Written by AbangNara | February 11th, 2011

safura

Ini baru betul pemaaf. Walaupun dicaci dan dimaki di Twitter, Safura dengan rileks aje memaafkan Ifa Raziah. Takde keja nak gaduh-gaduh katanya.

[note]Saya sudah memaafkan perbuatan dia yang tergamak mengelar saya dengan pelbagai bahasa-bahasa kasar. Tidak guna saya memarahi atau membalas tindakannya kerana saya tahu orang seperti itu tidak akan pernah menyesal dengan tindakkannya dan ia akan memburukkan lagi keadaan. Lagi pula saya tahu ramai orang yang berpihak dan membela saya. Mereka sendiri tahu siapa betul dan siapa yang salah. [/note]

Memang tepat sekali yang Abang Nara tahu siapa benar siapa salah. Mungkin Ifa Raziah sahaja yang tak sedar lagi kebenaran di pihak siapa. Dan Safura juga turut menjelaskan bayaran RM500 terhadap Ifa Raziah dah pun dibayar pada hari pertama kes perbicaraan tamat. Rasanya Ifa Raziah dah jadi makin pelupa sampai terlupa dah dapat duit ke tak.

Kesimpulannya, kalau Safura pun malas nak layan, kita pun buat derk je la kat Ifa nie. Sekian terima kasih.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

223 responses to Safura Ampunkan Ifa Raziah

  1. ehem says:

    bgus kak safura….biar cool jer

    0
    0
    • akuww says:

      see???

      tak ada pun PUBLISITI MURAHAN….

      releks ja..
      yg minah tuh melebih-lebih..

      sbb bulu mata palsu berat sgt ker nyahhh????

      haishhhh

      0
      0
    • momok says:

      yola..stay kul…hehe

      0
      0
      • pasta chef says:

        inilah gaya org yg berilmu/beriman menjawab..relex je..
        salute kat kak pora..

        0
        0
        • pasta chef says:

          ubat botox telah menyerang saraf otak makcik dangdut menyebabkan dia terlupa yg duit tu sudah dibayar..

          0
          0
        • Budak Nakal says:

          Tak ade maknya ye si Ifa tu guna botox betul2. Botox yang original mahal dan selalunya doktor2 nasihatkan agar buat 2 tahun sekali…

          Ini mesti kes inject guna placenta uri kerbau…otak pun jadi kerbau ..mulut pun macam lahabau gak !

          0
          0
        • LINDA says:

          tak pon bukan pasal botox..tp pasal kepala dah diketuk helmet!! kuang..kuang..kuanggg

          0
          0
        • nadine says:

          kesian nek ifa. bukan pelupa tapi dah nyanyok kot.

          0
          0
        • nadine says:

          pelupa sbb kena ketok dgn helmet dulu. kalau ketok lagi sekali maybe improve balik memory dia

          0
          0
        • kak nam says:

          tkg dislike komen komen ni musti ifa raziah…. betul x ifa????

          0
          0
        • ermmm says:

          ya la myalak kan main lg eeeee x kose akak tau

          0
          0
        • CILI PADI says:

          HAHAHA! KETAWA SAMPAI TERBATUK2 BACA SEMUA KOMEN KALIAN. :D
          TAMBAH SIKIT BLEH…?

          KULIT DIA PUN DAH LEBIH TEBAL DARI KULIT KERBAU TARAK ADA PERASAAN MALU PUNYA MAKCIK DANGDUTS. :)

          IFA… KALO U BACA NI TOLONGLAH TAHU MALU YA… KALO SEKADAR POST @ UR FB WALL TAPI YG KOMEN TAK SAMPAI 50 ORANG JGNLAH PERASAN ARTIS PUJAAN LAH YA…
          kwang kwang kwang….

          0
          0
        • csd says:

          erk. ifa guna botox ker? kenapa tak cantik pon?

          0
          0
        • Gila Stats says:

          Logik ker duit beberapa ratus tu x bayar?? Bukan kena tunjuk bukti kpd mahkamah ker kalo kena bayo mcm ni (sorry, aku bukan lawyer n takder pengalaman di mahkamah – I’m ignorant :-(). Mcm2 la…

          0
          0
        • ~in~ says:

          orang yg berilmu dan beriman akan memaafkan orang lain..Contohilah sifat Rasul kita Nabi Muhammad yang sentiasa memaafkan orang lain walaupun di hina dan di caci…haaaa… xlame lg Maulidur Rasul…

          0
          0
        • yanie hakim says:

          bgs kak safura.. olmu membezakan kak safura dan ifa tu..

          0
          0
        • Mariah Curry says:

          Betul statement Safura nie ada class, wak. Ini maki hamun macam kak pasar borong je si Ifa tu.

          Cukup meluat dengan artis yang mulut macam longkang. :(

          0
          0
        • suke cara kak pora…love u kak!

          kak ifa-klu penyakit meroyan x bley diubat..pegi le jupe doktor ye..cucuk2 lg..hihi

          0
          0
        • Pocoyo says:

          Btol3x… Aku setuju ngan linda… yg sebenarnya kepala dia dh mereng sbb dh penah kena ketuk ngan helmet kan… ?? hahahahha

          0
          0
        • Mak Limah says:

          Lepas ni Ifa Raziah patut pegi jumpa doktor….. check otak…ok lagi ke,,,memang dah rosak….ape2 pon salute Safura…

          0
          0
        • bb says:

          betol!

          moral values~biar org jahat kat kite, tp kite buat baik jer kat dia.mesti ada hkmah yg trsembunyi yg kite tak tahu.

          tabik spring lah kak pura, bangga dgn wanita yg mnjaga pertuturannya.makin bertambah2 cantik kak pura ni.=)

          0
          0
        • lagi cantik bile die dah bertudung…sekurang2nya die dah berubah…yg sorg lagi tu?

          hmmm

          0
          0
      • kekaduk says:

        Ifa Raziah—————> MENOPAUSE !!! ;)

        0
        0
    • mys abby says:

      cuba tgk lpas ni kot2 si makcik IR ni ade ngamuk lg pasal statement safura ni…
      klu ngamuk gak tak thu la nk kategorikan sbg ape lg dah…

      0
      0
      • cicak salut tepung says:

        aku pun ada perasaan yg sama la….sbb hri tu kat melodi safura ckp diorg dah bebaik, si makcik dangdut tu mengamok tahap gaban…klu dia baca statement nih, xtau la aku….

        apa2 pun, tindakan safura kat dua2 keadaan tu mmg bgus, remain calm… betindak ngan otak, bukan ngan mulut

        0
        0
      • billie says:

        agak2 berapa lama makcik IR tu perlukan sblm dia melalak lagi kat twitter lepas tau safura ckp cenggini? hahaa

        0
        0
    • hothotheat says:

      awesome la sapura..

