Written by AbangNara | January 29th, 2013

Warna-warni nampak sangat sesuai dengan wajah Rafidah Ibrahim yang sememangnya ceria. Makin terserlah kecantikan dan keanggunan Fida yang kini bukan sahaja aktif berlakon tetapi turut sama menyanyi.

rafidah ibrahim lisa

Abang Nara suka sangat-sangat gabungan suara Fida, AC Mizal dan Stellar Band di dalam lagu Apo Kono Eh Jang. Catchy dan rancak sekali. Video klipnya pun not bad. Sehingga ke hari ini, sudah lebih 2.4 juta kali video klip tersebut ditonton oleh peminat-peminat lagu ini.

Abang Nara paling jeles sebab Fida dapat naik kereta Bentley. Fuh ~~ Abang Nara mengidam lama dah tue. Diharap kalau ada penggambaran video klip yang lain menggunankan kereta Bentley di masa hadapan, silalah panggil Abang Nara. Dapat pegang stereng pun jadilah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

84 responses to Rafidah Ibrahim Nampak Ceria Hiasi Muka Depan Majalah Lisa

  1. lalalila says:

    comel…………;)

    0

    0
  2. Fida says:

    1st!!!

    0

    0
  3. Anonymous says:

    ini lagi sorang, dari tudung labuh, makin lama makin pendek. haih

    0

    0
  4. majun sangkut says:

    Dah jd mcm badut si fida nih. Kan lebih cantik kalau pakai tudung bawal rega 6 ringgit tu. Tak payah la nak berturban bagai. Dunia je semua ni.

    0

    0
  5. cece says:

    nmpk dah tuttttt ko

    0

    0
  6. Daku says:

    Kejayaan dan reta di dunia juga yg dibanggakan… Gah sngt ke kalau dpt pgg stereng bentley tu… Tudung skrg, rea lagi mahal dari baju tapi singkat n x layak di panggil tuding, lebihvlayak di panggil serkup @ skaf @ anak tudung n seangkatan dngnnya…

    0

    0
  7. Anonymous says:

    aku rasa seksi tgk si fida berjoget kat video klip tu.. alahai fida oiiiii.. x tau lah apo nk cakap laiieeeee..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    hahah…pakai tudung tpi dah mcm berbogel dah…pakaian ketat mcm mana la org lain nak ikut buat contoh terbaik…aduh…supaya diberi petunjuk…

    0

    0
  9. sky says:

    tayang la tetek kecik ko tu

    0

    0
  10. titi says:

    ni lagi soghang, elok2 pakai tudung yang sesuai, sekarang dah makin kelaut dah pesyen nye, dah tak minat. OUT!

    0

    0
  11. bolela says:

    turban fida dan macam serban punjabi dah. tinggi lagi, dah boleh buat alas atas kepala angkat buah/susu/ akar-akar kayu dalam bakul. pelik benor.

    0

    0
  12. eikin says:

    baju kau apesal pelik oiiii

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Adeh…ni spesies hijabista….

    Bebudak realiti tv ni klu betudung,ramai beno dh ke lautttttt! memula elok je pakai bawal,pastu lilit2 mcm siput…pastu juntai2 mcm tgn sotong…ntah ape lg pesen seafood yg bakal keluor….

    0

    0
    • lalalalala says:

      hahaha..siut je ko ek…tp mmg btol pon…aku rase kai tudung bawal lg ok kot…ak tgok bloger y kai tdung..fesyen mmg tah pape..lg2 shea..

      0

      0
  14. Anonymous says:

    apehal pulak bertudung pakai camtu..tak sesuai dgn imej bertudung

    0

    0
  15. .............. says:

    dh cam badut aku tengok si fida ni..tudung enth apa2….wat gaya cam tu nk tunjuk tetek yg harga 20 sen ke….

    0

    0
  16. serai says:

    xsuka ngah minah nie…huh!!!!
    tetiba je xderk mood…

    0

    0
  17. miss mong says:

    ni sorng lg makin kelauttt…msa memula kuar dulu pnya la cantik pakai tudung bawal.sopan lg ayu..

    0

    0
  18. Anonymous says:

    bertudung tapi menampakkan susuk badan..tak sesuai sangat

    0

    0
  19. AMENG says:

    x minattttt……..

