Written by AbangNara | April 2nd, 2012

Memang gila. Dah macam Hollywood pulak rasanya. Seorang wanita yang sedang bergembira menyambut hari jadinya tiba-tiba menjadi mangsa pijakan seorang pengacara TV. Pijakan yang dilakukan sekurang-kurangnya 5 kali telah menyebabkan kecederaan muka dan kepala yang teruk.

pengacara

Wanita tersebut telah pun dikejarkan ke Hospital Ampang untuk rawatan. Menurut wanita tersebut, pengacara wanita berusia 28 tahun itu yang pernah membintangi beberapa drama dan telefilem ditanya sama ada pernah terpukul atau melakukan kekasaran kepada sesiapa.

Wanita tersebut mendiamkan diri sebelum didatangi seorang lelaki yang bertindak menampar mukanya dan menolaknya sehingga jatuh. Setelah itu pengacara wanita tersebut memijak muka mangsa dengan kasut.

Fuh ~~~ Seram gila. Abang Nara tak tahu siapakah pengacara wanita yang berusia 28 tahun ini. Namun perbuatannya memang kejam. Kesian kat wanita tersebut mukanya kena pijak. Harap-harap pengacara wanita tersebut dikenakan hukuman yang setimpal.

270 responses to Pengacara TV Pijak Muka, Cedera Teruk Di Muka

  1. bukan artis says:

    wow ganasnya. sapekah? kui2..

    0

    0
  2. nekjahseries2 says:

    urmmm sape ek????fara fauzana kah????scha kah?????

    0

    0
  3. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    samseng betul…

    0

    0
  4. syampu rejoice says:

    ADAKAH FASHA SANDHA VS DIRA ??? XTAU XTAU XTAU ..TEKA JER..

    0

    0
  5. aishiteru says:

    dasyat betol… perempuan ke jin ni?

    0

    0
  6. hana says:

    siapa ek dira ke pengacara melodi ?

    0

    0
  7. malyna says says:

    macam-macam la…xde kontroversi nak cari plak…

    0

    0
  8. Saye ler Perempuan Itew... says:

    xkan pengacara tv tu saje2 nk g serang..confirm wanita tu ader buat benda dajal kt die…!! kalo x tahu, so better shut up…

    0

    0
    • mintun says:

      Aku menyampah berita macam ni dan jugak tukang jaja nya sekali.
      Beritahu la apasal dia buat macam tu…. baru lah adil. Cthnya….kalau dia buat mcm tu pasal pompuan mangsa tu terkentut…memang tak patut la. Atau takder bende, saja je nak pijak orang…tak patut la. Tapi kalau dia buat macam tu pasal pompuan mangsa tu main sentimen agama ke, bangsa ke,…patut. Ni contoh je lah..

      0

      0
      • tunun says:

        xske x payah bace la der. p tido.. sorok muka bawah bantal.

        0

        0
      • Anonymous says:

        Still…x perlu kot guna kekerasan cmtu..kejam plak tu.

        0

        0
      • hantu susu says:

        pompuan tu cuma tersentuh rambut dira je..dan dia dah say sorry pun..tapi tetiba abg dia dtg menyerang..pompuan tu jatuh dan dira ambik kesempatan tendang muka pompuan tu dgn high heel dia yg tajam tu..laki tu so bacul serang pompuan lepas tu lari..

        0

        0
      • tak kenal says:

        hantu susu, mane ko tau cite ni?

        0

        0
      • tin kosong2 says:

        Kentut? Xperlu kata apa2 kentut…

        0

        0
    • Hitz says:

      Ape pun alasannya, undang2 bukan di tgn
      Kita ye para sahabat.

      0

      0
      • sarah_nina says:

        aku setuju.. Walaupun si mangsa yg cari pasal dulu. Tapi tak boleh ke guna cara lain. ini dah macam cara samseng.
        kasut tumit tinggi tu. Kalau pijak kat kaki dah terasa sakit sangat2.. Apa lagi muka.. Hmmmm..

        0

        0
      • eRk says:

        Kalu jadi kat engkau.. nth parang pun naik.. jgn cakap cm tu beb.. tak tahu cerita g ni….

        0

        0
    • pijak ramai2 says:

      Yup! Mesti bersebab! Sebab perempuan yg kena pijak tu giler langsi! Dia ingat dia femes, glamer sgt kat situ. Pantang ada perempuan cantik yg jadi perhatian, mmg dia akan buat hal. Dia akan tolak lah. Pijaklah. Buat peel menggelejat. Dah lah tak cantik. Rambut meggi. Tua dan perasan lawa. Boleh? Padan muka. Bawaklah insaf. Saya percaya.. Dira ( who ever she is) telah di provok!

      0

      0
      • malaikat maut says:

        you must be dira-in-disguise kan?tak abes2 nak bekap.

        0

        0
      • Arid says:

        Alahai yg back up pengacara ni sah sah la si dira n geng ni Kann! Klau betul la pun pasalpe Abg dia jantan kot henyak pompuan…!alahai dira ni tak yah kaverline sgtla dulu tak puas ati dgn sazzy falak skang ni terbukti la dira ni tak leh org lebih dr dia…gaduh je la dgn prempuan tu pasal pe Langton Abg dia pukul org!ke mmg samseng kot…takot la I!!!pasni tgk propaganda je lasses u olls

        0

        0
      • pijak ramai2 says:

        eh. minta maaf. saya bukan kawan dira. tak ada related langsung atau tidak langsung. saya cerita apa yg saya tahu pasal budak perempuan yg kena pijak tu. kalau you all kenal dia pun, you all akan cakap benda yg sama.. padan muka dia!

        0

        0
      • hahaha says:

        si bodoh ni bekap habis habisan lak..cube ko yg kene pijak mesti ko menyalak menyalahkan org yg pijak ko kan..bodoh btl

        0

        0
      • pijak ramai2 says:

        cik hahaha..

        mesti ko ni si budak yg kena pijak tu kan? hahaha.. btw.. aku takkan kena pijak sebab perangai aku tak macam engkau yg layak kena pijak. so lepas ni bawak insaf yer.. jangan nak pergi hrc lagi..

        0

        0
      • BLaCK MaMBa says:

        pompuan kna lanyak tu artis o org biasa?

