Written by AbangNara | May 16th, 2011

rozita che wan suka shahir

Akhirnya setelah hampir setahun merahsiakan perhubungan mereka, Rozita Che Wan mengakui yang dia sedang bercinta dengan Shahir. Tapi yang peliknya Shahir menafikan berita ini. Adakah RCW yang tergila-gilakan Shahir sampai sanggup mengaku? Atau Shahir takut hilang populariti? Berikut adalah pengakuan RCW:-

Bukan niat nak berselindung. Malah ada rakan media yang sudah mengetahui mengenai hubungan kami, tetapi mereka menghormati permintaan saya untuk tidak dihebahkan. Cuma saya tahu dia (Shahir) perlu menjaga hati ramai orang, termasuk peminatnya. Dia lelaki baik. Saya tertawan dengan sikap dan budi pekertinya. Saya senang bersamanya. Tambah pula kami berasal dari kampung dan mungkin itu juga antara sebab kami serasi. Cuma setakat ini, keluarga masing-masing tidak tahu dengan jelas hubungan kami. Soal merencana masa depan, sebaiknya soalan itu ditanya kepada Shahir. Saya hanya mampu berserah, pada masa sama berharap hubungan kami akan berakhir ke jenjang pelamin. Saya mengharapkan pengakhiran yang indah

Pergh. Nampaknya RCW dah tak sabar-sabar nak berkahwin dengan Shahir. Mungkin nak merasa pucuk muda? Almaklumlah RCW pun dah lama kesepian. Shahir pun buat apa tunggu lama-lama lagi? Orang dah bagi line clear habis dah tue.

Sayangnya Shahir berkata begini semasa diminta komennya:-

Sampai masa yang sesuai, saya akan berterus-terang dan cakap perkara sebenar. Saya bimbang kenyataan atau komen ini akan disalah erti pihak tertentu. Pihak tertentu ini juga bukan merujuk kepada peminat. Cukup saya katakan, saya ada sebab tertentu untuk berdiam diri lagi sehingga ke saat ini. Saya yakin Cik Ta (panggilan kepada Rozita) juga memahami apa yang saya lalui. Saya tidak mahu tergesa-gesa membuat kenyataan. Biar reda kehangatan ini, saya dengan sendirinya akan bersuara. Saya yakin setiap persoalan ini pasti ada jawapannya

Rasanya memang Shahir takut popularitinya merudum kot. Apa pendapat korang? Adakah korang bengang RCW jatuh cinta dengan Shahir? Atau korang Shahir pujaan korang menjadi milik RCW? Hehehe

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

103 responses to Pengakuan Cinta Rozita Che Wan Kepada Shahir Sungguh Tulus Gitu~~~

  1. Zarina says:

    Kalau dah sangat berbakat, dah kahwin pun populariti tetap ok. Tgk cam Aaron Aziz, Ziana Zain, dan bebaper artis lain yg dah kahwin. Apa nak dimalukan mengaku bercinta. Putar sana, putar sini. Lama2 disebabkan terlalu byk putar la populariti engkau jatuh. Baik terus terang je.

    0

    0
    • mamaliaaa says:

      hehe.
      shahir2.memang la hal dia siapa dia nak pilih.
      tapi tengok la cket.
      RCW ni, mak aih, seksi kot.
      shahir ni, nampak je baik, tapi suka pompuan seksi rupanya.

      0

      0
      • conan says:

        shahir malu kot dapat janda. janda bgetah tuh bro. orang len sume berebut.tapi ko yang dia pilih.

        0

        0
        • mama org says:

          eeee..benci dngan laki2 mcmni…xnk ngaku..tkut jatuh saham dialh tu..klo x suka wat pe kua sma2…pantang tul aku…RCW tu dh ngaku dh..dia plak nk smunyik2..

          pmpuan biasalh klo dh syg sngt mmg dia akn heboh kn insan tsyg dia..sbb tkut org lain amik..
          ksian plak kat RCW ni..pilih lh dato ke?? kaya skit…
          tpi soal hati mmg spe x boleh halang…dh hati kta suka kn…hope pasni shahir ngaku nk kat RCW…doa yg baik tuk korg b2…

          0

          0
        • Capri says:

          If this is really really true, then i quit being Shahir’s fan. Thot he wud choose gadis yang lebih sopan dan keislaman. Rupanya…

          0

          0
      • Mentari 25 says:

        leeer.. suke ati je ko nk ckp dia layak ke x. lantak dia laaa nk pilih sapa pn kalau dh suke biarkan laa.kalau cik ti seksi pun mungkin time ni jee dh kawin nnt pandai2 laa shahir tu bimbing dia. ko ingat bebudak mude zaman skang ni x leh jadi pemimpin yg baik ke. ubah laa skit pemikiran kolot tu x der nyee lau kawin ngan mude2 ni dorg x leh jadi pembimbing pada isteri yg dh bumur mcm cik ti.

