Written by AbangNara | October 20th, 2011

Oh yeah ~~~~~~ Salah satu siri drama kegemaran Abang Nara “The Walking Dead Season 2” akan ditayangkan di Astro Star Movies. Tayangan premiere akan bermula pada jam 11 malam Ahad (23 Oktober) ini. Kalau anda tak pernah tengok siri The Walking Dead, anda memang sangat rugi. Tak percaya? Sila ushar trailer di bawah:-

So apa lagi? Sila melekat depan TV hari Ahad ini jam 11 malam. Pastikan channel TV anda berada pada nombor 413 (Star Movies) atau 433 (Star Movies HD). Selepas tayangan premiere, episod seterusnya untuk The Walking Dead Season 2 akan ditayangkan setiap hari Jumaat jam 11 malam.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

18 responses to Premiere The Walking Dead Season 2 Hanya Di Star Movies Astro

  1. Selitone Cold says:

    Waktu tidur aku tuuu…. wawawawa~ lagi pun nak rakam, tak ader kemudahan itu. Tak per lah… aku pass~

    0

    0
  2. tiara says:

    2nd! sila unlike

    0

    0
  3. 2nd says:

    second

    0

    0
  4. meeradriana says:

    best..
    i pun x sabar..hehehe

    0

    0
  5. azie says:

    umangaii cerita seram tu x sanggup nak tgk …x tidur mlm ler nanti…

    0

    0
  6. REDBLOODSNOW says:

    Pssttt….Zie dah tgk dh pun The Walking Dead Season 2 Episode 1….zie download kat http://www.heroturko.com UNCENSORED okeh.

    if uols tgk kat Astro, sure akan ada part ganas dorg cut..hehe. Pape pun….uiiii dah BERALIH ke stars movie drama tu???

    dulu kat channel Fox je. entah ape-ape lah astro ni. masukkan ke dlm movie package lak. mengaut keuntungan nah

    0

    0
  7. REDBLOODSNOW says:

    Zie dh tgk dh pun The Walking Dead Season 2 Episode 1 ni. zie download kat http://www.heroturko.com :) Super best…x sabar nk tunggu next week utk episode ke-2 plak.

    anak rick kena tembak :( pity

    0

    0
    • Lola says:

      If you know the ending.. keep it to yourself idiot! Kalau takpun, letak spoiler warning!

      Ni la org yg tak reti adab tgk movie/series… joybreaker!

      I tau season premier tu last Sunday, this is just a warning for idiots yg tgk movie/series awal supaya tak ruin the fun utk org lain.

      0

      0
  8. REDBLOODSNOW says:

    Zie dah tengok dah pun The Walking dead Season 2 episode 1 taw. zie download kat heroturko website :) best arrr uols.

    …penghujung episode 1 tu, anak rick kena tembak kat dlm hutan time dorg cari sohpie. pity ar :(

    0

    0
  9. kratos says:

    dh tgk pn,sejam je premiernya, ingatkan 1jam lbih..anaknya kena tmbak oleh orang misteri,haha tunggu minggu depan..

    0

    0
  10. nadiya atasya says:

    ala…bkn dlu dier tyang kat fox channel ke…npe tyang kat star world plak

    0

    0
  11. dd says:

    wah aku suke series the walking dead nih,,..xsbr nak tggu episod seterusnye…

    0

    0
  12. ni aku punya favourite tv series gak.. season 1st agak tergantung penamatnya kerana lepas keluar dari bangunan yang meletup terus cabut.. itu je… mau cari season 2 punya DVD x dapat2. Mana mau dapat?

    0

    0
  13. tooth says:

    walking dead dh kuar??…ok lepas ni How i met your mother season 7, Chuck season 5, Two and half men season 9…sape2 yg follow nti kasi tau update ok…

    0

    0