Written by Bella | March 9th, 2015

Pada hari Sabtu yang lalu, kita digemparkan dengan cerita panas bahawa pelakon Putri Mardiana sekali lagi telah ditangkap khalwat bersama kekasihnya Shahrizam Abdullah ataupun lebih dikenali sebagai E-Jump.

Lebih hangat lagi, pasangan dua sejoli ini telah dicekup di kediaman milik isteri E-Jump, Nor Hasni di Subang Jaya. Perkara tersebut juga telah disahkan oleh isterinya.

Susulan penangkapan tersebut, pelbagai spekulasi mula melanda di media massa serta media sosial. Ramai yang beranggapan Putri Mardiana telah membuat masyarakat memandang serong kepada status janda.

Walaupun sedang dihimpit kontroversi, Putri Mardiana enggan memberikan sebarang komen berhubung isu tersebut.

Putri Mardiana dan E-Jump kali pertama diserbu pada Disember tahun lalu di sebuah kondo di Ukay Perdana.   Namun, pelakon tersebut mendakwa ada individu yang cuba memerangkap beliau dan memberikan alasan E-Jump hanya sekadar singgah untuk melepaskan dahaga selepas menghantar beliau ke rumah dan tidak melakukan sebarang perkara tidak senonoh.

Kenapa sekarang sudah tiada komen? Mahu mencari alasan baru untuk menutup kesalahan ke? Apa-apa pun jika anda berdua sudah saling mengasihi adalah lebih baik untuk lekas-lekas mendirikan rumah tangga. Tiadalah fitnah dan gosip hangat lagi kan?

Sumber Berita: mStar Online

73 responses to Putri Mardiana Tidak Mahu Komen Isu Tangkap Khalwat Kali Ke Dua

  1. senget sangat kannnn says:

    please la komen…
    kami nak dengar alasan2 bodo ko tu..nanti senang nak troll

    0

    0
    • Anonymous says:

      Stujuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!

      0

      0
      • amoi says:

        mihahaaa..stuju dgn senget sangat kannnn…nak jgk dengar reason retis bg jwpan yg bangang2 belaka…

        0

        0
        • Anonymous says:

          dah la kena tangkap kat umah orang…
          tak malu…
          loser

          0

          0
        • miss ynwa says:

          bersangka baik dia cuma dtg rumah bini ejump
          sebab nak pinjam gule je. air yg dihidang masa tgkapan pertama kurg manis gamaknye. tolong la ksihan kpd sundal ini dia tidak bersalah :(

          0

          0
        • Yahudi says:

          Jgn guna puteri , muka pon dh mcm sundelbulongs

          0

          0
    • minah jambu sayang nenek says:

      nas atia ni suara dia maseh power kt TV3 ni…dia ni mak Oja kan scndal nye diana rafar ? tapi minah jambu tk suka lagu yg dia nyanyi kan pasal minah jambu jadi takot pulak bila dengar lagu tu…jangan marah ye nas atiaaaa…

      0

      0
      • minah jambu gila glamer says:

        nas ati ani sapa?…oja ni sapa?..bila diana rafar ada skandal? lagu apa?
        minah jambu cerita apa ni???…

        0

        0
    • Anonymous says:

      Elok la x komen… sekurang2nya kalo ko ingat ko pompuan ko ade rasa malu… Kalo ko komen jgk… ko mmg muka x tau malu… Berzina dan buat statement bodoh lg… tlg jgn nak bajet hot sgt… puiii

      0

      0
    • Anonymous says:

      Putri:saya cuma tompang makan je…jemputlah makan pak aji

      0

      0
  2. tasya says:

    mintak stesen tv.. gam betina ni…. hanes suraya.. ria2 gam… betina ni pon wajib kena gam… (gua bkn fan hanes ok)

    0

    0
  3. naruto says:

    lau da miang gatal sgt, nikah jela cepat.
    semak je asik tgk kes khalwat ko setiap taon!!!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      nak kawin xdak duit kot…maklumlah…dua2 x laku
      sbb tu port pun kat rumah bini…sian….
      sengal…..

