Written by AbangNara | October 28th, 2009

Sesuai dengan moto kami, harap-harap cerita ni bukanlah dari pembaca Beautiful Nara. Kami ambil cerita ni daripada blog Linda Onn. Lain kali nak bergosip tengok kiri kanan depan belakang & gosiplah dengan berhemah ye! :)

[note] Al-kisahnya, semalam Linda ke cyber cafe,teman kawan Linda nak print kertas kerja dia. So,Linda pun masuk ke cyber cafe tu dengan muka selamba jer.. takde orang perasan Linda masuk sebab masing2 tengah sibuk mengadap komputer. Ada yang main game,ada yang chatting,ada yang layan facebook dan ada yang tengah bergosip di forum artis !

Hmmm.. nak dijadikan cerita,Linda duduk sebelah seorang budak perempuan ni. Linda duduk agak belakang sikit dari dia. So,dia tak perasan yang duduk kat belakang dia ni adalah LINDA ONN. Jadi, Linda pun sempat ‘skodeng’ apa yang dia gosipkan..di ruangan forum artis . Huh! Kalau artis baca, boleh berdarah jugak lah tengok apa yang dia type ! Lepas satu topik,satu lagi topik dia bukak.. dah tu..dia hentam artis baeeeeekkkkk punya ! Macam takde perasaan.

Tiba satu part ni,dok hentam tentang muka artis… antara yang dia taip ialah

“eleh..takat muka jawa lubang hidung besar…nak jadi artis? hampeh! Monyet tengok pun belum tentu nak jadikan couple! Sah tak laku!”…

OK ni lagi satu.. Linda tak ingat satu persatu apa yang dia taip, tapi Linda ingat isinya..

“Paha besar macam *&^%$# . Takat muka macam dia ni,nak jadi gf mamat tu? telinga capang. Aku lagi layak lah.. Minah tu dah lah hidung macam serombong kapal! “

Lepas tu..dia boleh pulak sama-sama join ‘memfitnah’ dalam forum yang tajuknya ‘Dagu Linda Onn runcing’. Dia taip gini ->

“….cantik sangatlah tu dagu di injek..botox! Tak guna dapat duit banyak tapi semua ke dagu. Patutlah kena tinggal balak dia dulu sbb dagu tak cukup panjang! choyyy!”.

Linda pun sabar je … Rasa macam nak cekik je budak tu dari belakang. Dia tak perasan yang Linda Onn yang dia fitnah tu ada kat belakang dia. Pelik Linda tengok. Walhal dia pakai tudung. Dari sudut aurat,dia perfect sebagai seorang muslim sejati! Tapi dari sudut hati,perangai,pemikiran…dia kotor! Jijik! Jadi tudungnya itu untuk menutup jijiknya ke? Ya Allah,itu kan semua ciptaan tuhan..kenapa dia sebagai hambaNYA mengeji ciptaanNYA?

Nak dijadikan cerita,dia bangun sebab dah penat buat dosa agaknya. Dia toleh ke arah Linda dan terkejut badak!! Linda pun cuma senyum… dan sempat cakap

“..dik.. Kak Linda Onn tak buat dagu..tak percaya? peganglah dagu ni? “

Minah ni punyalah malu,dia tak terkata apa. Cuma sempat cakap “eh..hi..kak..”.

Lepas tu terus keluar dari cyber cafe tu. Linda dah tak nampak sangat muka dia.. yang Linda nampak cuma seorang perempuan yang rendah nilai dirinya..

DAGU LINDA ? Buat apalah nak buat dagu? Linda sendiri tak faham kenapa orang kena cucuk muka? Nampak bengkak tau tak.. But who knows..mungkin mereka ada sebab lain utk inject. BTW,my dearest blog readers…sayangku,manjaku,cintaku…dengarlah cakap Linda ni…Dagu Linda ni,dah berpuluh kali Linda katakan..nampak runcing bila kurus,cara mekap & cara senyum yang buat dagu nampak panjang. Linda tak pernah inject dagu ni.. Lillahi.. Ishhhh ..selisih! [/note]

175 responses to Peminat kantoi kutuk artis depan-depan

  1. radd says:

    uiksss betul ke?…

    0
    0
  2. mawy says:

    kahkahkah…

    0
    0
  3. ammey says:

    lumrah..

