Written by Bella | October 19th, 2015

Sejak semua mengetahui Lisa Surihani sudah selamat melahirkan seorang bayi perempuan bulan lepas, ramai yang sudah tidak sabar untuk melihat wajah Yahaira Leanne yang terkini. Walaubagaimanapun keana ingin menjaga privasi mereka serta anak yang baru dilahirkan itu, Lisa sehingga kini masih belum ingin berkongsi foto anaknya kepada umum.

Malah, ada peminat yang sudah mula mempertikaikan tindakan Lisa dan menganggap pelakon itu tidak gembira dengan kehadiran anaknya. Aik sampai macam tu sekali?

Namun, tidak semua peminatnya bersikap sebegitu ada yang membidas komen berkenaan dan memahami bahawa pasangan Lisa dan Yusry ingat akan pesan orang tua-tua bahawa agak tidak manis untuk terlalu mendedahkan wajah anak pada peringkat awal. Ada juga yang meminta agar peminat lain menghormati privasi mereka sekeluarga kerana Yusry sebelum ini memberitahu tidak mahu anaknya menjadi tumpuan lensa kamera.

Biasalah kalau jadi artis setiap perkara yang mereka ingin lakukan pasti akan di kritik, memang lah peminat adalah tulang belakang seseorang artis tetapi tidak semua perkara mereka harus ikut cakap peminat bukan? Sabar je lah, pasti satu hari nanti kita akan dapat lihat foto Yahaira Leanne yang terkini.

42 responses to Peminat Pertikaikan Lisa Surihani Tidak Kongsi Foto Anak

  1. Kak Mah says:

    Kak Mah kompius, Schawal tayang anak sedunia orang marah.. LisaYusry x tunjuk anak orang marah.. Sebenarnya apa yang orang nak ni? Yang dok kata x happy ngan amanah Allah tu, Kak Mah teringin nak tau.. Berapa dah anak? Kalau stakat ada anak tekak je, diam2 jek la.. Pi rasa sakit beranak dlu, baru pikir happy ke dak happy ngan amanah Allah utk ang nahhh..

    0

    0
    • miss kepah says:

      one day dia akan tunjuk jgk….tggu je lah….

      0

      0
      • Anonymous says:

        awal ashaari tu kamaruk glamer. muka anak dijuala tanpa segan silu. lisa x pyh jadi retis kemaruk publisiti mcm diaorang. baru nampak ekslusif.

        0

        0
    • minah jambu says:

      anak lisa cacat tak babtu dia maseh tknk tunjok anak dia pada peminat2 setia dia..cacat atau tk cacat itu anugerah tuhan pada lisa ..kite nk kena selalu menghargai ape yg Allah dh anugerahkn pada kite tol tak lisaaa ? bila u nk tunjok anak u pada peminat2 u termasok minah jambu ?

      0

      0
      • Anonymous says:

        cacat..biar benar???????

        0

        0
        • minah jambu says:

          minah jambu tk cakap anak lisa ni cacattttttttttt ! minah jambu cuma cakap > anak lisa ni cacat tak ..minah jambu agak2 aje < kau ni cepat sangat lemah semangat lah huh !

          0

          0
      • Anonymous says:

        mana korang dpt berita cacat?

        0

        0
      • Kelip kelip... says:

        Nk mula buat andaian… Merepek pulak jadinya…. lain org… Lain caranya… Awal scha syg ank tunjuk kat fb..ig… Yusri lisa sayang ank xnk tunjuk…. Nk bg privacy utk diri sendiri… Kalau nk buat andaian pk la yg elok2 skik…. Cacat la ape la….ummmm alosssss….

        0

        0
      • Saerah says:

        Ko xyah la mulakan ayat yg bole buat controversi minah oiiii!!!! ko punya pertanyaan dah buat org2 yg pendek akak igt itu statement. Kenapa nak kecoh sgt ada ke sde gambar anak dia? Ko ibu susuan anak dia ke???