      0
      0
    • sue says:

      kepader kak kertu sile malu dengan kata2 yang ko hemburkan sebelum ini yer!!!

      0
      0
    • ABANG JAIJAI says:

      kata2 yang bijak melambangkan peribadi yang bijak. bukan kata2 yang tau nak mngeji tu je..diri sendiri pun bukan best sangat.

      0
      0
    • kaylakenzo says:

      sape je minat ifa? tak de kan? mmg busuk at pnye pempuan… da la berbotox!

      0
      0
    • as says:

      sokong kak pora

      0
      0
    • gee_poziah says:

      tgk perbezaan wajah mereka..yang sorang nampak bengis..cerewet..yang sorang tu lembut jer..bagusla kak safura ni..tak mudah melatah…

      0
      0
  2. syazni says:

    Mulianya Safura! Hidup Safura. Lantaklah Ifa tu ye :)

    0
    0
  3. mokcik says:

    bagus sapora..gitu le muslimah sejati ..

    0
    0
    • momok says:

      mokcik de tgk xms dia kene intw melodi yg ifa dok bgg tu..aku tgk muke dia ni bseri2 je…tol xtipu..

      0
      0
      • zaia says:

        ye betol2..time tu jd suka tngok dia sbb nmpk lmbut dn brseri2 la..cara dia jwb pun okey je,xde la mcm nk cari gaduh pun

        0
        0
  4. xie says:

    Alhamdulillah… Allah lebih mengetahui akan kebenarannya..

    0
    0
  5. betul tu says:

    yang betul ye mcm ni lah…tabik spring kat safura!

    0
    0
  6. cikedi says:

    safura mmg cooll…dari dulu lagi..x penah melenting walau apa pun org kata kat dia….

    0
    0
  7. dorayaki says:

    yg ni bwu r artis profesional…cool je

    0
    0
  8. mia airis says:

    love u la kak sapura……
    very the low profail………….
    i like……………… :)

    0
    0
  9. suka ati aku. says:

    ni baru org yg dikatakan cerdik..beriman…bukan mcm anjing yg dok mnyalak2 kt bukit…dahlah low class..mental kureng..mmg betul agaknya dia dah jd pelupa sejak kes dihempuk ngn helmet oleh adiknya dulu…apapn bertaubatlah ifa oii…

    0
    0
  10. nana says:

    amek ko IR. Baru malu muka ko. Sapura dah mahapkan ko. Apa lagi? Sorok muka dalam jamban la.

    0
    0
    • kak nam says:

      tu la…. safura kata dah bayar ari pertama dpt result lagi… nape nak kata safura sengkek x mampu nak bayar lak….

      0
      0
      • IFA RAZIAH RATU HANJING ! says:

        SAJALAH NAK WAT STATEMENT BODOH SI IFA TU…MERAIH SIMPATI PEMINAT TAKDE MAKNA NYER ! ORG BUKAN TAK TAHU PERANGAI DIA …TARAF ARTIS HUTAN NIH SBB BANYAK BINATANG2 HUTAN DIA SEBUT ! KENGKAWAN DIALAH KATAKAN !

        0
        0
      • JOYAH SPORT says:

        dia kan ratu jamban coway…sorok dlm jambanlah…muka pun mcm jamban pecah !

        0
        0
  11. alahai dunia says:

    bagus kak safura,memaafkan2 lebih mulia di sisi Allah,apalah gunanya marah n dendam..xselesaikan p2pun..alih2 hati sendiri yg sakit..to kak safura buang yg keruh ambil yg jernih ye :)

    0
    0
  12. joyah_sp0rt says:

    haha. pdn muka ko IFA RAZIAH!
    lau aku jd safura pun aku mls nk lyn POMPUAN MEROYAN mcm si IR tu..
    nyway, kite jgn jatuhkan martabat & maruah diri kite utk org mcm IFA RAZIAH tu.. dia ppuan LOW CLASS! lau kite lyn, means kite pn selevel ngn dia.. noktah!!!

    0
    0
  13. selayang says:

    ak minat jgk kt si safura ni..lembut jer..
    so xyh lyn la si nenek puake 2..mmg mulot busuk…
    xtau adab org islam lgsg…

    0
    0
    • nenek puaka ko bg?haha

      yela..api xblh lwn dgn api…lawan dgn air barulah ade yg mengalah

      kalu sampai ke tua nk jadi api, mmg xabis2 la masalah walaupun bende tu sekecil semut je pon

      0
      0
      • IFA KERTU SI RATU JAMBAN ! says:

        TAKDE IMAN SBB TU CKAP TAK PAKAI OTAK & BERANI MENGUBAH KEJADIAN TUHAN…SBB TAK CUKUP CANTEKKKKKK ! SEMUA YG ADA KAT DIA TU SEMUA PALSU…DOT2 BAWAH DIA JE ORIGINAL KOT ! KALU KORG INGAT SI IFA NI TAK MULA2 KUAR DLM INDUSTRI DGN LAGU SER2 KE APA NTAH …MUKA BURUK HABIS…MCM INDON TIMOR LESTE ! REPAIR SANA SINI OK LA SIKIT …TP TAK 10% PUN CAPAI TAHAP ROZITA CHE WAN ! MMG SUWEY SAPA JD LAKI DIA…NGAN ADIK BERADIK PUN GADUH BERPISAU…SENDRI PAHAMLAH PERANGAI BOTOX MURAHAN NIH….

        0
        0
  14. Kasih says:

    alhamdullilah… sungguh mulia safura dengan memaafkan perbuatan ifa.. hope lps ni ifa xmenyerang safura lg dgn komen2 yg bebkn…

    baik maafkan sj dan xperlu berdendam krn xder faedah pun… buang yg keruh ambil yg jernih… berdamai adalah jln yg terbaik :)

    0
    0
    • susok says:

      eh, nape ade yg dislike ye??? mcm ada yg nak ajak gadoh lg je… x baek wooo… org bagi nasihat nala punya baek, dok p vote ‘dislike’ awatnya… hmmmm….

      0
      0
      • mamarazi says:

        biasa ler susuk, mereka menyampah ler tu baca komen2 dari kasih haa.. kasih tulis komen baik2 pun di dislike nyer.. ater kalau dah tak suka tu tak payah ler nak baca yer idak..

        0
        0
        • yanie hakim says:

          xfham mmg xfaham apa lah mslh dpa ni kn dok dislike kmen yg bgs2 ni adoyaii..

          0
          0
        • mei ling says:

          yg dislike tu ratu jamban tulah…1 masuk undi 1..27 kali masuk undi 27…tak penah ke…ratu jamban pecah tersumbat melimpah tahik ! mcm muka ifa raziah !

          0
          0
      • terrarossa says:

        aku rasa ada kroni2 si IR tu kot yg tukang dislike komen2 yg membina cm si Kaish tu bagi….heheh

        0
        0
      • Nia Reezalia says:

        susok, nia pun perasan juga ada saja yang nak dislike komen kak kasih tu. pelik kan manusia2 yang ada masalah jiwa dan hati ini.

