Written by serenity | October 24th, 2017

Semua orang tahu bahawa perkahwinan personaliti dan pelakon jelita Rozita Che Wan dengan Zain Saidin membawa kepada kelahiran Aaisyah Dhia Rana, si comel yang sering jadi bahan perkongsian dan hiburan di media sosial kerana kecomelannya.

Terbaru, jurugambar Annas Easkey menyatakan rasa tidak sabar untuk melihat adik Aaisyah dalam kapsyen Instagramnya. Ujar Annas:

Screen_Shot_2017-10-24_at_9.32.45_AM

Bukan itu saja, di Instagram Rozita atau mesra dipanggil Che Ta, ramai pengikutnya mengucapkan tahniah kerana Aaisyah bakal mendapat adik.

Utusan Online melaporkan, sumber yang merupakan kenalan terdekat Che Ta berkata wanita itu belum bersedia untuk mendedahkan kepada umum mengenai kehamilan yang bakal memasuki bulan kedua itu kerana kandungannya belum kukuh.

Pengurusnya, Afiq Wahab ketika menafikan dakwaan tersebut manakala masih tiada pengesahan secara rasmi dari Che Ta sendiri mengenai dakwaan tersebut. – beautifulnara.com

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 responses to Rozita Che Wan Hamil Dua Bulan Anak Kedua Dengan Zain Saidin?

  1. mesti comel says:

    sbb tu lah janda yg berumur 40an kalau nk anak, cari yg laki muda.

    Erra, kawen je dgn Syahir. Harap2 ada anak jugak.1 pun jadilah ya .

    1

    3
    • Linora says:

      What kind of nonsense is this?
      Sekurg2nya zain tu nmpk la juga dia gilakan cheta, nmpak dia syg bini.
      Yg si syahir tu blum kawin dah nmpk kuat menyimpang, baik la elak awal2 sblum telambat.
      Erra klau btul nak rush kwin dia bleh petik jari je lah, ex miss malaysia kot. Cumanya aku nmpk erra ni masih ada ciri2 org mencari cinta. Mmg btul most artis kwin sbb nak duit tpi msih ada lagi retis2 yg kawin atas dasar cinta kot..
      cth nya cheta, kavita sidhu, lana nodin, ramona zamzam, fahrin smua tu..

      39

      1
      • Jodoh itu kerja Allah says:

        menyimpang blum kawen x apa lagi. Nnti kalau dh kawen minta2 lah kekal mereka. Jgn fikir buruk, kalau fikir buruk, maka buruk lah. Cuba fikir yg baik je.

        7

        1
        • Selena gomez says:

          Betul apa linora ckp. Allah dah tnjuk sblom kawin, kira its a sign la tuh! Baik elak skang daripada lepas kawin nak cerai berai buatapa Allah murka lagi ada la.

          To Mcm Comel :
          Allah yg tentukan dpt anak ke tak, bukan umur dan bukan pasal kawin dgn laki muda atau tua ya.

          12

          0
        • mesti comel says:

          To Selena gomez..Allah tentukan Jodoh jugak.

          2

          0
        • Mat Sahdo says:

          kolaborasi zain-che ta…anak mesti comel. tengok aisyah mcm nk gigit2. nora danish dan nedim…hmnnn..x tengok berapa nk pasti kecomelan baby tu nanti. nengok muka nedim terus tersembur kopi aku nih.

          5

          4
        • milah says:

          mat sahdo, mulut ko kuang ajo. ko sapa nak hina ciptaan Allah??

          6

          0
      • sehati sejiwa "bersama" says:

        kita jatuh cinta bukan kerna paras rupa??
        bukan harta benda yang diidami manusia??
        seharusnya kita bersyukur kepada Tuhan..
        kerna mengecapi bahagia selagi hayat ada..

        *feeling menusuk kalbu.

        6

        0
      • anon says:

        Hmm….kalau si erra ni blh petik jari pilih jantan, takkanlah dia duk hadap ke shahir kot, sb takde org nak lah tu. Kalau tak, takkan pilih yg muda takde harta. Kan erra ni materialistik. Masa dgn Hans dulu pun beratus ribu duit Hans dia kikis.

        0

        1
  2. Anonymous says:

    wow hebat nenek.

    1

    0
    • wekkkkkkk says:

      yg hebat zain tu, sbb masih muda. Pompuan kalau umur 40an, masih ada period, mmg boleh hamil, jika mau anaklah. Kalau x mau, mcm 2 cara boleh je di buat.

      1

      2
    • Anonymous says:

      sebelum menopause, baik disegerakkan. nanti dah xde telur2….kering. x lekat.

      1

      1
  3. Anonymous says:

    tunggu anak tok tie….
    anak ke dua dah jdi isu biasa.

    2

    4
  4. Hujan lebat says:

    Perghhhhh nara dah bleh buat list artis ngandung tahun 2017, mmg musim preggy thn ni !

    Amyra dah branak, x sabo nak nengok baby ramona zamzams plak!

    Pstu geng2 retis senior (tokti, nora, cheta) sume pakat2 preggy thn ni juga ke kihkih. Tahniah buat semua!

    7

    0
  5. Anonymous says:

    waahhh bestla skrg tunggu anak che ta, anak siti ngan anak nd … awal ashari sila mereput! lol….

    0

    2
    • schawalara menanti benih baru? says:

      awal ashaari anytime ready je nak pancut demi isteri tersayang.. cuma scha je tak ready.. insyaallah bila scha ready nanti, melekatlah benih awal tu..