        0

        0
  9. farah_ayu says:

    siapakah?..wow gle rock pengacara tu..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    dira abu zahar

    0

    0
    • kak ain says:

      kalo dira hos melodi tu, saya tak kesianlah….. tak minat pun kat dia. watak yg dibuat kat melodi menyampah betul, kasar betul cara dia bercakap, tak feminin sikit pun

      0

      0
      • KK vogue says:

        hrmm die mmg mcm 2.. aku suke je die.. x hipokrit..kt facebook pun aku kau lu gua jer..mgkin sbb ramai abg.. so x bole salahkan die.. bkn mcm 1/2 retis 2… buat2 baik… watak baik2.. tp hakikat mulut mcm longkang..

        0

        0
      • markonah says:

        patotla kena cerai dgn Ash dulu!

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku pun ramai abang gak..xde jadi ganas gitu…
        lisa surihani pun ramai abang..ok jek pun..

        0

        0
      • Anonymous says:

        i sokong… klo mengacara melodi tu sll je silang tangan, seolah2 menutup burit yg dah lunyai!!! buduh itu dira!!!

        0

        0
      • sarah_nina says:

        aku pun ada abang jugak.. dan adik lelaki..sepupu aku kebanyakkan lelaki.. Coursemate, classmate majoriti lelaki..sekarang ni boss aku pun lelaki.. aku pun ala2 ganas jugak.. tapiiiiiiii.. tak lah sampai nak memijak orang.. kalau setakat bertekak tu adalah.. alasan abang ramai tu tak boleh pakai lah..hmmm..

        0

        0
  11. ape ape je la.... says:

    marsha kot..kan hari tu dia telan pil berdozen2..ntah2 dia dah gila kot..

    0

    0
  12. Ammar says:

    Suka-suka dia je main lanyak2 orang. Mai sini nak lanyak muka hang

    0

    0
  13. NOR HUSNI YUSOF says:

    Ye doh Dira Abu Zahar pengacara Melodi cz dia pun brlakon jgak drama dan telefilem..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    FF dah 3rd series kan?kalu umur 28 ni rasanya DAZ…huhu

    0

    0
  15. theanswer says:

    kalau ikut umur..dira 28thn.

    0

    0
  16. mail lambung says:

    mabuk sbb minum kencing setan lebih la ni

    0

    0
    • ina says:

      xbaik k0 fitnah 0rang k0t ye pn dia belasah 0rg.

      0

      0
      • peminat artis korea je says:

        eh betolla~~~dalam newspaper ade ckp pengacare tu mabuk.pompuan tu pon mabuk jugak.tula mengketedarah lagi air kencing setan,tu yang hilang akal!

        0

        0
  17. mak jemah says:

    mak jemah bajet marsha je..coz otak dia tu xbetul..dia tu gila jntn..

    0

    0
    • melah himbusan bayu says:

      yap… rasanya marsha… yang kemaruk jantan…….. ahaks!…… la ni sape yang propaganza……………….. ha! ha!

      0

      0
      • nano says:

        org gila jantan cm 2 ek?? men tuduh2 jer.. lg 1 mn korg tau marsha 2 gila jantan.jgn la suka suki nk judge org cm 2,cermin dri sndiri dl.klu da rs perfect br la labelkan org gila jantan ke haper ke.!!

        0

        0
  18. aku pya ske says:

    Xkira laa dira ke..fasha ke//marsha ke..fafau ke..scha ke..
    smua y d atas ni aku x minat..

    0

    0
  19. stylo says:

    DIRA la nih..tp tkkan dia suka2 p pijak muka pompuan tu..mesti ada hal yg betul2 buat dia bengang..

    0

    0
  20. Reena says:

    Huuuuuuuuuuu…gedebe sungguh wei! Sape..sape..cecite..cecite…

    0

    0
  21. putri ^^ says:

    OH EM GEEE..SIAPAKAH??

    0

    0
  22. joyah says:

    ni dira abu zahar nih.. mcm tak sangka ke, muka lembut..

    0

    0
  23. hmmmm says:

    LOL…hahah….mesti ade kes…mne owg suke2 pijak…hahah….DAZ ko mang brani r…..cayalah…

    0

    0
    • hehhhhhhh says:

      perghhh…caya lar lu ‘caya’ kan Dira muka tak mandi nehh…ko memang cool DIRA! Ko lah pemenang, pemberani, pemabuk…kah kah kah..

      0

      0
  24. cupa chup says:

    mcm2 andain, tpi aku xdpt nk teka sape…..ganaz btl pengacara pompuan ni!!! scary…

    0

    0
  25. sethjat says:

    ke marsha? hehe

    0

    0
  26. amy says:

    from the start ak dh mmg cuak n muak tgok minah tu..seriously xsuke..

    0

    0
  27. zbm says:

    cam DAZ je, dia kan anak bekas ketua menteri melaka. mesti pompuan tu ada wat hal kot, tu pasal x dpt nk tahan rasa marah tu……..

    0

    0
    • Tak main la pukul2 says:

      Oh maksudnya anak ketua menteri (bekas je pun) boleyla balun sapa2 yg dia xsuka ye..patutnya jaga nama baik ayah..ni tak, mcm samseng

      0

      0
  28. Sophie says:

    Marsha Milan ke???

    0

    0
  29. chentalove says:

    msti ada kes ni…tak kan sngaja dia nk pijak2 muka org nie…
    tu la jgn cri pasal…
    ssh nk b’teka-teki pasl org tu…tunggu je la siapa org yg sbnarnya…

    0

    0
  30. mentari says:

    marsha ke?

    0

    0
  31. nyok says:

    yg nko sambut harijadi kat kelab malam tmpt orang mabuk tu watper? kan dah kena…
    pi sambut kat restoran ke kat umah nko…ada aku kesah!!

    0

    0
  32. PASAR SENDUK says:

    jap gi taulah sapa…

    0

    0
  33. Kot ye pun marah, sampai pijak muka ke wey? Kalau setakat lempang melempang di muka, boleh la faham…ni pijak??? Ohh pijakkk…??? Tau la dah sifat sebenar dia *Kenali sifat seseorang ketika dia marah*

    0

    0
    • Norma Jean says:

      Aku rasa mendengar cerita sebelah pihak saja belum cukup untuk menghukum. Bukan hendak membela, tapi perempuan yg jadi mangsa tu pun kita taktau perangai sebenar dia kan?

      Hakikatnya orang kita terlalu mudah kasihan dgn mangsa, sedangkan kita semua taktahu hal sebenar. So, apa saja yg mangsa cerita semua diterima bulat2.

      0

      0
      • tak tahu diam diam says:

        setuju dgn norma jean… org kiter mudah sgt kasihan pada yg menjadi MANGSA…especially kalo mangsa itu PEREMPUAN. Blom selidik lagi kes atau puncanyer so xyah nk sided mana2…ntah2 yg jd mangsa tu lagi buruk laku or mulut puaka…tp tak kuat nk berlawan, so jadi laa mangsa pijak…hoho…

        0

        0
      • Daaz says:

        Tp undang2 bukan d tgn kita. Melainkan Jika
        Beliau diserang dan beliau mempertahankan
        Diri.

