Written by AbangNara | March 21st, 2012

Ada desas-desus yang mengatakan bahawa pengacara Jalan-Jalan Cari Makan sebelum ini iaitu Qi telah pun dibuang daripada rancangan tersebut untuk musim 2012. Malah lebih teruk lagi ada suara-suara menyatakan yang ianya berpunca daripada hubungan Qi dan Yuna. Namun ternyata desas-desus dan suara-suara itu tidak benar.

qi

Qi melalui akaun Twitternya (@Qi0808) telah memberikan penjelasan yang dia mahu menumpukan kepada bidang lakonan bersempena tahun 2012. Bagi Abang Nara ini satu langkah yang sangat bagus. Dalam bidang pengacaraan memang sudah terbukti kehebatan Qi. Walaupun sememangnya sudah berlakon sebelum ini, namun kewibawaan Qi dalam bidang lakonan masih jauh dibandingkan dengan pelakon lain.

qi

Dan Qi juga turut memohon agar peminat JJCM tidak memberikan komen yang terlalu negatif kepada pengacara baru. Apa pun, kita tunggulah 2 3 episod lagi. Mana tahu pengacara baru JJCM ini memang jenis lambat panas. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

90 responses to Qi Nafi Dibuang Daripada JJCM, Mohon Orang Ramai Sokong Pengacara Baru

  1. filla says:

    erm dr bdak 2org yg tah pape tu baik suh je Qi masuk balik..sume pon epy..

    0

    0
    • Bro 10 Inci says:

      Qi mmg sesuai jd pengacara JJCM.. pengacara skrg mcm….

      0

      0
    • Ak yg Comel says:

      Ape la yg nk kena tengok lg..peminat sruh tukar host tu tkar jela..menyampah pulak ak tengok tv3 ni.dalam fesbuk suruh peminat bg pandangan.bila org ramai da bg pandangan,xdee pulak inisiatif tukar pengacara. ni sume nk naikkan rating la ni. ak mmg xtgk dah jjcm

      0

      0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Qi, kalau ko berpeluang jumpa 2 orang host baru tu, bagi tunjuk ajar sikit kat dorang camner nak jadik host JJCM yang bagus.. Tapi kalau dah penerbit suh dorang buat gitu, takper la.. nampak gaya memang kena boikot terus..

      0

      0
    • ak yg comel says:

      ramai peminat suruh tukar host dok tunggu apa lagi.. ke nak tunggu sampai ade kempen ” MARI BOIKOT JJCM.JANGAN TENGOK ATAU TUKAR CHANNEL LAIN”

      0

      0
    • saudara shiha n iqbal says:

      korang kalau terer sangat pegilah ganti shiha n iqbal..ni tak memasing dok menyalak kt sini mcm lah tv3 nk baca rintihan korang ni.alih2 rating jjcm naik lg ada lah!!

      0

      0
      • cikgu tuisyen says:

        meh aku lempang muka kau 13 das… kau yang menyalak sebenarnya, peduli apa aku dengan sedara mara ko..

        0

        0
      • saudara shiha n iqbal says:

        eh cikgu tuisyen ni..ak tuihhh kan ko kang..

        0

        0
      • atz says:

        haram jadah la lu..xbest,kami xmau..hilang selra makan tgk 2 ekor tu..

        0

        0
      • Tai Khoo Ching says:

        lu punya sedara ka? Haiya…. pigi mati la sama dia… Gua suda tak minat JJCM sebab lu punya sedara la… Bodo itu macam pun boleh jadi host ka? chi..sin!!

        0

        0
      • rating naik dgn sumpah seranah. good job producer!

        0

        0
      • Anonymous says:

        Sorry u ols… Just nk ckp rata2 yg bc blog nara ni mentality sgtla rendah.. Negara semakin maju.. Tp ramai lagi individu yg x kedepan… Mmg diorg blm berjaya menjd pengacara yg mcm Qi.. Tp org MELAYU kite np cepat melatah ye?? Mcm mn nk maju?? Come on la guys.. Nk kritik pun kritik la.. But not condeming them.. Bnyk lagi isu kt luar yg u ols blh debat.. B profesional…ok!

        0

        0
      • hai u ols. i tak suka ber-u ols2 dengan u ols ni. u know why? because this is beautiful for god sake, what’d you expect? WIRED magazine?