        0

        0
        • Delaila Rose Maria says:

          JIKA DAH TERTULIS JODOH MEREKA BERDUA, DOAKAN LAH SAJA YANG TERBAIK. TAPI JIKA MASIH DIBERIKAN MASA, ADALAH LEBIH BAIK SHAHIR FIKIR SEELOK2 NYA APA YANG BAKAL BERLAKU. BUAT ROZITA, RAMAI LAGI LELAKI LAIN YANG SEBAYA ANDA YANG MASIH BUJANG DAN DUDA UNTUK DIJADIKAN SUAMI ANDA. RENUNG2 KAN LAG.

          0

          0
      • arieiza says:

        erkk,..mcm x pcaya je. shahir tu npk mcm alim2 je. tp pilih rozita. pe pun baik ngaku la sblm dikebas org.

        0

        0
    • gajusyanggojes says:

      apakah bakal menjadi seperti mawi dulu? lagi 3-5 tahun, lenyap dalam industri hiburan.

      0

      0
      • faz says:

        tu lah…agaknye die takut jd mcm mawi kot…aku pernah jumpa si shahir ni gara2 anak aku menangis berjam2 nak jumpa shahir, kami bawak anak jumpa shahir ikut pintu belakang, alhamdulillah die tak sombong…tak lah mcm separuh artis perasan glamer pastu taknak jumpa dgn peminat….

        to shahir, nak kahwin dengan tua ke, muda ke, itu terpulang…yg penting pilih agamanya dulu…rupa, keturunan dan paras kemudian pikir…tengok agamanya dulu….

        0

        0
    • Anabobo says:

      Agk2 nya fmly shahir bg ke??rcw ni tua da kot.mmg la lawa..tp cube tgk tang leher dia..uhuh..brkedut.lg pon umr jrk jauh sgt.klu aidil gan rita tu at least rita muda lg dr rcw.n rita xde ank msa cerai dlu.pkir elok2 shahir..kang xde zuriat hang..huhu

      0

      0
    • Jika jodoh,doakan saja;D

      0

      0
  2. umie says:

    ada aku kisah?

    0

    0
    • cik wiwin says:

      shahir ni dulu skolah agama.. tahfiz lg.. xkan x tahu mcmane nak cari calon isteri yang solehah..haish.

      0

      0
      • rimau says:

        tolongg!! aku nak termuntah>.cari baldi ,kalu tak jumpa, aku nak muntah kat muka makcik rozita..hua hua!! makcik dah tua, bermimpi nak tidur ngan jantan muda..uweekkk!

        0

        0
  3. akubiasa says:

    peminat2 fanatik Shahir sila jawab??
    sy tau mrk tentu akan jawab…”biar laa itu kehidupan peribadi die..yg pntg bakat.”
    tp berbakat sgt ke Shahir ni..RCW tu pon sama..
    ok laa.xnak fenin kepala..minatkan artis2 ni atau laen2 artis tu agak2la…xyah fanatik sgt…

    0

    0
  4. hacks says:

    shahir ni dolak dalih mmg sah2 la dia takut populariti dia merudum, dia takut jd mcm mawi apa.. Hoho.. Tp yakin la dgn rezeki allah, klau berbakat org x kesah pun kawin ke x, bukan buat bnda jahat pun kawin ni.. Adoii.. X pun dia dolak dalih sbb parents dia x setuju ke o x tau lgi ke kn, jgn jd mcm rita n aidil dah la, kwin kat thailand, kang jdi mcm2 msalah shahir oii..

    0

    0
  5. mishungu says:

    why oh why shahir???? sgt tak sesuweiii…

    0

    0
  6. Hikhok says:

    tak paham betul lah. dah tak ada orang lain dah ke? hmmm

    0

    0
  7. oblivious says:

    geli……..hahahaha

    0

    0
  8. karpet merah says:

    shahir nie dh lama admired kat RCW……..sejak dpt jumpa dlm diari AF terus x lepaskan RCW….so sweet!

