Written by AbangNara | August 27th, 2009

ohbulan

#Promosi khas Clinique ini dibawakan oleh anda oleh OHBULAN dengan kerjasama BeautifulNara

Walaupun baru berpuasa tak sampai seminggu, apa salahnya jika anda sudah bersiap sedia untuk menyambut Hari Raya yang bakal tiba. Clinique dengan kerjasama dari rakan kami OHBULAN bakal membuatkan anda kelihatan lebih cun-melecun daripada Scha Al-Yahya dengan PERCUMA.

Caranya ? Sebut saja “OHBULAN” dan anda bakal merembat FREE produk Clinique custom-fit liquid foundation. Produk nie boleh pakai selama 7 hari. Maknanya anda bakal merembes ke tahap maksima sampai hari raya ke 7. Confirm ramai pakwe-pakwe yang datang beraya ke rumah anda akan melelehkan air liur melihat tahap kecunnan anda nanti. Jadi sila pastikan anda buat open house sampai hari raya ke 7 je. Kalau nak lebih, kenalah beli produk Clinique selepas tue.

Jadi jangan lupa, serbu MidValley Megamall dari 24 hingga 30 Ogos ini dan jerit OHBULAN supaya produk Clinique ini menjadi milik anda. Khidmat pesanan masyarakat ini dibawakkan khas oleh BeautifulNara untuk mereka-mereka yang ingin cantik menawan di pagi hari raya kelak.

226 responses to (PROMO)Sebut ‘OHBULAN!’, Dapatkan Produk Clinique Secara Percuma – Sangat Terhad!

  1. eclipse says:

    aku nak sebut…

    0
    0
  2. asparagus says:

    1st jugak akhirnya…
    yessssssssssssss!!!!

    0
    0
  3. eclipse says:

    lalalala…
    hanye aku ngan anne jer yg dpt…
    sbb tmpt kiteorg dgn dgn mid ney…huhuhu..

    0
    0
  4. eclipse says:

    mn yg lelain ney?
    blaja bhs swak kat sebelah lg ker?

    0
    0
  5. Penari Poco2 says:

    OH BULAN…!!!
    OH NEW MOON…!!!
    OH OH OH OH…ANTTTUUUUUUUUUUUUU…

    0
    0
  6. LaLuNa says:

    test…sib baik tak kene tinggal..!!!

    0
    0
  7. hantupensil says:

    ?????????????????????????

    0
    0
  8. violet says:

    antu..
    aku nmpk pensil la..
    ko dh tkr pic len ker??

    kenapa kamu punya gmbr ngak nmpk….
    aduh…
    pening kepala gue……

    0
    0
  9. Penari Poco2 says:

    cam burung pungguk lak kalo panggil bulan nie…
    uuuuuuuuhhhhhhhh…xnak ahhh…

    0
    0
  10. tOmEii says:

    kn kt ob dh kua….
    ermmm lyn jela…huhu
    memg aq xkn dpt pny….
    beli sdn bhd jela jwpny…..
    huahuahua

    0
    0
  11. Penari Poco2 says:

    kalo sebulan raya xper lar jgk…
    nie tujuh ari jer…
    xper aku suh bf aku belikan…bf aku kan baru2 nie slalu wat ot 24 jam…byk lar duit tue…leh beli tuk aku satu…

    0
    0
  12. new moon says:

    ala nape kl je…..xkn aku nk g kl smata2 nk jerit oh bulan tu…huuuuu…….

    0
    0
  13. ANneDeSilva says:

    OH BULANNNN!!!!!!!
    smalam anne pegi..
    kalau tau dh lama pon menjerit…hahahahaaah
    eclipse..
    jom g sana..hahahahha
    kat Mid belah mana eh??

    0
    0
  14. eclipse says:

    korang penah xpki prod clinique ney?
    aku penah pki compact powder jer…
    ok la bg kulit yg masalah…
    sbb dia nya prod mcm mild je…

    0
    0
    • tOmEii says:

      aq xpnh….
      aq pkai maybline jek,,,,,huhu

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        tu lar ko…x abes baca statement kak nara…dier bg tmpoh tujuh ari jer pakai produk tue…
        kalo sebulan raya ok lar jgk…

        0
        0
    • ANneDeSilva says:

      anne tak penah cube lh…
      slalunya anne pakai maybelline,silky girl,in 2 it,Elianto dll tu adala…
      clinique mahal la..
      expensive…

