Written by AbangNara | June 7th, 2013

Hot stuff jugak Raja Azmi ini. Asal putus cinta, mesti akan ada lelaki lain yang jatuh hati kepadanya. Memang power!!! Terbaru, Raja Azmi mengakui yang dia sedang bercinta dengan seorang gitaris popular 90-an. Kekasihnya itu adalah seorang duda dan mempunyai umur yang sebaya.

raja azmi

Kata Raja Azmi:-

Ya, saya dah jumpa pengganti Jailani. Umurnya lebih kurang sebaya saya. Dia pernah popular sikit masa dulu. Dia seorang gitaris band 90-an. Dia berambut panjang. Dia sangat kelakar orangnya. Dalam hidup saya, tiga kali saya jatuh cinta. Pertama dengan Misbun Sidek, kedua dengan Jailani Sidek dan ketiga ini, dengan dia. Kami berkenalan di gym. Dah empat bulan lebih kami menjalinkan hubungan cinta. Anak-anak pun okay bila tahu saya bercinta dengan dia

raja azmi

Percintaan Raja Azmi dan si gitaris ini baru memasuki 4 bulan. Menariknya, Raja Azmi akan mengadakan sidang media untuk mengumumkan tarikh perkahwinannya apabila perhubungan mereka meneccah 6 bulan. Semoga percintaan Raja Azmi kali ini akan berakhir dengan ikatan sah dan tidak lagi kecundang di tengah jalan.

P.S: Permaidani bunga merah jambu di Jepun

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

67 responses to Raja Azmi Kini Bercinta Dengan Gitaris Popular 90-an

  1. Dells says:

    Boleh tak sesiapa tolong nasihat dia ni supaya berhenti keluarkan kenyataan yang memperbodohkan diri sendiri? Makcik bukan muda lagi makcik oii.

    0

    0
    • nazrul natasha baiduri says:

      u go girl! aku suka cara raja azmi nih, tidak hipokrit n diplomasi.. bkn mcm sesetengah makcik2 yg bertudung di luar sna, pakai tudung tp mulut mcm puaka.. menghakimi org lain dgn sewenang wenang nyerr.. siapa kalian nk judge org lain..

      0

      0
      • cicakiut says:

        Dan siapa kau wahai nazrul nak judge makcik2 bertudung tapi mulut puaka??

        0

        0
        • Lembu Gemok says:

          Ermm..takyah nak buat sidang media kot…DIVA ker ko sampai nak buat sidang nak kawin???dah laaa umur makin meningkat..kalau dah nak kawin sgt, kawin jer laa..takyah nak citer umum…perlu ker…biar hubungan tu sah betol2 baru war war kan..ni baru bercinta 4 bulan dah kecoh kat semua orang..bila putus nanti mulalah “saya mendambakan cinta”, “saya gersang sangat niii”, “terasa nak menyayangi seseorang”…whattttttttttttttttttt????

          0

          0
        • dhiez says:

          Yup sokong. Xpyh wat sidang media. Byk lg isu dlm Msia ni yg pnting2.Xde pn org nk ambik tau. Nnt dh nk nikah baru bagi kad jmptan kt media. Xde la berbakul kene kutuk kt cni.

          0

          0
      • Dells says:

        Banyak cara lagi nak buktikan diri tak hipokrit, ini bukan salah satu caranya.

        Oh ye, jangan salahkan tudung kalau perangai empunya diri yang tak elok.

        0

        0
      • K.A.A says:

        x beragak nak buat sidang media.. dia ingt org nak sangat tau hal dia agaknya..

        0

        0
        • mulut puaka says:

          TUA KUTUK NAK MAMPOS X SEDAR DIRI. BURET KECUT BUSUK MASAM MACAM BELACAN!!!!!!!!!!!!!!!!! XDE SAPA NAK HADAP BURET KO LA JANDA TUA

          0

          0
        • Anonymous says:

          ko ni mesti ko dah cium mak ko punya ,sebab tu lah ko tahu burit org tua bau belacan…sumbang mahram punya org.