    0

    0
  9. oblivious says:

    RCW= MISS PROPA UNIVERSE…..

    0

    0
  10. lol says:

    nsb la cik oi!

    0

    0
  11. Jabun says:

    shahir mengade-ngade poyo!

    cakap jelah suka..aku kesah ape..

    hehe” cik ta” ko ni mmg cun

    kalau ko x nak aku nak kehehehe

    0

    0
  12. mak hayam says:

    alahai nyah..mak x bkenan lasung ngn c janda seksi tuh, sgt x sesuwai hokay..jgela teruna mu ittew wahai c shahir seblom terbazir begitu sajow d tangan mak jan..hoho.sile jgn marh mak hayam ye dgn statement ini..hoho…

    0

    0
  13. rosita che win says:

    gila babas la shahir….

    0

    0
  14. KakLong says:

    Dah masing2 sukaa, nak buat cmnaa..terima jelaa..
    tak kira la kawenn ngan sapa asalkan perangai ok..jgn jd mcm budak botak tu sudah..sndiri mau ingat laa

    0

    0
  15. anak tekak says:

    shahir pondan

    0

    0
  16. nana narita says:

    OK per…….. tua muda xkisah la…. biar la shahir nak kawan ngan sapa pun….dh dia senang ngan RCW tu…maybe diorang serasi…. I LIKE……..

    0

    0
  17. KakLong says:

    Hmm.. takpalaa dah masing2 sukaa..kita nak buat cmna..
    tp perangai kena jaga, nnti jd mcm budak botak tu,
    sndiri mau ingat laa..

    0

    0
  18. az says:

    shahir ni sebenarnye da ade awek… awek die sama2 study ngan die dulu, org perak gak. diorg da lama since sebelum shahir jadi artis lg

    so to shahir, ko jgn la main tarik tali ek. sian kat awek ko. even RCW ni bergetah ke, korang suka sama suka ke, harap ko tak lupa daratan and asal usul ko… hargai sket awek ko yg sokong ko slama ni. ckp je la benda yang betul.

    0

    0
  19. miss xoxo says:

    x lama nnti,tetiba kuar statement ‘ kami dah nikah 6 bulan yg lalu’….mencarot btul..walopun korang mmg x sesuai, (mcm adik badik) tapi kalo dh suka,kawen jela…korang kesah ke org len kesah? bukan tagline artis msia ‘ ADA AKU KESAH??’ ke? typical mlysian artist…huh!

    0

    0
  20. shahira says:

    hbis adira mcam mana???? sian dyer ..huhuhuh

    0

    0
    • moon says:

      ni mesti xtau citer ni..adira kan bercinta ngan hafiz af?hehehe…sumer org dh tau kot…

      0

      0
  21. BumbleBee says:

    boleh cayer ker pengakuan RCW ni?? yerlahh dier kan ade history bab2 ckp tak serupa bikin nieh…(kes nk kaypoh nak bersara x jadik) ….

    to shahir…cth yg satu tu dah ade…jgn bg peminat2 fanatik anda(yg kebarangkalian juger dahulu peminat raja sms) melihat pisang berbuah dua kali~~

    0

    0
  22. kelepet says:

    wei .. rugi wei si shahir kawin ngan rcw .Rcw dah nak masok 40an .. dah nak mono .Mesti mak si shahir mengamuk ank bujangnya nak kawin janda .Mcm mana la rcw bole ada selera ngan budak kencing x lurus lagi nih .. agak2 la .. jgn memalukan diri sendiri … dah x de jantan lain ke …

    0

    0
  23. Kek Seram says:

    tahniah3!!bagus3!!saya suka org jujur..suka3!!

    0

    0
  24. Abu says:

    Kalo da bercinta ckp jela.. Kalo xnk publisiti jatoh xla bercinta in the 1st place..

    0

    0
  25. Reena says:

    Makan hati dato2 & VIP..jgn jadi cam kes rita rudaini sudah. Kesian rita. Yelah, harap muka jer ensem tapi pikiran tak matang watpe. Si RCW mcm rela bercerita tapi si shahir cam paksa rela pasal kena cover line. Takut jadi cam mawi ke bro? Peminat pangkah terus tak naik2.