        0
        0
        • Mr Fair says:

          Semua habis kena dislike bila ada komen2 yang membina apa lagi kalau komen itu adalah dari Cik Kasih. Ingat sekali kita benci orang sebab kebaikan berjuta-juta kali orang benci kita kerana menolak kebaikan tersebut.

          0
          0
        • dayana says:

          klu korang nk tau knape org asek dislike komen si kasih ni, baca lah entry2 sblum ni, terutamanya berkaitan dgn fasha sandha.klu artis dia tk suke, bkn main kutuk.

          0
          0
        • terrarossa says:

          hoh…itu macam kaaa dayana…

          0
          0
        • nak dislike pun agak2 lah ya, kasih tu bg komen baik pun dislike macam lah kita ni tak pernah kata or kutuk artis lain. dayana, saya dah baca komen kasih di page fasha sandha tu, tak ada pun yang teruk, ada lagi teruk yang komen gelarkan fasha sandha tu pelacur dan sundal macam kata mamarazi tu. agak2 lah nak bias pun kan.

          0
          0
        • mamarazi says:

          dayana, aku ader baca semua komen2 kasih tu haa, nak kata sebab komen kasih tentang si fasha sendat tu teruk bg aku ok jer, lebih elok dr yang komen nyer gelarkan si fasha tu sundal lah, pelacur lah.. selama kasih bg komen aku baca tak ader dia maki2 atau guna bahasa yang kurang sopan pun.. nak kata kita tak kutuk artis lain pun tipu lah yer idak.. bagi aku ler kan, kalau kita nak dislike pun dislike lah ikut komen yang orang bagi yer idak, tp kalau tak suka tak payah lah baca yer idak kan..

          0
          0
        • lalalala says:

          bukanla sebab komen fasha sendat saje, kalo perati komen2 dulu mungkin uolls paham kot kenapa ramai dislike komen kasih..ngahaha..aku tak penah kutuk kasih lebih2 ye, tapi aku pun tak bape bkenan komen kasih..ini based on komen2 die dari dulu…tamo ckp lebey2 kang korang lahar aku pulak..huhu

          like, dislike ni sebenarnya bole buat orang begado je abang nara…back to manual la bole ke?kalo komen melampau delete aje..

          0
          0
        • yani says:

          org meluat kat kasih ni sbb dia tnjuk baik bg nasihat bagai.tp klu artis dia tak suke, wah, bukan main lg.yg ckp sendat, pelacur tu sume, geng2 dia lah tu.bile kutuk minah kasih ni, sume geng2 dia yg cakap artis tu sundal apa sume sokong jer si kasih ni.n org tak suke dia dulu sbb dia mcm nak minta prhatian.suke reply komen atas skali.bkn sorang jer tak suke dia, ramai!cuma bile sorang dh bsuara, baru tau yg sbnarnya ramai nyampah ngan komen dia tu.

          bukan kat entry fasha jer la.tgok kat yg lain plak.manusia, klu dh tak suke apa pun org tu buat ttp tak suke.so, mcm si kasih ni la jugak.org dah ramai tak suke, dia komen ape pun ttp org tak suke.

          mcm dia lah jugak.dia tak suke fasha wlu org tu dh mnta maaf pakai seksi,ttp dia kate mcm2 punya.balasan la, apa la..mcm diri sndiri dh baek sgt.sekian.

          0
          0
        • Kasih says:

          yani, sila tunjuk kan komen i yg tulis fasha tu PELACUR atau SUNDAL… i xprnh tulis perkataan cam tu yer.. jgn main fitnah jer… sila pastikan dulu..

          yg tulis fasha PELACUR & SUNDAL tu adalah pengomen lain, sila baca btl2 ya… and btw i xda GENG2 atau PUAK2 disini… ada org suka komen i dan ada tidak, tp komen u jgn nk FITNAH lak kata i tulis PELACUR & SUNDAL tu ya.. sbb i tau etika menulis tu mcmana… tq ;)

          0
          0
  15. eyfa says:

    aku suka sgt safura mcm ni..walaupn kna hembur ngan kata2 kesa,dia masih memaafkan ifa..bagus safura..alhamdulillah,safura dh byk berubah ke arah kebaikan..ko(ifa raziah),bila lg la nk berubah..ambil la kejadiaan ini sbg iktibar buatmu ifa..

    0
    0
  16. qaseh qaisara says:

    aku rasa IR ni mmg suka cari pasal kot.kalau tak..takkan lah ngn kena ketuk ngn helmet masa mak dia baru pas meninggal.

    0
    0
  17. meow says:

    IR bnyk2kanlah bertaubat.

    0
    0
  18. nadiey says:

    mulut mcm puaka..kecoh mcm hutang beribu..nih sm spesis azwan ali lah nih..xksh la safura buat silap ke x at least die pun da berubah kau ifa bile nk sedar?mulut mcm longkang..haish..klu nk maafkna org pun bukan kutuk2 mcm org x sedar diri pastu claimed da maafkan org..huh..bertaubat la..

    0
    0
  19. izza says:

    Okay, bagus bermaafan. hihi. orang menyalak jangan kita menyalak sama

    0
    0
  20. tijah says:

    cantik pic kak safura kat atas…i like..

    0
    0
  21. bagus kak safura… baru si IR tuh rasa terpukul sket… org berckp guna otak bkn dgn mental yg tak waras….

    cayalah kak safura…. suker tgk kak safura dlm citer ustaz amirul…

    0
    0
  22. xde sluor says:

    haaa mkn ati le ko rejiah.msti ko igt spura nk mlwn ko yg menopos tuh kan..?? xde gilenye die nk lwn org gile yg menopos! dia waras. ko??? waras??? haram!! cemni le rejiah..ko nk sgt 5rat ko tuh..meh sini aku ulo ngn tapak kaki aku,hamek le..hamekk.pree je.duta konon…duta desperet! kompom pasni ko nk mncarut lg kt spura kan? xpueh ati,salakan xde respon.kompom aaa rejiah ni mncarut lg pasnih..kompom!!!

    0
    0
    • nana says:

      xde seluor, gila best komen ko.kaw kaw punya bagi kat IR. dia baca komen ko ni, mesti berdarah keluar botox dia. heee. papepun,rilek bro,hari jumaat..

