Written by AbangNara | September 13th, 2012

Kalau sebut nama Rozita Che Wan, pasti akan keluar cerita mengenai perkahwinannya. Sekejap ada gosip kata RCW dah kawin, sekejap kata bakal berkahwin tahun ini. Macam-macamlah cerita yang keluar. Kadang-kadang kesian juga kat Che’ Ta nie.

che ta

Namun hari ini RCW tampil di Kosmo memberitahu yang dirinya masih belum mempunyai calon suami. Gosipnya dengan lelaki bernama Bob adalah palsu semata-mata. Ini bermakna peluang untuk anda yang mengidamkan RCW masih terbuka luas. Namun anda perlu ada kriteria di bawah seperti yang dimahukan oleh Rozita Che Wan:-

Macam mana hendak kahwin jika calon pun belum ada. Hendak cari lelaki berduit memang senang, tetapi hendak cari lelaki yang baik, susah. Saya mahukan lelaki yang fleksibel dan tidak suka lelaki yang keras kepala. Saya juga tidak suka dengan lelaki yang sudah berkahwin.

Abang Nara suka part “saya juga tidak suka dengan lelaki yang suka berkahwin“. Ini bermakna anda yang masih bujang dan teruna di luar sana, peratusan anda adalah lebih tinggi untuk memikat hati Rozita Che Wan. Namun haruslah persiapkan diri daripada segi kewangan dan hati terlebih. Ada berani?

new

PS : Bosan pakai baju rupa sama ke kerja setiap hari? Jika inginkan kelainan berpakaian ke kerja, bolehlah melawat FB VANITYMASK untuk mendapatkan blouse fesyen terkini dari KOREA. Walaupun diimport terus dari Korea, blouse di sini semuanya harga bawah RM60. Kepada korang yang stylo, harem pants pun ada. Cepat, sementara stok masih ada~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

89 responses to Rozita Che Wan Masih Belum Ada Calon Suami, Mahukan Lelaki Bujang

  1. ah yalah tu.... says:

    ah yalah tu cik tah….ah betullh jgk tu….kn…kn…kn….

    0

    0
  2. henry says:

    1st

    0

    0
  3. henry says:

    2nd…:(

    0

    0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

      ala cik ta ni bukan apa.. maybe selera nafsu dia ni mmg hyperactive.. besenye wanita di usia 40-an mmg lbh suka lelaki bujang yg fresh.. ala2 pontianak mengidam daging segar gitu.. mcm kak cham pun suka dgn bujang trang tang tang ni.. best boelh bereksperimen sikit.. kalau lelaki duda atau suami org ni x best sbb dorang dh ada pengalaman jd x seekstrim bersama lelaki bujang yg “zero experience”.

      0

      0
    • Sasha Sandha says:

      Cuba jgn berprasangka buruk sgt , maksud dia lelaki yg belum berkahwin , or tak da isteri , boleh jd DUDA ~!! kuang3 .

      0

      0
  4. ada aku kesah says:

    ada aku kesah ke cik ta ooii…adik beradik sama je nak publisiti murahan..
    haha..nk yang belum kawin je kau ni..kau tu janda anak 2 sedar lah diri tu skit cik ta oii…

    0

    0
  5. abu says:

    geli betol….

    0

    0
  6. hate you says:

    ada aku kesah ke cik ta oii.. adik beradik sama je nak publisiti murahan..
    nak yang belum kawin.. alor cik ta ko sedar lah diri kau tu skit wooii..kau tu janda anak 2..mmg lah x de calon lagi..aww..sebab test kau ni tnggi sangat.. tapi x sedar diri..puiiiht

    0

    0
  7. zasss says:

    abg nara..cepat hapdate pasal anne ngasri dgn abby abadi yg ckp pakai seluar paras lutut tak boley jd wali..lambat la abg nara nih

    0

    0
    • ish2 ... says:

      Yang dimaksudkan dengan adil ialah seseorang itu berpegang kuat (istiqamah) kepada ajaran Islam, menunaikan kewajipan agama, mencegah dirinya melakukan dosa-dosa besar seperti berzina, minum arak, menderhaka kepada kedua-dua ibu bapa dan sebagainya serta berusaha tidak melakukan dosa-dosa kecil.

