Written by serenity | March 30th, 2016

Tahun 2015 boleh dikatakan tahun kontroversi untuk Tasha Shilla apabila dia terkait dengan pelbagai gosip hangat. Antaranya, dia kecam kerana berpakaian seksi sewaktu bertemu artis Korea Jay Park. Dia juga dikatakan telah menyerang bekas kekasihnya, Hans Wong, di sebuah kelab malam atas sebab yang tidak diketahui. Di samping itu, dia juga dikaitkan dengan kontroversi gambar separuh bogel.
 photo 12751143_1689838011295307_533486772_n.jpg
Kepada mStar Online, Tasha memberitahu tidak akan berbicara hal peribadi sebaliknya hanya fokus pada kerjayanya tahun ini.

Tiada lagi cerita-cerita peribadi dan tahun ini saya mahu fokus kepada karier sahaja memandangkan tahun lalu saya banyak menolak tawaran berlakon.

Apa yang berlaku sebelum ini biarlah ia menjadi sejarah dan tidak perlu dikenang lagi.

Saya kini lebih matang dan banyak belajar tentang kehidupan jadi tahun ini dengan semangat dan azam baru saya ingin memperkukuhkan karier seni dan tidak mahu berfikir soal lain.


 photo 12716874_1065061496921501_333476390_n.jpg

Jika diikutkan saya sudah bersedia untuk berkahwin tetapi buat masa ini tiada calon dan saya lebih selesa solo selain memberi fokus kepada karier seni.

Saya kena lebih berhati-hati kerana pengalaman sebelum ini banyak mengajar saya agar tidak mudah terpedaya dengan lelaki.

Tasha di awal kemunculan pernah memenangi trofi Anugerah Bintang Baru Popular sebelum terlibat dengan pelbagai kontroversi. Sekiranya sudah sedar bahawa kontroversi bukan satu perkara baik untuk perkembangan kerjaya seorang artis, tahniah diucapkan kepada Tasha. Semua orang buat kesilapan dalam kehidupan mereka, yang penting kita belajar dari kesilapan tersebut dan cuba untuk memperbaiki diri.


 photo 1209637_1685410691729484_230583140_n.jpg

Rasai getaran dan keasyikan irama muzik asli dari akar Melayu ke mata dunia. Manifestasi dan apresiasi di dalam sebuah…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Tuesday, 22 March 2016

 photo General Banner 2.jpg

P.S: Best Buy World Malaysia kini sedang mengadakan jualan besar-besaran. Jika anda ingin mendapatkan 100% barangan authentic seperti minyak wangi, beg tangan, pencuci muka, dan kosmetik, anda memang bernasib-baik. Diskaun sehingga 70% untuk barangan kecantikan terpilih. Jom kita tengok sama-sama! Best Buy World

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

42 responses to Pengalaman Lepas Ajar Tasha Shilla Tidak Mudah Diperdayakan Oleh Lelaki

  1. aku says:

    da kena gam ke apa dia ni? mcm xpernah nampak berlakon lg dah..

    0

    0
    • Your sincerely says:

      No big deal lah. Bloggers & other reporters patut stop interviewing this kinda celebs..
      Cth mcm tasha shila ni, punya la byk kontroversi, mabuk dlm club, buat tetek, dibela dato dpt kete audi, tayang perut pakai seksi2, accident sbb mabuk lagi, undi diri sndri dan, korg list kan je lah sndri.!
      Honestly masyarakat patut start to ban this girl already, takyah ambik belakon, takyah nak interview lagi dah.
      Takde benda baik yg nak dijadikan contoh. Some celebs ada juga yg buat salah, tapi ada yg berubah for the better. Tapi hat ni?
      It wont effect the industry even when you’re not around, tasha.
      Sorry la i dont hate her tapi bila byk sgt bad cases dah naik muak, fikir2 balik buat apa org mcm ni nak jadi artis? Haihh

      0

      0
      • Yalahkan says:

        Yalahkan tiga2 mangkuk ayun ni mmg serupa betul ah….oiiii mira filzah kau jgn perasan cantiklh weiii…Klau kau tk Pakai tudung orang mmg dh tahu kau tu tahap2 tasha shila dan Maya matahari je level kau..biasa2 jelah weiii…Klau buang mekap lagi cantik nenek mak mah..mak aman ramli.. lagi2 masa Dia muda2 oiiii!!!

        0

        0
        • Nasi Bubur says:

          Nama dia ni busok dah…contoh artis bodoh sombong yg dipinggir serta dipulau masyarakat. Takziah!