        0

        0
      • Anonymous Yg Over says:

        apa yg mentality rendah?? apa yg maju?? ko sorang yg mundur. kitorang berani bersuara utk lebih baik..ko? hanya mampu hipokrit utk menjaga hati org lain..wadepak la ko..
        mmg sgt2 mnyampah n x tgk dah jjcm sebab i nk tgk tempat2 menarik utk melantak bukan nk tgk dua ekor terkinja kinja ambil gambar..sorry to say la iqbal n shiha sedar la korang bukan glamer so xyah nk poyo sgt lah.!!!

        0

        0
      • mintun says:

        kau ni bodoh ke hapa ni? Kau ingat tukar pengacara, batal rancangan, tunda siaran semua ni ikut sukati siaran tv ke? Diorang pun tengok feedback penonton kat internet la, orang gua.
        Apa kebodohnya tak suka tengok, minta penonton ganti pulak?

        0

        0
      • rilek semua, ini ‘teguran’ yang normal. tukar pengacara? well, kami cakap tak suka pengacara, tapi memang ada ruang untuk perbaiki diri kalau mengambil gambo sendiri tak diulangi.

        0

        0
      • benci tgk shiha n iqbal gediks! says:

        haaa…aku tau..ko bkn saudara shiha n iqbal…tp ko mmg shiha n iqbal…yg ko nk hangin sangat kt sini naper…ko tu yg nyalak xtentu pasal…mmg shiha n iqbal layak dikutuk dh sebab mmg diorang TERUK!.. nk muntah aku tgk gediks diorang… aku nk pesan kt shiha n iqbal..kalu korang xnak terima kutukan jgn dok tunjuk muka kt JJCM okeyyy….

        0

        0
      • anyway, tak kisah la lu punya sedara ka, duit dia sudah mahsyuk kan jadi pengacara? lu risau apa?

        0

        0
    • Anonymous says:

      hrp qi baca ni,

      jjcm sgt bermakna dlm hidup sy. msti salin simpan nama n alamat restoran qi pg, time weekend je slalu cri espcially area kl. best dpt tau port2 mkn yg baru. to qi, ingt x scrummy jln ipoh. tu dh jd tempat lepak sy dah tau. anyway tq qi sbb x mmbosankn penonton. qi mmg best sjak rcgn 3 hari 2 malam n jjcm. bye2 qi. :(

      0

      0
  2. wanieta says:

    Nk QI gakk!!
    Nyampah tngok 2ekor 2 huih

    0

    0
    • icha says:

      Kot ye pun xsuke..xyah la duk taruk ekor..xbaik laa…diorang tu manusia..penjodoh bilangan utk manusia ialah org..bukan ekor.ekor tu utk haiwan..ader paham??

      0

      0
  3. wanieta says:

    nk QI gak!!
    Nyampah tngok 2ekor 2 huih

    0

    0
  4. mak lampir says:

    to qi,

    if u never stopped sopporting this show, boleh x bawa 2 pengacara baru tu training berdepan dengan situasi mengendalikan rancangan promosi makanan yang memerlukan ‘makan’ dan menikmati ‘makanan’ itu. shortform ” ” = makan makanan (bukan buat2 makan) my seposen :)

    0

    0
    • Qi sedang sibuk sekarang dengan Jalan Jalan Pergi USA musim terbaru kat 8TV tu. camni lah, mintak diorang pengacara baru tu cari Mari Tunku Sabri. kesian dia, taulah dia dah pencen tapi ilmu dia banyak. jangan la kes dia turun naik mahkamah dulu buat orang tak nak jenguk dia. tanpa Maria dan kelahapannya takde la JJCM.

      0

      0
  5. pink_lady says:

    pleasee JJCM …we want qi back.. :))

    0

    0
    • sarah_nina says:

      panggil lah balik. qi atau maria tengku sabri.. takpun pengacara warung kita tu..si farouk tu. pengacara rancangan makan2 ni.. dia kena amik orang yg biler kiter tengok aje dia makan.. kita pun automatik terliur.. ahahaha.

      sekrang ni bukan terliur.. terus nyampah dan tukar channel.

      0

      0
      • joyah says:

        yes, amik farouk pun best,tak pun azrul suka jek aku tgk warung kita tu… apapun, dr dulu aku mmg suka serina time JJCM..