    0
    0
  4. mawy says:

    kalau aku kena gosip camtuh pun aku akan reka2 cerita yang aku jumpa org kutuk aku…..tapi betul ke linda nih kantoikan peminat tu…
    .
    aku tak caya langsung,sebab takkan peminat tuh tak tau org sebelah duk ngintai2 sampai sempurna sekali ayat yang konon2 linda nampak tuh…..
    .

    mcm2 lah artis ih nak lakukan blog nih…

    0
    0
  5. blackberry says:

    mcm2 jerk artis kat msia ni…p, bleh caye ke.. linda onn g cyber konon nak print kertas kerje… takkan rumah 2.4 juta, printer yg tak sampai pun 500 tak terbeli, linda oi….

    0
    0
    • Rin says:

      kwn dia nk print on d spot kot.. kwkwkwkww
      tu yg mlilau ke cyber cafe

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        alaaa..bkn cam opis nk guna tiap2 hari printer tuh. sbb lelama x guna ink atau toner atau cartridge dlm tu leh effect drum kit , so x psl2 rosak bile time nk guna. student tu lain aaa, mmg slalu guna…

        0
        0
  6. auroradiana says:

    ini crita leh caya k x……..kuat betol daya ingatan linda onn

    0
    0
  7. Rin says:

    aku pom x minat linda…
    tp rs nya xde la nk kutuk scra x rasional gtu..
    msti bdk yg kutuk tu umo bwh 20-an…
    bdk2 biasa ar, sedap ckp jek n mnerima bulat2 ttg apa yg d dgr n d baca..

    0
    0
  8. Zaza Muhammad says:

    hahahahah….. kang dah kena. klu x suke artis atau sesapa pun, cakap direct aaa. ok aa artis ni kang suuuuuuuuuuuuuuusah (konon) nk jumpa, so kutuk lam blog aa erk, so klu dah member tu ade depan mata, cam kes tadi pegang aaa dagu linda onn tuh, pastu klu silap mintak aaa maaf.. ni tak baling batu sembunyi tangan…

    0
    0
  9. mawy says:

    inilah bukti,artis suke menipu…kalau linda pi court wat statement pun otomatik mahkamah reject BRD….
    .
    apola linda nih…nak tipu pun tipulah budak tadika…budak sekolah rendah pun dah terer buat blog tau..

    0
    0
  10. pinkypanthers says:

    hahaha… terkantoi sudah..
    seb bek la ko sabar linda…
    lau x mahu ko terkam muka minah 2 agknya yerk…
    ape2 pun sorry to say…
    aku mmg x minat ko…

    0
    0
  11. aries_april says:

    aries klau ktuk pn…
    boss aries ja nmpk time kat offc..
    kat umah…
    mak n adk2x ja…

    that y x rsau…heheheheheheh

    0
    0
  12. aries_april says:

    leh caya ker?
    tu blog linda kan?
    msti dia yg vreate smua citer….
    dia nk kata scha idung yg srmbong kpl…
    same time nk citer dia x gna botox…
    bt pa dia nk citer hal tu…
    napa time dia msuk CC tu…
    kes idung tu yg ada dlm blog bdak tu?
    tk logik nya citer…

    0
    0
  13. hantupensil says:

    hahaha..kantoi…
    kalo aku jd linda onn aku langgar je budak tuh..
    hahaha

    0
    0
    • aries_april says:

      nk lnggr cam na antu,….
      dia yg create citer tu…
      bdk tu rsnya x wjud pn….
      hehehehehehehe

      0
      0
      • pinkypanthers says:

        hahaha…. ada logik gak 2 aries…
        mmg dia yg create citer 2…
        nape plak nk kutuk2 org len dulu baru kutuk dia…

        0
        0
  14. kira-kira says:

    hahaha..kntoooiiiiiiiii……
    tp aku rse linda sje je kot wt cter…hahhaha

    0
    0
  15. yula says:

    betoi ka???????????

    /

    0
    0
  16. cintaqaseh says:

    huhuhu…kalau aku..ddushhhhuuum kan jer..

    0
    0
  17. aries_april says:

    pa pn…
    scha ttp d hti fmly aries….hehehehehehhe

    0
    0
  18. yula says:

    tah2 die sj wat crite sndiri kot
    xtefikir pl aku artis nak msk cibercafe

    0
    0
  19. yula says:

    eemmm…..
    korang dah makan

    0
    0
  20. gigiputih says:

    the point is,mmg ada org yg suka ngutuk org lain mcm tu dlm blog..kutuk kejadian Tuhan.especially mengutuk artis x kirala muka dia dh mmg mcm tu ka,dia wat botox ke,facelift ke dll. artis kan rmai org knl,klo cm kita ni wat botox,ada org len kutuk 1 msia?tp trs trg aku kata,dagu pjg ni x semestinya inject.especially klo usia makin tua,daging muka makin kecut&kendur,tu yg nampak tulang muka bulat ka bujur..

