Written by AbangNara | January 8th, 2015

Ya kalau Abang Nara jadi Zizan Razak pun, mesti sekarang ini tengah bersedih kerana hubungan percintaan yang dibina selama ini musnah sekelip mata. Silap-silap seminggu tak keluar rumah. Berendam air mata. Tengok gambar Emma Maembong sambil meraung mengenangkan nasib diri. Itu kalau Abang Naralah. Kasihan juga dengan apa yang menimpa Zizan. Sudahlah kes dengan bekas pengurus akan masuk mahkamah, kini kekasih hati pun sudah tiada di sisi. Pedih!!!

zizan razak dan emma maembong

Di kala Emma Maembong tampil di media untuk memberikan kenyataan mengenai perpisahan mereka, Zizan Razak meminta agar dirinya diberi ruang dan tidak memberikan sebarang komen kerana tidak tahu nak cakap apa. Kata Zizan menerusi Mstar Online:-

Maafkan saya. Buat masa ini saya Tidak selesa untuk menjawab sebarang pertanyaan berhubung isu itu (putus cinta). Saya harap dapat diberi sedikit ruang buat sementara waktu ini kerana saya sendiri tidak tahu untuk cakap apa.

Sebagai manusia biasa pasti akan diberi dugaan dalam hidup dan saya tidak terkecuali. Masalah ini tidak menggangu saya sebaliknya saya terima dugaan ini dengan tenang.

emma

Sabarlah Zizan. Hati mana yang tak remuk apabila cinta yang diharapkan sampai ke jinjang pelamin hancur berkecai begitu sahaja. Pasti ada hikmah di sebalik apa yang terjadi. Mungkin anda akan bertemu dengan seorang gadis yang lebih baik daripada Emma Maembong. Sudah tertulis tiada jodoh antara anda berdua. Jadikanlah episod ini sebagai satu pengajaran. Semoga anda terus tabah.

P.S: Tempahan Perodua Myvi baharu kini dibuka

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

56 responses to Putus Cinta Dengan Emma Maembong, Zizan Razak Minta Diberi Ruang

  1. Anonymous says:

    Ho Ho Ho

    0

    0
    • Anonymous says:

      mana de pompuan yg nak bercinta lama2 tanpa ape2 jaminan. ko nak glemer takyah la bercinta bg harapan palsu. kahwin je la. x mati nye klu kawen oii…

      0

      0
      • HAMBA ALLAH says:

        SEBAGAI SEORANG LELAKI AKU FAHAM SAKIT YANG DIRASA ZIZAN, NAMUN BEGITU JUGA YANG DI TANGGUNG EMMA. CUMANYA BAGI AKU KENAPA BILA PUTUS SAJA EMMA NAK CERITA BENDA TAK ELOK TENTANG ZIZAN KAN. ZIZAN NI IBARAT SUDAH JATUH DI TIMPA TANGGA. MANA KES SAMAN, EMMA PULA MINTA PUTUS. WAKTU INI DAPAT DILIHAT SIAPA YG PERLU KAN SIAPA SEBENARNYA. JANGAN KERANA DUIT, RASA CINTA JUGA DAPAT DI JUAL BELI BEGITU SAJA.

        0

        0
        • Anonymous says:

          sbg lelaki yg bertanggungjawab, jgn la bercinta sahaja, ajak kahwin dan bercinta selepas kahwin, itu yg patut. bkn bercinta tak sudah2. klu nak tuduh emma tu mata duitan, baik dia pegi kat vvip mcm eina azman ngan datuk paduka tu. zizan tu kaya sgt ke pun??

          0

          0
        • rara says:

          Tau tak zizan kene saman pun dia bukan miskin pun sbb baru2 ni dia signed contract dgn astro rm3juta. 1 episode selagi tak terkeluar utk Maharajalawak dpt rm5000. So takde makna la nak ckp zizan tu miskin. Tu laaa sape suruh kaki betina sgt. Mendapat la kan. Da Reporter tanya emma jawab la. Bkn dia kutuk zizan. Dia cuma ckp dia selalu mkn hati. Hati perempuan mana x merajuk bila bf angkut betina lain sana sini.