        0

        0
      • sarah_nina says:

        aku setuju pendapat ko norma jean.. tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii….
        tak de cara lain ke dr cara ni. cuba lah cara bersopan. kalau susah2 sangat maki aje orang tu balik…
        kalau dah guna cara macam ni. silap2 dia pulak yg kena saman sebab mencederakan orang.. kalau saman ok lagi.. banyak duit bolehlah bayar.. kalau kena penjara.. kan dah susah.. pikir2 kan lah..

        0

        0
      • Pendekar Bujang Lapar says:

        tol la pe yg ko ckp, tp xkan la sampai pijak… ganas tol.. dh xde sifat2 kewanitaan lgsung… dengar2 ngah mabuk 2 2 tu.. hmmm.. kalo mabuk ape pon boleh.. tu pasal la jdi aksi pijak memijak kot..

        0

        0
  34. […] 5 kali telah menyebabkan kecederaan muka dan kepala yang teruk. Wanita tersebut telah pun … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Cedera, Muka, Pengacara, Pijak, Teruk by Azrael. […]

    0

    0
  35. pae ke jadah tikam muka org dgn tumit kasut tinggi says:

    marah btul smpi pijak muka. mujur x tikam2 muka tu dgn pisau, alang2 marah kan..

    ni kes mulut pmpuan x hengat lettewwww.

    0

    0
  36. B says:

    Ganas weh…xkira la siapa dia kn?ttp bak kata pepatah “kesabaran setiap org ada batasnya” nie mungkin pompuan yg dipijak sudah melangkaui batasan, tue yg mendapat tue…tp kepada artis tue pun “sabar itu separuh daripada iman” sehebat mana dugaan yg mendatang hadapila dgn kesabaran.

    0

    0
  37. bil telekom aku melambung la pulak bulan ni says:

    majority teka DIRA..ye la kot???

    0

    0
  38. sape nama says:

    baca murai.com la baru jelas ckit citenye. n korg tau la kot sape hos fofuler tu.ahak

    0

    0
  39. Anonymous says:

    Sape wei? Dira vs Marsha ke?

    0

    0
  40. tekateka says:

    ala, 1st : kite senarai dulu semua rancangan2 gosip

    2nd : snarai kan pengacara2 dlm semua rancangan2 semua tu…

    bkn byk mana pun rncgn2 gosip2 ni… yg aku tau, melodi, propaganza, galaxy.. de lg x?

    0

    0
  41. loots says:

    dira= 28
    fasha= 28 thn
    marsha= 27 thn
    fafau=32..
    scha =30

    fasha mengacara ke? aku rasa dira la

    0

    0
  42. emrys says:

    dira kot…

    0

    0
  43. loots says:

    maaf, scha 29 thn. description host tu mcm ni: 28 thn, sudah berkahwin, mabuk, pegi kelab dgn siblings n frens,pakai boots, pengacara tu mmg kasar.
    mangsa ni menari dgn dia, smbil sentuh2…(menggoda)..lesbian kot

    scha x kawin lg. marsha gedik n lemah lembut. mcm dira je

    0

    0
    • dazly says:

      Dira is one of lady bikers in harley group. She is not lady like looks, like wearing boots, aged 28th dah very close to her brother, eddie cmc….she and his brother running a shop named red garage sumwhere jln conlay nearby pavilion. She is from melaka.

      Grow up, Dira :-)

      0

      0
  44. beta draconis says:

    sapo tuh..x po den tunggu bito kuar kek surat kabar

    0

    0
  45. rambo says:

    Kiah Propa kot!

    0

    0
  46. Weu250 says:

    Memang Dira masa tu saya ada di kelab , kelakar nya duk esok tu di melodi

    0

    0
  47. Weu250 says:

    Yang naik atas stage tu husband Dira, dia lah yg belasah perempuan gedik tu hehehe

    0

    0
    • hihi says:

      laki belasah pompuan? laki ape tuh… elok la jadi laki bini.. sesuaiiii ssgttt….

      0

      0
    • Kak nam says:

      Bkn suami ler..tu abg kandung dia la… (mengikut sumber rakan mereka)

      0

      0
    • weu250 says:

      maaf dah tengok semula video and confirm dengan google bukan husband Dira…. Mungkin Kak nam betul abang kandung dia tak berani sebut siapa… Yang pasti memang Dira tu yang lempang dan tarik rambut perempuan tu….

      0

      0
  48. Hulahop says:

    Dah klunya kat situ ada geng superbike….sapa lagik….tak kan tak leh agak…adoyyyyyyy

    0

    0
  49. Apa Pun Tak Boleh says:

    aku tgk di Dira tu mengacara Melodi gedik je. selalu buat spoil dgn tersasul2 nye. tak menjadi la die jd pengacara. nasib baik ada Zizan.

    0

    0
  50. sudusenung says:

    laki bini sama-sama samseng..
    anak orang kebanyakan…
    air muka mak bapak tak reti nak jaga..
    Malaysia ni dia yang punya, bleh pukul orang suka hati…

    0

    0
  51. fie says:

    dira kan ? gengsters perempuan tu

    0

    0
  52. Anonymous says:

    ganasnya smpi pijak kepala… aku pun nak join gak la… rasa nak lempang-lempang, koyak mulut je penyanyi yang nyanyi lagu KFC ala-ala balik kampung…. benci betul aku kalau nak cakap bahasa melayu buat pelat-pelat…..

    0

    0
  53. zuzululu says:

    sure dira kan! nyampah btol! pegi lg kelab! igtkn da kwen brubh! tunggang langgang la kome laki bini! patut la ash tingglkn dia..

    0

    0
  54. Aku wanita biasa says:

    tingkatkan KONTROVERSI, kurangkan PRESTASI..zzaaazz..layan…

    0

    0
  55. weu250 says:

    yang perempuan tu tak lah teruk sangat, elok aja lepas tu, bertalepon2 dan berteks2 dan naik kembara silver, bertiga,masih kelihatan gedik,tapi tak tahu lah pula, dia yang kena, maybe sakit kut kena back hand laki Dira tu. Hebat si Dira belanja kita orang dengan panty Biru dia..siap tarik2 rambut segala..

    0

    0
  56. Mini Cooper says:

    Abg Nara, sumber ni dari Harian Metro kan? Kadang2 HM ni menokok tambah cerita.. tak dpt percaya sgt. Propa jer lebih..