      0
      0
  23. sukasuki says:

    haa sape tipu sape ni??klau btul sapora dah byr duit rojiyah tu,bengong kot rojiyah ckp lum byr hutang die lg?rojiyah ni nyanyuk ke maklumlaa selalu gelek dangdut kan sampai pening kepala pusing2 tu yg xigt tu.xpon sapora byr duit tu xdpt kat rojiyah sbb laki rojiyah kebas dlu hahah.eleh stakat 5ratus je nak kecoh sampai mengata org mcm xde agama.poyoo weh ko rojiyahh.skrg mane ko nak jwb?sapora kata dah byr duit tu.sapora berani ckp sbb mesti die ade bukti.siap la ko pasni malu laa ko rojiyah.nnt mesti wartawan melodi yg bengong2 sume tu akan g carik sapora sekali lg utk buktikan die dah byr duit tu.klau die tipu die yg malu.tp aku rase rojiyah ni yg tipu.sbb bg die 500 xcukup.die nak tuntun 50ribu tp mahkamah luluskan 500 je haha pdnmuke ko tu yg xpuashatiii tu

    0
    0
  24. lisha... says:

    kak pora ni makin cantik…ape rahsianye??

    0
    0
  25. bunga raya says:

    ak pn rse safura ni ckp btol psl duit 2..
    xkn la rm500 pn xmmpu nk byr..
    nekyah ni kot yg nk cri pblsiti murah dgn jtuhkn nme org laen..
    ish..nekyah3..

    0
    0
  26. Rara says:

    Good Safura!! Syabas…..tak payah melatah nak berbalas makian…..siapa menyalak lebih…dia yang kelihatan buruknya…cool bebeh

    0
    0
  27. Rara says:

    Perkara lama ….Ifa lupa kot
    buat malu diri sendiri ja
    tu la melalak sangat sapa suruh

    0
    0
  28. Dauspozi says:

    Suka kak Safura… Takpe² kak… rileks je okey… Daus sokong je akak… :)

    0
    0
  29. Ladi gugup says:

    Sokong Kak Safura…. dan harap2 nyalah isu nih dah selesai…. jangan la pulak pihak di sebelah sana membalas komen ya….
    Jadikan perkara ini psebagai satu pengajaran ya…. Ifa Raziah ya…

    0
    0
  30. budi says:

    aku rasa bila Ifa Raziah baca ni..tentu dia mengamuk lagi….huhuhu (lain la klu dia dah sedar diri..)
    bagus safura..

    0
    0
  31. kiki says:

    haah budi.. kompem die meroyan

    0
    0
  32. nana says:

    Safura ni boleh dijadikan contoh pada artis2 lain yg blum bertaubat…tp ifa pun leh dijadikan contoh gak….contoh artis MULUT LONGKANG JAMBAN & MUKA PLASTIC…………..

    0
    0
  33. effie says:

    bagus tul safura.. kool je jwb soklan.. ifa mmg suka gila meroyan, dia kan kawan baik AA (azwan ali).. sama2 la tu perangai, mcm nyahh gedikks…suka cakap merapu..

    0
    0
  34. Adlin says:

    Sapa kata safura bintang malap???? Hoi ifa…dia pernah menang best actress tuuu.. Anugerah Skrin tuu weii (hari2 terakhir seorang perempuan) ko ade???…suara dia pun rasanya lagi ‘PANAS’ kot dari sora ko!….

    0
    0
    • dangdut botox dan gendut says:

      sekarang ne sapura lebih bergiat dlm teater ..

      0
      0
    • bb says:

      betol.safura blakon best jer, mmg talented!jadi watak baik, jahat, sume berkesan!
      sore pun power.ingat lagi suara husky dia nyanyi lagu ‘Sedalam mana cintamu”…best sgt…sgt…

      ifa…serr…ser…ser….hehehe

      0
      0
      • shafa says:

        ye laa saya suka lagu tu…best..mendayu2 je melodinyer …ada video safura nyanyi pakai baju hijau…

        0
        0
        • Mysara says:

          jgn lupa lagu duetnya dengan ezat exist – andang cintaku menyala dan duet dgn onie – jgn menangis sayang. fuhh meletupp..lagu mmg besttt. masih menjadi dendanganku walaupun key suara safura tu tinggi berdebuk..xtercapai dek tekakku..

          0
          0
      • fahmi says:

        ser ser tu bunyi tahik org jatuh atas muka ifa raziah sbb tu bunyi ser ser ser…dia kan ratu jamban coway…jamban je layak tuk ko !

        0
        0
  35. [email protected] says:

    sokong kak Pura…

    xyah nak buat peminat benci gan ayat2 yang kurang bijak tu….

    kalo kita cakap2 elok2 lagi bagus……..

    100 markah tuk ayat kak Pura

    0
    0
  36. julia says:

    itu lah salah satu tindakan org berakal..tahniah safura..

    0
    0
  37. skillseks says:

    itulah insan berhati mulia…safura
    semoga dirimu mendapat lindungan-Nya
    amin…

    0
    0
  38. razak says:

    yg aku musykil kenapalah Melodi tanya lagi soalan2 mcm ni,aku tak marah sgt dgn Ifa atau Safura,tapi kenapa Melodi membangkitkan kes yg dah lama tu,kalau bukan kerana Melodi tak der jd mcm ni.Buat Ifa walaupun kita tgh marah/bengang masa tu jgnlah keluarkan ayat mcm ni..jadikan pengajaran kes ni.Safura teruskan sifat sebegini…bagi saya kes ni dah lama dan harap keduanya dapat bermaafan.

    0
    0
  39. red apple says:

    mgkin si ifa rajiah ni x cukup duit lg rm500 kot nk suntik botox baru..sbb tu dia kata sapura x byr duit tu lg…. :)

    0
    0
  40. sweet_4aj says:

    Isyh…apa la nk jadi manusia skang ni ye…kata Duta mcm2 produk… 500 hengget pon kecoh..
    Nak org pandang dia baik…tapi yg kluar dr kata2 dia pon dh tunjukkan orgnyer camaner….nauzubillah…

    0
    0
  41. Yeah !! aku sokong..

    0
    0
  42. bb says:

    Kau berjanji akan masih
    Setia seperti dahulu
    Menyintai menyayangi
    Dengan sepenuh hati
    Dalam hujan dan kemarau
    Kau lindungi aku
    Belum puas ku kecapi
    Hangat kasihmu

    Korus

    Sejak engkau pergi dulu
    Kau bawa bersama bisa hati ini
    Kembalikan belaian jiwaku
    Moga cinta bercahaya selamanya

    Ooo…

    Sedalam mana cintamu
    Hingga sanggup melukakan hati ini
    Dikala kurindu kasih sayangmu
    Di sisiku hingga akhir nanti

    Pulangkanlah bintang siang dan malamku
    Lepaskanlah sengsara ini
    Katakanlah aku menjadi milikmu
    Berjanjilah hilangkan resahku

    luv u kak sapura!u made me proud as a woman.=)

    0
    0
  43. quEenr!an@ says:

    alhamdulilah..hati sapurax busuk cm ati ifa raziah tu…

    0
    0
  44. aniz says:

    memang ifa raziah tu .. masa kes dia ngan azwan ali pun sama. kata dah maafkan .. dunia akhirat (datang dari hati la konon katanya2 tuu) tapi dalam masa yang sama sebut gak kes dia ngan kawan tu.,. dok cite buruk kawan tu.. ape lahhh

    0
    0
  45. Auta says:

    dia nak rm 50 ribu kot baru nmpak…rm500 tu celah gigi dia je..mmg LUPA & XPANDANG pun…tu meroyan nak publisiti

    0
    0
  46. noraz says:

    tahniah kak safura… memaafkan kesilapan org lain.akk mmg hi class dan wanita yg ada agama..tahniah skali lg..moga Allah memberi petunjuk kpd si dia yg tidak tahu bila akn berubah.. tahniah kak..