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        aku pakai tanah liat jer…btmbah licin putih bersih kulit aku…korang leh lar mcuba…

        0
        0
  15. ANneDeSilva says:

    umah anne dengan mid sebelah mnyebelah jek…
    jalan kaki jekk..hehehhehehe

    0
    0
    • violet says:

      anne amik kan violet gak…
      nk gak….
      huhu

      0
      0
    • Penari Poco2 says:

      ye lar tue…x pakai belon…senang…

      0
      0
    • eclipse says:

      aah…anne lg dkt..
      memalam dok bpeleseran kat sn jer…huhuhu…
      anne ko p jerit lah utk aku skali…
      nti bg aku sket…heheheh…
      xpon kite g sesame…
      br ade gang…
      pastu ko belanja aku kat chili’s…ok?huhuhu…

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        anne belanja eclipse pi chili’s??
        bkn eclipse ke blanja anne?
        kita dh deal kan..
        anne belanja MCD jewk..hahahahahah
        eclipse yg nk blnja anne chili’s…huhuhu
        moh pi sesame..
        tak segan sgt..hehehhe

        0
        0
  16. violet says:

    antu ko ltk pic kaler hijau eg????

    0
    0
  17. violet says:

    la ye ker…
    bodoh btl la pc nih…
    grm tol…………………………………………………….
    ……………………………………….
    ………………………………………………………..
    …………………………………………………..

    0
    0
  18. Penari Poco2 says:

    cam burung pungguk lak kalo panggil bulan nie…
    uuuuuuuuhhhhhhhh…xnak ahhh…

    0
    0
  19. new moon says:

    hihi….jom ikt aku g smyg…moh2…

    0
    0
  20. ANneDeSilva says:

    moh la kita g…..

    0
    0
  21. yula says:

    hai suma…..disini ya kamu suma

    0
    0
  22. ANneDeSilva says:

    eclipppssseee…..

    0
    0
  23. yula says:

    adusss…keje bnyak ari ni.letih dennn…

    0
    0
  24. ANneDeSilva says:

    ngantok la..
    eclipse aries mana?
    cuti ke?
    pi bercinta la tue…huhuhuhu

    0
    0
  25. Penari Poco2 says:

    boring tul arrr…
    out jap…

    0
    0
  26. yula says:

    korang pose tak hari ni.huhuhuu…….

    0
    0
  27. ANneDeSilva says:

    borinngg…

    0
    0
  28. violet says:

    miza ko dh kuar ker???
    emmmm

    0
    0
  29. tOmEii says:

    wing***

    0
    0
  30. yula says:

    aku yg sebenarnye nk tnye ape hukumnye curang dng tunang laaaaaaaaaaaaaaaaa……

    0
    0
    • eclipse says:

      teng3….
      menarik ney…
      sbb aku pon tgh alami nya jgk…
      ya allah…ape yg tlh ku bt ney….

      0
      0
    • tOmEii says:

      hukumny putus……
      huahuahua……

      0
      0
      • yula says:

        xnak la smpai putus…aku dng tunang aku dah 9thun..tibe2 nak ptus.maka dng itu putus la kaki ku dikerjakan mak abah aku.huuuwaaaaa….

        0
        0
        • yula says:

          xde dosanye xpe la..tkut gak..tkut tng aku tau pun ade gak.pikir2 balik baik aku putuskan hubunganku dng pacarku sblom tngku tau…huhuuuu……

          0
          0
        • eclipse says:

          bt lah pilihan yg terbaik….huhu…

          0
          0
      • eclipse says:

        sesungguhnya aku keliru ya allah…
        berilah aku petunjuk dlm memilih arah idupku yg sebenar2nya…amin…

        0
        0
        • violet says:

          krg g la wat slt istkhrh…
          mane la tw tu jdh krg…
          aku dh tnye ngn bos aku..
          laki bos aku pn wat..
          bos aku nmpk laki dye,
          laki dye nmpk dye..
          :)

          0
          0
        • eclipse says:

          aku dh bt…
          tp bkn muka tng aku…
          cm ne tue?
          aku pening la…
          sm ade nak ikut kata ati aku..
          atau ikut petunjuk tue??..

          0
          0
        • violet says:

          nth la eg
          2 kna tnye yg btl2 arif..
          hehe….

          0
          0
        • tOmEii says:

          wallaweh,…..
          truk ni eclipse….
          baek ko pk msk2 n bt plihn dgn btul….
          soal hati ngn persaan ni xleh wt maen2….