    0
    0
    • pinkypanthers says:

      snang kata linda ni dh tua ar…
      hehehe….

      0
      0
      • kira-kira says:

        heheh..pnjlsn yg ckup pnjg…

        0
        0
        • hantupensil says:

          hehe..ckup bernas,,,

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          hmmm………….

          0
          0
        • [email protected] says:

          zila jalil dagu panjang jugak tp xder yang nak kutuk,,, sebab orang tau dagi dia ori… kalo dulu dagu bulat mcm bola sekarang jadi mcm sirih 2 yang kene kutuk 2….

          cube u all tengk, TOK PAH, Wati Ellt, ERRA, ummi aida, n ramai lg. dulu lain sekarang lain…..x caya tengk ler

          0
          0
  21. insuraya says:

    mmmm…..dh lama dh dgr pasal citer linda ni…

    0
    0
    • [email protected] says:

      2 le pasal… entah ye entak tidak…
      enntah2 linda saje buat cter….
      biasa le kutuk2 2
      kita kat cni pun kutuk artis jugak

      0
      0
      • pinkypanthers says:

        mmg pun….
        linda poyo…

        0
        0
        • [email protected] says:

          2 le pasal… yang paling aku xsuka kat dia, pasal baju yang dia xnak pakai 2… kata baju 2 seksi TP AKU TENGK SEMUA BAJU DIA PAKAI XDER PUN YANG MENUTUP AURAT…..

          NAK CAKAP PASAL PENDIRIAN KALO KO X TUTUP AURAT MEMANG BUAT MALU LE…CAKAP BAJU 2 SEKSI TAU APE2 LAGI LE

          0
          0
        • BumbleBee says:

          bab baju tu…sumer org tawu dier kantoi English kan..walaupun dier nafi…heh heh

          0
          0
        • betui..betui..i love scha….

          0
          0
        • [email protected] says:

          kaitan betol gan scha

          0
          0
  22. pinkypanthers says:

    nmpk sgt ar temberangnya si linda ni kan…
    x kan ar 1 artis yg kaya cam dia…
    ada rumah banglo herga 2.4 juta…
    leh caya ke dia gi cyber cafe…
    x kan ar x de laptop sndiri…
    aku yg surirmhtanggga ni pun mmpu beli laptop sndiri…

    0
    0
    • [email protected] says:

      TAU xper,,, artis memang pandai buat cte panas2 tahi hidung….

      saja nak popular, sebab populariti dia dah jatuh tahap cipan…

      kalah gan fara fauzana….

      tp kalo aku malu nak cte orang kutuk aku..

      BILA KO BUAT CTE PASAL DAGU HIDUNG N MCM2 LAGI ORANG YANG XTAU PASAL 2 AKAN MULA TENGK BENDA2 YANG KO CAKAP 2…

      xbetul gitu

      0
      0
    • saya sokong anda…

      0
      0
      • [email protected] says:

        ko ni asyk sokong jer……. bagus tol ader pengikut mcm ko ni… huhuhu….

        tp setakat gosip murahan mcm ni malu aku nak dengar….

        cakap jelah kalo ko xsuka kat fahrin 2 sebab dia msiskin x sekaya ko…
        xdapat beli umah 2.4 juta

        0
        0
    • BumbleBee says:

      member dier yg nk print… maybe nk cepat… alang2 dh on the way..singgah laa CC utk print terus…

      0
      0
  23. siezan says:

    aah..dah lama dah bace kt blog linda..

    0
    0
    • [email protected] says:

      saja je dia nak propa WARTAWAN sebenanya,,, xder cta nak buat kan… SELAMA NI CTER PASAL NASI AYAM JE,,, ayam pun naik takut kalo dengar nama LINDA ON

      0
      0
  24. abg_black says:

    testing..

    0
    0
  25. aRieS ApRiL says:

    linda…
    oh linda…
    knp ko nk create citer yg bkn2x…
    bt malu tul la ko ni linda…
    linda martopo kot….
    johor jga..

    0
    0
    • dulu aku perminat linda tau…tapi sejak dia hari tu,mrh kat farah dlm stu majlis anugerah..sejak tu le aku tak suke die die…lbh2 lg lepas kes fahrin tu..semakin jelek nak tengok mk linda nie..

