Written by AbangNara | July 27th, 2011

Hebak. Memang muka Rozita Che Wan fotogenik dan sangat sesuai digunakan untuk dijadikan cover depan majalah-majalah di Malaysia. Confirm penjualan majalah-majalah ini laris seperti goreng pisang. Sampai 3 majalah satu masa yang menggunakan RCW sebagai cover majalah mereka. Memang laku betul RCW sekarang nie.

1. Majalah Nona
rcw

2. Majalah EH!
rcw
3. Majalah Pengantin
rcw
Semoga Rozita Che Wan terus dilimpahkan dengan rezeki yang tidak henti-henti. Dan semoga cepat dipertemukan jodoh. Nampak cantik pulak RCW pakai baju pengantin di atas. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to Perghhhh ~~ Laku Betul Rozita Che Wan Jadi Cover Majalah

  1. EiNS says:

    RCW memang meletsss….

    0

    0
  2. dayang says:

    NAMPAK TUAAAAA sangat lah muka rozita dalam semua cover majalah ni!!!!!

    0

    0
  3. silent reader says:

    kenapa x boleh read comment ni?

    0

    0
  4. kilaaa says:

    majalah EH memang maju dengan photoshop huhuhuhu

    0

    0
  5. zuan says:

    she’s still hot :)

    0

    0
  6. mamaNoriz says:

    uiskhhh, lawo giler dia!

    0

    0
  7. warga meru says:

    majalah EH! nmpk sgt ketidak tulenan pic dea… hahahaha

    0

    0
  8. lisha says:

    ala bang nara, x yah la puji melambung sgt…….

    0

    0
  9. ann says:

    rezeki dia…

    0

    0
  10. langkah mayatnya dulu!!! says:

    klu bertudung & cover2 yg seksi meksi 2 lg berbaloi2 cntiknya ;-) rasanya dia ni bangga x jd cntik??? aku rasa mesti ya (bodoh amat statement ini) hahahahaha….korg rasa dia ni rasa cntik x klu dia pki tudung??? aku rasa x sbb 2 la dia x pakai tudung (skali lagi…psiko) hahahahahahahahahahahaha…….

    0

    0
  11. Enemy~ says:

    Pehh.. cantik kot.. kalo la aku cantik camni.. huuuu

    0

    0
  12. nadiey says:

    kebnykkn cite sume ceduk dri oh bulan la bang nara nih..boring…tlg la update cite2 best ckit..

    0

    0
  13. saye orang biase says:

    chantek….

    0

    0
  14. Mira Nair says:

    Punya laaa fake muke2 plastik kt majalah EH! tu.. sapa laa graphic designer bodoh yg melampau-melampau sngt pakai photoshop sampaikan muke diorang dh mcm pantung2 lilin kat museum madame tussaud. Editor pun dh sama bangang.

    0

    0
    • chix says:

      mmg betul, setuju dgn ko….nampak fake gile….so, kalo dah fake tuh, maknenye xdela lawa sgt….kalo kite ni semua (baik yg pompuan & lelaki), bermake-up/touch camtu, pastu pakai lak software2 yg canggih, mesti boleh nampak gempak cam minah ni jugak…..alahaaaaaaiiiii…..ape daaaaa

      0

      0
  15. 1st says:

    first..hehe

    0

    0
  16. RedRuby says:

    Cover EH! obvious sgt pkai photoshop… Muka dh nmpak sgt plastik..!

    0

    0
  17. RedRuby says:

    Cover Eh! …Photoshop yg berlebihan! Muka nmpak fake giler..

    0

    0
  18. kamu yang kedua says:

    saya pertama….

    0

    0
  19. lulu says:

    hate her

    0

    0
  20. Oooopsss.... says:

    eleh..klu gmbar xedit, berkedut jgakkk…

    0

    0
  21. mysara says:

    Vogue da Vass gitu..

    0

    0
  22. Ahmad Badri says:

    Wooohooo, memang HOT mama gucci larr dia ni!

    0

    0
  23. kailan ikan masin says:

    buat botox ke?????lain gila compared dgn masa dulu2..

    0

    0
  24. wowok says:

    pic 2nd cm angelina jolie…hott

    0

    0
  25. refelsia says:

    KECANTIKAN DI BERI ALLAH DAN PENJAGAAN YANG DIMILIKI ROZITA CHE WAN SENTIASA DI BURU OLEH SEMUA MAJALAH MENJADKAN REZEKINYA MENCURAH….TAHNIAH JANGAN LUPA DIRI DAH LAH YA………

    0

    0
  26. papa says:

    sebagai engineer bertauliah,papa percaya cik rozita cw cantik di luaran tapi layut di dalam, kerna faktor usia sesuatu objek tidak boleh diabaikan..

    0

    0
  27. ^^ says:

    rcw ni klu pakai bju kurung ke ayu la
    tp klu pkai sexy2 ke jeans ke mcm x kene je
    tp die lg suke pakai sexy
    die rase die muda lagi kotnye

    0

    0
  28. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    eh ape ni minah jambu pes lagi !!!!!! rosak ke benda alah ni………

    0

    0
  29. mulut capoi says:

    muka macam mona fendy sikit…mata sebijik mona fendy..

    0

    0
  30. rcw pakwe says:

    rcw awek aku doo

    0

    0
  31. suka-suka says:

    sian gak kat dia demi cari rezeki nak bg anak mkn mcm2 kn kutuk. sllnye org yg cantik tak akan rs diri dia cantik kalo tak cy pg tanye org yg cantik2 kdg2 terkejut bl kt dia cantik tp org yg hodoh perasan yg dia tu cantik sgt2. aku rs rcw nie mesti tak rs dia cantik lgpun adik beradik dia semua cantik2. memang keturunan cantik2… rsnya ramai org yang tak cantik tu yg dengki dgn rcw nie.. pd aku dia lbh cantik dr ct nurhaliza…coz dah jumpe dia org berdua secara live… pd mata aku lar

    0

    0
    • as says:

      contoh,mana tidaknya umur dah tua tp,mampu jaga penampilan,cantik,wlupun org kata brkkdut,tp,masih cantik dipandangan mata orang kbnyakan tolak je lh diri kita yg tak setuju.pndptku,drpd kta yg comot miut,muda.. kesian gak tgk muka sndiri..bkn tak brsyukur.=,tp,rasa syok tgk org cantik,wlupun rmi jg kata aku ni
      cantik.hehehe!

      0

      0
  32. […] Perghhhh ~~ Laku Betul Rozita Che Wan Jadi Cover Majalah (37) […]

    0

    0