          0

          0
      • Anonymous says:

        Apa2 je lah sis. Dia bercakap seolah dgn org yg baru keluar dari gua musang berjanggut kot. Ini negara pasir dua butir ke? Propa…buat dulu baru nyesal. Samdol!

        0

        0
      • Boleh Podah La Babe says:

        X payah la dia ni. Berlagak gila. Bersara terus pun elok penari tiang ni. Artis yg menyemak industri.

        0

        0
      • R i t a says:

        Dia ni lah yg upah suruh org belasah bekas pakwe siam tu kan? Eeee… plis lah. Pernah dia cakap “tak tutup aurat takpe asalkan hati bersin”…lepas tu tersebar dlm whatsapp gambar tetek senget buat report polis segala. Semak la betina ni. Artis bertaikkk.

        0

        0
    • Anonymous says:

      jarang sekali pompan melayu bibir nipis. aku suka tengok dier belakon dalam drama rindu bertamu di abu dhabi. she looked so innocent bertudung litup ngan abaya.

      0

      0
      • Mira Filzah mangguk palsu! says:

        Ah Dia ni Muka serupa dgn Maya matahari dan Si mira filzah yg perasan cantik tu lah.. Dan yg semestinya tiga2 ni jenis bibircatas nipis…tak minat pun..

        0

        0
      • Maya matahari,mira filzah Dn tasha says:

        Tak de bibir atas…cam itulah rupanya.. Mana cantik sangat..mcm kucing gamaknya…ah Dia dgn mira filzah serupa betul mcm Adik beradik kan.. Si Maya matahari boleh jadi kakak No 1., kalau si Maya matahari dgn si tasha shila ni pakai tudung mmg betul2 lagi serupa..Boleh ambil berlakon tiga spesis bibir nipis atas ni..sesuai sngat2 jadi Adik beradik Dlm lakonan.. Lagi2 lakonan yg gedik2,perasan, mengada-gada,busuk hati,sombong bodoh,saling cemburu antara satu sama lain dan watak2 yg gereh lagi kepohchi….serta watak2 yg sewaktu dgnnya…..mmg mengena dan tiga spesis mcm serupa sngat…B-)

        0

        0
        • betul ahkn.. says:

          Mmg serupa kau….dari bibir hinggalah jenis matanya..yg perasan lagi gediknya.. Dan semuanyalh…kn..kn..kn…

          0

          0
      • Anonymous says:

        Level perasan mmg mcm nilhkn..

        0

        0
      • tk suke dia says:

        ye nmpk je innocent..tp……realitinye…..ermm

        0

        0
    • Anti Retis Ala Lalat Tahi says:

      X pyh belajar dr pengalaman. Bersara terus pon xper dik. Dah le x lawa mana, pulok gossip2 busok je lebih. Nyampah lah!

      0

      0
  2. Azzy says:

    Eloklaaaaaa

    0

    0
    • Go die bitchh says:

      Mula2 dulu sy minat dgn tasha ni masa dia mula2 blakon. Dlm 2 thn lpas kot, ada event kat pavilion, kebetulan sy ada kat situ nmpk byk artis2 lain temasuk la tasha.
      Sy senyum n cuba lambai2 kat tasha nak ajak dia tgkap gmba tpi dia jeling je, n buat2 mcm tak nmpak padahal sy tau dia mm dah tertengok sy. Terus sy tak minat. Belum pape dah blagak!
      Padahal kat sebelah dia ada ramona zamzam & fathia latiff, diorg siap senyum balik n babai2 lagi, muka pon friendly sgt.
      Tasha ni bukan jenis suka senyum, dah sombong, nampak lagi sombong!

      0

      0
      • Yaya says:

        Paling senang..
        jgn kejar artis ni..
        x dpt ape ponnn…
        kang kalo x kne layan..
        makan hati pulak kite ni..
        kan?

        0

        0
        • suke rita rudaini says:

          aku nmpk artis tk pena kejar pon..buat dekkk je..ade tu aku jumpe diana danial kat ikea,nmpk dia ,dlm hati waaa artisss..tp aku maintain je buat tk taw…hahah..tp aku ada terserempak ngn rita rudaini kat H&m..makk ai,,da la cntik,pandang dia terus senyum je kat kite,,artis cmni yg kite nk.tk nyombong tp aku still dela nk ajak begambar ke ape..bio le privacy dia..asalkan tk nyombong ngn peminat aku salute..

          0

          0
      • jid says:

        sape suruh fanatik nk minat. terhegeh2 nk lambai buat apa. pastu org tak lyn, nk marah plak. lain kali buat taktau je kalau nmpak artis, dorg ni golongan perasan.