          0
          0
  31. ANneDeSilva says:

    nganttoookk..

    0
    0
  32. ANneDeSilva says:

    jom eclipse layan YM…

    0
    0
  33. ANneDeSilva says:

    tadi mc nampak abg OH BULAN kan?
    mana dia g?
    ni kakak OH bintang dh datang…hhehehehe

    0
    0
  34. Pnut says:

    hai abang nara..ehehehe ni kak pnut yang dok semeja ngan wan dan OB masa ogawa event kat TGI’S Friday.. baru sempat nak tggl komen hari ni..

    wehh glemer nihhhh projek alpha depa tu…

    esok-esok kawen jangan lupe jemput akak ekk…

    komen blog hang ni beratus-ratus,,sempat ke ko baca?? eheheh

    0
    0
  35. violet says:

    oh bulan..
    tak ada org kah lagi…
    di sini…
    melayari gosip…
    :)

    0
    0
  36. tOmEii says:

    mcm2 kn dugaan org bertung nie…..

    0
    0
  37. eclipse says:

    aries br msg aku…
    dia ckp dia mc ari ney…
    demam,selsema n skt kepala…
    dia kem slm kat sume…

    0
    0
    • violet says:

      wslm…
      sian kt dye.
      swh mkn ubt eg…
      tkt virus2….
      huhu

      0
      0
    • ANneDeSilva says:

      la yeke..
      Wsalam…

      0
      0
    • tOmEii says:

      wlkslm….
      smpikn slm aq pd die smle….

      0
      0
    • yula says:

      aku akn pilih tng aku jg.coz aku kene pkir aku dah lm 9thn tu…pikir family suma dah stuju dng pilihan aku.yg pling pnting tng aku org kaya huhhuu……..tp aku syg gile kat di.lgpon llaki yg hadir slepas dia hanya bersifat semantara.

      0
      0
      • tOmEii says:

        kalu dh tau tu bt pe nk curg lg…
        adehh kn dh ada y bgs knp msti plih y laen…
        hrgai apa y ada dpn anda k,,,
        semoga bhgia,,,huhu

        0
        0
      • eclipse says:

        bgsla…
        aku gak yg confuse…
        tarikh matang nak dkt…heheheh…
        dua2 aku syg…
        tgk la cmne…huhuhu…
        kawen dua2 skali ker…heheheh…

        0
        0
        • tOmEii says:

          hahahah eclipse2….
          knp ko ptus ngn ex ko dl n ngp ko tung ngn tung ko skrg…..?????
          ko pk tu pastu jwb kt aq……haha

          0
          0
        • eclipse says:

          aku ptsdgn bf aku sbb aku cont study…
          aku plh tng aku sbb dlu aku 1 sek dgn dia…
          then dia suke kat aku…
          aku memula xsuke…
          last2 suke…
          then tng…
          skrg bf lm mncl kembali…
          tng aku xtau lg…
          sbb aku pndi cover…
          pki 2 henfon…
          slalu gak jumpe…
          tng aku pcy kat aku…
          so dia xsyak sgt…
          tp skrg dia mcm syak sesuatu…
          tapi…
          wlu apepon…
          aku ttp plh tng aku…
          sbb aku knl dia lg lm dr bf aku…
          n dia selalu tlg aku bab2 duit…
          amik berat xhengat…
          smpi aku jd rimas gak…..hehehe
          bf aku….
          aku sandarkan pd kenangan…heheh..
          ntahlah…aku xtau la…
          aku pon xtau ape aku tls ney…
          aku tgh pening ney…

          0
          0
        • violet says:

          hahahaha…
          pon blh..
          :)

          0
          0
  38. Penari Poco2 says:

    errrmmm…
    aku still boring gak…
    nak out dulu aaaaahhh…

    0
    0
    • eclipse says:

      br msk..
      nak kuar dh??
      ko sht ker x?
      pening aku dgn ko ney..