          0

          0
        • Datin Semah says:

          Kisah wan maimunah kena ragut byk kali tk heboh mcm nie pun hairan

          :)

          0

          0
      • ZIZANG says:

        SAJE JE NI BUAT GIMIK NAK NAIKKAN RATING KUMPULAN VIRUS..

        0

        0
    • Anonymous says:

      do not worry la emma. ramai je laki lain beratur nak kat awak…let it go. life must go on…. and for zizan pon sama… zizan kan banyak duit…. ramai je pompuan nak kat dia nanti… welcome to real life!

      0

      0
    • minah jambu tk suka hipokrit says:

      jangan nk ruang ruang sangat lah ! kalau emma dh cakap putus tu putus lah nk ruang ruang konon podah ! hati emma dh tk mau terima u lagiiiiiiiiiiiiiiii u beli kereta mewah punye pasalllllllllllllllllllllllllllllllllllllll huh !! cari minah lain aje la jijanggggggggg..

      0

      0
  2. aku says:

    kurrr…kurrr

    0

    0
  3. saja nak cakap says:

    time kita susah la kita boleh tgok saper yg ada dgn kita kan zizan…takpe..org cakap kapel lama2..bila putus jumpa pengganti kawin jer terus..kebanyakannya mmg mcm tu..ngn kapel yg bertahun2 tak kawin pun..tapi yg jumpa baru 3 bulan trus kawin..tulah namanya jodoh

    0

    0
    • Anony says:

      betol tu, aku sndri mcm tu, kapel ngan ex dekat 9 thun, ajak kawen asik ngelak. kita xmesej jgn harap dia nk mesej, tak call jgn hrap dia cari kita. dahla tinggal jauh2, nk ajak jumpa nk celebrate bday dia pun dia tak bagi. pelik. last2 aku mntak putus, tp respon mcm tak endah je..pujuk apa pun takda..aku angkat kaki la, jumpa la yg baru tak sampai setahun kenal trus kawen..aku dh kawen tau plak ex tu nk usha fb la, kontak kt wassap la..cehh, bertahun buat aku trkapai2, sorry la nk layan. Hati ini hanya utk yg sah saja.

      0

      0
      • bola maniss says:

        Lu mmg terbaik. Wa bg lu 5 ????????????????????

        0

        0
      • orkid says:

        betul tu. aku setuju. jenis yang ngelak-ngelak lah, alasan tu ini, taknak berhutang lah apalah tu semua hint2 dia nak buat perempuan ni peneman je. padahal tu semua usaha kot. mmg lelaki penuh tanggungjawab. paling aku takut bila dapat tahu bercinta lama-lama ni sebab lelaki ni kesian tengok kita. hello? kalau kau taknak just bagitahu. move on tu lain cerita.

        0

        0
      • ayamm says:

        sama lah kita..sedang merasa bf buat macam tu kat saya..harap lah berkekalan sampai kahwin..tak pun kalau ditakdirkan berpisah, ada jodoh yang lebih baik untuk saya :(

        0

        0
        • Anony says:

          sabo yam, mgkin tak sama nasib mcm aku. klu ditakdir berpisah pun kau lalui je, x sakit mna, kita kan wanita2 kuat.. masa boleh mengubat duka.

          0

          0
        • kerek says:

          ayamm….kalau saya jadi kamu,saya tinggalkan aja lelaki tu sebelum dia tinggalkan saya…..dan tengok dia rasa ke tak kehilangan kita

          0

          0
  4. MELLAH says:

    keja copy mstar ja…………….. kemon la bang nara…

    0

    0
  5. FromPerthWithLuv says:

    Zizan dah byk kali kantoi dgn emma…sekali dua tak pe lagi..ni dah selalu..Playboy..
    Tak pe lah…emma deserve someone better dari zizan..

    0

    0
    • Anon says:

      yeke? tak sangka eh dh dpt awek comel n setia mcm Emma pun ada hati nk ada lain lgi.

      0

      0
      • Anonymous says:

        kan guwa dh ckp….havoc2…slalunya laki y tak bape nk ensem cam si parot tua ni mmg playboy..bajet hot2..padahal suam2 kuku ja…hahaha….