    0

    0
  57. MK says:

    kalau nak bergaduh pun gaduh laa….gaduh cara lemahlembut gitu…main tampar2 ke..tarik2 rambut je ke…tk kisah laa…ni sampai pijak muka dengan kasut tumit tinggi pulak tuu…aku terpijak ekor kucing pun dah terlompat terkejut giler…

    0

    0
  58. ain_sha says:

    Abg pg lah wat edisi siasat saper kah gerangan pengaraca yg kejam itu…

    0

    0
  59. Linda says:

    perghhhh…psai menari pn smpai soh laki pukui org..dh taw mcm tu xpyah la g club dh tentu2 mmg akan ade tersentuh2 seme…lg plak dh same2 mabuk kn..perangai pn xleh nk kontrol..lgpun yg pmpuan je tersentuh die xkn nk angin kot..klu laki sentuh syiok kot..muntah ke darah

    0

    0
  60. Minah says:

    sah2 DIRI..kat paper tu siap mention PENGACARA RANCANGAN GOSIP POPULAR…koh koh koh..

    0

    0
    • Minah says:

      sah2 DIRA..kat paper tu siap mention PENGACARA RANCANGAN GOSIP POPULAR…koh koh koh..

      **adeh..tersalah taip plak..DIRA jadi DIRI..

      0

      0
  61. huhu says:

    mesti pempuan tu cari pasal dulu gn si penyerang ni….
    ….kalau x,kenape dia meroyan nak pijak pempuan tu…hehe

    0

    0
  62. melayubodo says:

    dasar melayu takde agama la korang ni. Suratkhabar takde sebut nama, blog ni pun takde sebut nama. yang pandai2 sebut nama orang tu orang ni apsal?

    kalau tak tau diam je la bodoh. baca je cerita tapi jangan sampai nak fitnah orang.

    len kali jangan cakap orang bodoh la bodoh. kau tu sendiri bodoh.

    0

    0
    • ron says:

      sm je ngn ko..ko pon ckp org bodoh gak..so kesimpulannya ko pon kurang pandai.. =)

      0

      0
    • Saksi Kejadian says:

      Memang la tak sebut nama kat mana-mana, tapi saya sendiri nampak depan mata incident tu…tup! tup! keluar akhbar dan internet hari ni…Memang sah la DIRA!.. lepak sebelah dia je kot malam tu…haruslha ingat..

      0

      0
  63. xxx says:

    ko tuh lg bodoh..nak emo x tentu pasal pehal…ko ke yg derang maksudkan tuh?..ke sedara mara???bodoh punya olang!!!!!!!!!!…

    0

    0
    • zamanfitnahmanusiabodoh says:

      hahah, hanya orang bodoh akan terasa. yang ko emo pasal orang bodoh kenapa? tak betul apa dia tulis? korang meroyan nak tuduh orang tu orang ni, korang betul2 tau ke apa yang jadi? bodoh punya olang! aku bukan sedara mara dia, tapi aku mak ko yang bodoh ittew~~

      0

      0
      • lady gigi says:

        kesiannye mak ko melahirkan anak yg sgt bodoh ….bodohnya kamuuuuuuu…dah kantoi….nak memperbodohkan org…..simpanla sikit bodoh tuh…jgn menampakkan sgt kebodohan kamu itewwwwwwww….

        0

        0
      • bodow says:

        jgn ckp org bodow la bodow!

        0

        0
  64. pegacara tu ialah dira
    mak dari awal memang tak berkenan dgn si dira hawau ni
    dira ni luar je pompuan dlm mcm samseng bohsia
    kan dah terkeluar perangai buas dia tu sampai nak belasah org
    buat malu kaum je
    kalo mak nyah buat perangai jantan boleh gak diampunkan
    ini mak org buat perangai mcm ni memang ko nak mamposss!!
    mcm bohsia!!

    0

    0
    • maknyahkepalabanakau says:

      sape plak nak ampunkan mak nyah macam ko? Allah jua hendaknya.
      sapa yang akan ampun orang lain? Allah jua hendaknya.

      jadi sedarlah diri tu ye

      0

      0
  65. nono says:

    Wei semua, gaduh sini pun xguna…kalau rs BETINA..jom gusti. hahahaha…BODOH

    0

    0
  66. Abe Dol says:

    Aku ada malam tu. Kat Hard Rock. Dira yg rembat. Yang kene rembat tu kawan aku.

    Sekian.

    0

    0
  67. semut says:

    confirm dira!!!!

    0

    0
  68. TinKosongPenuh says:

    Kiah Propa pun nampak ganas.. Tapi dalam hati ada taman

    0

    0
  69. HRC says:

    Dira yang balun dulu.

    Kat hrc benda ni jadi. Budak sasa tu sebenarnya gemok, bukan sasa. budak biker harley. Was there.

    Pasal apa jadi macam tu. Tidak diketahui.

    0

    0
  70. nz says:

    btol ke dira nih?mcm xcaye jer tp td ade bc media hiburan die nafikan.

    0

    0
  71. mak temah says:

    kalo korang nak tau si dira ni memang bodoh
    dari awal pon perangai mcm kampung..
    muka mcm org asli kg dusun
    profil je ada ijazah tapi mental mcm org tak gi sekolah
    memalukan je
    patutla si dira bodoh ni end up jadi host show bodoh mcm melodi..
    zizan yg pelawak pun aku rasa lagi nampak smart dari betino tu
    ko tengok la lepas ni dah susah org nak respek betino ni
    bohsia bodoh.

    0

    0
    • mak temek says:

      same je macam ko. takde ape yang menunjukkan ko lebih baik dari dia. hahaha

      0

      0
      • mak temah says:

        wei sialll
        ko kenal aku ke?
        ko dira kan
        apa perasan ko ek kalo org pukul muka anak ko dgn kasut?
        komfem ko takde perasaan kan
        org mcm ko ni memang munafiq
        dasar hati busuk
        melayu kampung tipikal.
        entah2 ko bayar org tv3 nak jadi host melodi
        tiba2 muncul mcm anak haram
        muka mcm pompuan kampung bodoh.

        0

        0
      • Anonymous says:

        klau kamu cerdik xde kamu mengeluarkan kata2 macam ni.

        0

        0
      • mak temek says:

        tak pasal2 nak tuduh dira lagi. nampak sangat kaki fitnah. ko bukan kenal dira betul2 pun. stakat tengok tv tak payah sembang kencang kat sini. yang kene pijak bukan mak bapak atuk nenek anak ko pun sampai nak melalak macam anjing kene pelempang.

        konfem la ni mmg ko takde yang lebih baik dari dira. malah lebih teruk.

