Written by AbangNara | October 24th, 2012

Pucuk dicita ulam mendatang. Abang Nara daripada dulu lagi memang teringin nak pergi ke Itali. Nak pergi dengan duit sendiri, memang 10 tahun lagilah baru dapat pergi. Tup-tup hari ini Abang Nara dapat tahu tentang pertandingan RHB Italia Mania. Terus teruja diri ini dibuatnya.

italia

Abang Nara kalau tak dapat grand prize pun tak apa. Cukuplah kalau jadi salah seorang daripada pemenang hadiah bulanan. Bolehlah bawak wife jalan-jalan ke Itali. Abang Nara teringin bebenor nak pergi ke Stadium San Siro. Lagi masyuk kalau dapat tengok game bola AC Milan vs Inter Milan.
italiaDi atas ialah cara-cara untuk menyertai pertandingan RHB Italia Mania ini. Senang gila kan? Cuma perlu layari laman web RHB Now (lagi cepat lagi bagus) dan buat transaksi minimum RM30. Transaksi yang layak ialah seperti bayar bil, transfer duit ke akaun lain, topup prepaid dan macam-macam lagilah. Pertandingan ini akan tamat 31 Disember 2012, so still ada banyak masa lagi untuk menang.
italiaMinggu lalu, Abang Nara berjaya menyelitkan diri ke majlis pelancaran contest RHB Italia Mania. Memang meriah!!! Puas hati bila dapat tengok vespa yang boleh dimenangi depan mata. Memang cantik sangat-sangat.
italiaAbang Nara sempat main game RHB Italia Mania ini. Susah jugak rupanya. First time try cuma dapat 1 bintang. Namun bila dah masuk kali ketiga, terus dapat 3 bintang. Yang bestnya jumlah bintang yang terkumpul adalah accumulated. Maknanya makin banyak percubaan, makin tinggilah peluang untuk menang.
italia
Abang Nara sempat baca jampi kat Vespa GTS 300 atas pentas agar kemenangan akan menjadi milik diri ini. Kalau tak ada lagi akaun RHB, silalah dengan segera pergi bukak satu. Mana tahu rezeki korang kali ini untuk menang.
italiaSo tunggu apa lagi? Layari www.rhb.com.my sekarang jugak untuk info lanjut.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 responses to Peluang Terbang Ke Itali Dengan RHB Italia Mania

  1. Kiah Propahanjeng says:

    1st!!!

    err..nak biskut?

    0

    0
  2. pisang says:

    ko nara, sume pun “teringin”
    sume pun best….
    ape la…mcm takde ayat lain!! xberjiwa cikgu bahasa melayu betol

    0

    0
  3. IKLAN LAGI says:

    Asyik buat iklan je mamat ni. Ini mesti takde modal citer artis ni.

    0

    0
  4. anime says:

    abg nara poyo yang tak ensem tapi perasan ensem.. haha kesian..
    gaya sotong tak sudah.. huhu.
    Tapi ada sorang jer yg rase abg nara poyo ni ensem….

    0

    0
  5. untung-untung boleh dapat vespa bawa pergi kerja..hahaha

    0

    0