        0

        0
      • Anonymous says:

        ye saya tak bohong..kebetulan anak kawan mak sy bercinta dgn relative emma…dia bgtau all..sian emma…zizan tak pernah berubah…. pompuan ni mmg lembut hati…sekali dua bagi muka ok lagi…masuk kali ke 3???angkat kaki lah…tak pe…jodoh pertemuan di tangan tuhan ^_^

        0

        0
  6. […] Sabarlah Zizan. Hati mana yang tak remuk apabila cinta yang diharapkan sampai ke jinjang pelamin hancur berkecai begitu sahaja. Pasti ada hikmah di sebalik apa yang terjadi. …read more […]

    0

    0
  7. luvlyme07 says:

    sabar lah zizan… kita tak bole nak paksa orang…. kalau dah bukan jodoh, buat la macam2 mana pon, takkan dapat mengubah apa2 pon… berserah pada Allah.

    0

    0
  8. Anonymous says:

    ok jer kot zizan kalo tak jadi dengan emma… tgk gaya emma kat hlive hr tu tak lah suweet mana pun… mcm tak leh behave jer.. mungkin der hikmah disebaliknyer.. sobsob..

    0

    0
  9. star says:

    bertabahlah zizan..

    0

    0
  10. jambusangat says:

    Zizang Zizang..mung gi cari org kebanyakan je la zizang oii..susoh kalo ngan aritis ni..molek org ganu jah..org tuo mu pon mesti suko.duk umah jaga anok..

    0

    0
  11. Sotong Gendut says:

    aku pernah couple dengan insta+fb+twitter famous. Yes. banyak makan hati. yang makan hati nie sbb diorng jenis melayan. Followernya sibuk menggedik…

    Jantan memang tak pernah puas Emma.

    I feel you Emma.

    0

    0
  12. blueberry says:

    zizan ni malang bertimpa la pulak. putus cinta & kena saman

    0

    0
  13. bruneian says:

    semoga tabah mengharungi segala dugaan dan cabaran, mulut manusia memang susah untuk ditutup tapi siapalah kita kan mempertingkaikannya hanya DIA saja yang tahu segalanya.

    0

    0
  14. akulah says:

    emmm..tulah..klu kwn jgn2 lama..ni tak sibuk nak tunggu masa sesuailah apelah..dh bwk anak dara org ke hulu ke hilir…x malu ke..setakat niat & ckp je wat pe..buktikan yg ko tu betul2 nak kan emma jadi isteri..samalh mcm sorng artis tu skrg pn dh kena REJECT sbb dah x thn dgn dirinya..pastu gila meroyan x dpt terima hakikat bhw si gadis dh tinggalkan dirinya..skrg ngislah x brlagu wahai zizan..

    0

    0
  15. setia komen says:

    setiap apa yg berlaku pasti ada hikmahnya
    buat zizan.. pasti akan ada yg lebih terbaik buat anda,begitu juga dengan emma.. akn ada llki yg baik dri zizan.. ini sudah ktentuan Ilahi,kita sbgai hambanya kena redha dgn khendakNya… apa yang Allah rancang,Adalah yg terbaik Buat Hambanya… sya pun pnah mgalaminya,bcinta 6tahun last2 kwin dgn org lain yg lbih baik dri ex sya.. Alhamdulilah,Allah dah nampakkan Kjahatannya lebih awal.. skrg ni sya dah bahgia… Syukur… zizan dan emma,mungkin ini ujian buat kalian,mana lah tau kan mmg ttulis jdoh tu milik anda 1hari nanti,,kita mna tau kan..jdoh & ajal maut tu kan Tuhan yg tentukan..tak mustahil lah putus skrg tapi 2 3 thn akn dtg mna tau dsatukan smula.. Sesungguhnya Allah sentiasa mendengar Doa Hambanya… :)

    0

    0
  16. why bother says:

    duit zizan dah habes, emma pon angkat kaki meninggalkannya gitewww :)

    0

    0
  17. abc says:

    Sabar zizan…jangan putus putus berdoa semoga segala urusan dipermudahkan oleh Allah s.w.t . Harap esok malam MLM kumpulan Virus dan group lain dapat perform dgn lawak yg paling klakor

    0

    0
  18. bola maniss says:

    Peluang cocok jarum terbuka luas. Kepada yg berkenaan. JA ape lg… Hahahaha

    0

    0
  19. X Minat EMMA says:

    Zizan kena saman emma pun lari tgilkn zizan

    0

    0
  20. aku says:

    aku rasa yg emma ni yg salah.
    kr emma karier zizan jd kucar kacir.
    bila zizan susah..senang2 jer angkat kaki.
    kalau dia btol2 kapel dgn zizan..mesti pd saat sukar skrg dia setia jer..susah senang bersama.
    dulu zizan dah melabur kat dia mcm nak rak..sampai ketepikan kawan/sedara.
    skrg ni bila zizan susah, sesenang jer angkat kaki..
    nak tgk pompuan tu btol2 suka kita tau tak…tgk bila masa susah dia ada atau terus cabut!

    0

    0
  21. mak jemah says:

    emma-nad-amyra rosli
    kes2 kapel utk publisiti
    bila dah mula femes / lawa/ putih (nad zainal mestinya ) ..terus blah!
    dasarrrrrr!

    0

    0
    • lalala says:

      amyra rosli tu sedeh weh kesah dia. lagi brape hari nak kawen laki tu buat macam tu. tengok sekarang dia yang famous, laki tu kelaut.

      emma ni muda sangat lagi. Kadang ikot perasaan keluar statement. Diam lebih baik

      0

      0
    • hantu says:

      azwan kombos tu lah yg tumpang nama nad zainal.
      klau nad zainal x kapel dengan azwan kombos,,,,aku langsung x kenal siapa azwan kombos.

      0

      0
  22. Anonymous says:

    sme je 2-2…y jntn poyo n bajet hot tak abis…y betina pun sme perasan cntk……

    0

    0
  23. Toi says:

    Dulu zizan sakit kan hati leez af,sekarang dia sudah kena lah..

    0

    0
  24. bakal isteri zizan says:

    xpe la zizan saya setia tunggu awak

    0

    0
  25. Anonymous says:

    bapak emma da kuar statement.. cume nk tanye sket.. nape mase anak pakcik kawen ngan chef riz ritu xbyk bunyi?
    rasenya dapat liputan media jgk kot.. ke takut ke bapak chef riz tu.. sbb mulot dia lg zass..
    xpon sbb org tu kaya.. komen la pakcik.. mohon biras bg pendapat..

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Bagus la Zizan cari yang elok sikit perangai. Emma ni tergedik dan Nampak ngada2. kerjaya you pun teruk lepas couple dgn dia. Kami x tau tp mungkin dia penyebabnya. Orang ngada2 ni byk minta sampai kita sakit kepala, mmg blh hilang focus pada kerja. Bapa dia pun bermasalah. klu kawin dgn dia, you yg dah mmg byk masalah ni, makin bertambah masalah. ini pandangan saya saja.

    0

    0
  27. aku says:

    mcm mn plak nasib produk dorg maixara tu..huhu…

    0

    0
  28. lijah murai says:

    woii.. aku ta paham skung yang korang kalut sangat asal ? putus cinta je pon bukan putus kaki.kuikui

    0

    0
  29. aida says:

    lijah..bukan kalut.dah kebetulan nara post pasal tajuk ni.komen je la.adik emma,dah putus kasih n putus nyawa dah dgn zizang nih…ko sambung la blk belajar.ko sijil pmr pun ko x de kan..baik ko perabih pmr ko dulu dik..maluuuu.muka cantik…tp,mengaji x pandai mana.huhuhu.

    0

    0
  30. lalalala.. says:

    x rugi pun zizan x dpt emma..emma dah kene pegang n cium ngan x bf die kan sebelum ni..haaha..so zizan, cr la ppuan yg virgin n fresh sikit..

    0

    0
  31. Najib Razak says:

    Saya Najib Razak ingin mengucapkan selamat mencari pasangan baru kepada Zizan Razak. Nasihat saya anda jangan la terlalu sedih dengan apa yang telah terjadi tetapi ambillah ia sebagai iktibar pedoman hidup. Teruskan menyokong BN. Terima Kasih

    0

    0
  32. diorang dah baik semula lah- kedaionlinemy.com

    0

    0
  33. ikan cencaru says:

    kesian zizan..emma ni habis madu sepah dibuang.mentang2 skg zizan tgh jatuh tgh susah..tu sebab die tinggalkn zizan

    0

    0