        0

        0
    • marie says:

      biarlah deme nk tnjuk ke x
      kang tunjuk byk plak fake akaun instagram fb…
      sesuke hati bt…
      minat artis mnt jela…xpyh nk obses sgt…

      0

      0
  2. miss kepah says:

    ingatkan kupu_kupu tu ig nabillah huda..huhuhu..aku pun tak zabar nk tgk anak dorg tp apa blh buat, hak dorang nk jaga privasi…artis mmg kepunyaan peminat tp anak dia?anak dia nnti dh besar msti tak selesa jgk bila gambar dia wktu kecik dah penuh lam internet

    0

    0
  3. melati says:

    anak tu OKU dia malu lah nk tunjuk..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Mudah jer kak mah yg bodoh tahap baboon..

    Kami tak nak artis yang poyo…

    Tunjuk berlebih2… POYO

    Tak tunjuk langsung… double the POYO

    Cukup sekadar se ala kadar…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Tak tunjuk langsung… double the POYO <———– meh aku double flying kick dagu kau

      0

      0
    • Kak Mah says:

      Ohh.. Jadi Kak Mah lah yg bodoh tahap baboon ye? Awk pandai, tinggi ilmu nya ye.. Alhamdulillah.. Semoga kepandaian dan ilmu yg tinggi awk tu menjadi ilmu yg dimanfaatkan ye.. Dapat jugak saham bekal akhirat nnti bila Allah tanye, “komen dalam blog gosip tulis ape?”..

      p/s : Yang membezakan manusia dan binatang ialah AKALNYA..
      Sekian.

      0

      0
  5. Ramai Berperangai Anjing says:

    Macam bangsat perangai keyboard warrior. Suka hati dia la nak letak ke xnak letak bangsat……kau ingat jadi artis kat Malaysia ni kena puaskan hati kau semata-mata?? Kau ingat IG tu wajib diupdate atas permintaan kau anytime kau nak??

    BODOH BANGSAT LAHANAT. Siap boleh cakap macam x wujud pulak. Eh kupu kupu lahanat, kau pernah rasa kena terajang tepat kat bontot besar gajah kau tu??

    0

    0
    • minah jambu says:

      sabar sabar u jangan marah macm gitu nanti darah tingi u naik pulak sabar sabar ye …orang bontot besar memang macm gitu prangai suka2 sangat cakap tk wujut la ape la ..orang punye suka la nk tunjok anak ke tk tol tak …buat bersabar ye..

      0

      0
  6. minah jambu says:

    sabar laaa korang ni macm kemarok gitu lah huh ! sabar la kalau ye pon nk tengok anak lisa ..tunggu lah lisa sampai dia sehat betol2 baru la leh tunjok anak korang ni ponnnnnn benci gitu lah !

    0

    0
  7. mawar says:

    korang ni puuuun sibuk nak tgk anak org….tgk anank sendiri jer laaa…x pun tgk anak che ta atau anak schawal tu

    0

    0
  8. Anonymous says:

    kajian terbukti bahawa pengguna telefon pintar bukan semuanya pintar.
    ahahaha.
    ini la jadinya bila golongan sebegini dapat handphone..
    biasa kutuk/mengumpat dgn kengkawan je..ni dah dpt phn ape lagi terus lah luahkan apa terbuku di minda dan hati yg cetek itu.

    0

    0
  9. IBU says:

    melati

    berhati2 bila bercakap. ada telinga mendengar ada mata melihat. Bukan semua ibu bapa malu ada anak OKU.. anak saya lahir ada ‘kekurangan’ sedikit..tp sesungguhnya saya TIDAK MALU menunjukkan anak saya kepada orang luar dan kepada dunia luar,, sbb dia adalah amanah Allah yang istimewa dihadiahkan kepada saya dan saya bangga melahirkan dia dan akan menjaga dia sebaik-baiknya mungkin lebih baik dari ibu kamu menjaga kamu!!!

    0

    0
  10. anti poyo says:

    aku rasa kupu-kupu ni ada masalah mental. Nak jadi rama-rama terjadi kupu-kupu pulak

    0

    0
  11. aku says:

    jgn jadi bodo sgt……lantak dia la anak dia..jgn cbuk2 puiiii

    0

    0
  12. anon says:

    kesian korang semua kena tipu.
    gambar atas ialah sabalom gandong tu pasal tak nyedebab kehkehkeh
    lisa awat hang dok putaq gambar lama angggtu???