    0
    0
  47. gyulee gyuri says:

    makcik tua tu mata duitan…tgk pn dah tau…kata ratu suntik..mmg kena pakai duit byk..sbb tu dia kata safura tak bayar lagi….hutang dia nak kecoh2..hutang hang dgn Allah mcm mana pulak makcik tua oi…..

    0
    0
  48. i luv ifaaaa says:

    sy tetap suka kak ifaaa..kak ifaa mantopppp!!!

    0
    0
  49. pandan_wangi says:

    yeaaaa..artis mcm nilah baru peminat reti nak hormat..

    kak ifa.
    takyah ajar peminat cara nak hormat artis, peminat tau mana yg patut dihormati mana yang tak patut dilayan..

    0
    0
  50. ermmm says:

    si ifa raziah tu saje nak tunjuk hebat agaknye…maybe dia ingat skang ni dia lebih glemer dr safura kot…mentang2 dia byk buat show dan brlakon dari safura…tp kalo tgk lakonan ifa ni, adoii murah nak mampus jer..ade hati nk blakon jadi pelawak tp muke dah bkedut dgn botox, pakaian ketat2..dah tua sgt tu makcik oii,bwk2 la brtaubat..pstu dia ingt suara dia merdu sgt? mas idayu lagi best brdangdut dr ifa ni..
    saja x laku, nak cari pasal dan buat crite supaya laku..one word to ifa raziah – BODOH.

    0
    0
  51. yonna says:

    boleh nampak siapa cakap guna otak,dan siapa cakap guna emosi semata.

    0
    0
  52. Merah Hati says:

    si Ifa ni, dh la ckp yg bukan2 kat safura,pastu dh bengang org len kutuk dia,, trus wat ayat baik jerk,,siap gune perkataan Tuhan lg,,pehal minah 2,,dh la ckp sial,hanjjj,betina sundal,,last2,,,ckp tuhan sbb semua org marah dia,,, siap maafkan peminat la,padahal dia yg sembur ckp bukan2, hello,,,,,otak nipis tol,,,kn dh nampak sgt dia ni ngok ngek semacam,,ckp xsrupa bikin,,,pooodahhhhhh!!!!!!!!!!!!,,,meluat aq tgk,,TO MEDIA PRIMA N ALL THE MEDIA STATION,,,,,XPAYAH LA AMIK SAMDOL BOTOX NIH,,xde ciri2 wanita lgsung,,,,RATU KONON,,,,PIIIRAHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    • susok says:

      sy sokong awk… mase dia cucok botox, x pulak die ingat Tuhan yek… apa da nenek botox tu kan… setakat ingat Tuhan dlm twitter ape ke hal… cet, pooodah nenek botox

      0
      0
    • tahnim says:

      Ratu jamban pecah taik melambung naik !

      0
      0
  53. LUKUT says:

    IR tu duta coway!!!!! Piiirah!!!! duta konon……Kita ramai2 pakat pulaukan saja barangan coway tu. Jangan beli dan guna barangan tu selagi IR masih jadi duta nya.

    0
    0
    • razak says:

      aku sokong boikot semua produk yg ifa jadi jurucakap

      0
      0
      • sani says:

        setakatt ratu jamban tahik…tak payah lah…baik siti ratu wiper kereta..leh gak kasi org tengok jln kalu hujan…ni tukang pam tahik org !

        0
        0
  54. myraa says:

    Dlm melodi yg saya tgk dia kata tak adalah dia bbaik dgn IR cuma dia lebih suka dia dgn hal dia, IR dgn hal dia. Sapura bahagia dgn dunia dia, IR bahagia dgn dunia dia…dia lebih senang begitu. Dan mmg betullah bila sapura tu kata kes tu dah selesai. Bila dah selesai maknanya tak perlu ke mahkamah lg. Dan di sbbkan sapura kata dah ‘SELESAI’ tu yg mbuatkan IR mengamuk.Tak salah kalau sapura meluahkah rasa kecewa dia sbb kalah di mahkamah. Tp dia terima keputusan mahkamah. Pasal duit RM 500 tu kena tanya balik dua pihak.Mungkin sapura dah bayar tp duit tu tak sampai ke tgn IR. Kena tanya dgn peguam ni. Sbb saya tak rasa sapura yg hulur sendiri duit tu kat IR
    (Tp tak de pun dia kutuk2 IR). Matang cara kak pora bfikir.

    0
    0
    • putput says:

      bknla…
      yg safura ckp bt hal msng2 2 sb melodi tnye psl hbgn die dgn bks suami die dlu…
      psl ifa die xckp pape pon..
      die cite psl kes mahkamah je..
      klu ifa x bersuare kitorg pon xtau spe…

      0
      0
  55. terrarossa says:

    alhamdulillah…sejuukk tgk komen safura tu…heheh…gud2..takyah membazir tenaga pi caci maki org…sangat kewwwlllll~!!

    weh….korang semua yg tukang komen kt sini…aku rasa sgt heran plak….sape yg tukang “dislike” most of the comment kt sini neh….heheheh…

    0
    0
    • Mr Fair says:

      Cik Terrarossa, itu lah yang saya berasa pelik. Patutnya komen2 disini tak ada sesiapa pun yang dislike semua nya memuji perilaku Safura yang mulia. Tapi ada juga manusia yang tak dapat terima sesuatu demi kebaikan.

      0
      0
      • Nia Reezalia says:

        nia pun pelik juga kenapa ada orang dislike kan. manusia2 yang ada sakita jiwa, hati dan otak ni.

        0
        0
        • mamarazi says:

          payah ler kita nk paham hati budi orang yer idak.. lantak kome ler nak dislike ke apa ke, dah org doa yang baik2 tp idak ler pula suka yeob..