      0
      0
  26. abg_black says:

    ala linda on…
    scha publish story kat blog..die pun nak jugak…

    0
    0
    • aRieS ApRiL says:

      artis….

      0
      0
      • abg_black says:

        fahrin tayang scha dulu kat paper..
        linda on pun sibuk nak tayang kat paper member lelaki kunun..
        xnak beralah
        jeles cam kambing
        cam skandal lama aku
        patutlar kene tggl ngan aku hehe

        0
        0
      • [email protected] says:

        xsedap le linda punya ayam… HUHUHU…..

        asam pedas dia pun XSEDAP>>> aku penah kan kat tesko AMPANG POSTER JER BESAR

        0
        0
  27. blackberry says:

    BN ni dah takde stori lain ker.. p bukak balik citer yg dah basi ni…

    takde stori lain ke..?

    0
    0
  28. Mr. Cuz says:

    haha..lain kali komen la yg lg dhsyat2..hehe

    0
    0
  29. TAK MINAT LINDA says:

    MMG LA TIPU NI LINDA…..P CC….TAK DALA ARTIS MACAM LINDA NAK P CC….SO TIPU LA U PUNYA ATATEMENT NI UWEEEKKKK

    0
    0
  30. cun says:

    statement diatas——> saya kurang percaya, hmapir kpd tak percaya langsung!

    0
    0
  31. manjalara says:

    aku rasa kan citer tu memang tak wujud, linda saja buat citer supaya tak nampak sngt dia mengutuk scha, linda sakit hati la tu…dia kutuk scha cara terhormat kononya peminat tak suka scha, pada hal org lbh suka sca dari dia, setakat nak sngt fahrin tak yah la nak buat skrip mcm tu, scha pun dah malas nak layan ABG YG SUKA MAKAN NASI AYAM YANG BERDAGU PANJANG, kononnya org kutuk dia pasal dagu jer, maknanya muka dia lagi lawa dari scha, tak yah la perasan linda walaupun kau ade banglo 2.4 million, harta kau tak leh bawa mati, yang penting hati….jgn ade sifat dengki!

    0
    0
  32. manjalara says:

    linda , kau ingat kita org bodoh sngt nak percaya citer kau mcm tu, dah basi la tektik mcm tu….malu…malu malu

    0
    0
    • [email protected] says:

      nasi ayam dia memang x sedap ler manja lara ….
      mkn nasi AYAM kat SOGO lagi sedap

      0
      0
  33. pening says:

    La..x heranlah artis2 kne kutuk ni…dorang yg cr sbb org nak kutuk dorang..so.accept je la..

    0
    0
  34. pinkypanthers says:

    badan dh ar mcm papan plywood…
    ko tau x linda sejak ko xde dlm sehati berdansa aku punya suka tengok rancangan 2…
    dulu aku x nengok sehati berdansa…
    sbbnya ko ada…
    meluat aku nengok muka ko…
    dagu ori konon…
    aku org jb la linda sama tpt ngan ko…
    ko ingat aku kenal ko baru lg ke?
    dulu muka ko bulat…
    mata sepet…
    bdn berisi sikit xde ar cam skunk…
    kalau dirikan ko sbelah papan org xkan perasan ko punya…sama jerk ngan papan…

    0
    0
  35. acessdenied says:

    sblom nk hentam ckap orang keding ke, xlawa ke, pe2 ke..TGOK LA CERMIN DULU YE..hahaha

    0
    0
  36. Panasss.com says:

    tu dia…mau demam panas adik tu..kekkekeke. one in a million experiences..

    0
    0
  37. lanToK LeW says:

    nasi ayam linda x best sangat…pernah laa makan kat tesco ampang…sup banyak guna bawang putih n sejuk lak tu…..kalo nk makan nasi ayam best baik p chicken rice shop….pasal citer ni…hmmm….mungkin betul mungkin x….but…da blog sendiri…konpem boleh create citer sendiri kan???but nampak macam lebih jelezzzz kat scha jew….scha x kata pe2 pon kat dia….

    0
    0
    • lanToK LeW says:

      but memasing de taste nye tersendiri….sesetengah orang suke n sesetengah lagi sebaliknye….terpulang laa pada selera masing2….

