Written by AbangNara | April 2nd, 2011

pengetua af9

20 minit lagi dan teka-teka siapakah bakal menduduki kerusi Pengetua AF9 akan terjawab. Adakah Astro akan berpegang teguh dengan melantik Ahmad Dhani selaku Pengetua Akademi Fantasia terakhir ini? Atau adakah pihak Astro akan berpaling kepada Amy Search untuk menerajui AF9? Semuanya akan terjawap sebentar lagi di Konsert Tirai AF9. Sama-sama kita nantikan.

Follow Abang Nara di Twitter untuk ulasan lanjut mengenai konsert Tirai AF9.

Update: Pengetua AF9 ialah Amy Search. Good job Astro memilih pengetua tempatan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 responses to Pengetua AF9 Ialah….Amy Search

  1. lola lolipop says:

    ok. so? haha

    0
    0
  2. Kika says:

    amy search la der….tu pun xtaw lagi ke???…btw Im FIRST!!!!…muahahahah

    0
    0
  3. MK says:

    Tunggu jek lah~

    0
    0
  4. kaylakenzo says:

    aku..haha

    0
    0
  5. jabun says:

    Yeszaaa..ahmad dhani ok per..barulah kelainan.

    0
    0
  6. zaia says:

    ni last AF,jom tengok jom..

    0
    0
  7. cheetah says:

    ini tahun yang terakhir rasanya .. elok laa ..Dah ramai penyanyi baru yang tenggelam timbul …

    0
    0
  8. sohamin says:

    Seronok dgn AF jangan gunakab bahasa rojak ketika berbicara. gunakan bahasa malaysia sepenuhnya

    0
    0
  9. NCIS & Criminal Minds musim terbaru di FOX (wpun dah tgk online kih3x) still layan lai… tp mimpi apa plak hubby aku ni nk tgk AF huhuhu…

    0
    0
    • comei says:

      zaza, comei pun suke NCIS, Criminal Minds n CSI. hehe…mungkin hubby zaza ni nak luang masa tgk AF t.aher kot.last la katakan…layan je la daripada dia dok melepak kat kedai mamak tgk AF kan?

      0
      0
  10. ohpieeya says:

    Dr 2 alam Dee jd pengetua..baru huru hara af9

    0
    0
  11. chup2.. AF10 agaknya ala2 Raja Maharaja Lawak kot, lawan2 smula kih3x…

    0
    0
  12. vinokurov says:

    amy search

    0
    0
  13. jabun says:

    Weyh..MU vs West.h lg best.

    0
    0
  14. ninz says:

    amy search…terbaik la

    0
    0
  15. komen2saja says:

    sape korea sesat jadi peserta tuh?”jualsayyurr”~~hahaha

    0
    0
  16. Pelajar AF13 says:

    Hahah.. Amy Search jdi pengetua…huhuhuh…

    Bekalan duit untuk seumur hidup anda! Jangan menyesal jika pakej ini habis!! Anda akan didedahkan dengan rahsia orang kaya yang tidak mahu anda atau sesiapa pun tahu!! Rahsia bagaimana anda boleh dapat RM500 hingga RM1000 sehari secara SAMBILAN!! Kalau full time?? Layari http://tinyurl.com/formulaluarbiasapro untuk maklumat lanjut dan website peribadi saya di http://formulaluarbiasapro.webs.com/

    0
    0
  17. takperfect says:

    Amboi komen kt org cuba cermin diri sendiri tu dulu awak tu perfect sgt ker takde cacat cela langsung

    0
    0
  18. AYUCINTA says:

    bagus pemilihan ni…
    sy amat meminati amy search..:)

    0
    0
  19. staracademy9 says:

    cuba tgk star academy 9 arab
    lagi best
    persembahan dia org mantap
    AF tak best

    0
    0
  20. i am xoxo says:

    bgs la dpd ambik dani. kalo x makin pandang rendah la org endon ngan dunia hiburan msia.

    0
    0
  21. jambatan says:

    tgk af kli ni sbb nk tgk Aznil jer… xde la boring sgt kalo Aznil ade

    0
    0
  22. Bal says:

    Zaman kegedik-gedikkan bermula lagi untuk kali ke-9..Syabas para pelopor kelekaan dunia dan hiburan meluap-luap…!

    Maka ramailah anak muda bangsa kita yang terkinja-kinja menghabiskan duit dan bersuka ria sedangkan anak muda bangsa lain sibuk menelaah kerja rumah Fizik, Kimia dan Biologi sampai lewat malam..Syabas!

    0
    0
  23. Danial says:

    Ahh…ko Bal..memang bebal …….hang nak kate ko bagus sangat ke dok cete pasal fizik,kimia,bio semue tu…..basic Ampere Law entah2 x tau ko ni……hakkk piuhhhh….

    Kepada ASTRO…harap2 dgn masuknye AMY Search sebagai ketua…..harap2 die dapat men” jantankan ” kan balik student2 kali ni……..bapok sangat aku nengoknye……

    0
    0
    • FU says:

      Ok la tu..Memang ramai bebudak Melayu yang layu tak dapat bersaing dengan bangsa lain..Mikir seronok je 24 jam, macamana nak maju..

      0
      0
  24. secret says:

    yes!! amy search tu, nama besar ok. hahah ahmad dhani name besar jugak. tp…. nk wt mcmane… kami suke amy search.heheh. =)Berangan atau mimpi.

    0
    0
  25. Abdul Rasyid says:

    yuppp…we’re piweettt…

    0
    0
  26. Fuza Marquis says:

    mana-mana pengetua, sama jek AF ni saya tengok

    0
    0
  27. clean water says:

    I notice the knowing of this subject matter is deep and complete. What a treat to locate someone writing who not only offers understanding but in addition the opportunity to communicate via simple to picture and remember info-bytes. Blog more!

    0
    0