        0

        0
      • cari pengacara baru plis says:

        Serina pun best sebab sambil makan sambil berceloteh. Haha!

        lagi sorang si Razif “Best in the World” kat 8tv tu. Dia makan gelojoh macam orang kebulur. Tapi dia berjaya buat aku terliur seaba tgk dia makan bersemangat. Gooo Razif!

        0

        0
  6. pink_lady says:

    please JJCM..we want qi back :))

    0

    0
  7. pink_lady says:

    pelase JJCM..we want qi back :))

    0

    0
  8. bukannamasebenar says:

    kalo Qi xboleh pon, tv3 silalah cari pengacara yg semenggah sikit.

    0

    0
    • Anonymous says:

      ntahnye..host tu biau le semenggah sikit.ini tak,da macam rancangan kekanak ribena ak tengok. elokelok format rancangan yg dulu ditukaunye..kadang2 perubahan tu memang perlu,tp klu dah format rancangan dan host ditukar 100% ape hal? buat la rancangn syok sendiri. Dari budak dorang tu(shiha n iqbal yg kononnye2 muka fresh, remaja) baik tv3 amek farouk husin warung kita ,shamsul ghau2 bazar ramadhan ke, lg ok.

      0

      0
      • Anonymous says:

        shamsul ghau2 okey,tp klu si farouk hussein…sorilah.aku pun nyampah tgk dia,sbb komen mknan ntah hapa2.klu dia mkn nasi lemak,komen dia…hmmmmmm…mmg betui2 rasa nasi lemak.klu mkn nasi dagang,komen dia,mmg betul2 rasa nasi dagang.dh 2 tkkn la ko mkn nasi dagang rasa bihun kot???2 jelah komen yg dia tau.lepas 2 makan pejam2 mata,speechless jap (konon2 sbb sedap sgtla mknan 2) lpas 2 komen hapa2 ntah!lebih kurang sama mcm budak 2org yg tergedik2 2, cuma bezanya si farouk ni tkla gedik

        0

        0
  9. mimi says:

    nak sokong cam ne da memang x best….sebelum ni serina pun ok lagi

    0

    0
    • imani says:

      memang betol pun..apa2 rancangan yang ada host, mesti penonton nak tgk host yang best, yang tau ilmu bab2 mengacara dan yg boleh kongsikan maklumat yg tepat kepada penonton. pendek kata, yg ada aura. penonton sekarang semuanya bijak pandai, bukan disajikan dgn aksi-aksi pengacara yg sgt tdk sesuai dgn rancangan..sekadar memberi pendapat..peace..

      0

      0
  10. mixgirl says:

    paling x blh blah bl tgk tang pgacara br tu c perempuanlah…x selera bl kamera fokus kt bibir dia yg bminyak2 (konon seksi) time mkn…geli lgsung aku x selera…terus terang aku ckp sejak qi xde aku dh x bminat nk joint tgk jjcm lg….benci!
    bkn aku xnk bg support tp mmg jjcm x mnarik cam dulu2 lg….:((

    0

    0
  11. TeruteruBozu says:

    peminat berhak nak komen negative…kami yang menonton. Rancangan feveret kami dimusnahkan macam tu jer. Kadang2 aku pelik dengan tv3 ni…program yg dh ade follower ramai…tup2 diorg pi rombak kasik ubah mcm2 kt program tu buat penonton marah. Kalo follower makin turun masuk akal jugaklaa nak lakukan pembaharuan. Pastu kalo org dah tak suker kt hos, maknanyer org dah tak nak tngok program tu. Jadi saper yg nak pergi ke kedai2 makan yg korang buat liputan tu kalo org x nk tngok? Nak buat lain dr yg lain, buat program lain dengan nama lain..bukan merosakkan program yg dh ramai org suker….ni semua Intan Suraya punyer idea laa ni..dia producer kan??….hampeh~

    0

    0
    • mama cun says:

      nmpk gya sesia je le jjcm kali ni.rugi kedai mkn tu tak da promosi.penonton nak pegi cuba mkn pun pikir Berjuta kali sedap ke tidak.

      0

      0
  12. tak tau apa motip tiap kali ada artis jemputan dua pengacara tu kena ada scene ambik2 gambar bagai.

    nampak nau tak naturalnya bila si shiha tu makan. perlu ke tutup2 mata tu. taulah kalau sedap sekalipun xperlu kot. berlakon sangat.