      0

      0
      • Anonymous says:

        ko kawin free je…
        x payah nak budget2 ko tu hot nak hantaran…pre wedding..resepsi bagai ye mangkor 2 ekor

        0

        0
  4. Sdah2 lh says:

    Ko msti dh speechless kn..pe lg ayat nk tpu ktorg?actually,kite pn speechless sbb 2 kli tu kne tngkp khalwat.wow..pas ni dh slesai ,kwin lh cpt,x elok.awk tu pompuan ade ank.ntt ank2 jd mngsa

    0

    0
  5. Anonymous says:

    kat umah bekas isteri?? oh my!!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      bukan bekas isteri..kalau ikut statement press masih isteri. kekasih dia masih belum lafazkan cerai kan isteri dia…masih nak menumpang harta bini..

      0

      0
  6. Anonymous says:

    dah gersang sgt… kawinkn je.. ari tu kta org perangkap dia!! skrg diri sndiri yg psg perangkap ka?? ppuan kdg2 mmg bodo… besok laki tu tggal ko… nma busuk ko tu org akn ingat sampai2 bile2 yg ko pnah kna tgkp khalwat…nk kata dh besar bkn dh besar dh tua pun.. x matang2..

    0

    0
    • Anonymous says:

      laki mcm tu ..yg gamak guna umah isteri sendiri jd tempat memadu kasih..ada jgk nak jadikan laki??? dunia..dunia.. desperate sgt di mardiana nie…dah ta lau mcm tu la.
      kalau aku, baik kawen dgn bangla jual karpet..sah2 kaya & siap ngaku ada bini kat india!

      0

      0
  7. Putri Mardiana Janda Gersang says:

    Kesiannya ko…kali nih nak salahkan sape sbb kena tangkap? Komplot lagi ke? Tuhla arituh riak sgt konon2 diri tak bersalah. Skrg hamek kau Allah SWT bayar cash setepek kat muka. Kenapa skrg no komen plak? Sbb dah malu kena cekup 2 kali? Dasar BETINA JALANG & MURAHAN!!! Baik gi mampos lah ko nih Mardiana! Hidup memalukan golongan janda & keluarga jerk!

    p/s : Eyh eyh dgr citer family betina jalang nih mmg jenis tak tau malu, always sokong aktiviti maksiat yg dia wat dgn ejump..tak tau dosa pahala kot?teruknyaaaa!

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Masyarakat penyebok.

    0

    0
    • Biskut says:

      ni mesti si putri kan? wakakakaka…..amik kau je la ejump tu weiii…..kreta, rmh smua menumpang bini. ni nk projek pun kat rmh bini ker?? mmg muka tak tau malu

      0

      0
  9. melati says:

    Putri Mardiana Zainal Abidin Bohsia Tua Berkedut! Hahahahahaha!

    0

    0
    • adik melati says:

      agree coz taraf Putri Mardiana nih lagik hina dari pekerja seks lorong haji taib…jijik sangat!

      0

      0
  10. murka says:

    ni anon, klau masyarakat x menyibuk mn nk tau xtvt mksiat drg kn.. sbb tu masyarakat kena ambk tau br bleh elk bnda2 mksiat yg bleh mendtgkan bala dan bencana bkn sj pd pmpuan ni tp kita gak…. ko sokong ke mksiat berleluasa… bimboo

    0

    0
    • melati says:

      setuju..nih sah-sah ler anon (March 9, 2015 at 9:13 am) nih best friend makhluk dua ekor nih kot? Sbb tuh menyokong sgt aktiviti maksiat yang dibuat oleh mereka berdua..isk isk isk..jahil agama gamaknya!

      0

      0
  11. jejaka hensem says:

    kalo dah sundal dan jalang tu…x pyh lah bagi alasan lagik bitch oi…puki dah gatal sgt ler tuh ekkkk?