        0

        0
    • Pendekar Bujang Lapar says:

      aku pon menyampah kt dira tp apsal nk kutuk die prangai kampung?
      ape, org kmpung seme suke pijak kepala org ke?
      jgn gitu mak temah, kalu mak temah ni org tua, wat la cara org tua, tobat la. umah kate selamat jalan, kubur kate selamat datang.
      yg penting aku xsuke care ko ckp “perangai cam kampung”..

      p/s : aku asal dri kampung, tp xde pon nk kutuk org bandar. org bndr je slalu kutuk org kmpung.. tp aku yakin, sekaya mane pon seseorg itu, se”bandar” mane pon org itu, aku yakin bahawa keturunan die dulu juga asalnye org kmpung..

      0

      0
      • nana says:

        aku mmg hangin sungguh dgn mak temah ni..kau mulut cam sial kan?
        mak bapak kau yg BANDAR sgt tu x ajar kau cara cakap erk?
        SIALLLLLL!!!!!!

        0

        0
    • Aku wanita biasa says:

      As’kum Mak Temah..terguris dengan komen anda..anda bercakap seolah2 menghina perempuan kampung..kenapa harus mengatakan perempuan kampung bodoh? fyi, perempuan kampung lebih mulia dari perempuan mcm ko..indeed i’m admit that i’m the one of the ” kpg girl ” , but for sure, i’m not a bloody fool like wht a stupid nonsense that u mention just now..see..ko telah menyebabkan aku mengeluarkan kata2 marahku pada u..Ya Allah, pls forgive me.

      0

      0
    • wek! says:

      ape ajelah masalah ko ni ngan org kampung…

      0

      0
  72. kamee says:

    Kan Dira dah Nafikan benda nie kat rotikaya.x baik menuduh tanpa sebarang bukti.kita tggu la dulu jawapan sebenar sapa artis tue.nie tak cepat sangat melatah…

    0

    0
    • Saksi Kejadian says:

      Memang la Dira Nafikan…nak cover kot! harus hantar video rakaman kat HRC malam tu kat wartawan sure kantoi!…dia nak cover macam mana lepas ni???

      0

      0
  73. lengloi says:

    babi..ganas btul

    0

    0
  74. lengloi says:

    babi..ganas gile

    0

    0
  75. HEHEHE says:

    kalo btl dira ptt haramkan jer dia dr dunia hiburan…bkn per kalo mrh sgt pun tampar or gdh mulut dah lar nie pijak2 nie mmg kurang ajar btl…dia ingt dia org kaya bapak bks menteri tu yg blh bt suka2 ati…dah la mengacara melodi mcm sial…perasan ingt org sk sgt kat dia…kalo laki bini dah mabuk2 mcm nie…mmg la bgs sgt…nie btl2 melayu tp agama islam tah kemana…jgn nak ckp lps nie ikut suka kubur masing2 tp tau ke ko kbr tu jiran gan sape…

    0

    0
    • huhuhu says:

      ye la, ko pun perasan je macam sume org suke ko. tengok cermin la. taip pun macam sial. kalo dah menaip2 macam ni, inikan diri sebenar.

      0

      0
  76. anyss says:

    apesal korg ni…xpsl2 marsha lak yg dsebut2..hello..marsha bru 27thn dia lahir thn 1985…klu dira memg btul laaa…umur 28 lahir thn 1984..pengacara pn yer..blakon pn yer…smua kriteria 2 ade kt dia..mgkn dia la kot..mem x minat pn dgn dira nih..klu ckp kt melodi mcm nk melalak jer! nyampah btul aku…!

    0

    0
  77. ketua kelas says:

    kalau ikutkan klu mmg dia lah orang nya.. takpe, kita tunggu jer.. last2 mesti tau jugak kan sape.. tp tak baik tau pijak2 muka orang.. ala, masa tu ada geng ramai kan, mesti la berani, cuba kalau time tu dia sorang2… haaa….

    tp memandangkn korang cakap psal dira, aku nyampah tgk melodi sbb ada nya dira lah. kan best kalau zizan sorang. korang perasan tak yg dira asik tejerit2… pastu nak buat lawak kepochi tp tak jadi.. banyak kali aku nmpak zizan pandang dia cam mood menyampah gitu. ni pandangan aku jer lerr… hehehe

    0

    0
    • apadaa.. says:

      sokong tentang cara pengacaraan dia.. kalau dia terbaca, jgn naik angin n pijak kitoranag pulak tau.. ni adalah komen yg membina. ahaks..

      0

      0
      • ketua kelas says:

        harap2 dia tak pijak ar.. kalau dia cm gaya nak pijak tu pe lg.. lariiiiiiiiiiiiii

        0

        0
    • bukan nama sebenar says:

      dolu2..aku pminat tegar melody gak….
      tp smenjak keberadaan BELIAU dsana…aku terpaksa memboikot melodi…
      walaupn aku minat kat zizan…tp tak mampu nak mlihat co-host dia tu…
      xmasuk siaran aku..

      0

      0
  78. saya ok jer! says:

    siapa. dira abu zahar letteew? haha
    main motor besar.. dah macam ahli wrestling. hahahaha

    0

    0
  79. awek samseng says:

    gua yg ganas pun xpernah sehh pijak muke org… sape yg cilakak sgt ni…
    dasyat dowh g pijak dgn kasot tinggi…. perfect sgt ke org yg pijak tu????

    0

    0
  80. agro says:

    takkan tak de laporan polis.kalau tak de ni mesti drama je..

    0

    0
  81. anyss says:

    klu dira menafikannyer, dia mem silap lerrr..mst pmpuan 2 akan buat sidang akhbar yg dia kne bantai oleh c dira bodoh tu! booooooo….4 dira! samseng taik anjing!