    0

    0
  13. minah_kampung says:

    bkn xnak sokong tp mmg x besh.. cmne nk explain eh.. he3.. nak Q

    0

    0
  14. minah_kampung says:

    Qi,kitorg bukan xnak sokong but mmg x besh langsung.. cmne eh..mmg x beshla..he3.. sy x tipu..mmg sy tgk sekali n just for few minutes je..x abih 1 episod pon.. klu Qi,dr mule smpi abih dok dpn tv..klu bleh next episode tu nak smbg aritu terus.. but this one like kite masak black pepper steak.. nice to see n even nice to hear.. but bile kite rase totally all out… pls change klu nak rating jjcm terus ok.. mayb diorg x sesuai jd pengacara but more to acting.. :p

    0

    0
  15. minah_kampung says:

    sy x tipu..mmg sy tgk sekali n just for few minutes je..x abih 1 episod pon.. klu Qi,dr mule smpi abih dok dpn tv..klu bleh next episode tu nak smbg aritu terus.. but this one like kite masak black pepper steak.. nice to see n even nice to hear.. but bile kite rase totally all out… pls change klu nak rating jjcm terus ok.. mayb diorg x sesuai jd pengacara but more to acting.. :p

    0

    0
  16. JJCM SAY says:

    MACAM MANA TAK NAK KOMEN,DAH PROGRAM TU MENYAKITKAN MATA. SAPALAH YG PUNYA IDEA DOK SURUH 2 OWG TU JD PENGACARA. KESIAN PULA TGK KEDAI2 MKN YG DIORG PROMOT TU. PASTI GOLONG TIKAR PAS NI. BAIK TUKAR JE TAJUK PROGRAM TU. TUKAR KPD JLN2 CARI PASAL.

    0

    0
  17. zatie says:

    cuba baca tweeet Intan Suraya..dia kata program tu rating maintain x jatuh pun walaupun ramai yg beri komen negatif….

    0

    0
    • TeruteruBozu says:

      ye ker..ade bau2 menongkat langit di situ… baiklah…saya tidak akan tngok langsung dah lepas ni biar rating jatuh…jommss~

      0

      0
      • popia says:

        mungkin rating xjatuh sbb org tgk jjcm jap sbb nak tgk, pngacara 2 org tu udah bertukar ke belum..nampak gaya kena tgu musim baru lah..musim ni, kita xpayah tgk lah..

        0

        0
  18. amirnawawi says:

    Erm, tak tahu nak kata apa. Tapi aku tengok JJCM nih sebab nak tgk makanannya jer. Sape pun pengacara lantak pi la.. Aku tak kesah..hehe3

    0

    0
    • ak yg comel says:

      ak klu tengok pengacara pun da geli apatah lg nk tengok makanan. dapat lagi bila si iqbal tu nak masuk makanan dlm mulut abg cameraman tu zoomkan pulak..eeuuuww geli mak.makanan yg best pun jd xbest.

      0

      0
  19. happy meal says:

    aku x penah suke ngan si shiha tu…fake benor ghupenye..

    0

    0
    • lagi lagi perasan says:

      lagi2 bila dier perasan sangat time org kata dier mcm rossa…eiii gedik..

      0

      0
      • nyampah tgk neelopak says:

        betul3!! shiha tu ms msk mentor pura2 sopan la, mcm baik sgt! pdhl klu tgk Jangan lupa lirik tu, terkinja2..penah p audition AF tp xdpt kn?hmm…mmg tak berbakat la tu..rupe prasan mcm rossa, suara mcm bapok!xbest langsung!

        0

        0
  20. ibu ngan anak says:

    senang citer…baik TV3 tukar je hos lain…naik geli aku tgk pengacaranya byk ckp. jerr…gedik asyik bergambor jer..mkn pun buat2 sedaplah sgt…lakonan xmenjadi..naik muntah ijau tgk lipstik beminyak si shiha tuh!! klu Qi yang mkn baru orait skit…siap bepeluh..memang nmpak sedap betul..xde control2 lansung baru real bro…

    0

    0
  21. terompahcun says:

    tv3 nie mmg, sembag mcm xnk jth..klu rantig jth pun bkn kt tau..sembag je ckp rantig x jth…pdhal producer dh nangis gulig2…aku tgk skali je….suami aku yg x reti tgk pun leh komen…..asl JJCM bru nie tmpt mkn utk org kaya je..gerai2 mkn sume dh x sedap ker?? aku angkat kenig je la bila laki aku dh reti komen….g dpur msk lg bgus dr tgk JJCM….peace…