    0

    0
  12. Artis Sendu says:

    Putri Mardiana juga bercakap panjang lebar mengenai kes khalwatnya yang dikatakan berpunca daripada sikap dengki bekas teman lelakinya. Ini ialah kata-kata yang dikeluarkan oleh Putri Mardiana:-

    Semuanya telah pun selesai kerana semasa kejadian di rumah, tiada apa-apa yang berlaku di antara kami. Kes berkenaan juga tidak akan dibawa ke Jais atau pun mahkamah. Saya tidak akan panjangkan perkara itu kerana rasanya mereka sudah berpuas hati dapat memalukan saya seperti itu. Tiada gunanya hendak membalas dendam kerana apabila mereka letih nanti mereka akan diam sendiri. Biasalah mulut orang dan saya tidak mampu melakukan apa-apa untuk menghentikan daripada mereka terus bercakap perkara buruk tentang saya. Paling penting saya dan keluarga tahu tentang apa yang sebenarnya berlaku dan ia sudah memadai.

    WOW SANGAT STATEMENT MASA KES PERTAMA DITANGKAP KHALWAT HARI TUH…KENGKONON PEREMPUAN SUCI SGT KO KAN? BUAT MUKA TAK BERSALAH,CAKAP KENA PRANK APA KEJADAH SEMUA LAH. NI DITANGKAP KALI KEDUA NIH PRANK GAK KE? KALAU DAH BIASA BERGELUMANG DGN MAKSIAT, SBB TUH HATI TUH GELAP TAK BOLEH PIKIR BAIK BURUK SBB KEPALA HOTAK BERJAMBUL KO TUH ASYIK PIKIR ORG NAK PRANK KO JERK! APA KELAS NAK PRANK SUNDAL MCM KO NIH BETINA? BUAT MENGABIHKAN BERAS JOOO!HIHIHI

    0

    0
  13. fifie olin says:

    Stok2 perampas somi org ni mmgnya bangang abadi ke? apa dihadap pada jantan sengkek harap duit bini je nak hidup? tp sepadanlah dgn betina dot dot dot itu..takpelah, kita tunggu ape lg statement bimbo janda sangap ni.

    0

    0
  14. ziehana55 says:

    Sendiri buat salah dan bersedapan pastu tuduh org aniaya pulak. kalau korang buka fb personal dia mmg poyo sangat perempuan ni. Cakap angkuh macam tak salah lagsung.sekarang dah kena tangkap kali kedua terus close FB uolls.kenapa? dah xde alasan nak bagi ke media or MALUUUUUU?

    0

    0
    • markonah says:

      woiiii fb die da ade balik. now tgh tunggu statement bodoh oleh nya. aumm

      0

      0
      • Anonymous says:

        Markonah,

        Kejap je dia bukak balik..skrg dah deactivated balik. Malu ler tue, tapi takpe..dia ada 1 lagik PERSONAL FB ACCOUNT tauuuu! Try korang search ‘Midz Nina’ profile picture kartun tunjuk jari F**K …haaa elok sgt ler tuh,sama dgn perangai dia yg suka FUCK!! FUCK!! FUCK!! dgn suami orang! muahahaha!

        0

        0
  15. Anonymous says:

    plz la bagi alasan lagi…kami nak tgk sejauh mana kebodohan kau. kali ni bagi la alasan hari tu minum air je..kali ni saya hidangkan kuih plak..tp kuih apam expired la…haha

    0

    0
  16. mulut celupar says:

    gatal teloq and gatal puki, xsedar diri !! yg si lelaki, dh ada bini tu,sondol lah bini tu puas2, bkn nya nk p sondol mardiana ni. dunia2..

    0

    0
  17. Ika says:

    Sepandai pandai tupai melompat akhirnya juga..Doa orang teraniaya cam exwife lelaki ni termakbul.Dunia ini bulat kita boleh sorok dari manusia tapi Allah melihat segalanya..muhasabah diri la wei..nauzubillah!

    0

    0
  18. semek says:

    oleh kerana ko sendu so aku abaikan

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Pelik kena tangkap khalwat kat umah bini orang kali kedua lak tu…. mmmm logik ke ni???/

    0

    0
    • Anonymous says:

      Logiklah…dah JAIS pown sahkan..nama pown retis sengkek and sendu…cmner nak check in hotel kalo duit pown takdak? Si jantan pown hidup, harapkan duit bini kot?