      0

      0
      • kekepalmer says:

        aku dgr mcm scha je dah ready nak de second child.. lam ni gakla aku baca dia rindu feeling time ngandung pe sume… ke salah aku baca

        3

        0
      • ready? set! (oops sex?) go! says:

        bertambahlah jumlah penduduk malaysia.. sekarang ni dah 32 juta orang kan.. beranak ler ramai-ramai.. baru meriah malaysia ni..

        0

        0
        • anon says:

          beranak ramai2 takpe, asalkan berkualiti.. Melayu ni suka beranak je tapi
          tak pandai mendidik & membiarkan anak2 jadi sampah masyarakat…

          1

          0
    • Anonymous says:

      bukan scha ke yang da ready tapi awal yang response muka tersiput2 malu ke apa x tau la hai….da rupa scha tu mcm laki lak dia yang bini…aishhh

      2

      0
  6. ayu says:

    hmmmmmmmmmmmmmmmmmm nenek on nenek…mengandung lagiiiiiiiiiiiiii hahahahhahahahhah

    1

    2
  7. wekkkkkkk says:

    mana pasangan yg muda dn belum dpt anak, sabar ye..masih ada masa…tengok tu kehebatan makcik, boleh hamil lagi.
    Dr pun dh x mau ckp apa. Kalau DR tanya, ini anak ke berapa, kita ckplah ini anak kedua…maka DR akan terdiam. Kalau ckp anak ke 5 atau lebih dri itu dn umur mcm ni, habislah kena cuci DR…pekakkn telinga je.

    3

    0
  8. ivf vs hubungan kelamin atas katil says:

    rozita che wan buat anak cara IVF di makmal ke?? ataupun memang batang zain dihenjut ke dalam vagina che ta pada malam yang berbahagia di atas katil?? ct nurhaliza dah puas mencuba di katil, tak melekat.. bila ct buat anak cara IVF baru melekat..

    2

    8
    • Anonymous says:

      atas katil…rasanya.
      kalau xde masaalah dalaman….kangkang je lah.

      3

      0
    • wekkkkkkk says:

      kalau x buat IVF pun, kalau sebelum ni mmg senang nk hamil, maka akan dtg senang jugak hamil lah.
      Saya percaya mesti che ta tu ada hamil jugak selepas dpt ecah tu, gugur ke, atau apa ke, mana kita tau.Atau che ta merancg, x mau anak. Skrg kalau nk anak, maka lupakan je kondom, pil dn sebagainya…maka terus melekat lah.
      Kalau dh subur, subur jugk. Pantang sentuh dh lekat.

      4

      1
      • lea weiss says:

        Kalau btul alhamdulillah syukur..sihat btul Che Ta ni

        0

        0
        • mawar x berduri says:

          ertis muda pon wat ivf kikikikiki… apa2 lap u cheta syg… x mcm ertis sorang tu beria.. walhal wat ivf.. hahaha

          0

          7
        • wekkkkkkk says:

          hahahahahhahha…bila bersalin “retis tu” agak2 nyer nk normal ke ikut pintu tepi..
          kihkihkihkih..aku fhm sindiran utk sapa u tujukan tagline “mawar x berduri”..

          1

          3
        • mawar x berduri says:

          hahaha ertis muda tu bukan dato ct yg aku maksudkan yer.. u olsss cr la sendiri.. ingt anak sulong ja ivf anak no 2 pon ivf hahaha..

          0

          0
  9. saya pun che ta jugak says:

    tahniah che ta..

    0

    0
  10. nk anak says:

    kalau x mau anak tu, bagi kita boleh..

    0

    0
  11. baby says:

    kiranya beberapa bulan yang lepas musim artis mengawan lah yeh. hahaha. nora danish, ctdk, n rozita… ketiga2 mengancam . cant wait for the baby. especially baby ctdk. harap lepas ni, erra ler pulak. baru diva vavavommm.

    0

    0
  12. wekkkkkkk says:

    akupun dh dkt 40..nk anak lagi…nak anak mcm taliban lagi.
    hehehehehhehe

    0

    1
    • lea weiss says:

      Ank2 u wekkkkkkk mesti cantik..kacuk lh kan ..sepupu sy gitu jgk mummy Pakistan tinggi lampai..Putin..Mata mcm org kashmir suka tengok..

      0

      1
      • wekkkkkkk says:

        masalahnya byk…antaranya…nk besrkan, kalau balik kpg somi, byk pakai $. tmbg flight dh berape…dah…pengsan..Kalau x ada pakistan rupee anggaran 400,000.00 return tiket dn belanja, mana cukup. Dlm 3 tahun sekali balik.

        0

        1
  13. anak itu aset atau liabiliti? says:

    seronok tengok retis berbahagia berkongsi sweet moment dengan anak mereka, menghargai anak mereka sebagai aset pelaburan jangka masa panjang.. sedangkan kita masih lagi dengar kisah ibu dan bapa yang mengabaikan tanggungjawab terhadap anak mereka, boleh terfikir nak buat abortion kerana tak nak bagi komitmen membesarkan anak, malah ada yang menganggap anak tu liabiliti atau beban..

    1

    0
  14. Ex-Amnet Forumer says:

    Cikta jenis subur. Agaknya kalo tak bercerai dgn suami pilot dulu, mesti berderet anak dia. Mesti tak jadi pelakon.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    che ta tu lawa lg walaupun dh berumur..tgk gmbar dia x mekap pun cantik..mmg natural beauty..body pun masih ok..rasanya semua pompuan harap dpt body cam dia..cuma bab berpakaian tu x nak komen..hak & terpulang la masing2..anyway tahniah che ta!!!

    2

    0

Leave a Comment

Optional