    0

    0
  26. cik says:

    ehemmm.cam xcaya haha.eh jgn la kata gitu bang nara kt shahir.sy rase la ..raseeeee jer la.kalau dia ngaku kan mesti family dia tekejut.sbb family dia tak taw lg.so kalau family dia trima cik ta (pheww!!) baru la dia bgtaw.cik ta (phewww lg!) xper r….xyah gtaw.si shahir ni baruuuuuuu nak rasa kot becinta n kwen so nebesss okeh.jgn la kata shahir lg..haha

    0

    0
  27. kak mala says:

    aah..betul tu,,sekolah agama dgn ex.kumpulan nasyid lagi,cehhhhh….sedih tulllll

    0

    0
  28. APAM TEMBAM says:

    RCW ni propa lebih. Dulu kata nak bersara sebab nak kahwin dengan VIP. Poodah cakap tak serupa bikin.
    Kemudian propa lak pasal anak kena buli…piiraah anak tak boleh kena jentik sikit, mak dia yang lebih.
    La ni cerita pasal bercinta denagn budak 22 tahun. Anak ikan tu. beza umur denagn anak hang 9 tahun tu….!!! Deeyyyy awak umur berapa ???

    MID-LIFE CRISIS pompuan nak masuk umur 40 tahun.

    Lu denagn Maria Farida boleh naik satu bas rombongan gi melawat kubur or jirat cina kat tepi bukit. INGAT sikit, kubur dah kata mari….

    0

    0
    • jane says:

      rcw ngan maria farida ni kene makan ‘pucuk mude’ utk kekal cantik kot…. kot ‘mak tam aka tok moh’ kate kene makan beberapa jantan mude supaye kekal mude…pastu jgn tengok cermin kalau tak nanti jadi ‘kummm kummm….

      0

      0
    • Berilmu dulu baru boleh cakap! says:

      komen ni ditujukan kepada APAM TEMBAM:

      you type: Lu denagn Maria Farida boleh naik satu bas rombongan gi melawat kubur or jirat cina kat tepi bukit. INGAT sikit, kubur dah kata mari….

      hello! mati tu ada ditetapkan usia kah? kau ingat orang2 muda tu tak leh mati dulu?

      anak2 rasulullah semua meninggal dunia sebelum baginda.. fikir2kanlah.. !!

      0

      0
  29. farid comel says:

    lelaki yang baik utk perempuan yang baik..tu janji Allah… ak rasa shahir dgn RCW xde pape…RCW je yg tgkap cintan..si shahir ni layan je…

    0

    0
  30. kuntul says:

    best la ko shahir..dpt RCW..
    sedap giler…
    1 mlm 5 round la ko bantai

    0

    0
  31. moon says:

    shahir janganlah…ko lagi muda dari aku tau!carilah org lain yg boleh bg anak byk2 kat ko…rcw 2 dh nk menopaus dh..nnt ko gak yg nyesal n kawin curik2 kt siam(tinggi imaginasi aku)…n u really deserve pompuan yg baik2 n solehah walaupn ko pn nmpak xderlah baik sgt…isteri yg solehah dpt hindarkn ko dr maksiat n boleh slalu menasihati ko ke arah kebaikan(mcm tunang ashraf muslim)..aku doakan ko bahagia dan dapat calon isteri yg solehah mcm aku harapkan…amiiin…

    0

    0
    • Moon Muh Tolol says:

      Mr.Moon
      I can’t belive there are still ppl living today that judge their surroundings by religion or ethnicity. I am ashamed to be from the same race as you are, you are and embaracement to the human race. Peace and love to all

      0

      0
      • moon says:

        yg ko nk kata aku tolol ngape?aku tujukan ni pada shahir jer,org lain aku pedulik apa?shahir 2 dr keluarga baik2, pernah masuk kumpulan nasyid.kalau boleh aku xnaklah dia tersimpang jauh dr jalan Allah mcm yg dia dh buat skng(jd penyanyi & pelakon)…apa maksud ko aku racist?diorg 2 sama agama,sama bangsa,apa yg bezanya?aku mmg ikuti shahir dr dia nasyid dulu,sbb 2 aku harap dia dpt perempuan n isteri yg solehah sbb rcw 2 phm2 jelah seksinya, berani or boleh ke dia nk bimbing?silap hb dia plak ikut cara hidup pompuan 2..nauzubillahiminzalik…

        0

        0
        • bongek says:

          erm yg emo sgt apa hal?x semestinya pompuan mcm tu dangkal ilmu agama…jgn nilai org dri luar ar..ko hamba x lyk nk jatuhkan hukuman pada org lain..lau teguran dan nasihat itu blh diterima..tpi bile ko menafikan hak2 seorg hamba..itu seumpama ko sendiri tunjukkan kebodohan sndiri tntg agama,,jgn kaitan agama utk raihkan simpati org..lau ko baik sgt..x de lah ko bukak gosip2 nie.tgk2 pompuan”telanjang”dedah aurat..fikir2lah

          0

          0
  32. baby says:

    biarlah janda ke…lebih tua ke..yang penting masih cantik dan menarik..kalau dara dan muda tak reti nak jaga penampilan pun x guna gak.

