Written by AbangNara | October 13th, 2010

maria farida shah jazle

Alangkah bestnya menjadi artis di Malaysia.  Naik sekejap meter kejelesan kami melihat gambar di atas. Lagi-lagi artis lelaki yang bernama Shahz Jaszle. Dapat peluk Maria Farida yang cun melecun untuk suka-suka disebabkan mereka berlakon bersama-sama.   Seronok kan?

Walaupun kami tak kenal sapa itu Shah Jazle, tapi kami kenal siapa itu Maria Farida. Walaupun dah agak berumur, Maria Farida masih dalam kategori hot. Mungkin lebih kurang sama taraf dengan Rozita Che Wan. Itu yang mungkin membuatkan Shah Jazle teruja untuk memeluk dan dipeluk oleh Maria Farida

Inilah kata-kata Shahz Jasle tentang gambar dia berpelukan dengan Maria Farida kat atas tue.

[note]Saya dengan kak Maria tidak bercinta, saya kagumi dan hormati dia sebagai rakan atis yang banyak pengalaman. Dia banyak beri tunjuk ajar dalam lakonan saya.Saya tak sangka ia boleh menjadi isu, saya fikir ini hanya sekadar suka-suka. Tentu dia marah jika dapat tahu berita tidak benar ini. Saya benar-benar tidak ada apa-apa hubungan dengannya selain rakan kerja. [/note]

Tiba-tiba kami terasa nak jadi artis sebab senarai artis yang kami nak peluk untuk suka-suka memang banyak. Anda pulak? Kredit gambar kepada OhBulan.

130 responses to Peluk-Memeluk Antara Artis Kita Hanya Sekadar Tanda Suka-Suka

  1. ana maria says:

    hurm…biasalah…artis….huhu

  2. OHBULAN! says:

    nak peluk abang nara je!

  3. miss_pinky says:

    artis kan.
    da biase da.
    org biase pn cmtu,haaha.

  4. Lady_minHo says:

    fourth..hehehe

  5. walid says:

    bersepah artis lain yg berpeluk2 .. nape yg ni je nak jadi isu..

    • AbangNara says:

      tengok tue. bila kitorang letak gambar peluk kata camnie. kalau letak gambar seksi semua beria komen la apa la. apo la nak jadi. pening2

      • Annedesilva says:

        bang nara masukknla sume pic artis berpelok dlm ni..
        baru dia puas hati kott..

      • Miss pocO says:

        abg nara, dia kata bersepah artis lain berpeluk, kalau rajin cari la yg bersepah tu, letak la byk2 kat sini…

        hahah…

      • razis says:

        apa kata bg nara buat artis mana peluk lagi romantik..sebelum nie dah buat artis berkemban..heheheh

      • Dauspozi says:

        Jangan dilayan komen cmtu… Pendengki… Abang Nara teruskan je bagi info² trkini psal artis Malaysia… Jgn kerana dua tiga patah komen tu, abang Nara nak wat ribu riban entri artis berpeluk… huhu

      • jambatan bosi says:

        xyah layan bangnara….dlm tiap2 entry kalo xde yg carik psal emo2 x sah…kematu kt bontot kot kalo x carik psal agaknya…

      • kak timah chinta kanduris d tetes says:

        helo … abg nara,

        alahai peluk sebagai hormat konon…. banyak pengalaman… of course le banyak pengalaman
        janda cam kak timah chinta kanduris d tetes… ni memang banyak pengalaman… selain pengalaman menjual produk kecantikan… kak timah chinta kanduris d tetes juga berpengalaman dalam mencangkul rumput di belakang rumput… sambil itu kak timah chinta kanduris d tetes juga pandai memasak…..

        Soalnya abg NARA…..adakah jantan tu nak peluk i ni????

        alahai kak Maria ozawa opsss maria farida… kita ni sebaya sama sama janda so … jaga diri tau!!!

        sebagai ibu tunggal … jangan le jadi sangap sangat biar bebudak memeluk mu…. kalau dah sangap sgt… pi peluk batang kelapa belakang rumah kak timah chinta kanduris d tetes…… baru puas hati…. dahlah…..menyampah tau!!!1 (dengan memey muka …. meluat!!!)