      0

      0
    • Anonymous says:

      Shah Alam: Pelakon wanita yang pernah ditangkap khalwat dengan suami orang Disember tahun lalu sekali lagi ditangkap khalwat dengan orang yang sama di sebuah rumah di Subang Mewah, Subang Jaya, awal pagi tadi.
      Pengarah Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) Datuk Haris Kasim mengesahkan penahanan pelakon berusia 34 tahun itu yang juga janda beranak tiga.
      Katanya, pelakon terbabit ditahan kira-kira jam 4 pagi selepas pihaknya menerima maklumat awam mengenai kehadiran mereka di rumah berkenaan.
      “Pelakon terbabit bersama pasangannya ditahan mengikut Seksyen 29(1)a&b Enakmen Jenayah Syariah Selangor 1995 kerana berkhalwat,” katanya kepada Harian Metro, petang ini.
      Harian Metro sebelum ini melaporkan pelakon terbabit ditahan penguat kuasa agama di sebuah kondominium di Ukay Perdana, Disember tahun lalu.

      0

      0
  20. Anonymous says:

    si pendek ketot dua ekor ni. nak buat maksiat, agak-agak la. pandai-pandai cover. pegi memantat kat thailand ke, indonesia ke.. jangan la buat kat malaysia. tak pasal-pasal kena tangkap. kan kat malaysia ni “undang-undang agama ketat”. puuih!

    0

    0
    • Adisha says:

      Dah nama pon artis sendu x bduit tu yg terpaksa melepaskan nafsu kt tempat free…Lainlah retis yg ada sponser leh lah g thailand, bali, us, europe…x de lah JAIS nak kejar hahahahahaaaa…..

      0

      0
  21. Anonymous says:

    Kuat kongkek minah nih…maklumlah nama pown janda gersang… Dah lama tak mendapatkan?

    0

    0
  22. anti janda jalang says:

    korang cek fb dia putri mardiana zainal abidin..poyo lebih la betina jalang ni tau..cakap besar, angkuh, berlagak mcm dia je brtul..ei..sepa lagi yg masih tak faham maksud bodoh sombong tu related ja dgn putri mardiana jalang ni..dia la maksud sebenar bodoh sombong..dah kena tangkap khalwat 2 kali ada hati lg nak attack dan berkempen benci bini ejump tu weh..hey putri (putri la sangat) ko bukan lawanan bini ejump la..at least dia dr dulu lg nak minta cerai drpd tidur sebantal dgn laki org yg takde harta n tumpang harta bini je..ptui..bodoh sombong a.k.a putri mardiana..

    0

    0
  23. Anonymous says:

    bagus lg hanes. tak pernah kna tangkap basah. skrg sdg menunggu hari bahagia.
    k bye. tut tut tut…..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Hanez tuh dia carik lelaki kaya…nak dating pown pi oversea…Si Putri Myanmardiana nih mampu caras laki orang berstatus dayus sbb makan hasil bini je kejenya,sbb tuh hanya mampu nak “menghenjut” kat rumah bini laki tuh jerk. Maklumlah, job berlakon pown dah takde. Harapkan rumah bini jantan jelah ponnnnn! Ntah-ntah nak sewa rumah tumpangan RM50 pown mintak diskaun kat reception sbb takdak duit! hahahaha!

      0

      0
  24. Anti Janda Khalwat says:

    Sundal nih kalau tak silap aku, pernah masuk paper siap bergambar dengan kekasih hati khalwat dia nih. Kemain bergambar lovey dovey, kau tak boleh pikir ke perasaan wife dia tgk story “meloyakan” korang tuh? Yang aku tak paham, apa ke sengal si wartawan leh bagi slot ke diorg padehal diorg baru lepas ditangkap khalwat? Menyokong kegiatan maksiat artis ke apa? Statement yg diberikan pon kemahen menyalahkan bekas teman lelaki dgn isteri kekasih dia. Hello, isteri dia lebih ada hak bersuara akan status mereka. Yang kau nak cucuk jarum lebih-lebih dah kenapaaa? Siap bagi statement dah bercerai, nak pi teman jantan amik surat cerai bagai. Ha sekarang tau plak kau kuar statement no komen,terdiam tak bersuara. Artis sendu sgtlah ko nih…LOSER!