    0

    0
    • miss J says:

      ko ni mesti janda kan..

      0

      0
    • zarra says:

      aduhai shahir….
      kenapala ko xbole nk pk..bkk la skit mata tu luas²…
      dlm dunia ni ramai lg gadis yg cntik molek..
      yg bertudung..yg jaga maruah diri…
      yg xdedahkn aurat pd lelaki lain…
      kenapa janda juga yg ko pilih…
      rozita ni da selalu sgt dedahkn aset dia kt public…
      pleasela shahir..!!!
      tetiba hilang minat aku kt shahir ni…
      mcm rugi plak aku undi masuk ko smpai ko jd juara af8…huh..!!

      rozita plak..
      malula skit..kuar statement cmtu…
      kalau shahir mengiakn xpela…ini menafikan…
      bwk² la sedar diri makcik oooiii…

      tp kalau mmg da tertulis korg bedua mmg ada jodoh..
      ALLAH jua yg maha mengetahui…

      0

      0
  33. anne says:

    Kalau RCW memang dah pilihan Shahir,teima aje la.Doakan yang terbaik buat kedua-duanya. Kalau dah memang termaktub jodoh diorang berdua,kita xbole ubah. Lagipun,tak salah andainya kawen dengan janda ke,duda ke.Diorang pon ada hati dan perasaan. Doakan diorang berubah ke arah kebaikan.Doakan yang terbaik buat diorang,dunia dan akhirat.

    0

    0
  34. yun says:

    jangan lah macam nak menghina janda… tapi entahlah kan.. aku memang tak berkenan dengan RCW

    0

    0
  35. ctm says:

    Kenapa misti RCW yang mengaku??? Tak segan ke perempuan yang mengaku?? Pulak tu yang si lelaki menafikan… Ish ish… Malu beb!! Malu!!

    0

    0
  36. huha says:

    shahir akn khilangan pminat klau btol gosip die gan RCW…aaa,xske,xske,xske…

    0

    0
  37. silk says:

    ala .. jgn percaya .Wartawan yg putaq belitkan citer nak lakukan majalah dan surat khabar….

    0

    0
  38. SHAHIRAH says:

    Macam IBU dan ANAK.. Pas ni berlakon laaa sesama jadi ibu dan anak… leh pelok pelok… auuu!

    0

    0
    • rimau says:

      bila cakap pasal ibu dan anak ni, terus teringat maiza ngan laki dia tu..hehee..

      0

      0
  39. kangkung goreng belacan says:

    CUBA HANGPA LETAK DIRI HANGPA KAT TEMPAT MAK BAPAK SHAHIR,

    -korang rasa mak shahir berkenan ke anak bercinta dengan janda umo 40 dgn anak sulung dah 15thn?
    -korang rasa mak bapak shahir tak sedih ke kalau anak dia buat pengakuan EKSKLUSIF/ BERANI MATI bercinta dgn janda tuh?
    -korang fikir shahir tak nak jaga maruah keluarga dia ke?of course la dia jaga perasaan family dia. sbb tuh dia kuarkan statement tuh.

    UNTUK RCW,

    -jangan la tunjuk hang tuh desperate sangat. bese2 udah la.
    -ramai lagi laki lain yang dah berusia 30-40 single/duda kat msia. adakah wajib mencari laki yang handsome,kaya,pakai kete sport ?adakah itu menjamin kebahagiaan?atau kebahagiaan dalam perpisahan bak lagu shahir sndiri?adoi..macam-macam..

    tepuk dada tanya selera.
    peace no war.