      • hothotheat says:

        abg nara..biakn je walid tuh..tah2 die pon crew fotograf y suh artis2 islam saling bepeluk2kn..
        keh3..jgn mara walid..

    • jantan kuat says:

      ak nk plok2 mk ko bole walid

  6. cikedi says:

    eemm..biasa lahh…kalo tak ikut hukum tu..semua bole saja….hehehheh….bukan kata artis..ni haaa yg kat luar2 ni pun haaa..tiap2 hari jerr mata ku ini dpt dosa keringg….di tegur dgn cara baik..di maki nya kita…tak tegur…esok2 di akhirat daku kena jawab tak tegur dosa mereka..so tugas ku selesai…lantak la korang..lepas ni jawab la plak dgn ALLAH…

    • mimi says:

      betul tu….
      susah manusia zmn sekarang neh……bila tegur , org kata sibuk lah, bila x tegur, mncul masalah, org lak ckp ,msyarakat x prihatin…

  7. Miss pocO says:

    sbg tanda penghargaan Kak Maria sudi bri tunjuk ajar, so dia rela dipeluk dan memeluk…

  8. Annedesilva says:

    YA ALLAH….
    suka2???
    anne minat giler kat dia nie..
    arrghhhh hensem tp otak zero…..
    smoga dia sedar dgn tindakan dan statement yg dia kuarkan tu..
    wargghh…suka2??
    mehla kita sume suka2 pelok nk??hahahhahahaha

  9. artis x tahu malu
    cengitu le..
    nampak cam pompuan tue
    yg lebih2 ..ke dia yg pelok SJ..

  10. imnotusedtothis says:

    i saw them iftar together at bora ombak.

  11. Ezza says:

    erks shahz jaszle..saper yang tanak wahahaha.. no offense >_<

  12. Annedesilva says:

    sape yg bg banyak tunjuk ajar jek kita leh suka2 pelok..hahahahaha

  13. scorpioncat says:

    untung artis lelaki..’meras’a semuanya.. hahahahahahaha…lbh2 lg shah rukh khan..ank dara, janda, bini org,mak org …abih semue dipeluknyer…..hahahahahahaha……….

  14. Kancilbiru says:

    asmara hensem….sapa tak mau peluk, nak nak orang yang dah sah-sah single…:P

  15. Annedesilva says:

    mang ASMARA hensem sgt..
    adoii..
    tp mang nampak si pompuan lebih sudu dr kuah kan..
    yg jantan tadah jekla kot..
    rezkkiii katanya..hihihih

  16. joe says:

    W T H !!!!!!!!!!!!!!!!!

  17. Miss pocO says:

    anne, prasan x nape statement kita sama ek…

    at the same time…heran…heran…

  18. Miss pocO says:

    dulu aku minat giler kat cousin si maria ni, Badrul Muhayat, tp skrg dah tak minat langsung…selepas kes pukul istri…

  19. esei36 says:

    kalau dah namanya pelakon memang peluk memeluk nie dah jadi pekerjaan tetap diaorang….tengok je la dlam filem atau drama….yang itu korang taknak komen ke…..

  20. si Shahz ni first nmpk dlm drama Tari Tirana, pastu skang citer Asmara plak…tp hari ni terkejut beruk ni, tgk gmbr peluk ngan Acik Maria?!

    • zarra says:

      btol2….igtkan die ni jenis yg mahal…yela mahal mean x mudah merelakan..susah nk cri artis yg ala-ala fahri…huhhu

  21. eyda says:

    akak biasa peluk somi n anak2 jer…..halal…

  22. leya says:

    hahahaha.. dlm tari tirana konon2 ASH.. tup2 ending citer nama Abu Bakar.. nama sedap mcm nama sahabat Nabi.. tukar jd ASH plak.. pas tu skg ASMARA.. ehem!!! tp dunia skg.. artis tak artis peluk tu dh mcm biasa plak.. huh.. takoooottt!!!!!!!!!