      Wali bersifat adil disyaratkan kerana ia dianggap bertanggungjawab dari segi kehendak agama ketika membuat penilaian bakal suami bagi kepentingan dan maslahat perempuan yang hendak berkahwin itu.

      Manakala wali fasik pula, ia sendiri sudah tidak bertanggungjawab ke atas dirinya apatah lagi hendak bertanggungjawab kepada orang lain. Pun begitu masalah ini boleh diselesaikan selepas wali berkenaan beristighfar.

      SOURCE: http://permasalahanfeqh.blogspot.com/2009/12/syarat-jadi-wali.html

      0

      0
  8. kamariah says:

    cek ta kite kene sedar diri kite ni mcm mane nk yg bujang…klu ade rezeki x ke mane…cm statement cik ta nk yg BUJANG tu aku rs cik ta kene pk btl2…

    0

    0
  9. kura says:

    meh rase penangan bujang aku..

    0

    0
  10. Kepologi says:

    nk lelaki y lom kawin..jgn ckp bsr cik ta oii..jodoh d tgn tuhan..nti kalau d takdirkan jodoh awak kawin ngan laki org baru thu..masa tu la kami nk pulangkan paku buah keras..diam2 jer sdh la..nk y bujang..x sado kalau awak tu janda n dh tua..malu la skt ngan ank2..

    0

    0
  11. crabzz says:

    jgn demand sngt…teruna mesti akan cari dara jgk..btw,..jodoh rahsia Allah…yg penting lelaki baik untuk perempuan baik n sebaliknya..wallahualam ^_^

    0

    0
  12. ~~BALU PERMATA~~ says:

    ~~ TITLE JANDA NIE MMG JADI BUAH MULUT…
    insyaallah saya akan cuba jaga maruah dri sebagai balu,agar tidak dijadikan bahan utk di fitnah/dicaci/dihina atau sebagainya….golongan seperti ini mmg mnjdi bahan utk dijadikan modal dibibir2 masyarakat…

    0

    0
  13. mimi says:

    janda anak 2 sesuai kawen dgn sape erk? bujang xleh laki org lg la xleh haha papepon jodoh itu kuasa Allah swt, camne menolak pon tetap dia akan dtg

    0

    0
  14. ROZITA BINTI CHE WAN says:

    Salam semua,
    Jangan kutuk saya lebih2
    kecantikan itu hak milik saya

    0

    0
    • Anonymous says:

      kecantikan pelsu blh lalalalallala

      0

      0
    • pape je lah says:

      puiihhh….
      semuanya palsu…
      cantik sangat ke kau tu cik ta…

      0

      0
    • noritanita says:

      Anugerah Artis Wanita Malaysia Tetek Paling besar dan Cantik!!!!

      0

      0
      • COLI SPONGE TEBAL says:

        ALAH HARAPKAN PAKAI COLI PUSH UP SPONGE TEBAL BUAT APA…
        BUKAK COLI? DIA PUNYA MELENDUT SAMPAI BASEMENT 2!
        KALO TEGANG PUN BUKANNYER ASLI?? PLASTIC!
        RAMAS PUN TAK SAMA YG SEMULA JADI?

        AAAH NI KOMEN JELES LAH NI JELES?
        HUAHUAHUA!

        0

        0
    • mak jenab says:

      adoiiiii ko tu lobang bwah dah longgar.. ada hati nk org bujang, bdan dah lah smua nya cucuk… palsu… smua nya palsu

      0

      0
      • aku says:

        sedapnyer mulut tu… minta maafla, tp ko ni mesti mak bapak xdidik dgn sempurna… nauzubillah!
        maksud die mungkin xnak suami orang..

        0

        0
    • zifi says:

      hai awak, kenapa binti che wan? bapak awk bukan nama che wan pun kan?