    0

    0
  40. limah jongang says:

    shahir…kot ye pun ko kuciwa sbb aku tolak cintamu dolu, tp jngnla ko pilih janda desperate itu, carilah anak dara mcm abg salleh yaakob tuh..bru ade kelas…muahahaha

    0

    0
  41. Hantu Kak Limah says:

    Zaman skrg…yg lelaki tua cari anak dara, yang janda cari lelaki bujang. Mmg x bl tolak jodoh dlm fktr beza usia coz Baginda Rasulluhaah s.w.t kawen dgn Saidatina Khadijah pun isterinya lagi berusia n janda…tp melihat fenomena skrg x sama dgn keadaan Baginda dahulu, smu tu atas dakwah tp…apa yg berlaku dgn Shahir n RCW adalah cinta bernafsu semata2, kecantikan n kekayaan sementara. Shahir kena jaga hati ibubapa yg utama. bUAT kptsn yg terbaik demi maruah keluarga. Soak peminat mrk akan sokong karier, klu bercinta dgn RCW dpt beri impak gemilang kdp karier itu satu perkara yg baik tp klu hanya kontroversi mrhn…better leave altough painful.

    0

    0
  42. ooh la la says:

    hmm..sori 2 interframe.. setahu sya syahir dah da awek.. mcam az ckap.. dulu, dia selalu dtang kmpus amek akak senior tuh dengan bike..tak sangka..klo btul, syahir memg hipokrit,, cian akak tuh…hmm…and by the way..syahir n rcw tk sesuai..mcm mak n anak..tapi tk per la..klo itu yg terbaek..thniah..ada hikmah di sebalik semua nyer…

    0

    0
  43. kaka says:

    time muda nk kt org berusia, time tua nk kat org muda pulak. haish macam-macam~

    0

    0
  44. Piston Pecah says:

    takpelah kan…
    dah namanya jodoh kot…
    sama-sama doakan …

    0

    0
  45. najy says:

    alahai shahir oiii, rmai lg prmpuan kt luar sna yg bjg n cntik, xde org lain ke nk ambk? kot ye pun ambk la yg brtdung ke, nmpk ssuai ckit…
    aishh plik2….

    0

    0
  46. adamnarzuan says:

    uwaaaaaaaaaa.. sedihnyer…baru semalam mimpi RCW.. tup..tup.. Kebahagian Dalam Mimpi jer ler.. HUHUHU.

    0

    0
  47. suka aty aku ler nk komen pe pun says:

    npe aku rse nih hanya propa tuk bg org tgk drama yg diorg bkal berlakon.
    .klu betol pun pe salahnyer..da jodoh ann..hihi

    0

    0
  48. x suka says:

    ala shahir ni..pecaya je dia ni menipu….mana taknye..kat uia kata ada diploma kejuruteraan..pastu nak tipu hubungan lak..tkt jatuh populariti la tuh..kalo rasa malu buat ape mainkan perasaan org…kesian lak kat rozita tu..ppuan ni kalo dah ada org syg dgn care kat dia..hal lain dia akan tolak tepi..padahal rozita tu leh dapat dato ke tansri ke..ni dia pilih shahir ni….(xsuka lelaki mainkan perasaan wanita)…sy mmg tak suka kat shahir ni..sejak kes th dia menipu pasal status studi dia dl…

    0

    0
    • x suke org hipokrit says:

      hahaha..part yg ada diploma tu mmg aku x bleh blah….ngan org yg x taw n x blaja kat uia boleh la dia nak tipu kata ada diploma engineering….tapi sejak bila pulak uia ada diploma????? aku yg blaja kat uia ni pun x tau ada diploma kat uia…lol…cakap je la kau kena tendang masa kat main campus…x hbs blaja..graduated dr matrikulasi bukan ada diploma ye…

      0

      0
  49. Amier says:

    Wanita sejelita RCW kalau nak rasa PUCUK MUDA dan mampu menawan hati yang lebih muda darinya…apa masalahnya? Jangan pulak dapat yang MATI PUCUK.

    0

    0
  50. Shahiran says:

    Agaknya shahir memang SUKA rozita tapi kalau nak kawin.. dia tahu dia sepatutnya pilih perempuang yang tak seksi, nasihat menasihati dalam agama, tak peluk2 aktor lain, dll yang rasanya susah rozita nak ikut… dats why lah jadi macam ni.

    Bayangkan, dia ni tahu pasal agama tapi sekarang tengah syok dengan dunia. Balik tiap-tiap malam sebelum tidur mesti punya terfikir pasal kesalahan di siang hari (shoot pegang2 dll). Walaupun mungkin orang tak mengata, dia ‘shahir’ yang tahu pasal agama, mungkin serba salah jiwa nak pilih antara tuntutan agama dan hiasan dunia..