    0

    0
  82. beta draconis says:

    setahu den..kasut digunakan utk dipijak pada tanah, pada lantai..pada papan..menendang kaki orang..menyepak bola..guponya mijak kek muka orang pon ado jugak…ganas sunggoh…cubo skali org len pijak kasut kt muko dia…

    0

    0
  83. agro says:

    kalau dah cedera teruk kenapa tak de laporan polis

    0

    0
  84. si dira yang ga ga ga ga gap ga ga ga gap dalam melodi tue eaa….
    hadooowwwhaiii….muka lembut jew aku tgk tp klu betui la dia kan..aaaku taaataahu nak nak kakakakate aape da…
    hahahaha

    0

    0
  85. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    sape pengacara sial tu ha ! suka2 pulak nk pijak2 ! kenapa pompan yg kena pijak tu tk melawan? n kenapa si pngacara tu pijak si pmpan tu? pmpan tu mengatal n tido ngan laki dia ke? sampai gitu sekali marah dia ! kalau lah kena ngan minah jambu huh ! minah jambu bukan nk cakap kerek la kn minah jambu tarek dn koyak2 kn baju dia biar dia separoh bogel ..pas tu minah jambu tumbok muka dia biar dia mampos ! dia ada tangan kite pn ada tangan cuma sape kuat itu blm tau…….dia pijak pompan tu ngan tumit tinggi dia betoooooooool punye kurang hajar nye betina macm sial ! dira ke? kalau pengcara tu dira memang dia stress gak nye xlaki dia kawin ngan sherry merlis dia jeles tk dapat pijak sherry dia pijak la mana pompan yg ada kt depan dia tol tak ! al maklom lah ash kn hensemmmmmmmm n laki dira sekarang ni tk hensemmmmm gemok pulak tu ! mungkin jugak pasal tu…..ape kate peminat? mari kite pikirkn sama sama…..lov u olllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll !!

    0

    0
    • hahahahahaha….
      giler sengal la dato minah jambu punye statement smp sherry pon tebabit…
      lawok sgt laaa….ape pun ash bekas husband dira mmg hensem la….baru kawen..dah pregnant si sherry tu..mmg subur si sherry tue…jgn kau dira gi pijak sherry lak pasni…

      0

      0
    • apadaa.. says:

      dia nak balas cmne, kan pengacara gila tu bawak bodyguard jantan.. awal2 jantan tu dh penampar muka mangsa tu, so takkan mangsa tu nak melawan lagi.. orang keliling bukan nk tolong, tak guna betul

      0

      0
      • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

        eh apadaa ! betol ke si pengacara tu dira? jangan salah pulak pasal minah jambu dh buat statement yg bukan2 pasal dira kt atas tadi…..takot muka minah jambu pulak yg kena pijak pulak ! baru padan muka minah jambu !!! cuba kau suroh bang nara fine out betol ke tu dira ok…pas tu kau cepat2 kasitau minah jambu ok gua chau dulu !

        0

        0
      • Anonymous says:

        aik minah jambu..takut ker?
        tadi bkn main lagi siap nk tumbuk2 la,tarik2 baju sampai separuh bogel la

        0

        0
    • comei says:

      ko ni kelakar la minah…sengal pun ye jugak wpun kdg2 ckp mcm bdk bwh umo.hehe…aku x tpikir la plak sampai babitkan c sherry tuh..ko nii… kdg2, bc komentar bn ni leh wat gelak sorang2. betul ke dihar?tapi, nape dia brni bg statement dia xwat?ntah2 ada kes yg sama kot macam dia & kbtln org nmpk dia

      0

      0
  86. sha says:

    kat rotikaya…sira dah nafikan..bukan dia orang yang dimaksudkan

    0

    0
  87. lala says:

    memula rasa statement tu cam dira kan, tp pk pk lik, dira jarang pkai tumit tinggi ni..dira suka pkai flat shoes jerk..aku rasa bukan dira org len ni..saper lg erk pengacara rncgan gosip..galaksi/melodi/propaganza..

    0

    0
  88. Ms Criss Cross says:

    Bersentuhan secara tidak sengaja sesama pompuan.. Besar sgt ke kesalahan dia sampai dipijak-pijak mukanya. Kejamnya pengacara tu!!!

    0

    0
  89. apedaaa... says:

    meluat dengar.. pijak2 muka org ingat Malaysia takde undang2 ke? datang dengan jantan, bolehlah nk tunjuk berani pijak muka org.. cube dtg sorang, silap2 ko kena lanyak balik! yang jantan tu pun apa takde telor ke??? sesuka ati je nk penampar muka pompuan. kalau dah kuat sangat pergi la penampar muka lelaki lain, tgk apa ko dapat nanti! kalau jadik kat kakak atau adik pompuan kau kena penampar dek jantan lain mcm mana? tak kisahlah adik n kakak kau betul ke salah ke tapi patut ke mana-mana jantan boleh sesuka ati nak penampar???

    0

    0
    • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      jantai bantai pompan ?????????? tu jantan kaberet nama nye…..jantan tkde bodek ! jadi pndan sudahhhhhhhhhh bwek !!!

      0

      0
  90. jahanam punya dira
    lepas ni org tv haramkan je si dira
    dia mencemarkan imej wanita melayu islam.

    0

    0
  91. hrc1 says:

    dgr cerita mangsa tu kacau pengacara ni dulu.tolak kepala ke tersiku muke ke pastu lari tak reti nak mintakmaaf ataupon sebenarnye mangsa sengaja carik pasal?

    0

    0
  92. yenna says:

    Dira…KOMFEM.

    0

    0
  93. pening lalat says:

    xya la kita nk tduh2 takut fitnah lak…sape pon pgacara tu mmg masalah mental la…ssh2 mak bapa bdk malang tu bsrkan dia sedap2 je pgacara tu pijak muka bdk tu..ape prsaan pgacara tu agaknya klu 1day ank dia plak kna pijak nnt….buat baik d balas baik..buat jahat lump sum tuhan balas kat dunia ni…renung2kan…

    0

    0
  94. dee says:

    pijak sikit pun nk kecoh..dh kena lah tu..dua2 duk kt tempat mcm tu..

    0

    0
  95. jojo says:

    confirmed la dira si muka tua tu yang balun.ada org rakam lagi.dira ni lupa kot kat kelab tu ramai saksi.nak deny konon.dira ko kalau marah kat anak ko,jgn ko pijak muke dia plak ok!;p

    0

    0
    • Saksi Kejadian says:

      tu la pasal kan Jojo! dia tak tau ke siap ada orang record dia buat aksi tampar muka dan tarik rambut minah tu?? paling best time dia kena tarik skirt dia ternaik terus nampak panty dia….hahaha…macam ni perangai mak orang ke?

      0

      0
  96. ada aku kisah says:

    Ayu rodah…

    0

    0
  97. tina.jr says:

    Aku dah lama boring tgk Melodi ni sejak zaman FF lagi. TAPI aku lagi menyampah tgk Melodi versi Dira ni..serius!! Merapu x tentu hala, bercakap tapi tak berilmu. Dah mcm sampah. Tu pasallah Zizan kena join-partner sekali utk selamatkan rating TV3..kalau tak, memang nasib Melodi dah sama mcm Nona. Hampeh!! Baik tgk Galaksi versi Irma Hasmie..sweet je, usik2 manja. Langsung xcari gaduh..Betul tak??