      0
      0
  38. iz says:

    aku blom pnah lagi try mkn nasi ayam linda nie.
    slalu je nak pegi dekat ampang tu, confirm penuh.
    huh

    0
    0
  39. gosipgurlfea says:

    YANG LUBANG HIDUNG BESAQ TU SAH SAH MENGUTUK SI SCHA..TAKKANLE DIA LEH INTIP SATU2 KOT APA BUDAK POMPUAN TU TAIP KAN…
    apa yang dengki sgt kat Scha tu

    0
    0
  40. leo says:

    “Takat muka macam dia ni,nak jadi gf mamat tu? telinga capang. Aku lagi layak lah.. Minah tu dah lah hidung macam serombong kapal! “

    ha dh mcm die ngutuk scha la pulak… pelik tul blog die neh.. betoi kaa….???

    0
    0
  41. farraeng says:

    p’gajaran d’situ jgnlah mgutuk org lebih2.. (^.^)

    0
    0
  42. SaRah says:

    aku mcm konpius lak..budak tu takkan dan2 tu je kutuk linda??tol tak..artis serombong kapal tu pon mcm nak tujukan kat seseorang je kan??nape die tak cite artis2 lain..kan ramai artis yg tgh hot ngan gosip skg..eeee..tak logik do

    0
    0
  43. MiSS-HuJaN says:

    tu la pasal ..tp kan ..statment linda n..Mcm dia yg kutuk kan seseorang kan2x??..FIKIR JAPP

    0
    0
  44. adikk says:

    huhuhu… pasni tobat budak tu tak online dan fobia dgn internet dan bergosip..
    siannye.. pasti tak lena tido…
    kesian.. kesian….

    0
    0
    • BumbleBee says:

      kalo aku jd budak tuh…aku x cabut..rilek jer duduk balik tempat tu..layan gossip…harharhar

      0
      0
  45. lisa says:

    kalau linda seorang yg baik….dia tak akan ceritakan dlm blog dia org kutuk scha macam2……she will keep it to herself tapi kenapa dia nak bagitau semua org scha kena kutuk?????so dia kata le dia pon kena kutuk sekali so org ingat betul la tu…..kalau dia seorang yg ikhlas dia takkan citer macam ni….apela budak scha tu buat kat dia ye…..sampai dia nak malukan budak tu camni….

    0
    0
    • BumbleBee says:

      takpun cter bab dier jer…x yah nk elaborate yg lain2 tu…bukan ade kene mengena ngan dier kan…

      0
      0
  46. jane says:

    dengki la tu…..

    0
    0
  47. Akeji says:

    ekekeke… cam perasan diva gak rupenye si linda neh ekk…

    firstly, tak perlu laa nak perasan bahawa semua org akan terkujat bile nampak die kat cyber cafe. selaku insan bernyawa, die jugak ade hak utk berada di mana-mana. takde ape yg nak diherankan.

    secondly, tak perlu jugak untuk die sebok mengintai apa yang orang tulis… selaku public figure juga, dia ada hak untuk diperkatakan org tak kira laa buruk ke baik ke. it comes with the job. apa yg die expect? die igt minah tu nak memuji2 die melambung then die nak tegur minah tu kasik seprais sampai minah tu terjerit “Ohh kak Linda, pujaan hatiku berada di belakang ku rupanya”… adehhh…

    thirdly, jgn begitu mudah menjadikan tudung sebagai mangsa hukuman. kalo awak tanak pakai, takpe, fine. ade org lain yg nak pakai, biarpun berperangai keji, biarkan lah tudung dia. tudung dia tak berdosa. yang berdosa tu kita, manusia. bukan hukum Allah… dan aku pun berdosa gak sebab guna pendekatan ‘lu, lu, gua, gua’ neh. tapi bila kita menjalankan suruhan, jgn jadikan agama sebagai punca kesalahan.

    lalalalala….

    0
    0
  48. nana says:

    Moral of the story, jgn ingat semua pempuan yang bertudung tu punya baekk tak ingat…dan yg tak bertudung tu jahaaaattt sgt…malah ada insan yang tak bertudung lebih mulia hatinya drpd girl perasan nak layak nk jd gf fahrin ahmad dlm citer linda onn ni…
    haprak la lu girl…buat malu wanita bertudung jer…

    0
    0
  49. komputer_lembab says:

    ok la….dalam hal ni masing2 dah bagi pendapat dan teori masing2……..kita masing2 tak tau cerita sbenar yang ada dalam hati masing2.jadi masing2 tak pasti adakah si linda yang betul,si `budak perempuan yang memakai tudung`yang tengah bergosip betul2 wujud,si taukeh cyber cafe yang betul,dakwat printer tu yang betul…jadi masing2 tak payah lah menyalahkan masing2 ye.masing2 kena muhasabah diri masing2……soalannya berapa banyak `masing2` kah yang aku guna kat atas ni…hu3.