    0

    0
  13. ayah anda kulup says:

    yg sibuk nak tgk anak org ni dah knapa..x sabar nak cri point utk mengutuk ke..

    0

    0
  14. luna lamaya says:

    suka cara yusry dan lisa. low profile! kipidap

    0

    0
  15. anon says:

    Mmg susah betol jadi artis and susah nak puaskan hati org. Bila tunjuk gambar anak kan, mengata, tak tunjuk pun kena kata jugak.Yg lbh dasyat ade yg kata anak mereka cacat. Kan seblm lisa bersalin lagi yusry dah cakap tak nak terlalu menonjolkan anak dia. They are private people….
    FYI, dulu pun masa Tom Cruise dgn Katie holmes tak tunjuk anak dia, Suri, lps berbulan2 beranak, org anak dia cacat jgk. Pd hal, lain org lain caranya. Dia tak nak dedahkan anak dia ade sb lah. Blh jadi takut dgn keselamatan anak dia ke. Yelah, anak kan very precious, lbh2 lagi pd yusry & lisa yg semmgnya susah nak dpt anak. Mestilah dia jaga betol2 anak dia…

    0

    0
  16. Bedah says:

    Xpyh tunjuk lagi senang. Manusia ni bkn sume elok. Hidung mancung salah, penyek pon salah, kembang lagi kne kutuk. Hitam salah, putih salah. Jaga baby cara tu salah, cara ni salah. Pakaikan baju mahal kata menunjuk, baju biasa2 kata selekeh. Lbh baik xyah tunjuk. Da tunjuk karang mcm2 dikatanya

    0

    0
  17. KakLeena says:

    Tu sebabnya dr dulu lg akak suka dgn che ta walaupun org dok mengutuk mengata dia. Dahlah anak che ta comel sangat2. Tak kisah nk kongsi gembira dia dgn peminat2. Yg lain semua poyos. Bila nk dpt undi ABPPBH baru terhegeh2 cari peminat…

    0

    0
    • sweet 17 says:

      alah yg minat acik ita pon kitorg tau baya2 akak ni..ktorg muda2 minat sweet kapel mcm lisa & yusri..bkn makcik takat pose sebelah dgn budak sekolah tu..propa jer lebeyh

      0

      0
  18. Anonymous says:

    Eh kupu_kupu, kenapa ko menyibuk sangat? Kenapa ko ckp “org lain” selalunya suka tunjuk amanah Allah?? Itu org lain, bukan dia orang! Eh! dah dia xnak tunjuk ko jadi kebulur ke? Ko buat kesimpulan kalo xtunjuk macam xwujud pulak?? Ko punya pendapat tu penting ke pada dia orang??

    0

    0
  19. nik says:

    Ishh ishh ishhhh.. Yg hampa suma dok kalot tahap gaban nk tgk ank org ni pasepa?? Kt umh tu x dk ank sndri ka nk tgk?? Xdk laki sndri nk jaga?? Biaq la kalau depa x mau tunjuk pon.. Sat g kalau tnjuk, dok compare dgn ank org len plk.. Compare x hengat dunia.. Sbb ada org2 mcm hampa ni la depa xmau share gmbaq anak depa.. Ank depa, suka ati depa la nk share ka x.. Aku heran sgguh la, suka sgt kalot hal umh tgga org.. Pelik aihhh..

    0

    0
  20. lily says:

    aku kalau orang yg aku sayang mmg kalau boleh taknak tunjuk kat orang. aku nak hadap sorang2.

    0

    0
  21. Neyna says:

    Dulu waktu dia mengandung ramai doakan baby dia sihat & sempurna. So sekarang apa salahnya tunjuk muka baby tu dekat orang yang doakan. Dia pun kena la faham dia artis ramai orang amik tahu pasal dia.

    Tak salah tak tunjuk tapi apa salahnya.

    0

    0