    0

    0
  22. akak masai says:

    tgk time si lelaki tu mkn burger…geli giler siap kene idung …iyerkkkk

    0

    0
  23. frens says:

    qi ckp dah diorang disuruh buat mcm 2…masalahnye takkan la makan pejam mata pun disuruh???aku kl makan pejam mata ni tandanya tak sedap…kl sedap bulatkan mata beso2…tergedik2 2 pun disuruh gak ke???amik gmbr sana sini 2 pun disuruh gak ke…kl sume disuruh baik suruh je penerbit sendiri jadi pengacara…sendiri suruh..sendiri buat…

    0

    0
  24. Triple_j says:

    ye ke mereka hanya menurut arahan? agaknya camni kot arahan2 yg diberikan?

    “haa awak yg lelaki ni makan pakai tangan kiri tau? yg awak pulak yg pempuan ni buat2 taknak makan belut tu walaupun awak memang suka makan belut.”

    0

    0
  25. chentalove says:

    belum pernah tengok musim JJCM lg…
    dengar smua org komen pgacara baru tak bgus lalu mlas rsa nk tengok…
    dngar nama pgacara itu pn dh tau cam ni…

    0

    0
  26. zack says:

    sebelum ni maria,serina dan qi jd pengacara mmg aku lyan jugak la…tp skrang…tut.tut..haha..good luck to JJCM….

    0

    0
  27. avatar misteri says:

    bile keadaan mcm ni,nampak mcm qi ialah pengacara hebat..ermm rasenye program mkn2 ni mmg die sesuai kot…mcm penuh lahap

    0

    0
  28. mamamia says:

    lahap xpe, mmg tue org nk tgk…jgn smpai nk wat pnonton plahap pun x lalu dgn c ppuan yg gedik2….ptog mood nk mkn nengok nyer….dh la nk g mkn make up n liptik dh rupa nk g amik anugerah….tah la…xtau nk ckp msa dpn JJCM nie….time maria, serina, qi ok la lg….sempoi je….wlau pluh mnitik2…..kt nengok pun smpai ptg tue jgk nk g mkn….

    0

    0
  29. nz says:

    kalu qi dah xnk n buzy, pggilah serina ke jd pgacara jjcm.pgacara br nie aku tgk yg ppuan mcm kontrol hbs time mkn.yg laki lak mkn sampai masuk hidung..(mase mkn burger)..jjcm nie kenela buat org berselera nk tgk dan teringin nk pg ke restoren tmpt dieorg mkn, ni tgk pgacare baru ni mkn, terus hlg mood last2 tukar tv lain tgk astro ria propaganza lak pulak hr ahad pas nie.

    0

    0
  30. bosan says:

    OOO..intan suraya penerbitnya..patutlh..! sbiji mcm style dia mengacarakn bbrp rancangn tv3 dulu (pop kuiz dll). gediks, over n x pndai mengacara..xmasuk suara dia lg. heran camnelh tv3 leh pilih intan suraya jd pengcara n penerbit.

    yg sibuk2 nk rakam video apahal..kn mmg rancangan tu tgh dirakam. alah..intan suraya 2 nk cover le 2! ni dh ramai complain ni.. dh tbukti jjcm musin ni xbest. sila mbil perhatian ye

    0

    0
  31. JEJARI KONTOT says:

    Nanti aku create satu group kat fb utk “Boikot JJCM sebab pengacara nyer”..uols yg berminat,sila LIKE and Join the group! peace no war

    0

    0
  32. fazura mne ade cntek says:

    post fazura dgn kekasih abg nara padam ke?

    0

    0
  33. stella says:

    klau korg tgk tweet intan suraya pnerbit jjcm ne lg korg rsa berbulu tgk . . Tau knp ? Sbb gedik dan perasan org laki suka kt dya . . N dya ada tweet mcm ne ,’ klau uols nmpk perempuan jelita menawan kt shopping komplex , i laa org nya . Tgur tau ‘ . . Mmg dya gedik sgt2 d twitter . . Btw , ranc ne dh low class spt pengacra n pnerbitnya . . Tiru HO CHAK .