      0

      0
  15. Prince Noob says:

    oh rozita che wan kalau mahu lelaki bujang kahwin sama anaaaaa

    0

    0
  16. Anonymous says:

    bile pose je.. asyik mau tnjuk aset.. umur makin meningkat.. tapi nak bergaya cam budak baru naik.. ke dulu time kawin tak puas enjoy cik ta oit.. lain bebenar ngan pic dulu2..

    0

    0
  17. sori to says:

    udah2 le tu cik ta…xabeh2 promo nak laki type cemane bla bla bla…. rimas la…next!

    0

    0
  18. […] more here: Rozita Che Wan Masih Belum Ada Calon Suami, Mahukan Lelaki Bujang Author: haizrul Comment: No Comments Tags: a-dengan-lelaki, a-juga-tidak, beautiful, […]

    0

    0
  19. halimah jongang says:

    che’ta perasan cantik perasan muda hoii…dulu tetek x de la gedabak tgayut2 mcm tu..dah sah2le buang duit byk2 besarkan tetek besarkan bontot x kan la x tayang kat org…da tua dress up,pose dah bole jadi model simbol seks da..nampak dari luar mmgla tegang, ce buka tayang btoi2 tgk kot dah lendut kot.

    0

    0
  20. COLI SPONGE TEBAL says:

    AI BUNYI MCM SI DEKTU AJE?
    NAK YG BUJANG TAK NAK YG DAH KAHWIN
    LAKI ORANG PUN BOLEH MENGATAL NAK KAHWIN TAPI DGN SYARAT…
    CERAIKAN BINI KERANA TAK RELA BERMADUUU!!!!
    PUUUUUIT!

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      ye lahhhhh pompan bodoh je yg nak bermadu ! bermadu makan hati nk buat happe !!! laki sondal sana sondol sini at last nanti dapat penyakit sape tau kan !!! nk kena berhati2 ni semua sejarah laki tkde sape yg tau bergitu jugak sejarah bini sama2 nk tutop rahsia masing2 ape yg dorang dh buat masa dolu dolu nye tol tak !!! eeeeeeeeeeee minah jambu tk nak lah eeeeeeeeeee tak nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk !!!!!!!!!

      0

      0
  21. sponge says:

    coli die sponge tebal la…aku pon boley wat

    0

    0
  22. putri ^^ says:

    adoi janda tua sedar diri ni..insaflah..

    0

    0
  23. AC says:

    Xkisahle nak kawin dgn spe asalkan bkan dgn suami org….xpsl2 ade isteri yg menangis nanti…

    0

    0
  24. Sweet32 says:

    Lega la hati isteri2 org atau mak2 datin yg kat luar sane tu! Ye la.. Cik ta dah wat pengakuan nak lelaki bujng! Yg dah kawin tu, jeling2 je la ye.. Hihihi!!! Masalahnye klu nak lelaki bujng jgnlah muda sgt.. Sbb cik ta kan dah berumur nnti takut kena tinggal lg.. Agk2 klu ade bujng2 terlajak tu try2 la amik hati cik ta ni.. Bknnye ape kesian gak kat dia.. Ye la.. Dpn org ketawa2.. Blkng kite tuhan je yg tau.. Dia juga perlukan kasih sayng seorg suami yg setia! Kan?

    0

    0
  25. DIANZA says:

    salam,
    che ta pon manusia biasa juga tak lari daripada ingin dikasihi dan mengasihi pasangan hidup kan kan kan..dia nak yang bujang bukan bermakna dia nak yang teruna asal bujang takde isteri…kalau nak lelaki bujang dikeji dapat suami orang lagi lah di keji dicaci dimaki ye tak….biar lah dia…takyah dikeji doa je semoga cepat2 dapat jodoh…kan ke lebih baik.

