Written by Bella | May 3rd, 2017

Tampil sebagai penghias majalah gaya hidup online, Pepatung bagi isu Mei 2017, selebriti Azwan Ali kelihatan agak lain daripada segi penampilannya.

Menerusi beberapa foto yang beliau kongsikan di akaun Instagramnya, rata-rata peminatnya menyukai gaya beliau yang ditampilkan di dalam majalah tersebut. Ada yang memuji Azwan kelihatan semakin kacak.

Berikut antara komen – komen peminat  :-

Wah! Memang lain betul Azwan Ali bila bergaya seperti ini , nampak lebih eksklusif dan awet muda lagi. Hehe

Kredit Foto : PEPATUNG MY

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

47 responses to Peminat Puji Azwan Ali Tampak Kacak Ketika Muncul Sebagai Penghias Majalah Pepatung

  1. la la land says:

    mana cerita fattah amin mng anugerah buku smlm? aku bkn peminat dia tp nk tgk komen2 haters lps dia dpt anugerah tu hahaha

    7

    0
    • lol says:

      berapa hari lah team retoucher magazine buat kerja kan? mesti kerja overtime…

      20

      0
      • yawn says:

        kacak mcm mana pun tetap x suka dia ni. sewel…suka cari gaduh.
        dgn didie alias, adibah noor, nabil, sharnaaz, neelofa, followers twitter dia sendiri dan yg terbaru.. shila rusly. next?

        19

        0
      • Anonymous says:

        dah x da org lain ke magazine ni nak ambik?

        7

        2
      • iq says:

        btol, terlalu banyak edit from real face, btw tak salah dia cuba sesuatu imej yg positif. Mne tau dia akan berubah sepenuhnya.

        24

        0
      • Anonymous says:

        tak minat gayboy tua yg mulut berbisa. orang macam harus terus diboikot.

        0

        0
    • Anonymous says:

      apasal kening sebelah tebal?

      4

      0
    • Julia julai says:

      Photoshop blehla…artis holywood pn bleh…hehe

      2

      0
    • Armanda Hassan says:

      Wak Doyok backup fattah amin mse dia klua buku dlu. Kate dia mcm fattah amin dulu. Tp beza sbenarnya.

      Beza WD & FA ialah…
      Mse fesyen yg dbawa oleh WD nk tembusi arus perdana & dketahui netizen…dia mpersembahkn dgn terbaik. Fesyen tu dh lme kt lua sna tu cume netizen sukar nk terima sbb br & katenye x bsesuai dgn cuaca.

      FA ni pulak mpersembahkn produk dgn x tbaik. Aku tgk mse review mcm2 org kate. Ayat dlm buku tu mmg bleh buat org gelak & ayat x myakinkn kbykkannya. Mmgla ko nk jd buku motivasi tp cara myampaian x beto. Sbb tula ko kena de org bantu tulis buku ko. Artis2 hollywood tu ha yg buat buku laris & org suka…semua de org bantu tulis. Cara FA nk bjaya betul. Cume cara nk translate kjayaan dlm buku dia tak bjaya buat betul. Tp kesian kt peminat dia. Dpt merchandise tak bkualiti.

      Ko deliver benda tak bkualiti. Mmg ramai org kutuk. Kalu FA tak popular (start isu Lofatah)…dia kluala karya teruk mana pn…takdenye org kisah.

      2

      0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      wow ! azwan u sooooo hensem ! ha macmgini la baru machoooo…lov u azwannn…..eemmuah !

      1

      0
  2. NANA says:

    HAHAHA…ni semua PHOTOSOP. FAKE WEI FAKE.

    2

    1
    • Anonymous says:

      kan motif tutup leher. semua tahu…dagu dia berlipat.

      6

      0
    • Anonymous says:

      tak yah nk kutuk. cuba puji sikit, mana tau sbb dek ramai yg puji dia mungkin dia akan berubah jd maskulin sungguh.. kan?

      30

      0
      • Anonymous says:

        dalam agama islam pun ada ckp… kalau seseorang tu x berubah bila cecah umur 40an..sampai ke liang lahad pun tetap mcm tu. it is too late.

        0

        9
        • Ish ishhh says:

          Suka2 je kata macam tu. U are not in a position to judge people in Islam. Cuma Allah S.W.T. yang berkuasa tentukan semua tu.