        0

        0
      • Puteri Jelita Rupawan says:

        Aku kalau terserempak dgn retis jgn harap nak tegur ke senyum ke apatah lagi mintak sain atau bergambar…diorang tuh sape??? ada bagi faedah kat diri aku ke? ada berbakti pada negara ke? kebanyakan retis ni xda pelajaran, org cmtu ke kau nak agungkan? retis ni gunanya utk mengisi masa lapang kita…sambil2 rehat tgk tv…dgr lagu…tu je…kalau diorang meniaga pon aku xkan beli sbb diorg jual produk diorg atas sebab diorang dikenali…bukan betul2 buat produk yg bagus…

        0

        0
        • Min says:

          Wow komen yg bgus stuju

          0

          0
        • Kisah Benar says:

          Kalu x percaya bila jumpa artis korang buat derk saja. Nanti dia sendiri yg terhegeh-hegeh nk perhatian. Aku pernah jumpa artis A kt KLCC. Aku dan member buat hal2 masing2. Lepas tu artis A tu yg cakap kuat2 supaya kami pandang dia. Lucu.

          0

          0
        • yaya says:

          samele.aku x jakon dengan retis malaysia ni.kalau nampak dorang aku wat bodo je.aku jumpe sahizi sem kat jpo PA dia plak ofer nak amikkan gamba aku dengan sam.eh aku x suroh pon n x berhajat pon nak begamba besame.hahaha tapi sem sempoi je

          0

          0
      • OMCENEN says:

        kau ni mmg species stalker.. gedik jumpe orang je nak bergambar… FREAAK SIAL

        0

        0
  3. Ismail says:

    Dia ni mcm tak blakon dah pun, bersara je lah. Tak cantik mana and lakonan pun biasa2 je..

    0

    0
  4. azzy says:

    elokla tu

    0

    0
  5. Qu Hitam says:

    ramai lelaki terpedaya…ingatkan mantap la sangat,,
    rupanya senget sebelah..

    0

    0
  6. AliBaba says:

    Muka dia mcm bawang putih yg sinetron indonesia tu. tp lupa nama apa aktres indonesia tu. tasha shilla dah2 la tu ngan kontroversi. Awk tu cantik sgt pakai tudung tau. Sopan nmpak. Sy suka tgk awk pakai tudung.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    ini kah retis kejap telanjang upload ayat2 islamik, kejap mabuk upload ayat2 islamik, susah nak percaya dia lagi……… apa2 pun kalau dia berlakon boikot jak…… macam hanez dan fazura biar penerbit rugi ambil dia berlakon,

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Ai tasha tasha..aku tngk ada iras rupa Jantan ler..
    Tak tahula tang mana jembu nya..
    Rata rata yg cakp ko cantik buta agknya

    0

    0
  9. Saya jer says:

    Aku dulu ade trjumpa plakon yg iklan trlajak laris…iklan mcm dayang senandung tu xtau nma die sape.jmpe kat kdai mkn tp aku wat tak tau je tgk die saje ckp kuat2 mcm nak tarik perhatian…lps tu bila aku ngn hsband aku nk byr kat kaunter die pun ade kat sblah pndang2 pastu gelak kuat2 ngn kwn die…maybe die tgk ktorg wat xtau jekn

    0

    0
  10. Mat K says:

    Dia ni pon kim k jugak. Boikot je …x mdtgkan hasil. X rugi pun negara xde retis kim k mcm ni. Bakat x setanding kontroversi. Cerita taik yg byk tentang dia ni. Boleh jalan aja…

    0

    0
  11. Muahahahak says:

    Oh dier ni lah yg tetek herot sebelah tu kan?!!! Huhuhuhuh

    0

    0
  12. pening says:

    klu x suke die pn jgn la kutuk rupe die…kn anugerah Allah tu…rase nye die pn xsuke bibir nipis gitu…tp mc mane pon agree ngn most comments…die ni kontroversi je byk…blakon bese2 je…n yg pnting bimbo…tgk die host galaksi dlu lawak gile…nk wat ala2 lofa gelak2 tp isi xde…homework x buat…bersyukur sgt galaksi tukar org…evn x suke gk yana host sbb ayu lmbot sgt.

    0

    0
  13. dora says:

    tu je la statement retis skunk biler dah suam…org dah muak la…

    0

    0
  14. zi za says:

    spe geram tengok nenen dia sila like. haha

    0

    0
  15. saw says:

    whatever.. we’ve seen your body.. lol .

    0

    0