Written by serenity | March 9th, 2016

Majlis resepsi perkahwinan Atita Haris dan Deejay Nas T berlangsung meriah Ahad lepas. Atita telah mengenakan busana berwarna putih rekaan Wajie Ibrahim yang mengikut bentuk badan. Ada yang berpendapat pakaian tersebut menampakkan perut Atita seolah-olah buncit seperti wanita sedang hamil.
 photo 12819076_901539349944710_995133402_n.jpg
Sehubungan itu ada yang mendakwa Atita telah mengandung dan ada juga yang bertanyakan soal itu kepada Atita di akaun Instagram miliknya.

 photo Screen Shot 2016-03-09 at 3.57.01 PM.pngTidak melenting dengan pertanyaan mahupun tuduhan itu, Atita mendakwa perutnya hanya buncit dan akan kempis selepas membuang air besar.

 photo Screen Shot 2016-03-09 at 3.57.36 PM.png

Keselambaan Atita ini mengingatkan kami kepada respon Izara Aishah tentang pertanyaan di Twitter sama ada dia mengandung disebabkan perutnya kelihatan buncit semasa menghadiri Anugerah MeleTOP ERA 2016.

Iyalah, perut buncit selepas makan atau makan banyak memang sesuatu yang normal. Tidak semua wanita yang berperut buncit itu sedang mengandung, bukan? Justeru perlu berhati-hati membuat kenyataan berkenaan selebriti kerana apa yang disampaikan mungkin satu fitnah. Diharap lebih ramai selebriti bersikap selamba seperti Atita dan Izara Aishah selepas ini.

Giliran Randai tawan IB! Jom saksikan Slot Panggung Seni Ekstravaganza Muzikal Randai “Cindua Mato” pada 25, 26 dan 27…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Wednesday, 24 February 2016

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

32 responses to Respon Atita Haris Bila Dituduh Mengandung Oleh Netizen

  1. aku says:

    maybe yg tukang komen tu spesis perut bukan flat..tp melengkung kedalam..sebab tu dia pelik tgk perempuan berperut sedikit buncit kedepan…duhhhhh

    0

    0
    • Fara says:

      Hahaha! Org buncet die yg panas..

      Ps: stokis jamu susuk dara sini. Diskaun -20-30%

      0

      0
      • suzie says:

        Eeeee tukar la gmbr baju ketat tu..boh gmbr lain yg molek sikit..sbb ada satu lagi benjolan kt bwh perut dia..nmpk tundun diaa…ss

        0

        0
  2. Anonymous says:

    menyampah pulak aku ngan minah ni… asyik2 story pasal dia jek

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Tita, bump lepas makan dgn bump sbb ada baby berbeza. Mana de buncit dkt uterus sbb lepas makan?? Its either ko pregnant or ko ada cyst. Baik check. Lagipun apa nak kesah, ko kan dah kawin, org kurus mmg senang nak nampak bump, even baru sebulan dah bloated. Apa de hal. Lantak la org nak kata apa pun…

    0

    0
    • Anonymous says:

      no lah, perempuan mmg senang buncit kat uterus. ko tgk supermodels pn ada buncit sikit. its normal everywhere. why being so suspicious?

      0

      0
      • Anonymous says:

        Kau tau x uterus tu apa? Motif nak bloated kat uterus? Makan masuk ke uterus ke?

        0

        0
        • Shila says:

          Setengah perempuan, kalau dekat dekat nak period, or around time period, pun uterus boleh bloated. Sbb dia retain air, ada banyak darah. Normal la. Confident sangat anon ni, perempuan ke lelaki?

          0

          0
    • Anonymous says:

      stupid..pompuan senang buncit sbb ada uterus. dumb

      0

      0
  4. aku says:

    cemuih la tgok janda gersang ni….muka kelapaq batang

    0

    0
  5. fr says:

    kalau mcm tu pon dh kata buncit yg aku ni berat 76kg ni macam mana la plak…nasib baik aku bukan artis..