    0

    0
  26. Anonymous says:

    udah2 la tu kak bawak la ingat kubuq pulak asyik nak promote diri ja x abih2 adik ni pulak yg rasa malu baca statement kak menjaja bagai ni …..jgn tunjuk sgt org negeri kita ni nmpk murah aihhhh asyik cita pasai kawin saja macm takdak cita lain ka adoiiiii p la bwk tobat kak aihhh klu kita ni layak menikah ada laki x pyh buat cita sana sini senyap2 ja menikah la …..cuba la bt kak ella tu jadi contoh teladan diam2 saja tgk2 menikah dah teruihh org diam x ckp apadahh…pikiaq la kak bawak mengucap p ambik ayaq semayang buat semayang tobat

    0

    0
  27. rosita che wan kembang says:

    bosan la kawen kawen kawen kawen kawen kawen kawen kawen kawen kawen kawen kawen…… tak ada cerita yang lebih menarik selain bab kawen nie ker??? tau la ROZITA CHE WAN nie lawa…

    0

    0
  28. storm says:

    Kome ni…suka ati dia la nak lelaki yang macamana pun…bukannya dia kacau hidup korang2 ni…dia nak lelaki bujang pun salah…habis tu kalau dia nak jadi 2nd wife..kome lagi kuat mengutuk!!!!

    0

    0
  29. suka sangat korang nyakat kak ita. apa le dosa dia kat korang.

    0

    0
  30. bujang trangtangtang says:

    i bujang lg ni cik ta.. baru 23.. i rela kawen dgn u walaupun u bukan dara.. buah masak ranum..

    0

    0
  31. xeph says:

    Rasanya ramai yang sanggup. Body masih solid tu. MILF laa katakan. Anak dara mesti dengki kan. kih kih

    0

    0
  32. ayu says:

    janganlah kite berprasangka buruk pd dia.. mungkin abg nara tersilap andaian kot. klau ckp nk lelaki yg sudah berkahwin, tidak semstinya dia nk yg teruna je. mungkin maksud dia nk lelaki yg belom ade isteri sbb xnk ganggu rumah tgga org atau dituduh sbgai perampas… hrp kite bile baca sbrg gosip jgn cepat bg kesimpulan ye, tkt nti x pasal2 nk kne cari tuan punye bdn sbb nk mtk maaf ats kelancangan mulut kite berbicara.. dosa kt manusia ni susah skit procedur dia tau.. btw, sy ni bukanlh peminat tegar rcw… cuma sbgai saudara seagama kite hendaklah berpesan-pesanan… wassalam… =)

    0

    0
  33. Booo says:

    Nak suami yg flexible…..flexible in wat sense cik ta oiii……maybe cik ta nak suami flexible in thinking n socializing ways tak….like suami Dunn mind cik ta take pic mendada sakan or gi part muda muda pakai skirt pendek….

    0

    0
  34. ayu says:

    selalu sgt bila sy bkk BN ni ade je yg ckp x habis2 dgn citer artis tu dan artis ni… cnth nye citer ni lah, ade yg ckp udah2ler citer sal kawin bla bla bla… ape korg igt rcw ni pegi tarik kaki wartawan ke sbb nk bercerita psl peribadi dia…? bkn wartawan ke yg trhegeh2 tya soalan hot mcm ni sbb nk lariskan tulisan dia? dn korg plak, klau korg leh bg comment kat cni, maknanye sikit sbyk korang pn dh baca lah kn isi nye, klau betol2 menyampah bt ape bc… atau bkk BN ni sbb nk baca gosip psl artis2 ttentu je ke? bg list je lah sng kat abg nara citer sal sape yg korg nk tau.. kn ade button ‘read more’ kan? klau citer yg korg xnk bc, xyah tekan.. sng citer.. x gitu?? huhuhu…

    0

    0
  35. Anonymous says:

    geli geli stock is back : )

    0

    0
  36. Kukzzz says:

    orang tua tak sedar diri

    0

    0
  37. zaazaza says:

    Buhsannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    0

    0
  38. Zai says:

    Yes, she maybe old and she is a widow. Depends on umur pengomen samada nak ckp dia tua ke muda. Generally, kalo pengomen tu jauh lebih muda dari dia, of course akan dikata cik Ta ni tua. Kalo pengomen tu jauh lebih tua, mungkin akan dikata cik Ta ni muda…Also, based on statement pendek yg nara publish ni, cik Ta cuma ckp dia xnak lelaki yang SUDAH berkahwin. Ini xbermakna cik Ta nak yang bujang xpernah kawin, yg teruna, yg muda aje..open up yr mind, maksudnya luas. There are si bujang xpernah kawin yg tidak lagi muda usianya, si bujang xpernah kawin yg sudah tidak lagi teruna, lelaki yg pernah berkahwin lalu status sekarang ialah duda etc etc….just my opinion..

