Written by AbangNara | April 29th, 2013

Tak tahu sama ada Ammar Alfian sedang kecewa sehingga membuat dakwaan sebegini ataupun memang perkara ini sedang berlaku. Berkata kepada MStar Online, Ammar memberitahu yang bekas kekasihnya, Puteri Sarah Liyana sedang bercinta dengan pengarah hebat, Syamsul Yusof.

puteri sarah

Menurut Ammar, Puteri Sarah dan Syamsul Yusof sudah menjalinkan hubungan cinta sejak Oktober tahun lalu sedangkan mereka berdua berpisah pada bulan Disember. Kata Ammar:-

Mereka mula akrab sejak Oktober 2013 dan kami putus pada Disember 2013. Dia cakap dirinya solo tetapi sebenarnya tidak. Tanyalah Datuk Yusof Haslam (bapa Syamsul) tentang hubungan mereka dan lihatlah apa jawapannya. Saya mendedahkan perkara ini kerana saya sudah bosan apabila dia (Puteri Sarah) sering memburukkan nama saya di media serta krew-krew produksi lain. Adakah itu sikap dia sekarang ini?

puteri sarah
Puteri Sarah Liyana di dalam sebuah suratkhabar semalam memberitahu yang hubungannya dengan Ammar Alfian selama 5 tahun adalah satu pembaziran masa. Mungkin kerana kecewa dengan kenyataan bekas kekasihnya itu, Ammar tampil mendedahkan perkara ini. Kata Ammar lagi:-

Sebagai wanita yang sudah berubah menjadi Islam yang lebih baik, rasanya tidak elok jika dia nak memburukkan sesiapa sahaja termasuklah saya. Bagaimanapun saya dah lali kerana sepanjang kami bersama pun dia sering memburukkan saya. Cuma ada juga apa yang Sarah cakap itu betul, hubungan kami sebelum ini macam buang masa. Saya sebelum ini saya sanggup bekerja keras dan menyimpan duit untuk berkahwin dengannya, tetapi lain pula jadinya. Dia tidak nampak apa yang telah saya buat untuknya

Setahu Abang Nara, Syamsul Yusof sekarang ini sedang sibuk dengan kerja menyunting filem KL Gangster 2 di Bangkok. Rasanya macam tak ada masa je buat Syamsul untuk bercinta. Lagipun Syamsul sebelum ini sudah pun mengaku yang dirinya mempunyai seorang kekasih bukan daripada kalangan artis. Jadi adakah ini propa daripada Ammar Alfian semata-mata?

P.S: Ada Cara Berhenti Merokok Paling Mudah?? KLIK GAMBAR INI

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

105 responses to Puteri Sarah Liyana Sedang Bercinta Dengan Syamsul Yusof – Ammar Alfian

  1. cakapje says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 46
    • Anonymous says:

      poyo je ammar ni.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 0
      • miss pineapple says:

        kalau aku jadi Puteri Sarah, aku pilih Syamsul Yusof, hensem, director lagi, Ammar? habuk pun takdak

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 198 Thumb down 2
        • Marla says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 74
        • lembu kurus says:

          Apesal ko ni marla… samsul dgn sarah masing2 pernah buat silap n ada sejarah silam masing2.. manusiakan tak pernah lari dari buat kesilapan.. si sarah kan dah bertudung dan berubah ke arah kebaikan.. mungkin mereka juga dah bertaubat dan menyesali kesilapan masing2.. dan mungkin itu juga jodoh mereka yang telah ditentukanNya.. Wallahualam…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 86 Thumb down 2
        • N9 says:

          baik amek shamsul dr si bangla ni..shamsul komfem2 lg kaya n baik..huh!!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 0
        • Bercinta sembunyi-sembunyi…menarik..