      0
      0
    • yula says:

      entah la we…tu la orgckp dugaan time btunang.lg pon aku dah smakin mnjauhkan diri dr bf aku tu…kerana aku berasa sngat besalah..huk..huk..eclipse..ko buat la plihan yg terbaik.jng nnti nyesal

      0
      0
  39. tOmEii says:

    lol xde owg dh ker?????????
    alllooooooooooo……………….anybody here

    0
    0
    • violet says:

      aloooooooooooooooooop…
      huhu

      0
      0
      • tOmEii says:

        tggl kte b’2 je ke violet….
        abg hantu ko mne?????huhu

        0
        0
        • violet says:

          antu xder ..
          dh g membuta kot…
          bkn violet nyer la…
          poco…

          nnt kira mrh..
          huhu

          0
          0
        • new moon says:

          hai…………dh siap dh smyg……mane puts…g shopping xblk2…hehe…..tido jap…..zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz……………………………………………………..ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ…………………………………….zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz…………………………………………ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ……………………………………………………….

          0
          0
  40. tOmEii says:

    laaa bsnyer……..

    0
    0
    • violet says:

      tomei kt ner..
      opis ker???

      0
      0
      • eclipse says:

        tomei aku dh jwb ptanyaan ko kat ats…

        0
        0
        • tOmEii says:

          aq dh bc n kesimpulany kalu ko nk jg ati dua2 ko kna trus trg2 ngn dua2…..
          ko kna ckp kt ex ko kalu ko dh ada tung n ko plih tung ko n srh die jgn kcau ko lg aq rse cnfrm kalu ko xberhbung lg ngn ex ko msti ko akn lpekn trus die…
          n tuk tung ko plak ko kna ckp kt die kalu ex ko dtg cr ko blk tp ko xtrime cz ko plih tung ko n lbh sygkn tung ko….
          huh….lth aq tlis….hahahah
          ni cme pndpt aq jek tau terpulg pd ko nk wt kw x tp sekurg2nyer ko xmenipu persaan spe2 lg…huhu
          bkn pe aq ckp cmtu cz aq rse kejujurn tu pntg….
          slgi ko pendm n rhsiakn selg tula ko xleh wt kptusan….

          0
          0
      • tOmEii says:

        aah….
        rini byk keje…..
        skit otk dbtnyer……

        0
        0
  41. asparagus says:

    aduh igt kan dapat 1st… tapi ;-(
    sedihnyer….. walaupun masa awal… tapi kat bawah…. ;-(

    0
    0
  42. asparagus says:

    x pa la… xpenah dapt 1st…sedihnyer…

    0
    0
  43. ala aku xyah pakai clinique pun muke dah cun giler…….stakat scha tuuuu…………hihihi………..

    0
    0
  44. Penari Poco2 says:

    errrrrrmmm…
    asal aku msuk jer boringggggg….
    aku boring jer masuuuuuuuuukkk…
    errrrrrrrmmmm…
    nak out jap aaaaahhh…

    0
    0
  45. tOmEii says:

    adoyaaii laporny la pert aq nie……
    mne korg pegi nie….
    mehla chat lg aq bsn nie….
    kalu chat pnjg2 xla trsa lapor ngt prt aq nie……
    sengalllnyer…..

    0
    0
  46. Penari Poco2 says:

    jatuh boring….
    lagi lagi ku jatuh boring…

    0
    0
  47. LaLuNa says:

    cepat la 4.30 xsabo nak balik nihhhhh…..

    0
    0
  48. Penari Poco2 says:

    naper terasa boring lak nie…

    0
    0
  49. Penari Poco2 says:

    boring……………..

    0
    0
  50. Penari Poco2 says:

    boring………………

    0
    0
  51. Penari Poco2 says:

    boring………………

    0
    0
  52. Penari Poco2 says:

    xde mud lak…
    ish…astaga…

    0
    0
  53. Penari Poco2 says:

    boring, xde mud, tensen, stress, ishhh…
    apa sudah jadiiiiiiiiiiiiii….

    0
    0
  54. violet says:

    ari ni aku nk lik kol 4…
    sngat boring….

    0
    0
  55. new moon says:

    guys….cabut dulu ye…xde story lgpn…aku pn xtau nk komen pe dh..anyway nice chat we have today..haha….aku cabut dulu ye…slmt bbuke eclipse miza tomeii PP laluna hermione n smue2 la yg mane yg bpose tu…hehe….adios…muaxx….

    0
    0
  56. LaLuNa says:

    nak balik dah..bye semua..selamat berbuka…!!!

    0
    0
  57. Penari Poco2 says:

    ok ker produk clinique nie…
    x pnh pakai…

    0
    0
  58. pinkypanthers says:

    hmm jauh sgt….

    0
    0
  59. Allegro.pl says:

    very nice post! thx for that – keep writing

    0
    0