    0

    0
  6. aku says:

    celah mana buncit???
    si idayu ni geng anorexia, perut masuk dlm ke apa?

    0

    0
  7. I am me says:

    Tu psl jgn pki ketat2. Dhla btudung. Mujur org x ckp psl yg bwh sikit dr perut tu. Malu org tgk weh.
    P/s: sy bkn kokping. X suka pn kt kokping. Dan tita.haha

    0

    0
    • pakmat says:

      omg true that. tak suka tita bukan bermakna suka kokping. pfft. sama lah macam aku tak suka najib tak bermakna aku suka mader. peacee yaw

      0

      0
  8. cik mek molek says:

    mesti yg komen xpuas hati tu badan mcm papan!!
    hahahahaahah papan papan !!

    0

    0
  9. xsukapenyebok says:

    h.idayu jangan busuk hati! malu sendiri..

    0

    0
  10. melati says:

    ok lah…teringin tgk Neelofa & Adik nya ngandung anak Kambing……!!!!!!

    0

    0
  11. beeeee says:

    nape la uqasha belakon kontrol cunn sgt…nmpak dibuat buat…x real..sakit mata aku..haihhh

    0

    0
  12. Nakkisahapa says:

    Kalau dia pregnant, takdenya dia tangkap gambar melompat tinggi2 masa wedding dia haritu and standard la ada perut sikit. supermodels pun ada nampak perut.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Dia kan dh ada ank sorang.. Normal la tu prt buncit skt.. Bkn bdn ank dara wei..

    0

    0
  14. Alintah says:

    Haha..lawak2..bkn prsoalan yg bncit 2 lawak..tp yg dah tau bncit pkai pulak ketat-ketat..sndat2..smp trjojol kopek..trjojol bntuk pepek..trjojol bntuk buntut da np????igt lawak???igt up 2 date????konon yg follow pun ckp komen pling win…nak backup pun x agk2…

    0

    0
  15. loyalmalaysian says:

    klu dah tau buncit pakai la baju longgar2 sikit…x lah org tuduh mcm2 mengandung

    0

    0
  16. KIKI says:

    satu bagus dia.. org komen tak block atau marah org tu balik.. kalau la kokspin mau kena block dengan dia. pastu upload ayat panjang2…

    0

    0
  17. Anonymous says:

    dia dah pernah pregnant & bersalin..standart la tu..pe nk kecoh…bkn semua org kurus perut flat..tp klu tati pakai kebaya lg cntk..sbb klu perut buncit lbh cntk pakai kebaya..pinggang nmpk ramping..

    0

    0
  18. miss kepah says:

    malaysian, yang badan cm tong drum pun pakai ketat..mcmlah saudara mara or kawan2 korang takde yg pakai ketat, hahahaha memang la salah pakai ketat tp korang ni mcm first time tgok melayu pakai ketat smpai gigih nk komen padahal atita ni bukan famous pun.tp atita ni peduli apa korg ckp dia peknen, dia dah bahagia..haha

    0

    0
  19. Anonymous says:

    yang korang makan hati sgt dia pakai ketat smpai kena panggil peknen dah kenapa weh…ari tu izara pun kena gak, tp ramai puji, ohh sbb izara blum btudung so blh pakai ketat? apa beza atita ngan izara? dua2 wajib tutup aurat sbb muslim, tp dua2 blum buat. atita cuma one step forward tutup rambut.

    0

    0
  20. loyalmalaysian says:

    Calling all Malay ladies, do not wear ketat2 ok… whether you’re wearing tudung or not…end of story …becoz other races always judgemental on us…so please be aware on this matter always…

    0

    0
  21. Anonymous says:

    dia dah mmg ada anak seorang kan…xmustahil la buncit sikit…kantung anak tu dah ada…bkn senang nk dpt perut leper lepas beranak…liposuction je paling cepat kalau kaya…. tangan tak bedung dari kecik tu sebab type sesuka hati mak bapak…kesian minah ni….

    0

    0