          New Entry “Percutian ke Hong Kong – Macau Day 5 Part 4″

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • Anonymous says:

          lembu kurus :… aku setuju dgn statement ko tu…aku just bagi contoh….mcm irma n hb…dlu diorg pernah buat silap dlm hidup masing2 sbb mase tu muda dan maybe dlm ‘kejahilan’…so tak salah pun diorg nak berubah…(aku suke irma sekarang :) )….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 1
        • Be Mee says:

          Ammar…move on la…Tak payah nak sibuk hal ex dgn siapa sekarang ni. Yang penting kau bahagia dgn model tu & sarah bahagia dgn kekasih hati nya..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
        • Anonymous says:

          btol…rupa bangla ade la si ammar tu huhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
        • jojo says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 15
      • keledek says:

        shamsul dengan puteri sarah eh sekarang? maksudnya dia dah break dengan medic student tu? dulu shamsul penah buat statement bercinta dengan org bukan kalangan artis. aku ingat sgt sebab disebabkan statement shamsul tu aku frust dan kechiwa menonggeng heehoo

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 0
        • Bella Diana says:

          Betul tu.. ada dalam beberapa artikel tu dia share dengan public yang dia bercinta dengan seorang pelajar universiti.

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • pelik says:

        pelik2 je manusia nie.. si sarah dengan samsul tu diam je lek lok.. die pulak nak pegi simbah api n tambah lagi minyak tanah.. manusia-manusia.. tak pernah nak bersyukur dengan ape yg ade.. eh??

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
      • mak lemah says:

        5 TAHUN KOT.. AKU PON BOSAN.. BUANG MASA.. PUIHH..AKU PON DA PUTUS GAN BF AKU YG 5 TAHUN KAWAN TP XDE PAPE.. SKG DA KAWIN PON.. BORING BEB TUNGGU2..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 1
      • bunabuni says:

        oct 2013 ok! kau hado? hahaha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
      • mulut puaka says:

        KO JADI GAY JE LA AMAR.. MUKA DA SESUAI…

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        biarla dia nk kwn ngan sape pun,dia bkn makwe ko pun…rsnya si amar ni yg plng byk buruk2 kan PS kan….

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      dh meroyan ke si ammar ni.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 0
      • suka Sabree Abu says:

        lawak aku baca tahun dengan bulan tu. .
        kehkehkeh xD

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 0
    • Rooney says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 48
      • D says:

        tau tau je bro?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
        • tukarnick says:

          dara ka x ka,sapa kita nk hkum dia.kalo dh x dara slmanya jhat ka,xbole jd baik?ala,cri lain la sgt.yg truna pn blm tntu truna nk cri yg dara kunun.hee~

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 120 Thumb down 2
      • Mat K says:

        seriously?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lembu Gemok says:

        Dia kena tebuk ker, dia kena sentuh ker, dia kena raba ker…kalau dia dah bertaubat, dan berhijrah, dan Allah dah mengampunkan dia, korang takder hak nak hina n caci si Sarah ni…dosa korang dgn Sarah macam mana? Cari redha Allah, tp redha dgn manusia taklepas…takyah nak citer buruk orang laa Rooney woii..puiii!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 129 Thumb down 2
      • Rooney says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 35
        • mrsSAVEBUCK says:

          yg tutoh tu spe, lelaki tu jugak. .elokla pon dia crik lain,sarah tu dh brubah.sapa la kita nk hukum dia.dia pn x teruna dah pn,xyah hrp la yg dara.

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
        • jojo says:

          kalau aku jadi makbapak syamsul…aku pun tak nak calun menantu dah ditepuk tupai….

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
      • Anonymous says:

        klu dia dah kn tebuk ke apa ke,atleast dia sedar jg yg ko tu nk tdh2 org,dah insaf?dah mnta maaf?

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • Olga says:

      BILA MASA SARAH BURUKKAN KO . .MMG KO DAH BURUK PON . .LAW KO DAH ADE MKWE DOK DIAM LAH XPAYAH NK MENYIBUK PASAL BEKAS KO LAGI,NAMAPAK SGT KO NI GILA TALAK AMMAR MCM PMPUAN PLK KO NI . .KESIANNNNNNNNNN

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        1st aku sokong olga sbb komen komen tok kali mmg trbaik…btol ammar dok diam je org da xnk…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
    • anak pAk Din says:

      2013????????????oktober??? biar betik???

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • BEHATI PRINSLOO says:

      Puteri Sarah semenjak bertudung
      rezeki melimpah ruah,muka pown berseri je
      mungkin ada hikmah jugak putus ngn Ammar bangla ni
      kalau tak putus rasanya asyik gosip murah je dapat…
      Kalau betul Puteri Sarah dengan Syamsul baguslah
      Dengar kata pon Syamsul dah lebih mendekati agama Islam..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 0
    • bleah says:

      mama bangla ni ada permit?

