Written by AbangNara | May 8th, 2015

Gulp. Wow. Amazing. Power. RM2 juta. Memang murah rezeki Lana Nodin dan Daud McKienzie yang bakal berkahwin pada tanggal 15 Mei ini kerana mendapat tajaan sebanyak itu. Tajaan tersebut adalah untuk majlis berinai, nikah dan bersanding. Abang Nara dah dapat bayangkan betapa meriah dan gemilangnya majlis perkahwinan Lana Nodin kelak.

lana nodin nikah

Majlis pernikahan pasangan ini bakal diadakan di Hotel Palace of the Golden Horses yang merupakan hotel 6 bintang di Malaysia pada jam 9.30 pagi 15 Mei. Majlis persandingan pula akan berlangsung pada jam 8 malam di tempat yang sama pada hari yang sama. Sehari sebelum, majlis berinai bertemakan Puteri Gunung Ledang akan dilangsungkan. Fuh!!! Confirm Lana Nodin akan cantik, anggun dan jelita di hari bahagianya itu.

lana

Lana Nodin sendiri melahirkan rasa terkejutnya atas tajaan yang diterima. Ia adalah satu jumlah yang banyak. Betullah kata orang berkahwin itu memurahkan rezeki. Kalau orang dah nak taja, buat apa kita nak tolak kan? Semoga segala perancangan berjalan dengan lancar. Selamat pengantin baru Abang Nara ucapkan kepada Lana dan Daud. Sumber Harian Metro.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

23 responses to Perkahwinan Lana Nordin & Daud McKienzie Dapat Tajaan RM2 Juta

  1. Anonymous says:

    lana kau merokok ke?

    0

    0
    • Lembu Gemok says:

      murah rezeki lana? Nara…tau tak istidraj apa?google…….

      0

      0
      • Zira Rachel Berry says:

        Betul tu.. syukur kau Lana murah rezeki dpt org taja wedding kau… Tapi yang lebih bestnya boleh makan terung besar la… ehmmmmm…. untung kau!

        0

        0
        • Fida Noor says:

          Kan best kalau ramai org2 Barat yang taste dengan perempuan asia mcm kita ni kan? aku tengok ramai kawan2 aku dari Bangkok dapat kawen dengan mat salleh.. bahagia je hidup dia org…

          0

          0
    • esha_enaz@yahoo.com says:

      itam ek gusi dia?

      0

      0
    • Mama Prihatin says:

      Drpd sponsor Lana ni baiklah dorng bg kt anak2 yatim yg kmatian ibu bapa kt lbuhraya DUKE tu ataupun 5 beradik anak yatim yg sbelum ni. Hemm.. ksian dorang

      0

      0
  2. Anonymous says:

    slalu yg kawin ngan Mat Saleh ni kejap je,lepas tu rata rata akan ada kes cerai dgn alasan tak sesuai ler,budaya lain ler,tak mau ikut tinggal luar negara ler,kena cucuk blakang ler,macam2 lagi.

    0

    0
    • One Direction says:

      lantak lah apa nak jadi lepas kawin,,,, yang penting buat anak ramai2. Maklum lah baka baik & panjang , anak pun nanti mesti comel2.

      0

      0
    • saya says:

      Kawin dgn mat melayu pun sama jugak kawin cerai dgn alasan dah tk sehaluan lah, nak kawin lagi satu lah ada org ketiga lah. So kawin dgn bangsa ape2 pun smua nye sama tk de beza… tapi kawin dgn melayu merana sikit pasal bole kawin 4.

      0

      0
  3. safiq copot says:

    patut tolak je tajaan tu…it’s to much..
    byk yg bole dibantu dgn duit sebanyak tu..

    0

    0
  4. melati says:

    alaa duit tajaan x der makna nyer nak wow bagai..lain lah kuar bajet sendiri….okbai

    0

    0
  5. Cik Anon says:

    Abissss la kalau dh tema Putri Gunong Ledang. Memang yg dtg sume stok2 berkemban ajeeee laaaa. Pehtu kt lengan mst ad gelang yg mcm PGL pki tu. Bhaha dh dpt bayangkn dh.

    0

    0
  6. Mak Kemban says:

    Mak Kemban nak datang….part2 kemban mak suka dh tu leh tayang body mak, nok…

    0

    0
  7. melati says:

    Syarikat yg taja mereka ni pun Gila mcm mereka ni ….masuk air…ko ingat ko Siti Nurhaliza …Lana , ko tu pelakon kabaret jer…hehehe

    0

    0
  8. aku says:

    Pelakon kaberet pun ditaja 2juta…. ko hado….
    N tak smua kawin dgn mat salleh nie cepat cerai… nie smua masing2 punya hal… kawin dgn org kita pun sama jugak cerai …laki malas nk keje lah den nk kawin lagy satu lah….smua nye sama ….. ape2 pun taniah lana n tungang nye …. semoga kekal hingga ke anak cucu dan ke jannah…

    0

    0
  9. jejai says:

    jejai suka ko dh nk nikah lana…dgn sapa ko nk nikah xpa la tu dh jodoh ko, inshallah sama2 la blajar agama nnti…yg penting ko x kawin ngan jantan yg mcm lalang, kejap nak kejap xnak

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Tajaan banyak rasanya bukan kerana Lana tapi kerana mat salleh tu atlet olimpik. Lana pelakon suam2 kuku je. Cuma terkenal kerana seksi dan kehidupan sosial bebas dia je. Lepas ni semakin seksi la jawabnya. Ingatkan dulu dah nak berhijrah pakai tudung lepas balik umrah.

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Hurmmm, cerita je lebih lana ni .. Entah2 dia yg cari n minta di taja,cerita kat tv n majalah2 pun entah2 sendiri yg suruh wartawan tulis ,konon2 ‘pelakon terkenal’ Malaysia.. Ko just suam2 kuku je lakonan bukan hebat pun.. Dapat lelaki tak minum & merokok tapi kau yg merokok..lepas balik umrah kata nak berubah tapi tak pun.. Kesian si david tu dapat bakal isteri hipokrit.. Apapun wish u bahagia le cik lana oii..

    0

    0
  12. Mimi says:

    Tahniah Lana ! Dengan ucapan puass lah kau nanti!

    0

    0
  13. kelolo says:

    Aku tahu rating hotel maksimum ada sampai 5 star sahaja.. Itu habis gah dah tu.. Rupanya ada sampai 6 bintang.. kat Malaysia pulak tuuuuu… Wuuuuu… Betui ke ni? Dah buat research habis habis dah ke??

    0

    0
  14. saye says:

    pergh.. mcm artis hebat betul dia ni? suam kuku je kot.. berlakon pun alahai..

    0

    0