    0

    0
  25. PagiPetangSiangMalam says:

    Perghhhh, bohsia karat ni, kat FB dia, molot mcm jahanam!! Yg kngkwn dia plak, menyokonggggg jjer. Bagos kker mcm tu? Mmg xde Class as betina ni. Sesiapa jantan yg nk berbinikan deni still, huh, xtaulah nk ckp. Prangai, molot, semua xboleh pakai. Takziah utk ko.

    0

    0
  26. Nyra says:

    Mungkin kali ni si pompuan plak dahaga..haritu si lelaki yang dahaga…elok la kawin cepat..sekurangnya tak dahaga berpanjangan..dah kahwin nanti..cuba la belajar2 niaga untuk teruskan kehidupan..niaga air minum pn boleh kaya tambah2 musim kemarau sekarang ni

    0

    0
  27. yokyak says:

    Boikot jer betina2 spesis caras laki org ni.. ko dgn hanes 2×5… p’rosak rmhtgga org.. Boikot3…

    0

    0
  28. mangkuk tingkat says:

    Kalau dah tak tahan gersang… Nikah je lah…
    Tak malu ke dengan anak2… Bila pi sekolah kawan2 sure cakap ” mak ko kena tangkap khalwat “… Mak buat sial anak tanggung malu…

    lagi memalukan kena tangkap dekat umah bekas bini boipren…
    Yang ejump tu pun rupa dah macam penagih… Kalau nak sangat janda tu bro.. Nikah je lah…memalukan sungguh… Macam xde maruah sangat je nampaknya….

    0

    0
  29. parez houston says:

    Nokkkk…kot ye pown ko nih sangap batang, cariklah lelaki berduit nok. Apa kerlas ko pi caras laki org ghupe Budak Myanmar ni? Security guard umah mek pown sado lagik dari laki ko nih nok..Stok2 janda mcm ko nih,kalo dihenjut dgn abg sado,baru yummy! Meh jadik anak hayam mak nak? Kita leh diskus lebih lanjut…tapi kalo ko nak caras VVIP, mek rasa VVIP dah taknak puki lendir mcm ko nih..kalo ko dah terdesak sgt nak duit, ko calling2 mek nnt yerkkk Putri Mardiana? Byk job jual badan mek bleh bagi…choiiii!

    0

    0
  30. liza says:

    Aku tak tau tang mana nak komen dah… aku prati jer ko, ejump & putri gatal tu up status FB… mengutuk, mengeji, mengata isteri ejam (masih isteri lagi)…. bukan takat norhasni, keluarga & kawan2 dia pun kena tempias… bahasa korang memang boleh tahan… bukan korang jer, kakak, abang, pakcik, makcik korang pun bahasa macam tak ade adab….. dari aku tak tau cite, terus tau…. elok lah tu, dengan family sekali perangai sama.. mulut busuk, jari longkang…. aku tak rugi pun, tak berkawan dengan kau lah ejump…. aku yang unfriend kau cos tak nak baca status fb poyo kau tu…. kali ni aku confirm jiran2 kau yang report jais…. tak kan guna alasan bekas bf & bekas isteri prank lagi kot…. Allah bayar cash dengan mulut celupar kau ejump…. bertaubat lah…. jangan nanti kut dah melekat batang lendir dengan apam karat baru nak menyesal…..

    0

    0
  31. Bang Mat Misai says:

    Ari tu nak melepaskan dahaga…kali ni nak melepaskan lapar…

    0

    0
  32. jayjay says:

    Muka sememeh benor… dua2 hasil genetik keturunan terdahulu. Tiada perkembangan positif untuk masa hadapan. Kesian anak2.

    0

    0
  33. lovely watie says:

    Kah…kah….kah… Allah maha besar lagi maha adil….. kau ingat kau hebat dari Allah?…… mulut & jari kau tu jangan celupar bro….. kau menganiaya isteri & anak kau yg kecik lg tu dengan betina sundal mcm ni….. kau memang patut kena rejam…. 2x kena tangkap, kau tak tau malu & memang tak ade maruah….. panggil abang & betina dia back up kau….. kesian mak & bapak kau ada anak macam ni…… malu nak keluar rumah!!!..

