jantan ittew kaya. sam tak de apa-apa kan? spm je kan? ferrari pun tak de kan? tak pelah. yg penting u happy dear.

    0

    0
  20. amfarra says:

    huhu.. bila tgk org lain, saya tgk diri sendiri… semoga saya dan mereka sama2 ditunjukkan jalan yg benar, inshaAllah..

    http://amfarra.blogspot.com

    0

    0
  21. minah jambu merah biru says:

    si pendek sam bunkface ni huh ! minah jambu tk minat terima kaseh aje lah eh thank u !!

    0

    0
  22. ikan says:

    jangan la cepat sangat menuduh. mungkin mereka pergi bercuti beramai2 dengan kawan2 and memang takde yang duduk sebilik campur2 lelaki ppuan. ataupun kalaupun terpaksa duduk sebilik mereka hanya bersembang mengenali hati budi and takde apa2 yang dilarang terjadi langsung. buwekk

    0

    0
  23. Syima says:

    murahnya maruah dan harga diri perempuan ni…blm ada ikatan yg sah dan halal, dh blh peluk2 mcm laki bini…tak takut langsung ke dgn kemurkaan Allah? org lelaki kalo dh dpt perempuan murahan mcm ni, dh puas esok kena tinggal la…..

    0

    0
  24. camharrmjadd says:

    Sam ke sampah ni? ish2..Ya Allah,jauhkanlah keturunan aku dari maksiat mcm nie..tak kempunan pun dpt jantan cam ni abg Nara..malang lagi ada..bercuti kenal hati budi,body ..cek2 mana ada bekas kurap or ketuat..dah conpem bersih(konon) baru buat bini..x gitu bang Nara?? muntah hijau…!!

    0

    0
  25. exUSM says:

    emmmm….minah ni…student usm dolu…kira jenis menggelinjang semacam la…penah jadik host utk program ‘Remaja’ TV3…dea nih mmg jenis mcm ni…open abis…and jenis tak kisah apa orang kata…senang citer mmg lifestyle ala2 urban…budak KL…kaki clubbing and gila glamer…apa nak heran kan?bagi kitorang yang kenal dia la…pastu karakter lak jenis sweet2 gurl konon….no wonder jantan macam sam ni suka…korang pun satu…pandang tinggi sangat kat retis2 malaysia ni…takyah la…dah namanya retis…memang camtu ler perangai diorang…semuanya ‘halal’ bagi diorang…tengok tu ishhhh3x…pakai boxer tak pakai baju…peluk2 lak anak dara orang…yang si pompuan pun tak rasa dosa…bangga post kat IG bagai…anggap je la jahil tak cukup ilmu agama memasing ni…sudah….

    0

    0
  26. kimu says:

    Laki jgk yg untungkan….habis madu sepah dibuang….touch n go jer….

    0

    0
  27. Kak Mala says:

    Dah kenal hati dan body…eh body pulak…budi….lepas tu cari dan kenal hati body…eh I mean budi perempuan yang lain okey?

    0

    0
  28. Anonymous says:

    mane la pergi maruah seorang perempuan bila anda membiarkan diri sendiri
    jatuh dalam pelukan lelaki yang bukan mahram.cari lah seorang lelaki yang boleh membawa kita ke syurga,bukan sebaliknya.sedih tengok.
    sekadar mengingatkan

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Ni baru la dikatakan nak kenal hati dan body dulu….

    0

    0
  30. lulu says:

    Ooo… zmn skung ni nk knl ati budi kne bwk prgi brcuti n brkepit2.. Bgus2!

    0

    0
  31. M says:

    Sebab mereka public figure orang lain kayak untuk memaki hamun? WOW

    0

    0
    • kayak? says:

      sbb tu la dia sedia ruang untk komen ni…..setiap article psti ada org mcm ko ni, pertahankan yg batil, btol x?

      0

      0
  32. anon says:

    Tak padan langsung. Sam sikit punya handsome and this girl is a plain jane…… Dah lah bergambar mcm couple gih honeymoon. Zaman modern, belum kawin pun dah dpt bersama……

    0

    0
  33. zizie says:

    Jika sebelum ini, saya pernah baca n tgk istagram yg diuplload oleh amy search mengenai kumpulan bunkface sembahyang, masa dok pikir bagusnya kumpulan bunkface, pentingkan agama sblm buat kerja, tp pas tgk gambar2 diatas….tarik balik kata2 sblm nie

    0

    0
  34. Mouse says:

    aku yang dulu pernah minat sam 1% sekarang tinggal 0% je la… tak rugi pun tak dapat Sam ni… Geli aku tengok gambar2 kat atas ni… Goodbye sam!!!

