Written by AbangNara | March 5th, 2009

janda panas rozita che wan

Bukan saya yang bernikah dengan Datuk Effendi. Saya bukan sahaja tak pernah jumpa Datuk Effendi, mimpi pun tidak.

Itulah kata-kata Rozita Che Wan yang menafikan gosip-gosip liar yang menyatakan dia sudah pun menjadi bini kepada Dato’ Effendi.

Jadi kepada Dato’ Dato lain di luar sana, peluang anda semua masih terbuka untuk mendapatkan janda paling panas di Malaysia nie. Tawaran terhad sehingga stok masih ada.

Dan kalau Dato’ Dato’ masih tak puas(sebab gatal yang terlampau)melihat gambar posing Rozita Che Wan di atas, silalah baca artikel ini sepenuhnya sebab ada 2 lagi gambar posing gaya menggoda dari Rozita Che Wan khas untuk para Dato’ Dato’.

janda panas rozita che wan

janda panas rozita che wan

35 responses to Akan Ku Tunggu Jandamu Wahai Rozita Che Wan

  1. betty says:

    to much botok…nmpk mcm pelik pulak muka dia nie….

    0
    0
    • jaja says:

      adoiyai…mmg die x nk kawin…x yah ar hine die..die pown ade maruah gak.. kesian la kt ank2 die…ntah2..tiap2 mlm nangis pikiaq mak depa kene gosip..

      0
      0
  2. Anonymous says:

    waw….nampak perutt ke ape tu

    0
    0
  3. jinchi says:

    air muke da nmpk tue

    muke plastic..

    0
    0
  4. jinchi says:

    bulu mata-palsu
    rambut-salu pakai wig
    muke-plastic..

    raksaksa gorgon ker ape dea nie…

    0
    0
  5. wan says:

    mmg la…kan dia dh jd mak…tp kalau nmpk pusat lg best

    0
    0
  6. jinchi says:

    busuk laaa nmpk pusat.best celah mane…da laa mak orang.masih lg nk tayang2 pusat.haishhhh….

    0
    0
  7. keylee says:

    xkisah janji lawa.

    0
    0
  8. hermosa5790 says:

    apparently a lot of things are happening on her face. what’s with the make up? unnatural eyebrows drawing and cabaret style eyelash falsies is hot? NOT! kena kurangkan sikit make up, kak oiii…

    0
    0
  9. abc says:

    kalo bangun tido ntah mcm mane ke rupenye

    0
    0
  10. muka y cntik says:

    cintailah org y m,cintai kta

    0
    0
  11. roti epal says:

    Jangan kata bulu mata jer palsu, rambut extension, tahi lalat tatoo, eyebrow mak oi, liner tu tebal sangat! aik, mata pun biru nampak???

    0
    0
  12. puaka says:

    oh rozita darling….try to be more natural!
    i really like u… please be a good role model for ur fans out there…
    xoxo…

    0
    0
  13. iza says:

    peh…muka plastik bulu mata plastik…
    sume pun ade..
    naik geli tengok

    0
    0
  14. ni says:

    cantik la

    0
    0
  15. flower says:

    mata mcm hantu..

    0
    0
  16. eynaam says:

    lawa bendanya mcm orng tua…mekap pun tebal…
    eeiii geli…nmpak kedut…
    klu ketawa eiii lagi la mcm keldai…

    0
    0
  17. kancilmerah says:

    perasan lawa..belakon mcm kayu..control segak….

    0
    0
  18. geletek says:

    memang dia ni plastik..lakunan out,kisah skandal setahun bertukar jantan,dulu kecuh dgn zamarul hisham,bila kantoi dgn diana gelabah jwb dlm majalah,pas tu beberapa vip,azizan nin,pastu kecuh dgn kalam kumpulan sup,lintang pukang lari bila kantoi dgn wife dia,dlm majalah mesti tak ngaku..klu keluar dlm majalah tu keluar la citer tentang lakunan,tak la bosan

    0
    0
  19. syeera says:

    rozita lawa..
    jaganla..
    ngumpat2..
    makhluk allah sume sempurna..

    0
    0
    • RCW NO 2 says:

      Tuhan jadikan manusia sempurna…tp x semua manusia jadikan diri sdiri sempurna…lu pikir la sndiriiii…

      0
      0
  20. lampu says:

    aku x tau ler camna rupe dia kalu x mekap…mesti x lawa..baik layan “gadis melayu” kat tv9 lagi besh..comey2..

    0
    0
  21. purple says:

    eeeeeiiiswshhhkk!! geram betul lah dgn comment2 yg teteyda neyh!!! suka atie rozita lurh dya nak camne!!!!!!! da tetap cantyk lurh walau pa pown!

    0
    0
  22. rozita says:

    hi…saya rozita..sape yg kutuk i tu?hamboi…..

    0
    0
  23. No Name says:

    cun la rozita ni..

    0
    0
  24. sheila azeila says:

    To Rozita, you know what you’re doing right?? Abaikan apa orang nak kata. Hidup artis memang le ada sesetengan benda kena palsu. Agaknya orang yang kuat mengutuk tu entah macam mana muka diorang kan…hidung kembang, mulut lebar, kulit menggerutu, kalau jadi artis mesti tak laku….

    0
    0
  25. shazsmiss says:

    rozita mmg cantek.. huhu

    0
    0
  26. joy says:

    yea la 2 byk botok…acttually x tau la pulak kn..tp secara amnya mmg nmpk BOTOK ??

    0
    0
  27. muskamil says:

    teruskn dgn gayamu..

    0
    0
  28. lu'lu says:

    teruskan dgn lakonan.. i suke tgk u dlm cite rafiq ramadhan..u so beauty natural..i like u..i love u..muah

    0
    0
  29. selamat says:

    aku xtau mana lawanya dia ni, mekap tebal gila, kat mana natural beauty nya xtau la. nampak plastik n umur 40-an. baper umur dia?

    0
    0
  30. SayaSukaAuntieRozita says:

    seram gila gambar kedua tu….

    0
    0
  31. […] Akan Ku Tunggu Jandamu Wahai Rozita Che Wan (32) […]

    0
    0
  32. semut merah says:

    buang la bulu mata 2,,pelik taw!

    0
    0