          0

          0
    • Anonymous says:

      dia pikir dia artis hollywood.. stakat bercinta takyah heboh.. dh kawin nnti baru heboh yer

      0

      0
    • Respect Wanita Camni says:

      Helooo makcik2 pn body kalahkan anak dara weiii! Lu tgk lah muka dan body dia cmne..anak2 dara atau yg ibu2 seangkatan dgnnye ramai yg dh debab2 dan rupa dh makcik2 bendang je..hitam dan berkedut2. Raja Azmi kira masih hot dan vogue lahhh..kalau simpan rambut panjang, siap curl2 dan berkaler blonde berhighlight..fuhhhh mau ex-husband datang balik meroyan…

      0

      0
      • ANON says:

        hot apekebendanya… debab semacam ko kata hot.. berkedut seribu weh…

        0

        0
        • Bakal kawen lagi says:

          Utk umur dia kira hot lah…sederet rumah aku ni, makcik2 majoriti seumur dgn dia, semue alahaiiiiiii…tak sanggup aku nak cakap! Kan melayu senang lupa, bila suami dah de ganti baru nak sedar diri!!

          0

          0
      • Cik Minah says:

        Mak aku lagi lawa dr dia neh. Slim shady.

        0

        0
        • fifi faraj says:

          Mak ko mesti muka macam getah pemadam kan, selalu nya org yg perasan cantik akan mengaku dia ker mak dia ker bapak dia ker semua nya cantik…bila tgk hampeh.

          0

          0
      • mulut puaka says:

        Respect Wanita Camni mata ko buta lah!!!!!!!!!!!!!! x pun kalo ko raja azmi sendiri puji diri sendiri ni mak nak bgtau ikhlas BETINA TUA BURUK MCM KO, LETAK BOGEL DALAM KANDANG BABI, BABI JANTAN PUN X SELERA NAK ROGOL……………….. hohohohoho

        0

        0
    • Olga says:

      NENEK TUA GATAL MERENYAM XSEDAR DIRI

      0

      0
    • fakka says:

      Udah2lah makcik oii… kok iyer pun bercinta, diam2 sudah… hudohhhh perangai nak bagitahu kat semua org. Macam la diri tu muda…. sedar2 lar diri… baik cerita nak pakai tudung dan dekatkan diri dengan Allah.

      0

      0
    • Fifi says:

      Delis ..sian kat ko …mungkin ko lahir dari air kencing bapak ko.

      0

      0
    • fifi nasuha says:

      Dell..mungkin awak bernasib baik Tuhan ciptakan awak sebagai manusia, sepatutnya awak ni dilahirkan sebagai binatang sebab keturunan awak tak pernah nasihat kan awak. biar lah Raja Azmi nak buat kenyataan aper pun adakah dia menggangu ko kecuali ko ader uatang yg blom bayar gan Raja Azmi….hahahaha lalalalala….hihihihi…

      0

      0
  2. kirana says:

    pernah bercinta dgn misbun? seriously?

    0

    0
  3. raja azmi pembikin filem lucah says:

    tak sedar diri dia ni. bajet femes sgt. geli tgk org tua ni

    0

    0
  4. dya says:

    rimas la statement makcik ni..geli gelaman nk bace..nauzubillah..semoga tuhan bg dia petunjuk..makin tua mcm makin teruk je aku rs dia ni la..haihh..

    0

    0
  5. che ta plastik surgery says:

    dah tua tak sedar diri.makin tua makin menjadi dia ni.dah gatal sgt ke????kesian..abg nara je la kawen dgn dia ni.hey abg nara!semlm mkn burger bakar abg burn ye????

    0

    0
    • 1234567890 says:

      Hahaha! Tak pasal-pasal Abang Nara pulak yang kena kahwin dengan dia kahkahakahkakahakahakahkahahah

      0

      0
  6. Mak jemah pemalu says:

    Mak raja….sebelum keluarkan kenyataan lebih baik confirm dulu..buka ape xmanis kalu selalu umumkan percintaan tp xjadi..apepun mak raja berhak mencari kebahagiaan sendiri…

    0

    0
    • Hmmm says:

      Ha..yg nie aku sokong.betul tu..kalau dah confirm baru bagi tahu lagi elok la kan..
      Tapi aku tgk komen yang lain2 tu macam ape ntah..tak perlu la nak mengutuk sedemikian rupa..rilek sudah..bak kata Mak Jemah Pemalu, dia ada hak mencari kebahagian sendiri..hmm