    0

    0
  34. stella says:

    sperkara lg yg aq hairan , knp wajah intan surayu si pnerbit jjcm ne dh lain sgt bntuk nya ? Btambah bujur pla aq rasa . . Adakah teknik make up yg mnjadikan bujur atau teknik cocok2 ? Jengjengjeng

    0

    0
  35. iezet says:

    sebelum nie… dah ramai pengajara JJCM … tapi ok je…
    xde la teruk sgt mcm yang dua org nie…
    terkinja2 mcm monyet ….
    syok sendiri je…
    harap dapat digantikan dgn org lain

    0

    0
  36. eton says:

    Qi, bkn xnak support.
    tapi mmg tak lalu nk tgk jjcm skrg bile tengokkan muka pngacara 2 org tu..
    bkn muka je…cara, perangai..pelik semacam.

    0

    0
  37. PuteraDegree (Hons) Human Resource Management says:

    Faktor2 yg menyebabkan pengacara bru x efisien mengendalikan jjcm,
    1 – Gedik
    2 – terhinjut2
    3 – terkinja2

    0

    0
  38. Cik Nad says:

    Kesian laa dengan restoren² / kedai warung makan musim ni. Tak laku la kot. Sebab JJCM kali ni ramai tak tengok.. huhu..

    Oh ya. Program jangan tido lagi tu dah tamat ke? Macam da lama takde iklan dia je?

    Harap.. JJCM kali ni cepat sikit laa abes. ganti host lain yang berkaliber. Yang dapat mengajak penonton melilih air liur.. Heee

    0

    0
  39. hehehe says:

    aku tgk sekali jer jjcm yg baru nie…hampeh btl dah elok2 si qi jd host pegi tukar…tkr pulak dgn org yg mcm tak de selera nak mkn…mkn pun cover cantik tp muka kelat nak kunyak makanan bak kata hubby aku si pempuan tu tak sk makan pegi ambik dia jd host bt per…tgk cr dia mkn pun tau mcm org nak jg bdn…aku tgk asyik gelak2 jer dah la mkn mcm nak tunjuk bibir ghairah bkn nak tunjuk makanan tu sdp or nak bg kita berselera nak pegi mkn kat tempat dia org pegi mkn tu…jd aku tak tgk terus lar mls kecuali host di tukarkan ke maria pon ok lar best gak tgk cara lahap dia mkn menjadikan perot ku kelaparan nak pegi merasa gak kat mn dia org bt shooting tu…apa2 pun selamat tinggal la jjcm selagi host korang mcm hampeh…aku tak akan tgk dah jjcm….

    0

    0
  40. linda says:

    sori qi…pengacara baru ni mmg totaly worst larh..konsep pn dh kelam kabut aku tgok..ceritanyer mmg JJCM musim bru TEROK…to bad

    0

    0
  41. loving says:

    i want Qi back to JJCM.
    i not agre la dgn shiha…..
    control ayu la….biasa la org jaga bdn kn…..

    to shiha,

    pls. la do the best for JJCM k….

    0

    0
  42. Dang Anom says:

    Adakah Intan Suraya dengan Dang Suria mempunyai persamaan? main cocok-cocok bibir?

    JJCM feat Qi – Jalan-Jalan Cari Makan.
    JJCM feat Shiha + Iqbal – Jalan-Jalan Cari Maki.

    0

    0
  43. Moshi moshi says:

    Aku dah takda tunggu kol 12 lagi dah…Baik aku JJCM kat dapor.lagi best!

    0

    0
  44. bln bntng cprcorn says:

    MTS is the best..not shiha n iqbal..iqbal tu dr program pilih kasih lg aku xsuke..tserlah muka jambu n xde bakat jd host lgsng..sowi..(anti-gedik n trkinja2)

    0

    0
  45. si ahli sihir says:

    sbb sy x suke maka sy x tgk..xyah buang masa maki2 pengacara yg dua tue…stakat nk cari makan kat malaysia ni…tweet je nnt smua follower akn response..mmg bosan la musim yg bru nie

    0

    0
  46. meeradriana says:

    aq dah lama x tgk jjcm..
    last tgk pun maria tengku sabri..
    teruk sangat ke pengacara baru nih..??

    0

    0
  47. jale-jale cari pasa says:

    serina good
    maria better
    qi the best
    hamlau 2 ek*r – the worstesttttttttt

    0

    0