    0

    0
  35. Reena says:

    Ini jer persembahan ko Sam? C’mon..i know u can find a better one..tak lama lah awek ni..stok touch n go harus x bertahan lama..gmbr last tu dah mcm neng cleaner aku tgk.

    0

    0
  36. Linzy Longkang says:

    rembesss tgk sam tak pakai baju uolllzzssss ada 6 pack tuh

    0

    0
  37. bomoh raja says:

    Rasanya sam ni kena aku bawa naik tikar terbang pastu letak bubu atas kepala dia….baru dia ada akai..yg pompuan ini aku sangkut antara 3 negara..baru ada otak…siapa sokong..like..yg dislike tue memey nak kena teropong hahaha

    0

    0
  38. Anonymous says:

    Wahai wanita, biarlah kita ni dikata sombong dan jual mahal drpd dikata prmpuan murahan…walaupun xkenal kamu, aku mendoakan spya kamu bahagia dan dilindungi tuhan dan djauhkan maksiat…andai si jejaka itu jodohmu, mohon agar tuhan permudahkan segalanya dan semoga kamu berdua cepat mengikat tali ikatan yg sah.

    0

    0
  39. BEAUTIFULNARI says:

    INI KATOGORI PEREMPUAN KELAS BAWAHAN + X ADA MARUAH + X ADA AGAMA + X ADA DIDIKAN + JALANG + BANGSAT = AHLI NEREKA JAHANAM …
    LELAKINYA PUNS AMA GAK… HANCUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  40. lombok says:

    kita bersangka baik la, mungkin sam tgh membimbing aida azira menjadi wanita solehah, ni baru permulaan, caya la sam bungface

    0

    0
    • exUSM says:

      kepala hotak ko bimbing ke jalan baik dengan dia2 skali pakai boxer si pompuan pulak pakai hot pants?pastu takde ikatan sah boleh lak peluk2 bagai…ko tu dah sesat jangan nak sangkutkan org lain skali jadik cam ko eh….

      0

      0
  41. eccah says:

    bang nara, walaupun ada kawan kawan, yg haram tetap haram bang oi. benda dah mmg salah. mmg btul kita tak nmpk apa dorang buat tp muat turun gambar mcm kan dah mengundang fitnah? itu pun dah berdosa hah. buatkan org bercakap psl kita. jangan la sbb artis, kita nak pejam mata dan gunakan caption “nak kenal hati budi” atau “kwn2 pun ikut bercuti sama”

    0

    0
  42. azlynn says:

    Abg nara…sy sebagai umat islam sgt sedih tgk kelagat setengah artis yg tak RETI KER HUKUM HAKAM,TAK RETI KE DOSA ATAU SEBAGAINYER,BUDI BAHASA ATAU MENJAGA MARUAH KELUARGA…TAK RASA MALU KER SEBAGAI UMAT ISLAM BILA BUAT SESUATU TU YG TAK SEPATUTNYER LEPAS TU SEBARKAN PADA UMUM….MANA LETAKNYER PEGANGAN MEREKA SEBAGAI ORG ISLAM…KENAPA PERLU MENUNJUK SBB DIORG ARTIS KER…….PEMINAT RAMAI KER….YG PEREMPUAN MCM TAK BERMARUAH DARI SEGI PAKAIAN…..NAMA JER MELAYU ISLAM…………….SY DOAKAN MEREKA YG LEKA KEMBALI KE JLN YG DIREDAI…

    0

    0
  43. rays says:

    kalo dah mcm ni gayenye….kenal hati body nama nye woiiihhhh..blaa la korg..nyampah plak aku!

    0

    0
  44. samyra says:

    smoga retis2 ni kembali ke jalan yg benar. semoga mulut2 yg lancang menghakimi sesama manusia juga diampuni dunia akhirat dan diterima syurga.

    p/s: paku dulang paku serpih, mengata org korg yg lebih. kahkahkah

    0

    0
  45. cempaka says:

    kalau dah mcm ni laaa gayenya……kenal hati BODYYYY namanya nii woihhh..blaaaar ar korg..menyampah aku tgk!

    0

    0
  46. me says:

    risau tgok artis skag ni.. makin berani dedahkan kegiatan peribadi yg jelas bercanggah dgn agama islam. siap wat muka x berslah pastu mengaku baru nk knal hati budi smua.. faham korag tgh srnok bercinta tp jgn smpai x ingt hukum n adat kta.. duk sibuk tuding jari kata adat org lain x btul tp bila lhat dri sndri, lg truk drpd diaorg 2. to sam, we know u not bother at all with what we shared here, but pls be mind, maruah n tggjwb wanita itu msih terletak pd ibu n ayah dia.. klau hati da keras mcm batu, akal da xleh guna tuk tntukan hala tuju, pk kan psl famili pmpuan tu.. myb diaorg kata ok, tp jauh sudut ati, siapa yg tau kan?juz my 2 cents..