      0

      0
  7. wanita says:

    mohon makcik ni sedar diri.. annoying gile dgr crite cinta die. aku yg muda pun x heboh sal cinta,, die lak yg lebih2.. haha

    0

    0
  8. nenek lanjut usia says:

    ni lagi 1 kwn nenek yg x sdar diri.. kdg2 nenek malu nk mengaku kwn.. tp tu la hakikatnya.. nenek umur dh senja2 mcm ni pk amal ibadat je raja oii.. x mcm ko. asyik pk kaum adam je.. geli ketiiii nekkk tiap kali ko buat statemnt!..

    0

    0
  9. berlari says:

    Ape lagi Makcik ni nak haaa?? Perlu ke nak bgtau penah bercinta dgn sape?? Artis muda pun tak mcm makcik tau! Baru bercinta berapa hari dah nak heboh.. Kau diam laaaaa makcik Azmi!!!! Meluaaaatttt

    0

    0
    • Anonymous says:

      Aku bace statmen ko ni mcm kuang ajar lak kan..menjerit2 camtu…walaupun ko nak nshtkan mkcik tu..

      0

      0
  10. nurin says:

    Tahniah.. semoga berbahagia dan berkekalan sehingga ke Jannar

    0

    0
  11. mimi says:

    kan.. snyap2 dah la.. ni lah namenye desperate,, sian die.. mohon simpati pada beliau,

    0

    0
  12. confiuss says:

    3kali jatuh cinta??yang umur 20 lbh baru niey,x jatuh cinta ke??patutnya 4 kali larr

    0

    0
  13. entah says:

    misbun pun?

    0

    0
  14. entah says:

    misbun pun??????

    0

    0
  15. guni says:

    nasib baik sy bkn ank dye. klu x, mana nk letak muka dpt mak yg miang camni. nmpak sgt gatal kelen…….

    0

    0
  16. ntahapaapantah says:

    MILF..

    0

    0
    • Anonymous says:

      ni cougar la takpun granny.haha.bkn milf.. kalo zila bakarin leh lg ko nk panggil milf

      0

      0
  17. sue says:

    tak sangka..dengan misbun pun die pena bercinta..nasib c bun tu bijak buang die..tapi malang alan p pungut ahli sihir ni dari bun awatlaaaa..semoga kejatuhan cinta ko yang ketige ni jangan la ko rosakkan imej ko

    0

    0
    • Kepohcie says:

      sila bc statement dia btol..dia ckap prnh jatuh cinta dgn misbu..bkn bercinta dgn misbun..ada fhmmm???

      0

      0
  18. simuda says:

    Ya Allah, bawak3 lah bertaubat, tahu setiap wanita dahagakan ksh syg n pelukan dari kaum adam, tp xsalahkan makcik mendalami ilmu agama, umur makin lama makin naik, tp hati dan fikiran xnaik2, sedih betul lahhh makcik nie. udah2 ler duk cerita pasal percintaan awok, baik cerita pasal benda lain,, pas sorang, sorang,

    0

    0
  19. nara nera says:

    sudah sudah lah tu jaja kisah cinta awak, org lain naik muak nak dengar. bangga sangat lah dengan kisah percintaan awak tuh kan. elok awak p join makcik geng marhaban. muhasabah diri tuhh cikit

    0

    0
  20. tatitu... says:

    Perlu ke mention pernah jatuhcinta dgn misbunnn?? Adoyaiii makcik..

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Kalau aku jadi misbun sure bengang tersereret nama dlm blog nara ni. Kesian bini/ anak2 misbun. Tak pasal2 termasuk kancah sejarah cinta dia. Respeklah sikitlah kat bekas abg ipar tu RA. Ngokngek betul!

    0

    0
  22. Betik says:

    dia ni kan mmg kategori artis byk kontroversi.!!

    korang nak suh dia diam ibarat korang suh Azwan Ali diam. MUSTAHIL!!!

    xkan la dia kuar statement tetiba je. dah kompem2 mesti wartawan yg tanya. & dia pun jawab dengan tanpa rasa bersalah dan bangganya.

    aku bukan peminat dia. sumpah x minat langsung!!

    tp what u expect?? dia ni mmg spesis lagu ni.

    telan je lah. doa2 moga kekal. kawen bahagia. no more statement bingai.

