Written by AbangNara | August 3rd, 2011

Walaupun Adobe untuk Tiz Zaqyah agak terlebih sudah, namun kalau dah cantik tue tetap cantik jugak. Remy Ishak memang dah kacak dah so tak perlu nak Adobe sangat. Tak gitu?

remy dan tiz

Dapatkan majalah GLAM Ogos 2011 untuk berita-berita terkini tentang Remy Ishak dan Tiz Zaqyah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

42 responses to Remy Ishak Kacak, Tiz Zaqyah Gorgeous Dalam GLAM Ogos 2011

  1. Fauzeee says:

    Hot! Tapi dah macam Glam Lelaki la pulak…

    0

    0
  2. sha says:

    erkk..tang mana kacak.. =_=”

    0

    0
  3. shuz says:

    adoi makeup Tiz dah macam hantu..haha

    0

    0
  4. glasier says:

    advance sgt IT deprt GLAM ni..lain bebenor muke tiz tu hehehehe

    0

    0
  5. kid says:

    ni sebab make up ke.. photoshop? huhuhu
    Bila Terdesak…

    0

    0
  6. SITI_ZAQYAH says:

    NAMA PUN MAKE UP…AYOOOO

    0

    0
  7. alien says:

    remy ishak ni muka mmg international..

    pelik benor muka tiz igt cina mana td

    0

    0
  8. hantu kak limah says:

    haha…takut pulak nak beli magazine ni.

    0

    0
  9. nana says:

    hihihi…. x gorgeous pon tiz…… seram ade la nengoknye…..

    0

    0
  10. susu says:

    tekejut sudaaa…

    0

    0
  11. kilaaa says:

    wow remy ishak. tapi aku mcm tak kenal tiz lah. mekap dia tu errr +___+

    0

    0
  12. akus says:

    muka tiz dah mcm muka ummi nazeera la akus tgk..hehehehehehe

    0

    0
  13. akubukankatun says:

    dah macam katun aku tgk..tak reallllll

    0

    0
  14. ops! mmg terlebih la Tiz, sumpah tak kenal kalau tak ada tulis nama beliau. huhu.

    0

    0
  15. aku la 2 says:

    gile smart pic remy,pehal lak tiz jd cm 2,rosak muka beliau

    0

    0
  16. sakura says:

    remy : terbaek !! da mcm model² dlm iklan giorgio amani / hugo boss.. sa suka oh !

    tiz : mana kening ko daa?? terlebeh edit suda ka?? hahaha !!

    0

    0
  17. mulut capoi says:

    Patut pelik tz kenin dogoi….x tau hukum ke?.
    Org. dulu2 pernah cakap sesipa x ada kening nampak cam antu.
    Dia org. berdua ni elok dinikahkan sesuai bangat.

    0

    0
  18. pizza says:

    Mcm ni ko pangge gorgeous Nara? Tiz? Da mcm black metal aku nengok.

    0

    0
  19. ehem says:

    mmg lain bebenor tk cam muke tizz…huhuhuh for remy mmg hot la pic ni

    0

    0
  20. bukan tiz says:

    huhuuhu.. abg remy..

    buang jela gambo tiz kat seblah tu eheheh
    mcm alien pon ade muke tiz.
    dia dah mmg lawa.. mekap lebih2 cam tak lawa plak..

    abg remy, i lebiu! ghahahaha

    0

    0
  21. Norma Jean says:

    Tiz Zaqyah tu make up effect je tu. Tutup kening dgn make up, kasi tak nampak, pastu tebalkan eye shadow. Kalo international magazine, make up cara ni normal je.

    0

    0
  22. stefany says:

    PERGHHH !!

    0

    0
  23. glam says:

    muka tiz pelik sgt…

    0

    0
  24. gadissopan says:

    bile la abg remy nk meminang sy yg sopan ni

    0

    0
  25. miss wuteva.. says:

    edit la camne pon muka remy ishak tetap nampak cam mat bangla.. opss.. sowiii

    0

    0
  26. dahliaTex says:

    tepanjat boboi!!

    0

    0
  27. malay says:

    muka handsome tapi domestic abuser xde gunanye.

    0

    0
  28. wintergurl says:

    Muka Tiz yang cantik rosak gara2 make up sesat …

    0

    0
  29. hmmmm... says:

    tiz ker tue?mcam orang lain pulak aku tengok.,

    0

    0
  30. pin2 says:

    Remyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! x tido mlm gua…so hott…

    0

    0
  31. yume says:

    tak perasan pun mula2 kening tiz tak ada memula tu sebab dok perati siapalah pompuan ni.. berjaya betul team glam ni edit! hahaha…

    0

    0
  32. ryu says:

    lain nya muka tiz. dah macam amoii…huuu

    0

    0
  33. Saudari says:

    Muka tiz macam hantu cina!! Mati pegang bendele!! Lol!!

    0

    0
  34. massymassu says:

    gorgeous abng nara ckp tiz kat atas ni??? menakot kan adela muke dier… muke die mmg cntik, tp seriously, cover kat atas, sgt erghhhhhh~~~~ da ilang rupe tiz da kat ats ni… kalo abg nara xmention yg tu tiz, sy mmg xpat nk teka… hadoiyai….

    0

    0
  35. ok jer says:

    cm majalah dari bangla ckit..huhu

    0

    0
  36. MiSz NoNi says:

    Hot sangat… cam orang asli la pulak akak tgok!

    0

    0