Written by serenity | September 22nd, 2011

Pelakon jelita, Rozita Che Wan, 38, telah dihubungi oleh Mstar Online berhubung dengan status hubungannya dengan pelakon dan model kacak, Zain Saidin, 27.

“Saya malas nak jawab tentang cerita ini kerana nanti orang akan kata saya syok sendiri. Lebih baik tanyakan sahaja kepada Zain.

Rozita yang juga mesra dengan panggilan Cik Ta juga menambah,

“Dia merupakan seorang yang baik dan pandai melayan anak-anak saya. Mereka juga sangat menyukai Zain.”

Zain yang dihubungi walau bagaimanapun dikatakan tergelak bila ditanya status hubungannya dengan Cik Ta yang juga pernah dikaitkan dengan Shahir Zawawi itu. Dia menyatakan mereka hanya teman rapat.

“ “Mereka memanggil saya ‘uncle’ dan saya memang suka melayan budak-budak. Mungkin cerita tentang hubungan cinta kami tersebar memandangkan kami sama-sama terlibat dalam drama Kiah Pekasam.”

Sabar sajalah, seperti Cik Ta, kami juga masih menunggu kenyataan yang pasti. Orang kata kalau ada jodoh, tak ke mana.

***

Rakyat Melaka dan pelancong dari luar yang datang ke Melaka,  beramai-ramai ke Festival Hang Tuah pada 23 – 35 September ini di Muzium Istana Kesultanan Melayu Melaka. Pelbagai acara menarik seperti demonstrasi persilatan, Pandai besi  (Pembuatan Senjata Melayu), menganyam nipah dan mengkuang, permainan rakyat, pembuatan perahu, pembuatan Setanjak, dan masakan Tradisional Melayu. Aktiviti lakonan semula peristiwa penting di zaman Hang Tuah akan diadakan ketika aktiviti demonstrasi dijalankan.

Baca Yang Ini Pulak:-

34 responses to Rozita Che Wan Bercinta Dengan Zain Saidin?

  1. gigi besi says:

    tahniah la. kalau dah jodoh. kawen je la. takde la orang nak menabur fitnah bawak cerita yang bukan-bukan. heee :D

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
    • papa says:

      bagus che ta ni…dia tak mementingkan title datin macam diva laen..dia pentingkan bahagia dalaman..i likee…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
      • Pondan Cover says:

        che tat ni very da sesuwai ngan datok k… x gitew? jadi bini no.2 pon hoccay ape… taik lalat pon dekat sama dah ngan mekti… bertambah2 manis madunye nanti…

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • Mak Andam Melampaui Batas says:

        Comelnyer Zain. Nak bela mcm anak kucing siam. Kalau dapat Zain mama kasi susu mama..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
  2. mommy says:

    suka tukar pasangan si _ _ _ _ _ besau nie…hahahhahaa

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  3. student bandung says:

    bukan dulu Cik Ta kita ni pernah kena gosip dengan Shahir ke? ke dah tamat dah?

    nasib laa anak2 dara diluar sana..janda hot sapu semua mamat kacak..~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
    • Apam Tembam says:

      Hello Zoo Negara…hello Zoo Negara…ada seekor COUGAR terlepas bebas….bahaya ni…sebab COUGAR ni cuma baham ANAK TERUNA……!!!!!!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  4. jandee bergetah asli

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. CikGayah says:

    I Like Zain Saidin~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. durr says:

    ko neh asyek ko je yang kasi statement atau minta statement, tapi anak-anak hekan ngko tak pernahnya mengaku.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  7. liza1979 says:

    wah.. ni lagi sorang.. asyik2 org muda je… :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  8. Cik Gayah says:

    test

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Elysa gun says:

    Dah dgn zain plak dahh…yg mana satu bf ko daa cik ta oii…yg pasti semuanya anak ikan…ntah betul ke tidak ni, jgn propa mcm yang selalu dibuat tu dah la..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  10. Zurina says:

    Nara, kalau u nak tau skrg ni che ta tgh berbahagia ngan sorang anak Dato… Rizal nama dia, bln posa ari tu che ta dpt beg tangan prada harga rm8k lg… che ta tu tak tau yg Rizal ni laki org… kalau x caya g siasat… jgn kuarkan comment ni… i nak u siasat, i kesian kan wife rizal.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  11. lalala says:

    rozita ngan syahir dah putus ke?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  12. zf says:

    yg die ni pulak x abes2 ngn kisah cinta ngan org lagi muda…buhsan hakuuu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  13. jie says:

    tau la cantik. tapi jangan la over sangat. dah tu smua budak2. dia ni kena sedar status dia tu. kalau berkawan berpada2 la. jaga diri hiasi peribadi. dah tak larat baca berita dia bercinta dengan aktor ni, penyanyi tu la, anak raja la. last last tak gak kawin. terdesak sangat ke dia ni.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  14. Q says:

    Aik! dia bcinta ngan Kak Kiah dia .. haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Iyo Lah Tu.. says:

    aikk..xkan umur baru 38 dah kedut kot..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  16. kak embun says:

    osahlah kat ta oiii….carik la yg tua sikit..kalau nak yg muda jugak, cari yg biasa2 je..mamat ni hensem sgt, senang kene kebas nanti taw.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  17. hehehe says:

    mmg la tgn dia berkedut coz cream muka kan ada anti penuaan tp mn ada krim tangan yg anti penuaan…dah dkt umur 40 pun cik ta nie…logik la tgn berkedut cm tak balance je gan muka yg mantap tu…pe pun …gua tak kisah…lu langsi…lu tanggung sendiri…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. oldiest says:

    muke tegang….tgn bkedut…cmne tu? mkcik ta next time klu nk bpossing dpn camera make sure tgn tu di kaver tau….kedut sgt dh tu…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  19. NIk says:

    kalau dh cun tu, org dh kisah status dia pun… mmg meletopsss….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  20. watever says:

    dasyat abg nara nie… wat iklan Festival Hang Tuah pada 23 – 35 September ini di Muzium Istana Kesultanan Melayu Melaka…. 35 sept????? sampi mati pun x jumpe tarikh nie…ahahahah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  21. mama says:

    alahai cik ta nie….gap umr 11 thn.xhbs2 ngn anak teruna…sdr skt umur tue dah lanjut.cari jep duda2 jutawan kat luar tue!…kalaulah cik ta ni leh kawen 4.sdh tntu dah hbs teruna di mlsia nie buat laki

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Piston Pecah says:

    sesuai kot… sesuai!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. yana says:

    dah mcm anak dia jer ako tgk zain nie ngan cik ta..kkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  24. adelah says:

    salam to all….bkn nk buat crita..tpi mmg btol pnya kes nie..3 ari lpas..kt slah satu restoran d perlis..mmg nmpak rozita dgn zain mesra sgt2..tpi syg stu bnda ja….bila ade peminat tegur dia sombong ckit la..tpi nmpk sesuai la diowng 2….zain mmg sempoi,sporting tersgt2 la

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • Meluat Den says:

      Cik Ta ni dah lama dah dgr dia sombong x suke layan peminat..saya x amik pot sbb x nampak dgn mata sendri..akhirnya bila adik saya kene masa ayu raudah kawen dulu trus kami meluat dah..ada ke patut dgn muke kerek dia leh ckp “eh u ni dah tanye PA i dulu ke sblm nak amik gmbr ni” mak aiii..bru blakon drama..klu dh filem star agaknye mintak kite byr dia bru sudi amik gmbr kot..skali Allah tarik balik rezeki baru tau..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  25. cik nur says:

    jangan laa.. tinggalkan lah untuk saya yang tak kawen lg.. kahkah

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  26. cik pial says:

    Terror betoi hang ya Cik Ta… habis semua jantan2 muda hang hisap keterunaannya. Dasar betina kabret…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0