    0

    0
  23. miss kiah says:

    moral of the story…jgn letak nama anak anda raja azmi…tolong la jangan..jangan!!! contoh dah ada depan mata

    0

    0
  24. Lalola says:

    Macam-macam Raja Azmi ni.. Kalau berita pasal Raja Azmi ni dah tak lain tak bukan.. Confirm kisah percintaan dia yang konon ‘dramatik’ tu..

    0

    0
  25. kaki gosip says:

    alahai ingat kat hollywood ke sampai ke lanjut usia pun nak heboh cinta2 ni_ish loya la tekakcdengar…tutup aurat kasi sempurna tu..baru la xde nak fikir bf je memanjang..

    0

    0
  26. m says:

    kulit dah bekedut ,statement macam umur muda lagi..eeee…sedar la diri tu dah tua….

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Dia ni sebenar nya jenis cepat jatuh cinta dan perasan semua lelaki syok kat dia. Siapa je yang rajin layan , dia akan kata dah jatuh cinta. Itu apa yang dia kata…. orang yang lagi satu senyap je. Tepuk sebelah tangan la namanya tu. Kesian makcik ni. Dah bercucu kan…

    0

    0
  28. Pavlova says:

    adui yai, xyahlah nak kecoh dulu, baru je kenal pun. desperado 18 tingkat!

    0

    0
  29. PeaceNoWar says:

    makcik sorang ni punnnn…letih aku menengoknya…makcik dah tua, buatlah cara tua…baru berkawan 4 bulan je punnn makcik oii…konon bila 6 bulan akan buat sidang media…kalau rockers tu tinggalkan makcik lepas 5 bulan or lepas 6 bulan? makcik jgk yg malu..bercakap tak reti nak beralas..makcik tu pompuan..kenalah ada rasa malu sikit..yg makcik jadi spoke person apa kejadahnya? kalau rockers tu betul nak kawen dgn makcik, patutnya dia yg cakap..bukan makcik……ada reti?

    0

    0
  30. Menyampahnya aku! says:

    MAKCIK SYOK SENDIRI..KAU SEBOK TERJAJA2 CERITA (AKU SYAK KAU NAK LAKUKAN MOVIE KAU AJE DGN CERITA2 BANGANG KAU..SURE ADA PROJEK NI KAN..) TAPI JANTAN2 YG KONONNYA KAU BERCINTA TU SENYAP SUNYI..KALAU PUN WUJUD JANTAN2 TU, DEPA TU MMG CARIK JENIS PAKAI BUANG MCM KAU..JANJI BOLEH KASI LEPAS AJE..LEPAS TU BA BAI KAT KAU..KAU AJE YG SYOK SORG2…HAISHHHH

    0

    0
  31. mak minah says:

    Kesian kat dia. Sebaya dengan mak minah umur dia ni. Apala yang dia cari lagi dalam hidup entahla. Carilah kelas ngaji ke, tajwid ke. Dok Barakah Ustaz Kazim pun baguih ni. Manfaatkan aktiviti masa emas sesuai dengan usia emas.

    0

    0
  32. bunga says:

    jujur sgt raja azmi ni..patutla senang kena tipu…

    0

    0
  33. fifi nasuha says:

    Saper yg kutuk Raja Azmi mesti org tu kasta rendah, aku boleh bukti kan .tak pun yg berhutang tapi tak mahu bayar… saya tahu lah…sebab pengutuk2 Raja Azmi semua nya sembah saya…itu lah hakikat nya.

    0

    0
  34. rhy says:

    Bagi saya sesiapa rasa nak kahwin dalam usia emas pun tak ada dosanya. Setiap insan Allah jadikan ber perasaan dan inginkan hidup berpasangan..itu fitrah. Cuba kena jgn terlalu overreacting je nanti orang meluat..org muda x faham psychology orang tua bagi mereka cinta cuma milik mereka. Tahniah lah klu betul menjadi kali ni Raja Azmi

    0

    0