    0

    0
  98. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    farah n wahid lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bagos…………………..helo TV3 tolong ambek farah n wahid balek kt melodi ok dorang dua best !!! dira ni muka boring laaaaaa tk pandai buat kelakar …..kalau zizan ok ……kenapa tk ambek lady gaga mlaysia si didi alias? dia ok kelakar jugak….tapi kadang2 kelakar dia ada seram sikit tapi sempoiiiiiiiiii !!

    0

    0
  99. kak rosmah says:

    kak mah rse x yah nk sensasi la bnde2 hina nie…ader 2 isu moral dlm berita ini, pertama simbolik “pusat hiburan” dan yg kedua simbol “kasut tinggi”. pening betul la artis2 msia nie…plzzz yg hina2 nie jgn disupport…support kak mah tuk next PRU.. thanks!

    0

    0
  100. Anonymous says:

    aku pun setuju jgn bagi dira mengacara melodi lagi..macam hampeh..konon nak buat manja2 tapi x menjadi..naik meluat ada la..TV3 ni pun satu x kan x perasan..mungkin bayar murah kot..

    0

    0
  101. Roses says:

    Aku pun menyampah tgk dia mengacara Melodi.Cam siyallll

    0

    0
  102. zorro says:

    salam. Mengikut sumber yg boleh dipercayai, mangsa telah menyerang pengacara itu. Mangsa yg ingat pengacara itu adalah rakannya telah menampar2 pipi pengacara itu. Setelah menyedari yg pengacara itu bukan rakannya, dia terus kembali ke mejanya tanpa memohon maaf.

    Statement ini sy dapat dari sumber dari pihak pengacara itu sendiri. Maaf, sy bukan ingin menyebelahi mana2 pihak tp wajar kita mendengar penjelasan dari kedua-dua belah pihak. Supaya dpt mengelakkan dari berlakunya salah faham.

    Dan ingin sy menjelaskan di sini yg berada bersama pengacara tersebut adalah abg beliau. Dan bg sy walaupun cara abg pengacara itu tidak wajar, tetapi cuba kita melihat dari sudut pemikiran mereka pula. Adakah anda sebagai abg or kakak sanggup membiarkan adik anda ditampar berkali-kali dan membiarkan mangsa itu berlalu pergi tanpa memohon maaf hanya kerana anda tersalah org.

    Renung2kan. Apa pun tindakan kedua-duanya baik mangsa ataupun si tertuduh itu tidak wajar. Maka, mari lah kita sama2 berdoa agar mereka dapat berdamai.

    Terima kasih.

    0

    0
    • Hrchrc says:

      Takpe2 kita tgk sape yg kena

      0

      0
    • Tina turner says:

      Memang mangsa tu silap haribulan la g tampar minah tu. Dah la x mintak maaf mmg patut sgt kena. Tp dira pon xkan la sampai nk pijak muke agak2 la kalu nk balas pon. Tumbuk muka skali sudey kalu ye pon marah sgt.. Xpuas lg tumbuk la lg skali.. Cukup.

      0

      0
      • tipah says:

        apsal aku nk doakan derang utk berdamai plak? derang gi kelab malam, tunggang todi, pastu gado, pastu aku plak kena doakan? derang deserve it la.. sapa suh buat keje bodow… ko pong bodow nak jadi ustaz pilihan tak kena tempat!!!

        0

        0
      • tipuh says:

        ko tu memang bodo tipah. Islam mengajar kepada kebaikkan. nabi pun doakan terbaik ntuk musuh2 nya inikan pulak saudara seagama. itupun kalau ko ada agama la kan. pui!

        0

        0
    • Anonymous says:

      senang cite,yang pi mabuk2 menari2 watpe..
      keadaan kat sane pon hiruk pikuk.
      cuba pi lepak kat mamak,minum2 teh tarik sambil tengok bola,kan aman,rileks..

      0

      0
  103. Ayan JS says:

    Dira pijak orang? Ni maybe sebab influence tengok cerita KL Gangster LOL

    0

    0
  104. Nonokssss says:

    Aku benci Melodi bila tgk DIRA!!! Yg plg aku benci bila laki pukul pompuan!! Yg plg aku benci bila public figure yg cari pasal dgn org awam! Kalau dah public figure tu behave laaa!!!! Lpas tu kenapa anak x-menteri ke apa ke knapa dia suka hati je nak buat org macam tu. yg penting pokok takkan bergoyang klau xde angin yg prnting org pon takkan buat cerita klau xde pape!!aku simpati dgn mangsa tak kira la klau kt club dia pening mcmmana yg penting takkn ttau nk handle diri, ala… Nama pon club kot stakat tersentuh,tersapa,terpegang biasalaa, nama pon club kottt…lenkali klau xleh ter” apa2 jgn pegi tmpatcm gitu!! Tp aku mmg tak puas hati dgn laki2 yg pukul pompuan, tolonglahhhh klau anak sendiri ke gf sendiri ke kena cmne? Sedehhhh laaaa korg ni!!!

    0

    0
  105. Tuan Hakim says:

    senang cerita dua-dua orang perempuan itu aku sumbat masuk dalam jel….atau hantar kepusat pemulihan akhlak…sekian terima kasih.

    0

    0
  106. Penyiasat says:

    Tukang Pijak – Dira Melodi
    Yang kena pijak – Memey bini Norman
    Tukang buat cerita – aku

    0

    0
  107. Tina turner says:

    Giler aahh.. Itu dah ade sifat membunuh siot. Bahaye gler. Masuk jail la ko lepas ni..

    0

    0
    • Anonymous says:

      xde makna… dier tau dier anak org besar2…tu yg berani…. silap2 bayar denda jer…

      0

      0
  108. Chichuka says:

    Ayat “SABAR itu separuh drpd iman” sebenarnya mendalam sangat maksudnya…..

