Written by Bella | March 20th, 2017

Kejayaan yang dicapai oleh Neelofa di usia yang muda, menjadi idaman bagi setiap wanita diluar sana. Neelofa membuktikan beliau mampu untuk mengukuhkan namanya bukan sahaja di dalam industri hiburan tetapi membina empayar beliau sendiri menerusi perniagaannya.

Baru-baru ini, Neelofa ada memuat naik sebuah video di akaun Instagramnya dimana beliau sedang menjalani sesi fotografi bagi majalah terkenal luar negara, Forbes. Wah, bukan calang-calang orang yang boleh muncul di dalam majalah berkenaan.

Ramai peminat Neelofa yang cukup teruja dan memuji beliau kerana terpilih untuk muncul di Forbes.

Tahniah kami ucapkan kepada Neelofa kerana telah membuktikan bahawa seorang wanita juga boleh sukses sehingga ke tahap yang agak tinggi. Neelofa boleh menjadi inspirasi buat wanita-wanita di luar sana untuk tidak terus mengalah dalam apa yang dilakukan.

22 responses to Peminat Kagum Neelofa Bakal Muncul Di dalam Majalah Forbes

  1. minah latoya vazz mulot longkang says:

    popular ke? bangga ke? tolongla. memberikan image x baik kat muslimah. tetek tersembul tapi pakai tudung. lagi la mat saleh suka

    11

    7
    • pondan jual nasi lemak says:

      dia usahawan muda berjaya…sesuai la masuk majalan forbes.

      2

      6
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      itu laaaa lebih baik jangan pakai tudung ada jugak faedah Nye..dari pakai tudung tapi tetek tejojol tak guna jugak kan eh ..! memang betol tutop aurat itu wajib tapi korang tengok sendiri lah minah tudung pakai tudung macmana ..pakai asal bolehh aje meluat minah jambu tengok huh !! bertudung tapi mesti nak tunjok kan tetek sikit….sikit pon jadi lah..huh ! mengarot ini minah tudung semua huh !!

      5

      5
  2. lopa x malu sondol tetek kat patah says:

    Forbes Asia jer mcm hr tu si nabil kena jemput kat HBO Asia..tak heranlah..bisnes pun ciplak hasil org dgn dpt tajaan family yg kaya raya…tp okla tu dari nekta gebang pergi oversea takat masuk dlm majalah Nona je…

    34

    0
    • whatever says:

      exactly, kalau mmg dari family susah, kau punya bisnes berjaya, aku fhm la org respect.
      tapi dah sah2 family kaya, dah biasa buat business, nothing much to be proud of la kot..

      22

      0
  3. Nurul says:

    Eleh Vivy Yusof dah banyak kali masuk majalah tu dgn Baru ni New York Times lagi..Setakat Neelofa yg gedik ni mmg aku x ambik pot sebab dia dgn family mmg poyo..yg ok mak dia..anak2 semua gedik

    59

    0
  4. anak nogori says:

    tak kagum pun….

    11

    0
  5. melati says:

    Hahahaha… Majalah URTV aku percaya lah..ingat Majalah Forbes bodoh suka2 jewww..

    7

    0
  6. loyalmalaysian says:

    majalah ni x laku…

    8

    0
  7. anon says:

    huk aloh…forbes asia jer kerrr…hmmm

    6

    0
  8. hater neelofa says:

    gedix..bajet bagus…

    1

    0
  9. Anonymous says:

    Forbes asia pn dikira pencapaian besar. Ok la tu. Cuma Neelofa kalau ckp dkt MLM mcm cover sgt. Ketahuilah anda bila ada luna maya disebelah..neelofa nmpk tenggelam. Luna maya looks very pretty..n funny..pndai komen plak tu.

    12

    0
  10. gkerjaya says:

    Jawatan Kosong kerajaan terkini jangan lepaskan peluang untuk segera membuat permohonan layari gkerjaya.com

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Alahainya gosip ni..

    3

    0
  12. SOFEA says:

    tahniah neelofa tapi kene hati2 agenda yahudi dlm diam nak rosakkan org islam mcm yg berlaku skrg dalam golongan artis… illuminati akan pilih dan naikkan seseorang idol supaya menjadi ikutan anak muda @worship idol & satanic worship akhir zaman dan sebagai ganjaran akan dilimpah kemasyukan dan kemewahan seperti contoh kim kardashian…berapa ramai org nak ikut buat plastic surgery nak kaya dll…

    0

    1
  13. Anonymous says:

    tak kagum nyer aku weyhhh
    kalau lopak masuk majalah MASTIKA.. itu aku kagum.. sangat sangat ;)

    1

    0

Leave a Comment

Optional