    0

    0
  20. Anonymous says:

    dia ni mati2an nak jadi siti nurhaliza, sian aku tengok. dulu elok je pakai tudung, makin lama makin kecik tudung. pastu baju pun makin ketat

    0

    0
  21. MISS ANONYMOUS says:

    bentley tu si AC yg punya..
    fida ni tetap tak best di penglihatan dan pendengaran ku..

    0

    0
  22. berangan CT ler tu says:

    fida? next please….

    0

    0
  23. Anonymous says:

    badut sarkis dh datang dah……

    0

    0
  24. kepochiii~~~ says:

    xd pompuan len ker?
    bosan dowhh tgk minah ni jer…

    0

    0
  25. Anonymous says:

    rafida mest byak baca hijabista ni kan kan kan???

    0

    0
  26. Daku says:

    Hok Aloh <— maafla typo. Tapi insyaallah sahabat2 seislam faham maksud yg ingin saya sampaikan.

    0

    0
  27. Lagubestbest says:

    Buang lah nara post nih.. haha

    0

    0
  28. Anonymous says:

    fida mmg pakai baju warna bendera negeri sembilan ker? opps~~

    0

    0
  29. Amoi Comel says:

    Amboi… Gediknya fida ni…
    Eloklah baik2 lah dengan A.C mana tahu nanti boleh jadi Duta MLM baru dia.
    Pasni A.C angkat Maserati pulak buat klip video

    0

    0
  30. S.A.R. (SQUAD ANTI RAFIDAH IBRAHIM says:

    sakit nye hati aku..bkk2 beautiful nara gmba si wanita gedik getik Malaysia nie..acah2 nk jd mcm Dato Siti…tp sorry la KAK RAFIDAH suare awk da mcm suare nenek jiran sy…mintak maaf…da la kau da rosak kan lgu negeri aku…knp la Dato Ac x amek penyanyi lain..ni mesti rafidah yg beria2 nk nyanyi ngan Dato nk tunjuk kan yg suare die nyanyi mcm karoke kat karoke box..sudah2 ye rafidah. xyh nk crk kontrolversi murahan mcm kes2 dlu. harap maklum.

    0

    0
  31. Anonymous says:

    comel, cantik, memang ya. tapi makin lama tudung makin merepek, dah serupa siput bertenggek kat kepala tu. sama dengan yuna, tayang dada, apa fungsi tudung? bukak jela tudung tu kalau nak tayang badan..

    0

    0
  32. kiah keembong says:

    dulu time first2 dengar lagu nih, mmg trus minat. sedap dengar. tp bila tau si fida nih yg nyanyi, trus rasa kureng sket. bukak youtube pon sebab nk tengok si fida nih nyanyi. bukan sebab minat. tp nak tengok dia gedik ker tak dalam video klip tuh

    0

    0
  33. Anonymous says:

    tobalnyo mekap ekau!

    0

    0
  34. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    ada AC mizal lah lagu ni jadi best ! kalau tkde AC hanchorrr ! minah jambu puji fida muka jambu cantek lawaaaa n cute !

    0

    0
  35. jijah says:

    Dulu suke tgk die tp sejak die nk kejar glamour ngn fesen ape ntah terus ban jer.
    Tak boleh bile si badut ni kuar kenyataan “bakat tengah menyerlah” dlm melodi..
    haaaaah!!!! %&#*##@%&#** menyerlah tang aku xtau tp confirm ngh angkat bakul sndri..

    0

    0
  36. cincin emas says:

    fida cantik..x gedik pon tgok die ok je..cme die tkr cre pki tdg rmai yg kutul bajet dri 2 baik sgt…sye sokong fida okey..sore pn sedap :-)

    0

    0
    • semua saya suka says:

      bab gedik mmg tak pun aku setuju akan itu..hehe sbb aku sndiri pnh tgok dia secara live dlm 2 majlis yg berasingan..siap bergambar dgn dia..pendiam sebenarnye dia ni dan tak sombong.. dia ni lebih banyak senyum je..kecik molek org nye..

      0

      0
  37. sohoque says:

    dia ni ada bau2 bacang ngan siti nurhaliza ker ek? bentuk muka cam sama jer..

    0

    0
  38. nisa says:

    ct dgn pidah ni spupu kan?

    0

    0
  39. rlinnaz says:

    nyampah betol ako pompuan ni…meluat tahap gaban ako…mse mule2 pencarian ct xngaku sedara ct…da menang ngaku sedara..cam hampeh!!!

    0

    0
  40. lis says:

    Hipokrit!!