    0

    0
  51. cun says:

    bkn ke sblm ni rcw ada wat pengakuan yang die nk kawin dgn lelaki yg lbh kurang sebaya dgn die, n businessman… siap nk berhenti berlakon lg… tup2 cite kawin pun hilang, cerita berhenti blakon pn ilang… now dgn shahir plak… hahahaha artis2…. mmg semua ckp kosong… xboleh blah! hipokrit!

    0

    0
  52. ariza says:

    la .. x salah haih klu dia nak kawin ngan RCW tu.. nabi pun kahwin ngan Siti Khadijah yg lebih tua daripada dia.. yg dok kalut pasai umoq ni pasai pa..
    Klu dah jodoh depa kawin..klu x dak x jadi la kawin..

    0

    0
    • jabbawockey says:

      nabi menyanyi and berlakon ker?? siti khadijah pakai baju ketat2, bulu mata palsu, make-up tepung gomak, berlakon pegang2 lelaki ker??

      x payah nk samakan dengan nabi bab perkahwinan ni…nabi akhlak dier bagaimana? siti khadijah peribadi dier bagaimana? adoihhhh~~

      p/s: org yg x cukup ilmu ni bab mcm ni nak bandingkan dengan nabi…cuber praktikkan dlm diri buat diri tu rasa kerdil sket.blom cukup serba serbi.tanamkan dlm hati seberapa byk ibadat wajib dan sunat yg dibuat pun takkan setanding dgn nabi muhammad s.a.w …~

      0

      0
      • ariza says:

        saya x kata dia nabi chek ooii.. saya kata nabi kawin muda .. dan isteri pertama dia lebih tua.. x dak salah haih klu shahir nak kawin dgn RCW..
        p/s.. mungkin dia nak tarbiyyah RCW bg jd baik.. kenapa suka negatif sangat.. mungkin satu hari Allah bg hidayah kat dia org.. sbb Allah itu maha pengasih dan maha pemurah.. selagi belum tiba ajal pintu taubat masih terbuka.. wallahuallam..

        0

        0
  53. nony says:

    tatau nk cakap apa, tapi cam geli siot!
    ades, tade ke anak dara muda2 yg comey2, ayu2 sket utk buat isteri?
    rcw ni cam desperado lak tgk..
    tak padan sgt shahir yg ala2 ustaz nk di gandingkan ngn rcw yg selalu seksi terlebih ni~
    erk, tayah la nk kata ok, sbb nabi kawen ngn siti khadijah yg berusia dari nabi, sbb rcw ni, tak terbanding walau sekelumit pon ngn kehebatan isteri nabi~ sikiiit pon tak ~

    0

    0
  54. wiwi says:

    apa yang saya faham, shahir x menafikan dan x juga meniyakan hubungan mereka. so jagan la abg nara nak memanda buat cerita seolah olah shahir menafikan hubungan mereka secara terang terangan.

    bagi RCW pula, dah tau shahirr x nak dedahkan hubungan (klu mereka benar2 kekasih) tu, respect la kemahuan shahir. ni x, yg dia dok sebok bgtau press tu watpe?? kan dah jejas nama shahir sbb dia x nak dedah lagi hubungan korang (yg ntah ada atau x) tu.

    moral cerita ini: respect lah kemahuan prang lain. banyak perasaan yang harus dijaga

    0

    0
  55. rini says:

    shahir perlu jg ati mak ayah n keluarga die..tak semua org tua boleh trima menantu beza 16 tahun & janda anak tiga…….

    0

    0
  56. damia says:

    sumpah !! geli

    0

    0
  57. sape2 says:

    taktik shahir nak kawen lebih niii.. tak dpt anak.. bleh wat alasan nak bini muda.. haha

    0

    0
  58. Zaqyah says:

    byk pengjaran dh ada..hrap shahir amik sbgai teldan k..mcm Mawi…opss..sori yer…hehee

    0

    0
  59. lolo says:

    aku takot bpk shahir yg syok kt rcw nnti kang … huahuahua!!!! kelakar gile!!! tak senang duduk mak shahir.. dpt menantu vavathevoom!

