Written by AbangNara | May 29th, 2011

salma juara mentor 5

Akhirnya waktu yang ditunggu telah tiba, sekarang ini sedang berlangsung siaran langsung konsert akhir Mentor 5. Final Mentor 5 kali ini menyaksikan pertarungan sengit 3 wanita, Salma, Iqa dan Shiha. Siapakah yang bakal menjadi juara Mentor 5?

Daripada persembahan pusingan pertama, nampak vokal Salma ada kelebihan sedikit berbanding Iqa dan Shiha. Namun begitu perlu diingatkan yang Salma sepatutnya tidak berada di atas pentas malam ini. Namun begitu TV3 membuat sedikit kelainan dengan mewujudkan 3 peserta final malam ini.

Apa pun kita nantikan siapakah yang bakal bergelar Juara Mentor 5 sebentar lagi. Follow Abang Nara di Twitter dan LIKE Facebook BeautifulNara untuk update terkini.

25 responses to Salma Bakal Juara Mentor 5 Malam Ini?

  1. fansalma says:

    wah salama the best..vokal nmpknye myebelahi salma..sedap gle x tertanding pserta lain..yg lain bwk lgu x bpe sedp..salama juara!!!siyessss!!!

    0

    0
  2. autotune says:

    salma sah miming lagu first!! ada ke patut TV3 kasik miming masa bertanding? masa ending lagu “listen” tu , mulut salma tak nyanyi tp suara keluar. what a fraud!!

    0

    0
    • fansalma says:

      mane bole miming dlm pertandingn ???x sekolh ke??ape2 pertandingn menyanyi kat dunia ni kalau dah sampi final x ble miming hanya originaliti semata2 ok..ape pn suara salma mantap giler mlm ni n dia akan jd juara mlm ni siyesss!!!

      0

      0
      • xpuas ati says:

        mane boleh..boleh saman mentor nie..serius salah gini..even live concert pn xleh..apetah lgi pertandign..ape jadahla

        0

        0
    • MIN says:

      ish bodoh la ko ni. adaka miming plak. tu ada mslh kamera la..lambat disiarkan di tv. apa punya bodo la.. ko ingat tv3 nk wat miming ka

      0

      0
  3. crousez says:

    Salma confirm menang!!insyaAllah.. ^_^

    0

    0
  4. Iqa says:

    Confirmlah I juara

    0

    0
  5. cemut says:

    harap2 salma menang…suare die mmg superb….
    klu bkan salma, shiha pon xpe asalkan bkan iqa….
    iqa bkan sedp pon suare die…..
    klu iqa mnang xtw ler nk ckp pe…..
    mmg xpuas ati….
    salma n shiha the best…..

    0

    0
  6. iliokesalma says:

    Salma d besh….
    Salma d winner…

    0

    0
  7. Farah says:

    aku pelik tol lah ngn juri awam!!!!!!16?….teruk giler…kena rasuah ke ape ni!!!???owg nynyi sdp2 dorang bg 16 jek,juri awam pegi balik umah tak layak nk bg markah mcm 2…boooooo juri awam!!!!!!

    0

    0
    • moon says:

      mmg bangang kan?bias giler!!!iqa xbest pn diorg bg 20!kuang ajo giler padahal best sgt persembahan salma…kalo salma xmng mmg aku sumpah seranah juri awam..plg koman pn bglah 19 ke,ini 16!what the hell!!!

      0

      0
  8. nona says:

    ak follow mentor sbb salma je . mmg superb suara dy . iqa n edry dua dua pon ak xsuka . haha .tp x heran la kalau iqa menang . kru kn byk duit . lalalala . wish the best for salma . go girl ! :)

    0

    0
  9. beb says:

    kan dah kata juri awam kena bayar….bia lah dia nak menang kasi dia menang eh eh….apa2 pon, menang atau kalah, salma akan pergi jauh…i believe in you :)

    0

    0
  10. moon says:

    kuang hajo betul juri awam bagi salma 16 markah jer padahal gempak giler persembahan salma mlm ni…iqa dia bg 20 plak 2!padahal xlah best mana pun..nmpk sgt juri awam bias sesangat!!!!mmg diorg nk iqa mng?bangang betul..kalo salma xmng,mmg aku sumpah seranah juri awam 2..bglah markah ikut persembahan bengong!!salma wat best sgt..koman2 pn leh dpt 19 markah,16 tu jauh sgtlah nk mng!

    0

    0
  11. WINDnona says:

    undi salma tak leh masuk la……….geramnya. da berpuluh kali hantar tpi x dpt. huhuhuhu

    0

    0
    • moon says:

      betul,puas aku undi xdpt masuk…gundah gulana giler aku,aku mmg nk salma mng giler2 punyer..nsb baik mng gak…selamat kredit…hehehe…

      0

      0
  12. Piston Pecah says:

    dah jadi juara eh…

    0

    0
  13. mael says:

    markah juri awam jangan pecya…semua tiada hati dan perasaan.hehe dia tidak dpt merasa apa yang salmah bukti kan.smile..tapi skrng salmah dah buktikan juri awam tidak boleh membuatkan salmah jatuh kerana juri tetap dan peminant salmah memnyebelahi salma..salma memang kau la paling mantap tunggu kau aku sampai kampung.hehe

    0

    0
  14. jontos says:

    bkn miming tu…org kate close up kamera tu delay…tu nmpk cm miming…xkknla nk miming….final tu bebbb….tgk salma pn nyanyi beria mcm nk tkuar tekak all out tu…

    0

    0
  15. hurmmmm says:

    bukan miming lah…kalo miming mesti edry dah mengamuk da….. terus x bagi iqa tandaing… hahhaha apapun salma terbaek….

    0

    0
  16. zila says:

    Betul2 moon….saya pon undi salmah…tapi x dapat masuk…bengang sungguh!!! nasib baik salmah juare….huhuhuh

    0

    0
  17. mak kiah says:

    huhu best

    0

    0