          0
          0
        • terrarossa says:

          hehehe….mcm2 pemikiran org2 neh…yg tulis baik2 pon nk dislike…hehe…bior le dia…

          tadi sambil2 wat keje…tetiba rasa sangat klakar pulak….nape pasal duit yg hanya RM500 yg safura tak bayar (walau hakikatnye dh dibayar) boleh buatkan si ifa ni mengamuk bagai nk rak mengalahkan org yg hutangnye RM 5juta yg tak dibayar…..ehehe…klaka plak….hmmm

          0
          0
        • eyfa says:

          ntah2 yg dislike komen2 ni si ifa tu ler…

          0
          0
      • gyulee gyuri says:

        korang tahu tak sapa dislike semua komen yg kutuk makcik tua ni…jawapanya Ifa Fan Club tu lah..duk sokong sgt makcik tua ni mulut cam **bai….org mcm tu dia suka la sokong..org yg pakai2 tudung bg dia tak elok….

        0
        0
  56. MisstauruS...MisspocO says:

    ni la caranya seseorg yg profesional berfikir dan bercakap…(Safura)

    bkn main hentam jer, cam krg kasih syg jerk…(ditujukan khas buat IR…)

    0
    0
  57. kakchubby says:

    berdesing jugak la telinga baca kenyataan balas maaf kak safura kita ni pada si ifa tu. bayangkan mcm mana pulak kalo si ifa tu yang baca? dah la tu ifa oooooiiii…..cukup2 la carik publisiti murahan. bawak2 la bertaubat & bukak la mata tu yang zaman sekarang ni balasan tu dtg cash. pikir la sendiri……

    0
    0
  58. vera loves sarawak says:

    ifa raziah tak sedar dah guna duit tu utk shopping.last2 org pulak dpersalah xbayar duit dia. assumption only.jgn saman yer xmampu nak bayar.hehe

    0
    0
  59. ieda says:

    dari dulu lg saya suka cara safura…low profile…..cool semedang.

    0
    0
  60. zettyhumaira says:

    macam ni baru berhemah.. orang tarik tali, kita kendurkan tali.. xde pekdah bertelagah sesama sendiri. biar si ipa dgn dunia dia.. pakat2 lah doa kat dia ni spy cpt2 dia berubah, sedar kesilapan diri sendiri.
    biar dia pk sejenak. umo ipa bukan sikit. banyak sgt dah.. otak je x penuh kot…
    kalu dia baca BN ni (harap2 bacalah), biar dia tgk komen2 yg ade kat sini. boleh bilang dgn sebelah tgn jer, brp kerat sgt lah yg menyokong tindakan dia mengHANJING dan memBABIkan org.. mcm lah dia sempurna sgt.. dah la ipa tu artis. public figure.. bagilah contoh yg baik2 pd semua org. ini x.. sumpah seranah, memaki hamun hal2 remeh.
    tertanya2 jgk, sape sebenarnya yg sengkek?? Kak Pora @ ipa? Kak Pora kt dah byr rm 500 tu, tp ipa wat2 lupe lak… LUPE LUPE MANJE… HEHEHEHE….

    0
    0
  61. pasha sendat says:

    tak lama lagi tuhan bayar cash la tuh.. x serik2 la ratu cocok ni

    0
    0
  62. Reena says:

    Oh tidaaakkk…di mana nak letak muka muka mak yg kejong dibotox ni? Ser..ser..ser..seraaam sejuk la ko ifa raziah bila baca statement kak pora ni. Chillax jer Safura jwb..takde nak melenting apa bagai walaupun dihanjjj kan ko.. Org yg jiwanya tenang, ingat Allah gitulah gayanya. Takde nak meroyan cam kena sampuk polong.

    0
    0
  63. suka ati aku. says:

    duit 500 ratus tu bukan kena bayar kat si botox tu tp kena bayar kpd mahkamah..bila kita kalah dalam kes perbicaraan kita kena bayar kepada mahkamah..safura dah bayar pada hari kes tu selesai lg kpd mahkamah mlalui peguamnya…si botox tu kan bknnya cerdik..dia ingt safura kena bayar kpd dia…so dia tak tahulah yg safura dah bayarpn kt mahkamah…sb tulah kita kena ada ilmu..kalau tak de ilmu kena belajar..jgn dok jd kampung sepanjang usia…cerdik tak blh ditumpang bodoh tak blh diajar..mcm nilah..

    0
    0
  64. justsay says:

    Ini utk Ifa Raziah : Sedar2lah diri tu. Janganlah bersikap terlampau sehingga melampaui batas. Awak tu kena ingat, awak dtg dari kmpg sahaje. Jangan lupa kuasa Tuhan. Berubahlah. Semua org mempunyai kesalahan. Cuma, jgn biarkan kesalahan itu memakan diri. We make choices for ourself, what ever we want to be is our decision. Whether to be good or bad. So Ifa, be wise!

    0
    0
  65. ifa fan club says:

    apa2 pun kak ifa tetap cun dan meletop,korang cuba banding muka kak ifa dan sapora,muka sapa yang ada cahaya keimanan…jawapan nya haruslah kak ifa kan…harap paka tudung ,hati macam syial,nak buat apa?????kak ifa tetap dihatiku…

    0
    0
    • justsay says:

      Setakat muka tak ke mane.

      0
      0
      • suka ati aku. says:

        betullah tu muka yang ada cahaya keimanan terpancar dari seorang yg suka menyumpah seranah org..membabi kan org..mnganjingkan org..yg memakai pakaian yg mnjolok mata..yg mukanya penuh ngn cecair2 botox..ajran sesat mana ko belajar..nak minat orgpn tgk lah weiiii…geli ketiak den..kahkahkahakah..mental mcm penyanyi pujaannya jugak..

        0
        0
      • gyulee gyuri says:

        keimanan hotak hang muka berkilat bedak 10 kg…hang pn sama kot dgn makcik tu..suntIk sana sini tu hang kata cahaya keimanan?tak payah nak pertikai soal org pakai tudung..sekurang-kurang nya dia nk gak berubah dr makcik tu kata kat org tak bertapis…hang ni sekutu makcik tu patut lah….WTF~!!

        0
        0
        • BumbleBee says:

          dah kalo org yg claim ‘nampak’ muka ifa bercahaya tu berperangai pun ala gitu gitu jugak…mmg laa nmpak ifa tu ade seri nyer…dh nama sekufu kann..

          tinggi betul makrifat ‘ifa fan club’ nih yer..layan blog gossip, mencarut(syi*l) pun dh bleh nmpak cahaya keimanan kt wajah seseorang…fuyoooo hebat tuhhh~

          p/s: (dh lupa ke wujudnyer syaitan/iblis yg bleh memalsukan ape yg umat manusia lihat??)

          0
          0
      • zettyhumaira says:

        sumpah seranah org, anjing babikan org, cahaya keimanan ke tu????

        0
        0
    • koding says:

      booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!

      0
      0
    • xde sluor says:

      cahaya keimanan???? huwahahahahahahahahah….mana?mana? huwahahahahahahahahah…wuu gile aaahhh….cahaya???huwahahahahahahahahah…rejiah tu????? huwahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahah gile2….