    0

    0
  60. lin says:

    perggggggghhhhhhhh!!!!!!!!!!! mak aku bengang gila ngan ko shahir sebab ko pilih rozita che wan kwang3x. rcw pn satu nak lawan rita rudani ke? ermmmmm….. tapi rita aku suka sbb dia xsyok sendiri…kuikuikui

    0

    0
  61. KakLimahMataHitam says:

    tolong la shahir oooooi…!! ngko dgn anak2 bujang cik ta ni dah mcm adik beradik dah. kalau ye pon nak ada kisah cinta romantis di alam show biz ni, kenapa la mesti si mak janda gersang ni? punye la jauhnya beza ngko dgn si cik ta ni. jauh2 kan la diri ngko dr pompuan ni. x dpt aku nak membayangkan korang berdua ni. nampak sgt ngko ni anak ikan bilis si cik ta gersang ni shahir oooooii…

    0

    0
  62. YN says:

    RCW..x malu ke keluar kan statement gitu? before keluarkan statement tu..ade terpikir tak?? shahir tu orang dok undi2 dye kat AF..sebab suara dye dan background2 dye..orang dok kate shahir ni bagos..budak nasyid..dulu kat UIA…alaaa..bagos nye budak ni…
    tapi..tup tup..kuar gosip pasal RCW ngn shahir..kalau la betul RCW tu jatuh cintan tahap babun kat shahir…pikir la dulu kau tu akan jatuh kan imej shahir…sekaligus..imej kau jatuh menjunam terus wahai seksi meksi..
    tau RCW tu putih melepak..muke TEGANG nak mampos…gune ape pon xtau…kalau nak sangat kata shahir tu…aku doa harap kau di beri hidayah untuk berubah..di berikan kesedaran supaya sedar diri umor mencecah 40 an..gaya dah macam nak bercucu weyh..series..pikir2 la kaliana berdua..

    0

    0
  63. youngshoot says:

    nak merasa pucuk muda? huahuahua

    0

    0
  64. capone says:

    maybe rozita can’t stand bil2 yg dh lama tertunggak tu…almost optimum pendam tu…dikemut2…jgn ingat lelaki yg ade bil2 trtunggak….why miss zita statement sound like desperate… ”shahir i can’t stand anymore my feeling…mmmmmhhh!!my heart rumbling so hard…lets get married…i will give u my RCW thing…Ride C**k Wild..make me scream…all night long!!”…but be careful anyone get her,she’s sexy sting like spider blackwidow…must handle nicely,or u will lost in the battle…
    come on rozita sexy widow…if u can’t wait…come to papa…

    0

    0
  65. baby girl says:

    owhmy.. ini auta ke fakta ni?? well, if its true.. biarlah mereka.. jodoh kan ketentuan Allah.. siapa kita nak judge2 utk org.. baik utk shahir atau RCW.. ini hidup babe, bukan kita yang rencanakan.. well, for both of you.. saya doakan yang terbaik aje sesama saudara Islam. Amin.

    0

    0
  66. iena nazir says:

    nak gelak je..
    huhuhuhuhu

    0

    0
  67. MrB says:

    Salam,

    Dgrnya dari laman-laman hiburan umur RCW dah 37 tahun. Shahir dlm 23 kot. Bukan dah menopause ke 37 tahun?

    Cari gadis lain yg muda sikit la Shahir. Takut nanti baru 2-3 tahun kawin dah pandai nak makan luar dan bercerai berai. Perempuan lebih matang drpd kita, kalau lagi tua drpd kita lagi la bertambah kematangannya. Nanti rimas dowh kena control. Tapi, kalau kau dah nak sgt itu ko punya hal.

    0

    0
  68. Fizz says:

    tau x per…x sesuai langsung,tolong lar mak cik ita,awak tu dh tua,x sedar diri ker,mekap muka tu setebal-tebalnyerrr,mcm anak ikan jer Shahir tu aku tgk,aku ni baya Shahir,x ingin aku mak cik mcm kau :-(

    0

    0
  69. cantiktapitua says:

    aku rasa mcm ngammm jerr…hehehe…aku respek gak kat rcw sbb tak memandang harta n dia pnya keyakinan tinggi utk bdamping dgn llaki muda..suka ati korang la, sbb dua2 pon aku tak minat…hahaha

    0

    0
  70. oshin says:

    alamak x sesuai langsung lah.. cik ta pun satu, patutnya kalau nak luahkan komen pun fikir2lah dulu.. jauh sangat beza usianya.. kesian kat shahir, berilah dia peluang dpt pasangan yang sesuai dgn usia dia.. cik ta pun ada anak lelaki.. cuba kalau anak2 lelaki cik ta nak kan org pompuan yang usianya jauh lebih tua daripada mereka.. harap cik ta fikir2kan lah..

    0

    0