  23. Miss pocO says:

    anne, mana geng2 lain…

    >>>mira, pet, eclipse, pp, sis black, clipkertas dll…

    rindu nak borak2 ngan diorg kat cney…

  24. muiz zain says:

    bek pelok ibu ayah kite ke…suami isteri kte ke…adek beradek kite ke…lagi bagus dan halal dan tk berdosa…

  25. PojiePooh says:

    Sbb dia artis apa yg dibuat jadi buah mulut. Ramai jer lelaki yg bff dgn girl yg amik pic peluk2 macam tuh, idak la orang kecoh kan. Sian artis..

    Love,
    PojiePooh Abdullah

  26. kakchubby says:

    mengape la artis kat malaysia ramai yang pakai OTAK UDANG??? betul2 la statement orang kurang ilmu! uweeeek….!!!

  27. cilipadi says:

    tp maria tetap meletop….moga diberi petunjuk amin…

  28. aries_april says:

    maria yg tngk over

  29. mat rongak says:

    nak peluk jugak…bestnya…

  30. aku says:

    artis wanita yg mengenyam lebih ..

  31. putihkaseh says:

    Biasa lah tu … pelok memelok dah jadi asam garam artis, so x heran sgt cuma kebanyakan lelaki, x kiralah artis or org biasa, selalu amik pempuan tua sikit dari dia mesti org berharta so x yah lah dia org susah payah nak sediakan apa2, cuci kaki jer, klau cari anak2 dara yg sunti munti ni nothing, teruk dia org nanti nak support .lagi pun sama jer perempuan gak, age tu angka jer….

  32. aku serius says:

    oh dunia artis.. totally unsangkarable… sapa2 ada anak, jagalah betul, rapatkan hubungan famili, takdelah anak kita tercari2 kakak/abang/ayah/ibu angkat untuk berpeluk2

  33. Kak Long says:

    dah sah2 dosa.. camner leh cover ngan ayat ” tanda suka-suka” ni…. ni baru kes peluk, kalo ter”kiss” pipi mesti ayatnya.. “Saya kiss jer, tak bermakna apa2, kami takder apa2 hubungan..” hurm.. ayat standard darjah 1 3/4!!.. Huishh.. mengucap kak long.. bang nara tolong ler publish gamba yg senonoh sket.. takder lah site ni jadi teks book lak..

  34. TOK WAN says:

    A ah… ye lah tu berpeluk , laga-laga pipi sesama artis suka-suka aje… tanda akrab. Macam-macam alasan dan buat hukum sendiri nak menghalalkan cara.

  35. mangkuk says:

    walau apa pun tabik ngan ct .. x pernah nak tangkap gambo ngan lelaki selain suaminya ..

    • Miss pocO says:

      eh yeke…

      kan ke sblom kawen dulu ramai gak laki2 yg amik gambo ngan ct…heheh…

      maria ni da kawen ker…

      • Kasih says:

        maria ni janda… dah brcerai gan laki dia…. ct dl nk ambik gmbr sesama artis pun payah… sbb dia pndai cover apa yg dia wat… blakang tabir kami2 yg keje wartawan sj tau…

  36. semaun says:

    aparah ..!! .. yg begambo x rse apa2 .. yg tengok pulak tersiksa ..lantak la dia ..

  37. lala lulu says:

    pelok teddy bear la kalau berani..

  38. jemapoh says:

    shah jaszle amphh..blakon drama ape ntah.lupe..rasa dia ni exbf sorang staff tv3….jeng2x..siapa dia rahsia

  39. ubi says:

    bg aku mende ni da biase bkn artis pon ramai yg berpelok pelok kat luar xyah ckp artis saje la…apepun aku tabik kat wahid senario sbb dier mmg terbaek…aku xsempat nk ucap tima kasih kat dier.masa tu aku g jom heboh mmg ramai giler manusia kat booth tu aku ni tgh sesak napas mcm nk mati.pastu wahid tarik aku dr tempat sesak tu..aku xsempat pon nk ucap tima kasih kat dier sbb aku temangu mangu kat c2..TQ WAHID SENARIO…

  40. siti glamor says:

    oooo…ni gambar kat the curve..diorg tgk wayang…maria farida mmg hot!!