    0

    0
  39. Azroy says:

    Perampuan gatal…i loikeeeeeeeee kah kah kah

    0

    0
  40. peminat says:

    dulu suka tengok lakonan rozita che wan nie…lama2 boring nyer…asyik2 pasal nak laki muda..nak yg berduit..dia pikir dia sempurna??? dah la… bukan nyer nak cakap besar.. gaji sy 5 digit very month.. sy pun x minat dgn cik ta nie..bagus la si fazura cun la lg..

    0

    0
    • marina says:

      fazura mmg cun pon,siap dpt couple dgn tengku mahkota johor lagi..yg dislike tu maybe peminat yg jeles dgn kecantikan fazura kot,hahahahaha

      0

      0
  41. Kak Yan Glamour says:

    Dia ni x habis nak iklan kan diri kenapa? dah tak laku, mata duitan pulak tu.. Desparate sgt nak B*…. ke?? tak tau malu sungguh!! Sedarlah diri tu dah berkedut. Cuba buang mekap, buang push up tu…lembu tgk pun tak selera…ueeeeek!

    0

    0
  42. wessa says:

    kepada wartawan2…
    mulai ari ni jgn le asik tya mnde2 cmni kt retis…
    nilai berita xde…

    0

    0
  43. melodo says:

    cun la statement cik ta nie..nak laki muda.. kalau mcm setengah artis tu nak org tua.. nak pangkat kata kan.. tp rosakkan rumah tangga individu lain..apa kes??
    harap laki muda yg cik ta nak biar la betul2 bujang..jgn laki org sudah..

    0

    0
  44. xeph says:

    Kendur tak kendur. Layut tak layut. Kedut tak kedut. Kalau dah telanjang depan mata tegang jugak mek oi. Body solid ni. MILF macam ni tahan lama woo. Bab2 skill tu jangan cakap laaa. Rugi sape tak sapu. Boleh gosok2 bebird bak pepatah Angelina Lavocah. Kah kah

    0

    0
  45. saya says:

    saya bukanla penyokong cik ta tp saya rasa mungkin org salah faham kot dengan kenyataan cik ta tu. dia kata tak suka pada lelaki yg sudah berkahwin, mungkin maksud dia, dia tak suka pada suami orang, kalau duda mungkin masih berpeluang rasanya, yela duda kan bujang jugak..hehe..pengomen-pengomen pon jgnla hentam cik ta teruk sangat, mungkin dia tak ada niat nak jaja pasal kawin2 ni tapi dah wartawan tanya, dia jawab jela..yg tu apa yg saya dpt tafsirkan walaupun saya bukanlah seorg artis..hehe

    0

    0
  46. geli geleman says:

    plese laa rozita, ko dah nak masuk 40, kira kategori ayam pencen, cantik mcm ne pun, ko kene ingat byk lagi pelapis bru yg cantik akan tenggelamkan ko.. aku cakap mcm ni sbb menyampah dengan perangai ko di majlis UKSB bru-baru ni.. peminat nak bergambar ko buat muka ya sbb gatal dok layan Dafi… kalo aku tahu perangai ko fake mcm ni mmg aku calit taik idung kat ko ari tu! siap ko

    0

    0
  47. marina says:

    dah x minat dgn rozita che wan ni,hahahaha perasan muda..awak tu dah tua dah 40 dah nak kahwin pon pilih la yg sebaya dgn kau yg bujang telajak tu ke..kat KL mmg ramai bujang telajak..heyyyyyyy…gatal benar!

    0

    0
  48. […] Rozita Che Wan Masih Belum Ada Calon Suami, Mahukan Lelaki Bujang (88) […]

    0

    0