    0

    0
  34. kokpin says:

    kalau kali pertama orang bole lagi terima alasan engko, ni dah kali kedua memang tak la orang nak caya lagi dengan bohong engko tuh. ke nak kena tangkap untuk kali ketiga pulak?

    0

    0
  35. kokap says:

    Kalau kali pertama kena tangkap boleh laa orang caya alasan engko, ni dah masuk kali kedua kena tangkap, dengan orang sama pulak tu, memang tak ahh orang nak caya lagi ape engko cakap. Ke nak kena tangkap kali ketiga pulak?

    0

    0
  36. Luvely Watie Jendul Debab says:

    Nih sape brani sebut-sebut nama gua nih? Lu org jgn nak cabar gua, skali gua sebat lu org dgn ekor ikan pari gua baru lu org tau. Gua pon dah lama tak menyebat org nih..tgn ngan bijik kelentit gua dah lama gatal nak libas org dgn ekor hikmat gua! Brani btol lu org mengutuk kakak kesayangan pelakon sendu dgn kekasih sehidup semati awal dan akhir dia ejunk ek? Bagus apa diorg berkhalwat? Dpt publisiti free..keluarga kami pun mmg happy diorg kena cekup. Dapat tumpang populariti artis sendu nih. Mehla turun PJ gua tunggu lu org!

    0

    0
  37. mojo says:

    lain kali nak keluar bawa botol air.senang kalau dahaga.Tapi kalau gersang sangat,bawa jelah dildo 8in.

    0

    0
  38. Dasar muka je cantik – perangai macam pelesit betina.
    Hinanya seorang wanita muslim yg repeated offence…!!!
    Patutlah takut dgn hukum hudud…! Ini kah alasanya..?
    Kesian ibu bapa yg tatang sejak kecil ‘bagaikan minyak yg penuh’
    Insaflah…nanti Abg Haji ubatkan kat mana yg sengal2..ngilu2 tu…

    Bertaubat dan susurilah jalan Islam sbg Muslimah sejati.
    In Sya Allah – selamat dunia akhirat : gerenti..

    0

    0
  39. maria says:

    Bodo punye betina sundal…brape kali mau kena tangkap?…aku geli & meluat tgk ko kluar statement kat tv & newspaper….ko mmg betina sundal yg tak tau malu….betina yg patut kena sula & rejam….ejam, kau pun tak payah la nak buat statement kat tv….nyampah aku tgk…dr gaya & percakapan ko ni, mmg tahap IQ ko rendah….sel2 otak tak bersambung!!!!….bodo tahap tak boleh ajar lg….muka tak tau malu!!!…insaf lah…..ceraikan isteri ko tu kalo ko betul jantan….dasar mkn duit hasil bini….

    0

    0
  40. Sliced kumquats are a sharp flavor to add to a kale salad.
    Some people say that is has a similar taste like a piece of meat.
    According to health experts, there are various methods to detoxify our body; however, the best way is through fruit juices.

    0

    0
  41. Angeline says:

    For example, a few things you might need to build your “home” are a developer, an architect,
    and a construction crew. SELF MOTIVATION: Whatever work done it should be done with complete interest and wholehearted.
    Having a positive attitude and outlook in gdneral is like nourishment for motivation’s soul.

    0

    0
  42. Quinn says:

    In other words the CLA group had improved protein retention when they slept.

    First, amino acids are the buildijng blocks of protein. Again in 2007, another
    study was published that looked at tthe effects of CLA on weight loss,
    this time in obese people.

    0

    0
  43. usaha says:

    Your stuff is rather intriguing.

    0

    0
  44. usaha says:

    Fantastic Web site, Maintain the fantastic work.
    Regards.

    0

    0
  45. Grownup zits therapies differ from being off the shelf,
    over-the-counter creams, prescribed and surgical.

    0

    0
  46. Luckily, Brookstone’s Fitbit comparison chart made it easy for me to
    decide on and I feel I made a wise decision with the Cost.

    0

    0