          21

          0
        • Simau says:

          Dalam islam kata.. Kalau usia 40an tak berubah jugak.. Mungkin.. Faham na.. Mungkin.. Liatlah di hari kemudian.. Tp tak mustahil. Hg tak boleh ka doa yg baik baik untuk orang. Judgemental!! “budget bagus”

          0

          0
      • Anonymous says:

        Doakan semoga dia berhijab..

        0

        2
  3. annoy says:

    seiras rupa Korean..

    0

    3
  4. Anonymous says:

    seiras Jovian Mandagi…

    4

    0
  5. Anonymous says:

    urgh…x suka. besok buat lagi melahar org. mulut penuh cacian.

    4

    0
  6. anonymous says:

    cam fahrin ahmad….kalau betul berubah …alhamdulillah……yang kutuk2 tu korang cam bagus cam maksum

    6

    0
  7. Aliya ibtisam says:

    Salam..semua.apa ni komen..patutnya hampa semua puji dan bg semangat utk abgwan utk jd yg lebih baik.semoga aa akan jadi terbaik..go aa.

    8

    0
  8. Silverguy68 says:

    Tahniah kpd AA kalau anda kekal berimej begini. Suka melihat anda kembali kpd imej seperti dulu dan tidak lg bergaya lembut

    6

    0
  9. Anonymous says:

    Azwani Ali. Fake sungguh. Kompom jiwa dia menjerit kat situ nak jadi nyah nyah balik

    1

    3
  10. Anonymous says:

    artis mulut jamban…handsome kt luar..dlm bernanah. esok maki2 lagi dlm twitter. nk kuasa aku nk layan org sakit otak.

    4

    1
  11. anon says:

    yg puji dia ni seiras Aaron Aziz ? Agak mata dia spesis apa ?
    tapi yg pasti bila Azwan Ali meneriMA pujian yang melmpaui dek akal dan reality
    pasti selepas ini Azwan Ali akan terus berpenampilan begitu ! hahah
    Syabas !

    4

    0
  12. Anonymous says:

    siapa yg pernah kerja dgn dia ni je yg tahu. mulut mcm haper. asyik maki hamun je.
    eee…serik.

    5

    1
  13. Anonymous says:

    mcm ni kan elok. moga perubahan ni berkekalan. org utara ckp ‘ baru nampak berjenih skit’.

    2

    1
  14. Anonymous says:

    ada juga geng2 bengap dok sokong backup artis low class. next?

    4

    2
  15. Anonymous says:

    photoshop..

    1

    0
  16. tina fazlita says:

    kah kah kah…terkencing kencing dan terberak aku tengok diva kita…..hahaha…teruskan usaha nmengedit!!

    0

    1
  17. Anonymous says:

    peminat pon..2x 5 bonggok.

    1

    0
  18. sutun kurita says:

    kan elok rupa macam tu..takpe AA..lantak la diaorg kutuk ko pon..mungkin ini permulaan ko jadi gentleman balik macam dulu-dulu..
    yang eboh sgt photoshop ke..edit ke..aku rse smua celebrity macam tu..apa yg peliknya???

    5

    0
  19. tasya says:

    fake!

    0

    1
  20. Anonymous says:

    Semoga Tuan Haji Azwan Bin Haji Ali kembali ke alam nyata,lelaki sejati,maskulin,berpengaruh kerana dunia ni hanya sementara..Propa2 tu takleh bawak mati.. tua mengejar kita…

    5

    0
  21. Chen says:

    Photoshop weii .. Haha , besalah magazine mana la nak keluarkan gmbar itik .. Tpi lw dah tobat , syukurlah ye cik abg ..

    0

    1
  22. amira says:

    KORANG…CUBE BACA BALIK KOMEN2 KORANG YG SUKA MENGEJI…aku suke diva AA…aku follow IG die…at least agama die ok…..sedekah tak lupa…masing2 ada masalah..kite tak tahu masalah die..so stop jadi manusia yg suke mengeji and kejar silap orang lain. yang lain2 tu biar allah judge…ko siapa nak judge die? korang tuhan ke? maksum?

    2

    -1
  23. Anonymous says:

    Mcm fahrin ahmad??? Please laaa…. sebesar hama pon x seiras langsung…

    0

    0
  24. wekkkkkkk says:

    KACAK APA BENDA..SATU PUN TALAK….HEEE..LELAKI YG MUKA LICIN MCM POMPUAN..BILA BERGESEL muka atau….TAK RASA APA.

    0

    0
  25. tecit says:

    he look nearly zarul umbrella. he really needs profesional styler

    0

    0

Leave a Comment

Optional