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • bleah says:

      zed zaidi, cuba check, bangla ni ada permit ke?

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  2. zul says:

    1 st

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 8
  3. crystal says:

    knp ngan mamat nie? jeles ke? dah break pon kan, biar je la ex awek awak nk couple ngan sapa pon..hishhh..publisiti murahan betol..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
    • Skandalabangnara says:

      Ammar meroyan gila talak…Kesian kau baru sekarang kau terhegeh2

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  4. ianmoone says:

    propa je lebih mamat ni..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  5. artis says:

    Mereka mula akrab sejak Oktober 2013 dan kami putus pada Disember 2013.

    apa ka btul ini ayat???????

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 0
  6. Cikcumil says:

    Artis xbest… next plzzz…………..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  7. ena says:

    kasihannnnnnnnnnnnnnn

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  8. Anna says:

    alooo…. now mei 2013 baru laaaaaa..
    Mereka mula akrab sejak Oktober 2013 dan kami putus pada Disember 2013 ? amende ni??
    ubah sekarang… hihihih

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 3
    • naruto says:

      sekarang april 2013.. ko kat negara mane yg awal sebulan nie.. adoii..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
      • Anna says:

        aku duduk negara yang aman la.. hahhaha, sori la tersilap pulak taip ni.. hihiihihh

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  9. periuk belanga says:

    mereka mula rapat sejak october 2013?? putus dis 2013 ..bukn ke sekarang 2013 april, syok sgt buat gosip ni..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  10. GuaMantok says:

    Kah Kah Kah~!! Abg Nara Wat Lawak 2013~ -_-“

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
  11. sara says:

    2012 laaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  12. Anonymous says:

    NARA DIBUAI MIMPIIIIIIIII

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  13. bLA says:

    kesian sungguh mamat nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. che ta plastik surgery says:

    hek eleh!kecoh la si ammar ni.nyampah aku tgk!bagus sgt ke ko tu?kalau aku kat tmpat sarah tu pon aku akan pilih syamsul.and tak payah la nak libatkan dato yusuf haslam plak.ko tu bukan hensem pon.geli aku tgk!muka mcm tongkang pecah.piiraaahhh!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 1
  15. papa cudin cygku says:

    agak2 larh syamsul nk at pmpn nie… x hot doe…!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 11
  16. Mirai Suenaga says:

    yang penting, Syamsul Yusof lagi elok daripada Ammar nih!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  17. nurin says:

    cantik Sarah … bt bodo jer Sarah ape yg org kutuk2 kt awk..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  18. sue says:

    syamsul pon berkata..”saya lebih memilih ustazah pilihan”..ammar lu jgn nk meroyan segala bagai..tahun 2013 masih belum ke penghujung..oh sarah liyana memang patot ko bye bye kat mamat pelik ni..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  19. what's Up! says:

    si sara tu dh puas kena gelomeng dek ammar tu..bila dapat syamsul terus terkam!! tobat pakai tudung..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  20. Mat K says:

    2013.

    aku syak kau ahli nujum.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  21. lara_hati says:

    Bukan ada gossip ke sebelum ni kata syamsul dgn blogger fatin liyana tu…ada terbaca kt mana ntah..rasa2nya dari pembaca nara gak hehe..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
    • jojo says:

      a’ah..syamsul pun ada kata awek dia bakal doktor.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tupai comel says:

      fatin liyana tu bukan yg dgn fizo omar ke dlu?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
    • Anonymous says:

      fatin liyana sorang jeke bakal doktor? LOL. mentang2 la dia popular. adoyai. bukan fatin liyana la weiiii

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  22. Mat K says:

    kamon Ammar, get a life. dendiam dahlar. aiyaa

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  23. akumaru says:

    DISEMBER 2013??
    OKTOBER 2013??

    SEKARANG BARU APRIL 2013 WEHH ,. HEBAT ABG NARA ,,AHAHAH BERITA MASE DEPAN DIE BLH AGAK!!

    SALUTE!!

