Written by AbangNara | February 24th, 2014

Wow. Marvelous, gorgeous dan cantik sangat-sangat koleksi tudung, shawl dan jubah daripada Rapunzzle ini. Abang Nara yang lelaki pun sudah jatuh cinta dengan rekaan Rapunzzle, inikan pula kaum Hawa di luar sana. Kalau wife Abang Nara tengok nie, mesti dia akan terus beli 2,3 koleksi yang ada dijual di www.rapunzzle.com.

rapunzzle

Apa yang Abang Nara suka mengenai Rapunzzle ialah konsep “express hijab” yang diketengahkan oleh mereka. Kesemua koleksi yang ditawarkan sangat mudah dipakai dan disarung terutama bagi mereka yang di dalam kesibukan dan sentiasa ingin cepat tetapi sangat  gemar menggayakan shawl kerana mereka tidak  perlu mengambil masa yang lama untuk melilit dan sebagainya.
rapunzzleRapunzzle juga menampilkan rekaan yang moden sesuai dengan peredaran zaman disamping masih mengekalkan syariat islam sebagai Muslimah didalam penggayaan seharian. Banyak lagi koleksi yang menarik untuk anda cuba di Facebook Rapunzzle dan juga Instagram Rapunzzle. Memang boleh kelabu mata dibuatnya.
rapunzzle

Abang Nara pasti banyak koleksi pakaian Muslimah Rapunzzle akan menjadi pilihan anda. Senang-senangkanlah diri untuk melihat apa yang dijual oleh mereka di www.rapunzzle.com. Lagi beberapa gambar koleksi yang ada dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

rapunzzle
rapunzzle
rapunzzle
rapunzzle
rapunzzle
rapunzzlerapunzzlerapunzzle

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 responses to Rapunzzle – Koleksi Pakaian Muslimah Yang Menawan

  1. cun says:

    ada yang seraamm

    0

    0
    • menteri kangkung says:

      x usah la nk berhijab bagai tapi aurat masih nampk..ikut la perintah Allah dan sunnah nabi..aurat wanita semua harus dilitupi kecuali muka dan tapak tgn…mnampakkan bentuk badan same spt berbogel..skadar ingatan bersama..abes cite

      0

      0
  2. abg engineer yg sbnr says:

    muslimah mende, tersembol dua ketoi tu…. pelik skrg muslimah konon2 ala ala hijabsta bagai…perghhhh…serabut tgk…

    0

    0
  3. ina says:

    mcm pasar mlm punya style… xde yg unik pun…

    0

    0
  4. eCOT says:

    Nara dapat commission letew

    0

    0
  5. pah bedah yo says:

    biasa je rekaannya, xde yang unik pong…

    0

    0
  6. Mak Jemah says:

    Tahniah .. semoga lebih ramai wanita memakai pakaian yang menutup aurat

    0

    0
  7. Anonymous says:

    asal aku rasa mual tengok pic diaorg erk?

    0

    0
  8. minah jambu merah biru says:

    minah jambu tk bekenan langsong ngan pesen todong yg macm ni lah huh ! dlm banyak2 pesen tudong minah jambu cuma bekenan pesen tudong Farida pasal tudong Farida dia unik n tk berbelit2 macm ada kerbau kt atas kepala tol takk ?? pesen tudong Farida dia simple n nice ..kalau lofa emma embong fasha sandha la yg pakaiiiiiiiii emmmmmmm dh tentu tk boleh di ucapkn ngan kate2 jambu Nye !!

    0

    0
    • zdxcfgvhbjk says:

      tudung farida?? oh please cam indon punya. dah la singkat pastu ade brooch gedabak kat depan cam ultraman dah aku tengok. harga pulak mahai. sikit sikit nk iklan dorg punya tdung aku tgok romantika tu pun dorg still ada masa nak promote. huh

      0

      0
  9. rose mawar says:

    kalau nak jadi betul2 muslimah sila ke Elle Zada di FB… tudungnya semua labuh dan cantik.

    0

    0
  10. zass says:

    muslimah ke cmni?
    xmenepati syariat langsung

    0

    0
  11. Anonymous says:

    bnyk aku tngk pakaian muslimah yg tak tepati syariat ISLAM zaman skrg ni,wanita islam skrg memang keliru dgn label MUSLIMAH yg diguna pakai dlm INDUSTRY FESYEN sehingga tak dpt nak BEZA mana pakaian yg MENUTUP AURAT atau sebaliknya.Mereka lebih pentingkan CANTIK di mata berbanding tuntutan AGAMA,Asal nmpk baju cantik je terus nak beli padahal baju yg dipakai tu ley nampak susuk badan dorang.Apa nak jadi la,Mcm the hidden hand punya angkara je,aku rasa pakai MINI SKIRT lagi mulia la dari pakai serupa telanjang mcm ni,buat jadi FITNAH AGAMA je,lagi baik jadi fitnah dajal tros aku rasa

    0

    0