      0
      0
    • pizza says:

      Apa dia???? Cahaya keimanan? Kat muka Ipa Rajiah tu???? Wakhhhaaahhhkkaaaahhhaahhh, OMG you have got to be kidding me…

      0
      0
    • pizza says:

      Tolol buta perut sungguh ifa fan club nih…

      0
      0
    • eyfa says:

      hahaha..ntah2 ko ni ifa raziah x?org xpuji,ko puji diri ko sendiri…pastu letak nama ifa fan club..bengap tol la klu ada manusia yg sokong perbuatan ifa tu..

      0
      0
    • mak dara says:

      cahaya keimanan? huahuahuahua blawok blawok blawok. ilmu mazhab mana yang hang pakai ni ha? adeh sakit anak tekak mak dara neh. huahuahua

      0
      0
    • sani says:

      muka keimanan kepala hanggok ko…mmg buta tuli betul budak nih….cahaya celah %+&# ko kot…bangang nyer manusia…tak tahu menilai mana intan mana kaca !

      0
      0
  66. ifa fan club says:

    Ifa Raziah

    Ser Ser Ser

    1
    Berjumpa pertama diriku dengan sidia
    Berpandang mata membuat aku berdebar
    Mungkin kah ada rasa kutelah jatuh cinta
    Pada pandang pertama dengan si dia

    2
    Tak disengaja aku berjumpa dengannya
    Di tempat pesta disaat aku berdansa
    Aku merasa riang menari bergembira
    Berpandangan mata…aku jumpa sidia

    Ser Ser Ser
    Berjumpa dengan sidia
    Ser Ser Ser
    Berpandang mata dengannya

    Ser Ser Ser
    Bikin aku jatuh cinta
    Ser Ser Ser
    Gejolak di dalam dada

    Bila melihat (kucuba kucuba)
    Kuterus jatuh cinta (rasanya rasanya)
    Pada pandang pertama (ku jumpa ku jumpa)
    Hatiku jatuh cinta…

    Ah…..
    ( ulang 2 sampai akhir)

    ( ulang 1 )
    Ah…..

    0
    0
  67. razak says:

    BOIKOT SEMUA PRODUCT YANG LANTIK IFA RAZIAH JADI DUTA

    0
    0
  68. Puaka Niang Yg Suka Merapik says:

    Ko orang ni tak takut ka dgn Ifa raziah.ia tu bukan RATU BOTOX, dia tu RATU ILMU HITAM ko tahu. Kalau ilmu lain aku rasa tak ada kut dia ni, kalau dulu la ada subjek Ilmu alam kat sekolah, tah dia ingat ka tidak sebab hutang dah bayar dia lupa, kalau ILMU ALAM GHAIB aku memang rasa ia ingat sangat2. Nanti Dia balik perlis g siam jumpa TOK SAMI siam tu kang ada muka ko org kejang macam kena injek botox. Baru nyesal ko nyahhhh.

    Yg Benar

    PUAKA NIANG Merapik

    0
    0
  69. teratai says:

    bagus ar safura..dia senyap je masa ifa raziah maki hamun dia..now nah..dgn rilex je bls..x payah nak heboh2 kt twitter…

    0
    0
  70. we hateifa says:

    bgus ngn skap kak sfura….relax jer..
    moga allh melindngi mu wahai safura…hrp skap anda slalu bgini n mcm dlm criter kt astro oasis plk…

    0
    0
  71. pak mail says:

    law safura tetiba sakit ke, tetiba x sihat ke, kene buatan ke…sah la tu ifa raziah…wakakkakaka….
    sbb org y brtindak ikut emosi dan perasaan sggup brtindak di luar batasn agama… bahkn mulut pn die x reti nak jaga.

    0
    0
  72. missniza says:

    puji sikap safura ni…walaupon dia kena maki dengan macam-macam perkataan kesat dari si ifa tu, tetap memaafkan. Memang betul org macam tu tak perlu dilayan…kalau dilayan makin menjadi2. Syabas!!

    0
    0
  73. mama budak sekolah says:

    ifa raziah mesti memohon maaf secara terbuka dgn safura,mesti mesti mesti klu tidak pihak berwajib mesti ambil tindakan tatatertib…………jgn bg dia keluar mana2 media cetak elektronik dan ape2 medialah…biar dia tau langit tinggi rendah,jgn sedap nak membahasekn org je….

    0
    0
  74. Miza says:

    At last mangsa cacian mengampun si pencaci..ni baru betul..mangsa kena caci maafkan si pencaci,,bukan si pencaci maafkan mangsa caci..

    *Banyak toi perkataan caci caci kannn*

    0
    0
  75. hanie says:

    aku langsung tak caya bomoh..sebab makcik iffa percayakan bomoh la.dia main tuju ja kata safura membomohkan dia…bomoh mmg penipu…si iffa percaya sangat bomoh idup huru hara la..

    0
    0
  76. bencifabotox says:

    sokong kak pora.. hidup kak poraa.. lingkup ifa botox..
    semoga ko dipanah petir la gamaknye..kalo xnk insaf2 gak..
    dah la wat album xlaku..sore xsedap.. nyanyi pn asik miming je.. gedik tak tentu arah.. berlakon ntah hape2..
    menang anugerah pn xpernah..
    cuba tgk kak pora.. at least aku tau gak lagu fofular dia tu..pe sedlm mana cintamu.. anugrah pelakon wanita dah pernah digondol.. kau hadeerrr…xde kn..
    itu la hikmahnye merendah diri.. dan byk muhasabah diri.. jgn asik nk cari salah org..
    tu yg sampai kepala kene hantuk helmet..(kalo aku la.. hentak dgn buah durian jek..) biar bergelek dangdut dia sebelum ajal..
    itu lom isu uji rashid berbulu tgk ko..tu pasal xjd kawen dgn cico..(ni citer zaman batu dulu..) agaknye kalo xde botox mau kendur segala kt badan ko tu ekk..
    nway.. ifa u dah maafkn i kn.. jgn tarik balik sttmt teuww.. cuma u je lom mintk maap kt org yg u maki hamun tuu…

    0
    0
    • Puaka Niang Yg Suka Merapik says:

      ko org perasan tak semua yg kutuk Ratu ILMu HItam tu mesti ada yg dislike. aku syak yg dislike tu dia kut atau dia hantar hantu raya dia kat bog ni klik kat dislike, kalau ko tak caya ko tgk la lepas ni.

      0
      0
      • suka ati aku. says:

        dia tak dislike ko punyalah..dia takut kot..ilmu ko lebih kuat dr dia..hahahaha…ilmu si botox tu dah berkurang dah..kahkahkahlah

        0
        0
      • hanie says:

        tu la..akupun rasa..dulu minat gak tgk dier..dah maki2 ni tak kenan lak..