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  24. CIK KIAH says:

    SI AMMAR NI NAPAK MCM NK TUMPANG POPULARITI SI SYAMSUL NGN SI SIRAH NI JER HUH DA LH MCM MAT BANGLA..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  25. godam says:

    pelik benor komen ammar nie….mcm mne plk diorng blh knal okt 2013, pas 2 ko putus disember 2013…sedngkn nie skrg bru bln APRIL 2013….oktober lmbt lg nk msuk….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • si kucing meowmeow says:

      si nara salah tulis lettew . ko ni cam xpaham paham je

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  26. scorpion says:

    SERIUS…KLAU AKU DITEMPAT SHAMSUL, AKU X AKN PILIH SARAH SBB KENANGKN HUBUNGAN DIA DULU DGN SI AMMAR DH MCM LAKI BINI…CUMA X NIKAH JE…TP KLAU SHAMSUL AMBIL DIA TERSERAH DIA LAH, DIA YG AKN HIDUP DGN SARAH TU NNT..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 9
  27. kala jengking says:

    betul tu scorpion..bkn ckp sarah xbgus juz syamsul boleh pilih ‘someone better’..mase bercenta mmgla manis..nnt dah kawin ko ungkit pasal masa silam sarah, mase tu baru ko sedar..tapi apakan daya, JODOH ITU RAHSIA ALLAH

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 7
  28. ANAK EKAN says:

    ala hai si Ammar ni bkn la baik sgt pun…selalu jumpe die tukar2 pompuan masa bercinta dgn si sarah…

    si shamsul ni baru bercinta bkn confirm pun nak kawen…eh..ke dah kawen nikah je belom..hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • Rooney says:

      Kawan aku pernah add Ammar dekat Facebook bro. Siap ajak main lagi.

      Tapi nak tengok Ammar nak webcam dulu nak check orang tu real ke tak. Kalau tak, dia tak layan. Barang murah beb.

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  29. kek cokelat kesukaan aku says:

    yes. pasangan yang sesuai. dua dua nampak makin matang. tahniah (kalau betol)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  30. sssshhh... says:

    alahai..ammar..ko x yah nk menyalak sgt lah..
    klu betul pon dei bercinta dlu,knape skg bwu ko nak dedah2 sgt ha psl dieowg..??
    sebenarnye ko jelez tgk deiowg nie kan..??
    sentap lah 2 ex gf ko dpt lg hot and better dr kau…..
    hahahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  31. Anonymous says:

    hahaahhaha!!!!!! macam kimak je korg ni sume comment kan??? gelak guling2 aku.. neway, aku memang x terliur ngn si sarah ni.. Ammar??? opsss!!! jantan murahan… tp shamsul pilih gak kan… SEDIH!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
    • adudu kepala hijau says:

      tak kisah kalau shamsul pilih sarah sebab laki boleh pilih perempuan yg tak elok dijadikan isteri sbb boleh dibimbing. just pompuan je tak boleh kahwin dengan laki tak elok. bimbang nanti pompuan tu ikut perangai suami. semuanya ALLAH dah atur. kita tak payah la nak kutuk kisah silam seseorang. mana tahu jadi kat kita or ahli keluarga kita nanti ? haaaa !

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
  32. AkuKeciwak says:

    Melepas siot.. Baru plan nak try syamsul yusof HAHAHA

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  33. Nenek Gipsy says:

    “Mereka mula akrab sejak Oktober 2013 dan kami putus pada Disember 2013. Dia cakap dirinya solo tetapi sebenarnya tidak” …. HAHAHAHA NI BARU APRIL LA NARA… JADAHNYA…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  34. bittersweet says:

    sy dah 11 tahun tunggu bf sy..hurm…buang masa? ntah…..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  35. suke says:

    tgok twit shamsul kat twitter pon makin mendkati agama islam dgn betol sgt setuju kalo dieorg bersama alhamdulilah adakalanya kite tidak boleh menangisi org yg belum tentu milik kita Allah akan bg yg lebih baik dari itu dan yakinlah yg Allah itu adil dan marilah bersma-sama ke arah kebaikan