  41. bacin says:

    nth la..

  42. awek cun says:

    AMBOI BANG NARA..SAH JASZLE PUN TAK KENAL KE??TAKKAN TAK KENAL KOT….NI ASMARA LER…CERITA LESTARY KT TV3..SETIAP HARI ISNIN KUL 9MLM

  43. awek cun says:

    OPSSS PEMBETULAN SETIAP HARI SELASA LAH…HUHU

  44. mio says:

    Shah Jazle?
    dah mcm anak ku sazali aje
    hahaaha

  45. istika nadiyana says:

    tp nape aku rasa maria farida ni lg lawa dr RCW…RCW xlawalah bg aku…Muka sgt plastik………peluk2 tu biasa la kot…nape xketengahkan isu cium2 masa berlakon kat set….padehal sah2 bukan muhrim…peace..

    • ada says:

      confirm RCW xcun n maria farida nampak jauh lebih solid n seswai utk iklan jamu. mungkin RCW byk mandi bunga kot so ramai yg kabur atau peminat dia xcun… hahaha

  46. villa says:

    bkn ke stakat peluk tuh bese je bg artis…byk lagi scene or part yg lg sensasi da..haha
    laki nih yg asmara kt tv3 ek?opss sorry xminat mamat nih..haha

  47. RiRi says:

    syok kak maria dpt peluk anak ikan yg hot n mantep…hehehe…jgn mare kak maria…luv u la!

  48. eszol says:

    suka suka lama lama masuk bilik juga

    pastu dapat anak pun suka suka

  49. pizza says:

    Ini maksud aku, kita kena benteras setakat yang termampu. Antara salah satu sebab budak2 muda berlumba nak jadi artis because they want to experience this kinda life, having pleasure to mix around without boundaries. Nampak full of temptation. Kanak2 akan terdidik begitu tanpa disedari. Apatah lagi kalau mak bapaknya lalai. Bila insaf, waktu tu tgh tuai hasil jahanam, dapat cucu taraf anak haram. Dlm birth certificate, bahagian bapa tertulis : TIDAK DAPAT DIKESAN….

  50. Opz! says:

    ish2…………apo kha???……….

  51. statement cover la tu….

  52. chela says:

    suka-suka? ko islam ke hape? Terer sungguh statement si pelakon mesia ni.

  53. abe tak jongos says:

    aduii maria maria…she remind me with a west side story…

  54. Reena says:

    Memang lawa maria farida ni. Zaman anak dara ngan janda cam sama jer..anyway..dia ni akan lebih lawa kalau tau menjaga akhlak dan adab sopan. Ni baru peluk ‘biasa2’ lum lagi bab laga2 pipi yg kononnya sbg tandai mesraaaa…tak sensitif tul.

  55. maria farida,jangan sampai jadi mcm maria ozawa dah la…..

  56. xoxo GG says:

    dlm gambar di atas, maria je aku tengok tergedik2 nak peluk laki ni haha :-P

  57. pucung karau says:

    ah peluk pun nak heran d luar dia main apa

  58. emalina says:

    eee..jelesnye………………

  59. zarra says:

    ish2…takot2laa ape yg dnamakan dosa!! jgn lupe setan slalu m’indahkan sesatu maksiat…dun t8 easy dis matter!!
    drpd layan artis yg da mcm West ni…bek layan Maher Zain lg bagussss….

  60. holongam says:

    dorang ni mmg becinta la, kawan aku baik dengan laki ni.

  61. xyz123 says:

    f**k off

  62. nema says:

    SKANG DA PUTUS APE PLAK ALASAN DY??NTAH HAPE2 LA MAMAT NIE

  63. aku ingat dosa says:

    sorang lg artis bodoh!

  64. Allegro.pl says:

    After examine a number of of the weblog posts in your web site now, and I actually like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website listing and will likely be checking again soon. Pls take a look at my website as properly and let me know what you think.