    0
    0
  50. juju says:

    aku rasa yang p cyber cafe tu bukan linda tapi kengkawan atau peminat linda n pas tu report kat linda. kalu ikut logik kan, tak kan si linda p cyber cafe sbb nak print paper. tak kan ler dia x de set komputer kat umah, kat opis nasik ayam dia tu. rumah 2.4 mil tak kan x de laptop yang kosnya celah gigi je nak banding bungalow baru dia.

    0
    0
    • BumbleBee says:

      x semestinyer org kaya ade semua…mungkin dier jarang guna printer…ataupun catridge abis ke…blom sempat nk bli sbb busy makan nasik ayam…heh

      0
      0
  51. SUPERHUMAN says:

    Pelik tp benar!

    0
    0
  52. Lisa says:

    I’m sorry but the girl sounds just like anyone of you here yang comment mmg tak bunyi baik kalau kita dengar coming from a muslim.

    Tapi typical pemikiran freehair girls, I think, pantang kalau perempuan pakai tudung buat benda tak elok, mesti serta merta nak kaitkan dengan tudung dia. “Alah pakai tudung pun tak semestinya baik!!”. Ermm, okay perangai dia yang tak senonoh tu takde kena mengena dengan tudung dia. Dia pakai tudung FULLSTOP. Dia ada pemikiran tak elok FULLSTOP. Mari kita doakan yang si pemfitnah/pengkomen yang berfikiran tak elok ni akan improve dan juga doakan yang dia akan terus menutup aurat.

    0
    0
    • Lisa says:

      On the other hand, Linda Onn, you should mind your own screen daripada prying on other people’s screen at the cyber cafe. That’s very unbecoming of you.

      0
      0
  53. APE NI APE NI aku tk pham ahh!!

    0
    0
  54. reza says:

    tolong paham kan aku jap!
    HEHE!!

    0
    0
  55. Is it probable to get the the next amount with my weight loss ambitions using the method that you explain

    0
    0
  56. This really is beneficial and I have bookmarked your page.

    0
    0
  57. Thanks for all the tips and direction and your story truly is amazing.

    0
    0
  58. I am really desiring to have a flat belly and it looks like that the weight loss tips you have here will help me out.

    0
    0
  59. how to lose stomach fat fast for women

    0
    0
  60. how to lose stomach fat quickly

    0
    0
  61. how to lose stomach fat fast

    0
    0
  62. how to lose stomach fat naturally

    0
    0
  63. how to lose stomach fat for kids

    0
    0
  64. how to lose stomach fat quick

    0
    0
  65. how to lose stomach fat exercises

    0
    0
  66. how to lose stomach fat

    0
    0
  67. how to lose stomach fat quick

    0
    0
  68. how to lose stomach fat for men

    0
    0
  69. how to lose stomach fat fast at home for women

    0
    0
  70. how to lose stomach fat fast

    0
    0
  71. “how to get a six pack”

    0
    0
  72. FLAT STOMACH says:

    how to lose stomach fat for men

    0
    0
  73. how to lose stomach fat fast at home for women

    0
    0
  74. how to lose stomach fat and love handles

    0
    0
  75. tips on how to lose stomach fat

    0
    0
  76. how to lose stomach fat quickly

    0
    0
  77. how to lose stomach fat fast for women

    0
    0
  78. how to lose stomach fat in 1 week

    0
    0
  79. cityville says:

    hi there top notch blog and web theme. I’m hoping I’m not pestering you I just wanted to ask what wordpress plugin you have to show the latest responses on your blog? I really want to do something along the same lines for my free iphone 4 web page yet I cant acquire the plugin or widget for it. Many thanks for your time :)

    0
    0
  80. aisha alkhred says:

    AKUbendoi……………..

    0
    0
  81. It genuinely a handy idea.I am going to contain a tiral of the option without delay because previously annoyed by him or her for a long time.Thank you very much for your continously put up with powerful tips and hints.Advertised . complete me a superb favour.

    0
    0
  82. This post is superb! I read your article and thought I’d tell you that I feel your presentation is excellent and your views are correct on track. I can’t envision anybody putting this together greater.

    0
    0