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  36. maya meira leyana says:

    sarah..rsenye dy yg plg cun kt fakulti hotel uitm shah alam dgn kulit flawless gtu..klau pon dlu dy prnh hnyut ape kate bg pluang kt dy lg pon dy da brhijab x seksi lg dah..bgusla dy clash sbb ammar la yg byk mgajak dy ke arah kemaksiatan bkn mmbimbing….n awek c samsul mgikut kata komentar dlu2 bkn stdent medik pon juz amik health sains je kt kolej swasta xbrpe nk pemes sgt..pisioterapy gitu..n girl tu prnh kje patyme kt sunway n myonglap kasut jgk n prnh msok mjlh mngga pose tepi pool ala2 model porno gitu dgn brkemban..ak x rse parents samsul suka kt girl tu…btw happy if kowg brdua..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  37. Minamanja says:

    NARA KO TIDO! tahun 2012 tulis 2013
    Skrg baru apr 2013. BENGONG!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  38. LATOYA BIBIKYANA AL-PUAKA says:

    bila si syamsul ni nak kahwin? lepas satu2 bercinta lepas tu putus. entah2 si syamsul ni gay kot.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  39. LampuOren says:

    Wahh.. Advance nye diaorg.. Terus “Mereka mula akrab sejak Oktober 2013 dan kami putus pada Disember 2013″.. Pinjam mesin masa Doraemon ke..? Hehehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  40. LampuOren says:

    .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  41. bukan mak jemah says:

    macam ni lah nasib kalau ada exbf yang psiko. dah break baru nak terhegeh2.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  42. mahthir32 says:

    AMAR BANGLA NI TAKMALU KE?NAMPAK SGT JEALOUS DGN SYAMSUL.ELOKLA SYAMSUL BIMBING SARAH TU.KITA DOAKAN.
    PADA AMAR CUKOP LA TU MEROYAN DAN MALUKAN DIRI DGN KENYATAAN BODOH DIA.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  43. sashaBBGirls19 says:

    omg ammar why r u so stupid.get a new life!! Leave sarah alone okay!
    love n respect syamsul coz he want to guide sarah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. sashaBBGirls19 says:

    omg ammar why r u so stupid! just leave sarah alone ok! love n respect syamsul coz wanna guide sarah.Get a life la ammar, seriously I hate this guy!
    syamsul is much better then u ok!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  45. Baby says:

    Ammar oi, bukan Sarah yang memburukkan kan kau, tapi orang sekeliling (tambah2 lagi krew2 produksi) sendiri tahu perangai kau mcm mana. Masa kau bercinta dgn Sarah, Sarah je asek spedo dan support kau. Kau plak? Kaki betina, kaki pukul, panas baran. Kau pukul dia teruk, tapi Sarah siap menafikan benda tu bila media tanya. Sarah sabar beberapa tahun ada kau kisah? Sampai Sarah angkat kaki baru kau nak meroyan sana sini. Terhegeh2 nak dia balik. Then bila sheols nak rahsiakan hubungan dia dgn Syamsul, kau nk reveal sebab? nak memalukan keluarga Yusof haslam ke? Theyols pun taula perangai kau mcm mana Ammar oi. At least Sarah ada jugak niat dan dah berubah pun ke arah kebaikan. Kau? Dengar kata gf kau sekarang pun dah jadi mangsa terbaru pukulan dan kespedoan kau. Nasibla pompuan tu. Berubahla.. sampai bila kau nak mcm tu? Masyallah.. bawak2 musabahah diri la Ammar oi. Biarkan Sarah dgn hidup dia. Dia dah move on. Kau pun move on la..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  46. mulut puaka says:

    alahai3, inilah contoh manusia yg menyesal bila ditinggalkan.. kpd ammar bangla, kalo ko dah buat yg terbaik dulu waktu hubungan dgn sarah ni, xdenya ko nak menyalak mcm anjing.. dah terang2 ko yg menyesal bila kena tnggal, maknanya ko menyesal la ko x buat yg terbaik utk sarah ni.. manusia mcm ko ni bersepah3 dan jenis2 mcm ko ni lah yg menyusahkan org. dah putus putus je la apa nak kecoh.. org lain smpai bercerai berai kat luar dunia artis ni pun bersepah la, xde menyalak mcm ko.. ko ni spesis rita rudaini tau x..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  47. ammar meroyan says:

    ammar ni kot ye pun ko meroyan tk pyh la nk kaitkn ex ko nye citer..utk ape ko heboh naw ngate kuarge syamsul la….lubang sana sini…
    sarah mmg SEPADAN ngn SYAMSUL YUSOF BUKAN AMMAR MEROYAN HANGIT!! ~~ sila meroyan sal aku ammar!! myampah…next gossipsss please….lg blogers2 ni dok post sal ammar meroyan ni..lg GEDIK la jantan tu tweet sana sini sal si sarah ni….sian u sarah..b strong!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  48. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    shamsol ngan sarah pon ok jugak pasal si shamsol kan hensem sarah pulak jambu padan la dorang dua ni….shamsol ada duit ada kereta ada rumah besar ha macm gini punya jantan la yg kite kena cari pahammmm……kalau setakat hensem pas tu kite bini nk kene tongkos lomos keja nk kasi dia makan nk buat happe jantan macm gitu buang masa aje

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • mulut puaka says:

      yg ko ni tukar kaler plak dah kenapa minah jambu? jgn ko bergwiyomi plak mcm adira. dah mcm gorila betina ak nengok.. si nara ni pun satu, xdiupdatenya plak citer si adira bergwiyomi.. susah ak nak mengutuk.. keh keh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. […] Alfian mendedahkan kononnya bekas kekasihnya, Puteri Sarah ada hubungan percintaan dengan Syamsul Yusof. Nampak macam si Ammar kecewa dan tidak dapat menerima kenyataan hubungan mereka sudah […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. To Ammar bangla says:

    Bodoh punya jantan!!! Betul, badang sewel ni mmg kaki gaduh tp produk takde. Bodo kampong je..AMAR BANGLA NI GILA TALAK APE? DULU KUTUK WARTAWAN,PASTU KUTUK SARAH PAKAI TUDONG.BODOH PUNYE JANTAN.ELOK LA SARAH TU KAWAN DGN sYAMSUL LAGI BAGUS..geli aku ngan budak amar ni.cakap mcm bagus,tak sedar diri ke yg ko tu pelakon suam kuku.kontroversi je lebih..why r u so annoying amar? cant u just not create another stupid controversy? it wont make u famous,it makes u look stupid n people will look down to u..Bangang la bangla amar ni poyo nak mampos.sibuk hal gf lama dia tu knape?mamat ni slalu nampak dia kat disco.mabuk2. Benci nye aku kat ammar ni..perangai memang jantan sundal sgt.dah putus nak aibkan pulak.Dia ni bangsa ape sebenarnye?muka n perangai mcm Bangla tak educated.plss la

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  51. To ammar Bangla says:

    Bodoh punya jantan!!! Betul, badang sewel ni mmg kaki gaduh tp produk takde. Bodo kampong je..AMAR BANGLA NI GILA TALAK APE? DULU KUTUK WARTAWAN,PASTU KUTUK SARAH PAKAI TUDONG.BODOH PUNYE JANTAN.ELOK LA SARAH TU KAWAN DGN sYAMSUL LAGI BAGUS..geli aku ngan budak amar ni.cakap mcm bagus,tak sedar diri ke yg ko tu pelakon suam kuku.kontroversi je lebih..why r u so annoying amar? cant u just not create another stupid controversy? it wont make u famous,it makes u look stupid n people will look down to u..Bangang la bangla amar ni poyo nak mampos.sibuk hal gf lama dia tu knape?mamat ni slalu nampak dia kat disco.mabuk2. Benci nye aku kat ammar ni..perangai memang jantan sundal sgt.dah putus nak aibkan pulak.Dia ni bangsa ape sebenarnye?muka n perangai mcm Bangla tak educated.plss la

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  52. pening says:

    Mereka mula akrab sejak Oktober 2013 dan kami putus pada Disember 2013???
    2013??? xde editor ke nara oiii… check la dulu b4 publish…adeyyyy…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. gadisBatu Caves says:

    kelako la korang ni sume. Aku gelak smpai menangis bace komen korang smue. aduhaii, aku rasa ammar tu sunyi plus die jeles dgn sarah sbb sarah dah move on .. Pdan lah muke dia . hahahha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0