Written by AbangNara | October 25th, 2013

Pucuk dicita ulam mendatang. Terima kasih kepada kempen PETRONAS Fuelled By Fans, Powered By PRIMAX, Abang Nara berpeluang untuk meluangkan 5 hari bersama si cantik manis Maya Karin. Kalau menang, Abang Nara akan naik kereta yang dikuasakan oleh PRIMAX dari PETRONAS Solaris Serdang hingga PETRONAS Kulim, Kedah dengan Maya Karin berada di sisi Abang Nara.  Memang super duper excited diri ini dibuatnya.

petronasAda 800 hadiah bernilai sehingga RM1,000,000 untuk dimenangi dalam kempen terbaru PETRONAS ini. Abang Nara cuma perlu beli minimum RM30 dalam satu resit di kedai MESRA, isi maklumat peribadi, jawab 2 soalan dan letak borang dalam kotak yang disediakan. Selain Maya Karin, selebriti-selebriti hebat seperti Shaheizy Sam, DJ Yoon, pelakon Hong Kong Him Law dan bintang Taiwan Biii turut sama akan menjayakan kempen ini.
petronas

Abang Nara dah dapat bayangkan betapa manisnya perjalanan dihiasi dengan gelak tawa comel Maya Karin. Hari ini jugak Abang Nara akan ke kedai MESRA untuk menyertai kempen terbaru PETRONAS yang unik ini. Buat anda yang turut sama berminat, layari laman web http://bit.ly/like2savefor untuk informasi lanjut.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

23 responses to Peluang Luangkan Masa Selama 5 Hari Bersama Maya Karin

  1. Baby Jane says:

    5 hari? wow. boleh mati kot aku hidu ketiak masam maya karim ni

    0

    0
  2. ketiak says:

    memang massam.. aku sendri mengalaminya… muka, body superb, tp ketiak mssam.. kini aku percaya……..

    0

    0
  3. […] bersama si cantik manis Maya Karin Kalau menang Abang Nara akan naik kereta yang dikuasakan oleh Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Bersama, Hari, KARIN, Luangkan, Masa, MAYA, […]

    0

    0
  4. topaz says:

    abg nara x igt bini kt umh ka????ada ati gn maya karin..kehkeh

    0

    0
  5. ayam says:

    India sebelah maya hanya mampu gelak dan tahan hidung menghidu keasyikkan bau maya

    0

    0
  6. skali skala says:

    betul ke ketiak maya masam??haha..too bad~but i like her smile..senyum dia sama macam shay mitchell.suka tengok :)

    0

    0
  7. Choi says:

    Pitenah berleluasa….
    Pernah satu lif ngn maya dia baru balik gym….
    Tkde bau apa2 pn….
    Ni yg kutuk2 mesti peminat retiis sorg tuh kn….. Dengki tk sudah….

    0

    0
    • betull says:

      betulll… mungkin ko bernasib baik x bau ketiak masam dia.. tp yg kerja produksi ngan dia je tau.. ada masanya memnag masammm.. yeeeeeee… ada member pernah tanya konon2 nk jual produk cerahkan ketiakla (konon) dia cakap lebih percaya pd yg semula jadi.. soooooo…. paha2 jela.. maybe pasal pemakanan dia pon skali kot jd mcm gitu..

      0

      0
  8. zuanzuan says:

    sorry maya u dah tua, ketepi cikit, i and neelofuck nak lalu……

    0

    0
  9. pizza says:

    Pic no 2 tu…. notice Shahizie Sam katup hidung? Hahahaaa

    0

    0
  10. pizza says:

    Pic no 2 tu….notice Shahizie Sam katup hidung? Hahahaaa

    0

    0
  11. guest says:

    peluang bersama maya karin, aku ambik…peluang bersama nara…FORGET IT!!

    0

    0
  12. mkrohimin says:

    Akan pastikan saya dapat menaiki kereta bersama maya karin. akan kalahkan abg nara. heheh

    0

    0
  13. […] Peluang Luangkan Masa Selama 5 Hari Bersama Maya Karin (19) […]

    0

    0
  14. […] anda ingat mengenai artikel “Peluang Luangkan Masa Selama 5 Hari Bersama Maya Karin” yang pernah Abang Nara kongsikan satu ketika dahulu? Peluang keemasan ini adalah bersempena […]

    0

    0
  15. […] Peluang Luangkan Masa Selama 5 Hari Bersama Maya Karin (21) […]

    0

    0
  16. […] Peluang Luangkan Masa Selama 5 Hari Bersama Maya Karin (22) […]

    0

    0