Written by AbangNara | December 7th, 2008

With recent news between Memey Suhaiza and Norman Hakim saying that both of them are going to get married this Hari Raya Aidil Adha, I now know why Norman Hakim is so eager to get this Memey Suhaiza chick.

Look at Memey Suhaiza in pink picture below. I bet Norman Hakim can’t wait to make her his Barbie doll.

memeysuhaizainpink

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 responses to Pinky Girl, Memey Suhaiza

  1. DEBAB! says:

    nak termuntah laa aku tgk…

  2. mimi says:

    eeeee buruknya.jenis leher berkedut….muka dhle buruk.mcm pelacur hotel ayammmm..lyk dgn nhakim……….kulit dh kerepot……mcm org tua……tk de kelas.gaya org felda pun tk cm ni……….malu tgk ……memualkn..mk bapak memey org felda .bngaa anak jadi artis ..n bangga dpt menantu artis konon..tapi tahu tk ank u tu buruk sesangt mcm pelacur lima ringgit 1 jam…..

  3. whatever says:

    uiyeeek leher kedut nak mampus rambut macam karton yang tak jadii yang kena reject dalam tong sampah…so..fashion crime..

  4. putput says:

    hahaha…
    pdn muke kw memey..
    sne cni org dok kutuk psl kw…
    kw sbye ngan ak je…
    pttnye umo cm kite ni sebok nk kjr degree..
    xde degree diploma pon jdle..
    yg kw ni sebok nk kjr laki org…
    pe pnye bangangla kw ni ak pon xtau….

  5. pussy cat says:

    taula.. kalaulaah comel 2 tak pelah jugak.. dasar perempuan murahan.
    saje je nak jatuhkan maruah org pompuan

  6. mama7 says:

    saranan mama agar golongan wartawan fikirlan sesuatu untuk anak anak kita akan datang…org mcm memey patut tak diberi publisiti langsung…dia tambah lupa diri…nauzubillah…perangainya takut jadi ikutan pula…kata anak anak cara mudah nak jadi top ten…apa apa je pun boleh..shortcut utk publisiti murahan…fikirkanlah..

  7. gigi says:

    uina!!!!!!!kedut..hahaahahhahahahahahhahahahhahahahahahahh

  8. gigi says:

    nenek aku pun lg cntik dr engko…hahahahahahahahahaahah

  9. seorang ibu says:

    kpd ibu bapa memey, cepat2 lah sedar yang anak anda tu ikon perempuan murahan.. nape kalau norman tak jadi pak sanggup tak de orang nak dia ke.. kesaia. cari lah seseorang yang boleh bimbing dia di dunia dan akhirat..bukan norman yang dah sah jantan buaya tembaga

  10. Anda suka melihat gambar-gambar dalam laman web ini. Tapi anda suka mengutuk-ngutuk. Adakah asikap mungutuk itu mulia macam nabi. Adakah anak lebih mulia, lebih populer dan lebih cantik daripada memey?

  11. Jangan suka mengkritik kerana anda tidak akan dapat apa2 faedah melainkan dosa. Tapi selalulah beri teguran dan nasihat berguna. Anda akan dapat pahala

  12. jantan macho says:

    biasala dh dpt “publisiti” mase tu la nk tayang2 body,
    kot2 ade dato2 yg geram tgk memey. kaya pompuan pas2 tgglkn si norman hakim tu

  13. yaya88 says:

    hahaha mcm salormoon je aku tngok. pui…

  14. Dicgmd48 says:

    solekan mcm ni jadikan rupa memey macam badut

  15. denggiberdarah says:

    Wartawan mula memberi muka pada memey….bukan tak setuju atau menghalang tetapi fenomena ini akan menjadi kebiasaan dan ikutan generasi akan datang. Skandal yg diakhiri dgn publisiti dan glamor akan menjadi trademark bg golongan yg ingin popular. Harap wartawan sedar

  16. flower says:

    kelakar gler muka dia..

  17. aepiet says:

    lawa sgt lar tue kononnyer….
    geli aku tgk.
    da la meruntuhkan masjid org

  18. tok batin says:

    hek hek hek hek..aku gelak je
    x ckp pape pom..

  19. puteri says:

    cermin diri 2,kalau padan ke x…..rasa meluat dah ni..wakakakakakak………..agak2 lah memey…

  20. Oshin says:

    Aku sokong pendapat mama7 & denggi berdarah tu. Apalah para wartawan ni..kata ‘edu’ tp slalu dok hentam kromo, bak kata org jgn takde crite sudah. Kasi ingat lah sikit kat org2 cam memey ngan norman serta sekutu dgnnya tu. Buat apa nak di publishkan sgt diorang tu? Apa Malaysia ni dh kurang manusia berbakat ke nak dijadikan hero & heroin? Buat rosak filem je. Produserpun satu, dok sanjung sgt artis2 yg gemar buat hal ni, kalau gemar sgt benda2 camni… baik bikin criter ‘seram’ je. Habis citer..diorangpun dah takyah nak sorok2 lg..ishh buek ngabihkan bogheh yo?! Kalau camnilah..camnalah industri kita nak ADA CLASS asyik ambik yg LOW CLASS!!! Mau ke org cop artis / industri ni dikalangan org2 yg KOTOR. Buat org2 yg gemar mengangkat mertabat artis2 yg LOW CLASS ni, apa kata hang suruh je anak / adik sendiri buat camni perangai camni. Pastu canang la satu kampung..

  21. May says:

    aku tlg gelak ajer hak333!!!!
    Kah333!!!
    Kui333!!!
    Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah!!!!!!!!

  22. anti memey says:

    ish…xpikir ker ko memey..lgkn abby yg 10x ganda cun dr ko tu n.hakim leh tggl..ni kn ko yg mcm ikan masin jek tu…ptt ler abby xheran laki dia kene abk sbb dia tau..memey tu ikan jek…hahah…sedar2 la memey oi….

  23. louisa says:

    inilah gaya PELACUR kelas bawahan…..