Written by Bella | October 18th, 2017

Kami memang puji dengan pelakon Shaheizy Sam yang sanggup berbuat apa sahaja demi menjayakan sesuatu watak yang diberikan kepadanya. Demi membawakan watak Inspektor Khai dalam filem Polis Evo 2, Sam berusaha cukup keras untuk mendapatkan badan yang lebih tegap dan memenuhi ciri-ciri seorang “supercop”.

Semalam, Sam sempat memuat naik foto dan menayangkan bentuk badan barunya itu di akaun Instagramnya dan ia mendapat perhatian peminat yang rata-rata memuji Sam kelihatan lebih seksi dan sado.

Well done Sam, usaha anda memang berbaloi kerana hasilnya cukup mengagumkan.

23 responses to Peminat Teruja Lihat Foto Shaheizy Sam Tayang Bentuk Badan Sado Dan Seksi

  1. sado kentot says:

    injek ni..

    0

    1
    • Matt Ganu says:

      Produser pun mcm bodo jer watak polis tapi ambik pelakon x cukup tinggi… dalam film polis evo yg first.. terserlah Sam ni pendek.. polis apa pendek cm nih.. pilih lah pelakon yg fit jadi polis. buat audition pun x pe… nk buat film jgn malas buat research..

      25

      1
      • Anonymous says:

        Supplement n injection. Luaran je sado, dalaman penakut

        23

        0
      • minah jambu say NO to drugs says:

        macam jul lipin or fatah amin kan ..sam ni kire ok jugak dia berlakon bagos cuma tak cukup tingi aje ..itu semua tk pasal la..badan dh ketak2 ada film baru ke sam ?

        0

        0
      • Anonymous says:

        pkcik saya ketua polis trafk KL tinggi lbih kurang saya 161cm. takde msalah pun

        6

        1
        • hempok kang says:

          walaupun citer ni dh lama, dlm star wars, the great warrior Mahaguru Yoda tu adalah lagi katik, tapi super power, super force (ketua hero) ..walaupun citer semata mata.

          2

          0
    • miamore says:

      sado n sexy ker….yuck.

      19

      0
    • johan says:

      biasalah steriod dan meth, dia nafikan lah, dgn budak2 boleh la, dgn aku x dpt la nak percaya, zul ipin pun sama steriod

      2

      0
  2. Melati says:

    Nara biat lawak ker aper .. muka & kemetot dh mcm Hafiz Hamidon ( ni lg sorang perasan Handsome) saya tk boleh masa dis jd juri Maharaja lawak , komen mcm org control Handsame padahal Geliii .. bukan sado lah Nara .. mcm ikan buntal baru makan jerrr .. wakakaka

    14

    1
  3. Hgh says:

    *cough steroid *cough

    10

    0
  4. diva says:

    hurm, lazzattt

    1

    11
  5. tingtung says:

    tak ada photo baby amyra ker bang nara kat blog lain dah ada

    1

    1
  6. grumpydrive says:

    Sado tapi ketot..

    1

    0
  7. Mamee says:

    KETOT POLIS MSIA..????

    1

    0
  8. Anonymous says:

    Tetap xminat n xkan tgk klu dia ni berlakon.. polis kemetot..

    12

    0
  9. Anonymous says:

    X sesuai, Sam ni pendek. Org pendek body ala kadar mmg sesuai.
    Nmpk mcm Incredible Hulk versi kartun je aku tgk.

    0

    0
  10. mok cute says:

    ha…baru la nmpk kemas imej camni…rambut pendek…bdn pun mantap…ni baru kawin dah serabai…thumbs up

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Bdn jadi rendang mcm org nk tarik kete jerk..

    0

    0
  12. nok gebuzzz says:

    pelik la dyorg ni..asal buat bentuk badan sado cair la,merecik la,ovari meletoppp la…x maknenyer…bentuk badan mcm tu tgk org la…x sesuai mmg buruk giler mcm nabil…mmg x kena,lain la kalau tinggi…perasan btol!

    3

    0
  13. Sakit punggung says:

    bila laki tayang badan, hmpir smua comment ovari pecah tpi bila prempuan seksi sikit, smua jdi ustaz/ustazah

    3

    2
  14. Serkan says:

    Kalau aku tak kerja,, duit banyak dalam poket dah.. aku nk buat badan aku jadi incredible hulk pon boleh…

    0

    0
  15. miss n says:

    Xde nye steroid ler….klu korg exercise and have proper nutrition bole je dpt mcm ni…klu pagi nasi lemak roti canai..mkn fast food sume mmg x dpt la….nak shreaded lean mcm ni sile exercise jage mkn..die bkn masuk competiotion body building ke ape nak steroid bagai…kat oversea yg watak superhero tu pon exercise mkn bulan gak nk dpt badan sado…

    0

    0

Leave a Comment

Optional