    0

    0
  41. Nia says:

    kening dia tak cukur.. ok lah… masih ada bagusnya walaupun tudung dia semakin hari semakin singkat….

    0

    0
  42. Anonymous says:

    Nasihat fida elok2 kan blh. X pyh la nak maki hamun.

    0

    0
    • bangkok seo says:

      It is up to the research engines to devise techniques to guard towards this.
      I have encountered some of the even worse offshore Search engine
      marketing specialists in my existence. With research motor optimization you can increase
      the achieve of you prospect regionally, nationally or internationally.

      0

      0
  43. hany says:

    abg nara,kalau berminat nak naik Bentley,g singapore..sana Bentley ni taxi pun ada..tp rate dia mahal sikit dari jenis2 taxi lain mcm chevloret,mercedes suma..naik je meter dh $8..okla klu nak rasa..berbaloi dgn kereta :)

    0

    0
  44. tatitu says:

    korg yg ngate2 fida ni mcm bgs sgt je kan.
    sempurna sgt ke korg or anak bini korg tu pakai tudung..
    cermin diri tu dulu sebelum ngate2 org ye..

    0

    0
  45. nia says:

    Tak baik mengutuk,mengeji orang. Bagi la kritikan yg positif. Jangan ingat kita dah cukup sempurna utk masuk ke syurga Allah. Belum tentu amal ibadah yg kita buat diterima. Sekian..

    0

    0
  46. IKA says:

    ABG NARA NI LAMBAT LA UPDATE ENTRY BARU. TENGOK BLOG NI STILL ENTRY SMLM. KATA MENANG AWARD. SY SBNRNYA SUKE BACA BLOG ABG NARA NI SO CPT2 LA UPDATE ENTRY BARU.. INI BLOG FVRET SY AW!

    0

    0
    • sukasuki says:

      blog abang nara memang best pun.
      aku memang singgah sini je saban malam membaca gosip.
      tq abang nara. heee

      0

      0
  47. Mamamia says:

    sebenarnya yg dok kutuk2 fida ni secara tdk langsung meberi pahala kat dia dan kamu semua dpt dosa..nauzubillah..kalau yer pun nk tegur..tegurla elok2..utk fida adik ada pekej cuma perlu asahkan lagi….

    0

    0
  48. NUR says:

    seeloknya pakaila tudung yg labuh dr dada
    pandangan manusia ni antara akal dan nafsu..kite xtaw ape org pk n tafsir
    kalau pakai tudung lilit2 kot mane pon pastikan tutup bahagian dada tu elok2
    cr tudung yg elok sket ok.. he3
    manusia mmg x sempurna tp hukum tetap hukum
    ade sebab kenapa Allah wajibkan tutup aurat ngan sempurna
    wallahualam,same2 beringat

    0

    0
  49. Anonymous says:

    mak aii tudung mkin sgkat..lama2 mlayang tudung tu di tiup angin.

    0

    0
  50. Ustajah says:

    yg komen kat sini semua dah konpem pi syurga ke? tak sayang jari ek..

    0

    0
  51. Opah says:

    Nak pinjam tudung opah?….

    0

    0
  52. mak lampir says:

    apo yang ekau moghepek ni oi..
    mak nak pitam tengok video klip ni haaaaa
    ghaso mcm nak lompang yo muka ekau

    0

    0
  53. hoi says:

    fida ni mcm mangsa fesyen.and sorry to say,aku rasa dia gedik and cepat perasan.urghh.pls la.tak habis2 kena gosip dengan laki tu,laki ni.and kalaupun nak berfesyen,jgn la sampai memalukan diri.sedih nengoknye.

    0

    0
  54. LILI says:

    x sukela fida ni…da la dulu menipu mase masuk pencarian pantene kate bukan sedara ct..last2 mmg betul die sedara ct..pastu xde pendirian..kejap pakai tudung..pegi indon x pakai tudung..pastu nak marah org upload pic die…sedarla sendiri..jgnla nak menyalahkan org yg mengupload…awok x jage diri.maroh org..uwekk..

    0

    0
  55. wani says:

    cantik & cute..suka tengok..

    0

    0
  56. minah kepoh says:

    Trus trang ckp fidah msh keliru dgn fesyen yg sesuai utk dirinya, semua nmpk pelik n xsesuai.. lakonan keras mcm tunggul kayu. Nyanyi live pn ke laut…

    0

    0