Written by AbangNara | August 12th, 2009

red glow make up

Anda nak bertunang minggu depan? Lusa hari perkahwinan anda? Tiba-tiba 2 3 hari sebelum hari penting anda, muka anda yang cun melecun tue ditumbuhi dengan jerawat yang tak sepatutnya ada. Anda dah mula gelabah. Jerawat banyak sangat. Letak bedak sejuk satu botol pun tak boleh nak cover jugak nie. Anda dah takut dan terasa nak postpone jer tarikh penting hidup anda tue.

Rileks. Jangan gelabah. Tarik nafas panjang-panjang. Amik telefon anda dan sila dail 012-358-8999 untuk bercakap dengan cik Najwa dari Red Glow Make Up. Cik Najwa tak angkat telefon? Jangan risau sebab masih ramai pakar-pakar solekan dari Red Glow yang mampu membantu anda. .

red glow make up

Oh ye selain memberikan perkhidmatan make up, Red Glow pun ada bukak kelas belajar cara solekan yang betul. Diberi nama Akademi Red Glow, kalau korang rasa nak jadikan muka korang lagi cun dari Lisa Surihani, sangat-sangat digalakkan pergi belajar  kat Akademi Red Glow. Yang penting kat Akademi Red Glow nie modul pembelajaran dia lengkap, teknik solekan yang terkini dan diluluskan oleh kerajaan. Siap ada cop HALAL lagi. Kalau berminat boleh tengok klik sini untuk tengok jadual kelas make up Akademi Red Glow.

Antara teknik-teknik solekan yang sempoi dan gambar menarik dari Akademi Red Glow ialah:-

  1. Teknik kasik bulu mata lagi lebat dari Kak Pah
  2. Teknik mengcover pipi yang tembam macam Memey
  3. Teknik untuk membuatkan bakal suami anda akad nikah sekali lafaz jer sebab tak sabar lepas tengok anda cun sangat

Sembang lebat macam nie pun korang tak percaya kehebatan pakar-pakar make up Red Glow kan? Cerita banyak tak guna cuba korang tengok ajerlah gambar-gambar sebelum dan selepas hasil solekan dari Red Glow. Kami tengok pun kami terkesima gak. Silap betul tak panggil Red Glow untuk make up kan abang Nara sebelum dia keluar TV hari tue. Kalau tak mesti lagi handsome.

red glow make up

red glow make up

red glow make up

red glow make up

red glow make up

red glow make up

Comments are closed.