    0

    0
  47. O_o says:

    rugi nya bila hubungan mereka tak panjang.. gambar macam ni boleh mendatangkan pelbagai tanggapan kemudian hari pada lelaki dan perempuan juga penerimaan keluarga yg ingin mendekati mereka.. paling rugi adalah perempuan tu sendiri..

    0

    0
  48. suka suki jer says:

    Dunia Sekarang Dah Macam2 Bala Allah Turunkan..Tapi Ada Jugak Manusia Yang Masih Membuat Dosa…Masih Tak Ambil Iktibar Dgn Ape Yang Berlaku.. Astaghfirullah…

    0

    0
  49. rainbow says:

    tak payah tunggu pergi bercuti dengan kawan2 dekat pulau, pergi PD dgn parent n family pn dh ramai yg pkai hot pants mcm ni..harap sama2 kita cek dan tegur adik beradik sahabat handai kita..

    p/s:imam muda hassan cakap pergi bercuti ramai2 pn kalau tak jaga batas pergaulan tetap haram..

    0

    0
  50. poen says:

    xjelespon next!!

    0

    0
  51. nanarissa says:

    X LAWA LANGSUNG POMPUAN TU!! HARAP BADAN JER KURUS.. MUKA OUT!!

    0

    0
  52. gebu says:

    hahahaha..nie la cth teladan anak muda sekrg…kenal ati budi nie….jijikkk..!!!…sampahh..!!!….yarkkkk tuihhhh…ni semua anak harapan bangsatttt..!!

    0

    0
  53. MegiAsamLaksa says:

    salam uolls…
    jgn tbutthur sgt la dgn entry yg mcm ni.. if uolls betol islam and malu dgn bende2 mcm nie, i sgt respect tau.. kukuh iman uolls.. tapi yg cacat nye, klw betol iman and islam uolls kukuh and teguh, uolls tak bazir mase tgk websies mcm nie.. mmg terang lagi nyata beautifulnara is a place for gossiping and stuffs kan..
    if u’re really dont care, uolls xkn bkk pn sbnrnye.
    tapi itula, uolls bkk jgk.. bace jgk.. lepas tu komen maki2..
    uolls igt islam suruh mencengah kemungkaran dgn maki ke?
    everrrrytime ade gossip2 mcm nie, nk kaitkan dgn islam.. mcm hati uolss tu suci sgt.. endup maki org jgk..
    ahaks, anyway megi asamlaksa mmg sedap dowh.

    0

    0
  54. peah_focus says:

    seram dengan cara pemakaian budak pempuan ni.

    0

    0
  55. cintaatisuami says:

    nie…ala2 justin bieber ngn selena gomez la nie…puii….ptut la mcm2 bala sekrg…hurrmmmm…muka dua2 ekoq sendu…huargh3..

    0

    0
  56. zaza says:

    I LOVEEEEE ARCTIC MONKEYYYYY!!!!!

    0

    0
  57. Seseorang says:

    astaghfirullah al azim..Sedih tgk zaman sekarang ni.. Belum ada ikatan sah tp senang lenang bercuti bersama-sama. Sudah la aurat tidak dijaga sempurna.. Pergi buat maksiat ..lepas tu dengan bangga nya upload gambar .. bukan saja di kalangan artis yg jd mcm ni.. remaja2 lain pon turut terlibat disebabkan tgk idola (retis) yg d follow….

    Allah.. bukakan lah pintu hati mereka untuk berubah ke jalan Mu..bkn ke jln yang sesat..

    0

    0
  58. Zak says:

    sam bunkface ni gay.aq tau la….so kalau dengan pompuan pun,dia x merasa apa2 la…saja jer bagitau kenal hati budi..padahal lebih pada jantan.

    0

    0
  59. kampung girl says:

    bkn nk menyebok tp manusia normal, suka nak tau…pastu kalo x kene,wajib la tegur..pasal kang kalo dh turun bala bukan dua mangkuk ni je yg kene..kite semua kene skali…

    0

    0
  60. estri says:

    Dimana-mana sama. sebelum sah mesra sekali setelah sah cepat2cepat cerai.

    0

    0
  61. nil says:

    Adik aku yg sudah berkahwin dan ada anak pun bila berpakaian masih lagi ditegur oleh ayah kami walaupun dia sudah ada suami…aku memuji kerana dia seorg ayah.

    0

    0
  62. Nana Tanjung says:

    Sam nie bukan handsome pun…Tak menyesal pun

    0

    0
  63. Telun says:

    Non educational girl betol la you ni. hahahahahahahahhahahaha.. haish2x,,,

    0

    0