        0
        0
      • bencifabotox says:

        a’ah lerr..eee takot aku… eh baik aku takutkn Allah SWT.. ekeleeh.. mesti ifa raziah punye keje tu…

        0
        0
      • Puaka Niang Yg Suka Merapik says:

        Haha dia dah mai dislike kat sini, aku dah habaq dahhh,ratu suntik dah kembali.mendislike.Paham ka apa makna dislike kak oiii.Tah2 dia ingat terlebih suka.

        0
        0
  77. mellisa says:

    i love u kak safura…biar la dia dgn perangai dia yg kurang adab dan sopan tu…dari pe yg dia wt tu n setiap perkataan yg di lempar kan pd kak safura tu,dh menunjuk kan pd semua org yg dia tu spesis manusia yg mcm mn huhu….semoga dia berubah sebelum terlambat huhu…..

    0
    0
  78. nazifa says:

    memaafkan seseorg adalah satu tindakan yg sangat mulia….
    mendendami sesama manusia akan mengakibatkan diri berada dlm keadaan tdk tenang..
    tiada ruginya bg kita memaafkan kesalahan org lain krn balasannya hanya Allah yg akn membalas segala kebaikan yg di lakukan oleh mahlukNya di atas muka bumi ini…

    0
    0
  79. mira khan says:

    aku suka tgk safura semanjak dia pakai tudung,rezeki dia pown makin bertambah.Alhamdulilah semoga safura bahagia bersama suami dgn anak2….

    0
    0
  80. shark says:

    kalau org melayu tahu malu c ifa ni org timur leste tak tahu malu hihi

    0
    0
  81. mia says:

    bagus k.safura tindakan anda btul biarlah orng nk m’hina ke ape ker biarkanlah kalo dah dinasihat pun bukan leh jln rasanya jln t’baik ialah memaafkan n doakan saja semoga orng yg mcm tu akan m’dapat kesedaran amin…

    0
    0
  82. lily says:

    kak safura…kalau pas ni dia bising akak tk bayar lagi rm500 tu..akak bayar jela lagi sekali…biar dia ni senyap selama-lamanya. kalau tak dia akan ungkit2 jugak dan jdkan isu…boring la tgk dia cakap benda bukan2…

    0
    0
  83. cici says:

    erm betul auntie safura kite hanye relaks jika kite bersabar tuhan akn menolong kite

    0
    0
  84. noname says:

    xmalu ke sapa yang jadi fan club mak cik tu…haha kalo aku malu weiiii

    0
    0
  85. Adzriel AB says:

    tak larat nak layan pun. takut dilayan lagi menjadi-jadi. eloklah tak dilayan, safura pun ada byk keje lain nak buat. alhamdulillah krn dimaafkan, moga hati makin tenang.

    0
    0
  86. sadis says:

    bgus kak pora.. kita mnusia ni jgn ikut nfsu sgt.. cmni la gamaknya law ikut nfsu, taw sumpah seranah org jer.. org ckp law org cmpak njis kt muka kita, kita bg la dia porfume, cnfirm dia akn mlu ngn diri dye sendiri..

    0
    0
  87. MANIS GULE says:

    bila syaitan menguasai….macam tu laaa…..salute sama safura,,,,,

    0
    0
  88. jaja says:

    kenapa lebih banyak dislike daripada yang like walaupun komen2 yang diberi betul

    0
    0
  89. lily says:

    U GO KAK PORA…MAY ALLAH BESIDES U

    0
    0
  90. dddd... says:

    i like kak safura…..xpe la kak…org yg xder cahaya keimnan ni cmtu la caranyer….hidup bertuhankan syaitan….habur kata nista,caci adalah makanannya…yg penting akak msti byk sabar….ifa 2 mmg…sy ckup xsuka tgk muka dio….xtau la np…mybe xder ‘nur’ kot….

    0
    0
  91. gadis melayu says:

    KASIH ku KEKASIHHHH.. HAHAHA.

    0
    0
  92. lolyat gang says:

    jgn pernah padam semangat JIHAD keatas IFA RAZIAH !!

    0
    0
    • Puaka Niang Yg Suka Merapik says:

      ni macam nak penunjuk perasaan Egypt ni, selagi Ifa raziah tak di turunkan tahkta Ratu, apa2 Ratu pun, tunjuk perasaan secara aman tetap akan diteruskan.

      0
      0
  93. Tak Penah berkenan dgn Ifa Raziah says:

    thumbs up Safura !!! Hati yg bersih dan niat memaafkan yg ikhlas.

    IR…npk sgt lps kene hentak helmet otak dia semakin kecut…semakin bengap. Sang suami tolonglah nasihatkan isterimu ini….umur semakin lanjut patutnyer semakin matang….ini tidak bercakap seperti org tk beriman.

    0
    0
  94. Mr X says:

    Gembira dengan tindakbalas safura…
    Hanya org yang tak berilmu mcm IR sahaja yang memaki hamun tak tentun pasa… siap mengata org sundal lagi.. sedarlah IR…rahsia yg ko kena ketok ng helmet tu terbongkar jugak akhirnya… nak kata ko hebat sangat… bintang ko lagi malap dari safura.. Album safura 8least selalu nombor satu carta rim..album ko langsung tak laku… lepas tu lagu ko pun aku tak tahu…lagu safura aku tahu lak… sapa yg malap sebenarnya…. beginilah sikap artis yang berhati syaitan…… Buat safura…pedulikan apa yang IR katakan…biarlah dia menyalak sepuasnya…biasalah manusia lebih rendah moral dari haiwan…!!

    0
    0
  95. iedacuu says:

    assalam buat ifa raziah n kak safura..sebagai sedara muslim..saya memberi nasihat..berdamailah anda..saling maaf memaafi.itu jln terbaik..x usah berkire sape salah sape benar..disisNYA kite same shje..artis ker sape ker kite..sedarlah..Jalan memburukan sedara sesama muslim..if ALLAH nak tarik nyawa kiter kejap je..cube pkir kalo besok pagi kiter sudah MATI x sempat minta mahap…. renungkanlah selamat beramal..wassalam

    0
    0
  96. bygonz says:

    bagus kak safura….kesian yg phk yg satu lg…..dulu mmg dgr dia dok mengata org sihirkan dia…yg herannya….glamer sgtker mak cik tu smp org nak sihirkan dia…tgk dok mcm tu jgk….

    klu tgk safura skrg….alhamdulillah…byk berubah…..job pun byk dlm lakonan…..sgt opposite dgn mak cik dorg lg tuh….semakin kertu semakin menjadi….org pn dah terjelir lidah tgk body out anda itu….allahuakbar…..job pn setakat dpt pengacaraan yg confirm aku xnak tgk sbb rcgn tu boring…..dpt lak mak cik yg krg ilmu mcm tu mengacara…hancurzzzzzzz…..

    0
    0
  97. rahim says:

    ifa tu gila…sakit otak…banyak sangat kimia kanser dah merebak dr muka ke otak dia…!

    0
    0