Written by Bella | February 6th, 2016

Sekitar penghujung tahun 2014, Siti Saleha memberitahu beliau sedang menjalinkan hubungan cinta dengan seorang jejaka Eropah.

Namun, semua itu tinggal kenangan apabila Siti Saleha akui hubungannya bersama teman lelaki yang berasal daripada Portugal sudah berakhir pada Oktober tahun lepas.

Meskipun sudah cuba sedaya upaya untuk menyelamatkan hubungan mereka, Siti Saleha akur dengan ketentuan takdir kerana tiada lagi persefahaman antara mereka berdua.

Saya sudah berusaha menyelamatkan hubungan kami tapi nampaknya perpisahan adalah jalan yang terbaik. Nampaknya, kami memang tiada jodoh. Saya terpaksa mengakhiri hubungan yang berlangsung selama setahun itu kerana tiada persefahaman lagi.

Tidak mahu  toleh ke belakang lagi, Siti Saleha enggan mendedahkan lagi butiran tentang punca perpisahan mereka.

Tidak perlulah saya komen lebih-lebih kenapa kami putus kenapa kami putus kerana biarlah ia menjadi cerita peribadi saja. Buat masa ini, kami juga putuskan untuk membawa haluan dan meneruskan kehidupan masing-masing seperti biasa.

Kalau sudah tiada persefahaman antara satu sama lain, agak sukar untuk mengekalkan hubungan percintaan yang terjalin. Apa tunggu lagi, Siti Saleha dah single tu ..dah boleh la abang-abang masuk borang untuk mengorat bukan? Hehe..

Sumber Berita: Harian Metro

32 responses to Perpisahan Adalah Jalan Terbaik – Siti Saleha Akui Sudah Putus Cinta Dengan Jejaka Eropah

  1. Bellaruse says:

    Takde maknanya senang2 nak ngorat siti saleha.. Dia ni type2 ramona zamzam. Cari bf mmg foreigner, takkan nak dgn melayu punya.. Plg cikai pon melayu mixed..

    0

    0
    • Anonymous says:

      tutuplah auratmu sebelum auratmu ditutupkan

      0

      0
    • minah jambu terlajak habis says:

      pasal jantan2 mlayu kalau dh kawin pertama kali pastu nk kawin yg kedua ketiga n kempat kali ..bini pertama tk izin cabot kawin kt Thailand tu lah dia jantan mlayu terakhir huh ! si gigi rabbit ni dia padan ngan mat saleh aje ngan jantan mlayu dia tk sepadan..jantan muka macm jol lipin sepadan ngan si gigi rabbit ni..

      0

      0
  2. Anonymous says:

    kentut itu nikmat ALLAH

    0

    0
  3. born to be wild says:

    Leha ni tak kan pandang lah lelaki melayu yang keje biasa2. Mesti lah nak yang ada kelas macam suami Marion Counter tu . Tu pun kalau dia pandang muka melayu lah. Kalau taste tetap omputih nak buat macam mana kan.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    jantan melayu cari perempuan biasa sudah lah. kalau artis high maintenance kau mampu ???

    0

    0
  5. Yekeni says:

    Susah eh jadi artis. Putus cinta pun nak kena explain.

    0

    0
  6. melati says:

    pasni dpt kan jejaka Bangla plak mesti kekal….

    0

    0
  7. annoyma says:

    susah berkawan dgn omputih…minum arak makan babi dah sebati dgn jiwa..blum masuk bab nk free sex sblum kawin….kalo nk selamat dunia akhirat baik jauhkan…cari yg berugama. Hidup ni sementara

    0

    0
  8. ohbulan says:

    Siti Saleha ni sekarang tengah dating special officer for PM. Mamat tu bukan berasal dari keluarga berada. Kalau sekadar rakyat marhaen, x dipandangnya

    0

    0
  9. melati says:

    rupa cam getah pemadam ni …ader org nk kew…..omputih2 yg keje TESCO kt negara mereka nk lew l
    kot, pastu org2 pompuan melayu bila dpt Mat Salleh bangga…pegang tgn tk lepas….memalukan, pompuan melayu dpt Mat Salleh mereka anggap Mat Salleh tu Tuhan mereka….ini kenyataan..

    0

    1
    • seroja says:

      taklah,,, ppuan melayu still hv class, ya ko cakap tu ppuan pilipin, diorg xkisah tua cam nenek bongkok 3 yg ptg mat salleh dan duit masyuk haha

      0

      0
  10. Ketiak Lover says:

    Sangat teringin untuk mencium dan menjilat ketiak Siti Saleha yang putih, mulus dan pastinya wangi

    0

    0
  11. enote says:

    Dapat juga merasa Batang mat salleh. Minah muslimah sure jeles asyik kena batang lagi melayu

    0

    0
  12. Kak ros says:

    Biasa la kalau jantan melayu asal langgar aje nk main .
    Lepas aje subuh nk main .
    Naik sakit nonok akak!!!
    Baik la carik om putih kuat main hasil pun banyak !!!

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Chopp…ap motiff pengomen2 kasi komen lucah kat cni?

    0

    0
  14. Rasdam Mewangi says:

    Baguslah kalau sudah putus dgn orang negara luar!

    0

    0
  15. . says:

    lelaki luar dah puas dia tinggalkan kamu ,dah tak laku dan lobos baru terhegeh2 cari lelaki tua melayu.tulah artis permpuan.taste tinggi,mulut berbau tak sedar.

    0

    0