    0

    0
  109. […] sumber VN:F [1.9.16_1159]please wait…Rating: 0.0/10 (0 votes cast)VN:F [1.9.16_1159]Rating: 0 (from 0 votes) nuffnang_bid = "868289c6ca815c65c2551438eb6791f1"; Related Posts via CategoriesGAMBAR PERKAHWINAN AZZA ELITEFAUZIAH GOUS BERCINTA DENGAN DATUK SERI BERSTATUS DUDAAZZA ELITE AKAN BERNIKAH PADA 1 APRILGAMBAR PERTUNANGAN LIYANA JASMAYABBY ABADI BERTUDUNG BALIK DARI UMRAHAWAL ASHAARI DAN SCHA AL YAHYA AKAN BERNIKAH 4 MEIRUMAH MAWI DI ROMPAK | MAWI DAN EKIN DI IKATMAJLIS PERTUNANGAN IRMA HASMIE | GAMBAR PERTUNANGAN IRMA HASMIEMELIA AIMIELLIA TARIK BALIK SAMAN TERHADAP PENULIS BLOGPERMINTAAN FAHRIN AHMAD DI TOLAK OWEN WILSON […]

    0

    0
  110. org kampung duduk obesi says:

    ganas …..dah macam holiwood tak pun cam boliwood.
    lepas ni kita dengar kes saman menyaman ler pulak.

    0

    0
  111. loots says:

    dira ni anak ex-menteri melaka. jgn dia nk guna duit n power tuk bersihkan nama dia.. mangsa tu mesti sue habis-habisan, announce kt media psl dira ni..biar dira kena fire terus dr melodi n drama sume

    0

    0
  112. saya lagi says:

    mak aii….ganas nya…..aku hanya boleh bayangkan perempuan terdorong buat camni kalu:

    1> Org kacau suami nya. Dah dibagi warning dok kacau lagi..nak kene tendangan padu maut lettew…

    2> Org dera anak nya…Hish! ni tak bleh dibiarkan kasi bantai itu org…

    yang seterusnya aku tak leh imigin dah….konklusi nya..artis kat atas itu sgt kejam & mengerunkan.

    0

    0
  113. nona manis says:

    kalau betul ke dua2nya mabuk..memang tak dapat berfikir secara normal..so terjadi la drama yang di arahkan oleh syaitan..isyh13X…salah ke tak salah ke..kan ke dah tersebar meluas citer yg negative tentang diri sendiri..kalau gaduh kat tangga masjid pasal tertarik telekung..pastu pijak muka org ngan selipar jamban..nona rasa cerita itu agak manis…walaupun agak negative di tangga mesjid…huhu..sadis..

    0

    0
  114. meeradriana says:

    hah amik kaw..huhuhu
    yang membelasah dah tahu saper..
    yang dibelasah tu saper pulak???

    0

    0
  115. beta draconis says:

    kek surat kabar..dira dh nafikan bukan dia..sapola pulak yg sebonaeh

    0

    0
  116. mektot says:

    memang dira laa..percaya sgt aa nafian ala suci dia tu…apa2 pun, sapa yang memukul, tetap bersalah even dua2 mabuk tonggang terbalik..sapa yang menyebabkan kecederaan tetap harus dihukum..

    0

    0
  117. I hate Melodi says:

    I tak suka Dira.. Typical org Melayu Melaka suka gaduh2. Dah la bahasa kasar.
    Perhatian ye semua… bukan semua org melaka. tp yg typical malay from melaka like dira ni laaa…

    0

    0
  118. student bandung says:

    aku ingat zaman ni penjenayah je ganas..
    selebriti pon makin ganas..
    malaysia oh tanah air kuuuu

    0

    0
  119. jantanperutketak says:

    Dah nama kt club…uolz igt si betina 2 ekor tu nk belagak mc wanita muslimah ala2 ustzh pilihan….heloooooo pompuan2 jalang sekalian…bile kitorang ckp betine pg club mmg jalang bukan main marah,kate konon nk denga music life,tidak syak lagi JALANG!!

    0

    0
  120. l says:

    kalu betul ni dira aku cuma nak komen pasal mabuk tu jer. kau kan islam pegi kelab mabuk nampak sgt la org kaya mudah lupa diri. bodoh mesti sikit lagi lingkup business takpon dpt balasan akhirat la kot. kalau yg pasal pijak aku tak malas nak komen sebab yg mangsa tu pon taktau perangai dia macamaner samoai kena ppijak. akhir kata saya ustazah bn menasihatkan kamu ORANG KAYA IAITU DIRA & FAMILY YG PERGI KELAB MABUK MABUK TU INSAFLAH YERR

    0

    0
  121. Saksi Kejadian says:

    Berapa lama dia boleh bertahan untuk nafikan bukan dia yang tampar dan pukul minah gedik tu? kalau video rakaman kat HRC tu tersebar apa dia nak jawab? kan ke malu lagi sekali?… dahlah buat hal kat HRC depan khalayak ramai lepas tu tak nak mengaku? tu nama dia tak nak fikir dulu sebelum buat…dah tau periuk nasi dia sebagai public figure, yang pergi memalukan diri sendiri kat public buat apa?

    0

    0
  122. christina says:

    mmg dira pun . . Dh bca kt rotikaya . .siap ada laporan polis . .huhuhu . . Nk menafikan apa lg ? Tolol punya dira . . Btw , dgr crita , awal ashaari dh jd pngacara melodi . . Tk tau btl or x . .

    0

    0
  123. stella says:

    sbnr nya , aku musykil ttg kejadian tu .. Kjadian tu blaku jam brapa ya ? 8mlm ? 9mlm ? 10mlm ? Atau 10pg ? 11pg ? 2ptg ? 4ptg ? Sbb dira ckp msa tu dya tgh bershopping dgn anak …Xkan laa shopping tengahmlm kot ? Klau shopping jam 8 or 9 mlm , yg kt dlm club mlm , jam 8 or 9 mlm awal2 dh msuk night club ?

    0

    0
  124. kakakNara sensasi says:

    hmmmm…..apa korang bising2 ni….aku ada sumber yg paling tepat

    0

    0
  125. sapa sapa says:

    samseng jugak pengacara kurang ajar tu ya (tak kira la sapa) , rogol baru tau

    0

    0
  126. Anonymous says:

    samseng pengacara kurang ajar ni , rogol baru tau

    0

    0
  127. Tasha says:

    Dear Dira, aku harap pasni ko belajar dari kesilapan. U n yr family should stop drinking. Bila dah mabuk, tak boleh fikir. Perempuan yg ko pijak tu pun salah. Korang dua2 salah sebab kaki minum. Tapi agak2 ah smp pijak guna tumit tinggi. Anak ko si Anggun tu tiap2 mlm rindu dgn mama dia. Ko plak keluar mabuk je. Husband baru ko tu pun kaki minum.. Hmmm elok sgt lah. Dahla tu, ko habiskanlah master ko tu kat limkokwing n rehat kejap. Jgn plak ko party dgn bdk limkokwing plak. Ingat ingat Tuhan Dira. Pastu jgnlah nak bunuh diri minum clorox lagi. Ksian org gaji kau kena cover dpn polis. Dahla tu Dira… Kesian Anggun.

    0

    0