Written by Bella | November 13th, 2017

Spekulasi pergolakkan rumah tangga pelakon Keith Foo dan isterinya, Kim mula hangat diperkatakan apabila Kim dilihat tidak lagi mengikuti Instagram Keith dan memuat naik beberapa status seakan sedang patah hati dan melalui saat sukar.  Ramai yang tertanya apakah yang sedang berlaku sebenarnya lebih-lebih lagi, kedua-duanya jarang  lagi memuat naik foto mesra bersama.

Walaubagaimanapun, Keith memberitahu hubungan beliau dan isteri baik-baik sahaja.

Saya sekarang ini pun sedang berada bersama isteri. Tengah sibuk-sibuk untuk berangkat ke Perth, Australia untuk penggambaran drama baharu. Semua dakwaan itu tidak berasas sama sekali. Saya faham dan sedia maklum inilah antara cabaran bergelar seorang selebriti. Hubungan kami suami isteri masih baik.

Setiap rumah tangga pasti akan dilanda ujian. Apa-apa pun, dengan penjelasan Keith ini, tiada pihak yang terus mencetuskan spekulasi liar mengenai kisah rumah tangganya.

Sumber Berita : Utusan Online

30 responses to Pelakon Keith Foo Nafi Rumah Tangga Sedang Bergolak

  1. Neil Armsteen says:

    Agak2 kalau aku taip “J” ada yg meroyan x?

    0

    6
    • Anonymous says:

      Sebelum kawin semuanya indah mcm filem hindustan lautan api sanggup diredahi. Bila dah habis kemanisan bercinta tu..paham2 je lah. Tengok muka laki rasa nk flying kick. Menyusahkan. Dah la pemalas. Cuci rumah tak mau langsung.

      31

      0
      • Anonymous says:

        yg dah kawin saja akn paham. time bercinta je seronok. bila dah kawin mula perasaan jd hambar. seks x sehangat waktu honeymoon. ditambah lgi dgn kos saraan hidup dan stress ditempat kerja. semua benda mahal. balik nk kena masak jaga baby. mari kita ubah dgn tidak mengundi umno.

        35

        0
        • Anonymous says:

          zaman skrg ni semua mahal. nak beranak pinak pikir 2-3 kali. amanah saham pun x lebih 7 peratus. gst lagi…2 anak dah cukup.

          13

          0
        • Bedah says:

          Jangan nilai kebahagiaan org dri media sosial. Mungkin bini tu xperlu lg menumpang glamer suami atau buktikn apa2. Bukan mcm si Ramona ZamZam dan si Anzalna yg asyik tayang muka laki konon laki sayang theyols!

          2

          1
        • Miss Unibes says:

          Iya udah ga apa2 KF. Maklum aja ya yang namanya dunia enterrrrrrrrtainment itu kayak gimana2 kan udah ngerti kan. Itu ini juga diperhatiin netijen. Eh KF ni boleh berbahasa Indonesia tau! Kau hado? Lol.

          0

          0
      • Anonymous says:

        sudah nampak keburukkan cik suami. biasa lah tu..

        0

        0
        • Tidak benar says:

          Cik bedah…
          Iolls rasa yg gila tyg laki anjalna je kot, ramona tyg laki boleh kira bape keping gambo laki die dlm insta…
          malah, bile pegi event ke apa ramona tu tak bwk pun laki dia, anjalna yg sibuk dok usung laki dia sana sini

          2

          0
      • Anonymous says:

        Mungkin takde masa?

        0

        0
    • Anonymous says:

      Joyah Refva ??

      0

      0
    • Anonymous says:

      Kekadang lelaki2 buat bini mcm kuli. Lebih2 lg bini2 yg xbekerja. Kesian..

      15

      0
    • makjoy says:

      j tu sakit jiwa lara……………..cos tak dapat batang. aku rasa now mesti dia guna dildo pakai bateri jolok sendiri,,,,,,mesti dia miss bau batang ex hubby yg tak sentuh tapi ramas and hisap kelentit dia jer……

      0

      3
  2. Mak Becok says:

    bila honeymoon period sudah habis yg tinggal hanya seluar2 dalam laki untuk dicuci!

    25

    0
    • pakar pengkaji kentut says:

      time honeymoon mmg best. tapi bila dah duduk sebumbung malam2 dok cium kentut laki, mula nmpk yg busuk. waktu single duduk asing. kentut x bau sgt. bau2 ketiak camtu je.

      8

      0
    • Indon says:

      time honeymoon xperlu cuci seluar dlm. bila balik honeymoon terpaksa kena buat. tugas isteri kot…pastu kena masak, cuci rumah ..ramai yg ambik maid. sebab pompuan malaysia pemalas!

      1

      8
  3. Zaza says:

    Susah kalau bersuamikan lelaki hensem ni.godaan wanita cntik sentiasa dtg dan pergi.ditambah lak dgn xda iman dn pegangan agama yg kuat.maka good luck lah sis!

    2

    2
  4. Anonymous says:

    terlampau layan sgt filem2 dan novel2 cinta. tu semua khayalan dan fantasi. perkahwinan lah bermulanya semua segala permasaalahan. baik single je hati pon xsakit. bebas ke mana saja. manusia dicipta bukan utk hanya seorang lelaki atau wanita shj. sebab tu dlm islam dibenarkn nikah 4. sebab naluri manusia suka kelpelbagaian!

    9

    4
  5. Alkisah says:

    Teringat kisah hero heroin di pulau tidur sebilik

    1

    0
  6. zeti anna says:

    Dlm berumahtangga ni kena salah satu ada sikap mengalah..ada check n balance..dh biasanya lelaki ni ego tinggi sgt..tapi jgn layan sgtlh..buat sakit hati je..x kn jadi perselisihan andai cuma sebelah pihak je..Batu lama2 kalau dititis air akn lekuk jgk kannn..

    3

    0
  7. Anonymous says:

    Cantik nya anak hangpa weh.. tak mo la gaduh2 gitu…sayang family weh

    10

    0
  8. Anonymous says:

    Laki x lekat dirumah. Bini sibuk cuci berak anak. Siapa tak tawar hati?

    14

    0
  9. Ros says:

    When you removed sex from marriage (sebab bini ko tgh pantang kan), many relationships will end. Sekian.

    5

    1
  10. Anonymous says:

    Bila wanita dah ada anak seks bukan lagi keutamaan tapi tidak buat si suami. Bini penat jaga baby laki sedap tidur baby jaga tengah malam buat2 x dengar. Byk mcm tu..

    11

    0
  11. ramzi says:

    Bila org asyik post gambar tunjuk kebahagian keluarga, kena KECAM.. Bila stop post gambar2 dgn pasangan pla kena fikir/cakap yg bukan2.. Netizen oh Netizen :D

    5

    0
  12. mamazahirah says:

    hal dalam kain tok sah lah dok cerita kat IG…………………KIMCHI ni anak orang kaya…………………..KEITH fooo like yong tu fooo………….tunggulah sikit ari lagi buat PC………………………..

    2

    0
  13. Anonymous says:

    cer tgk balik romantika d astro tu.. tragis

    0

    0
  14. Anonymous says:

    asal up quotes je masalah laki bini la?
    mentality joyah2 skrg..wife dia pun anak org have2,busy je attend event ape semua,
    kdg2 mulut netizen la melebih2..yg penting baby Skylar comel!

    1

    0
  15. mak ok jekk says:

    wehh bahgia je aku tgk insta ketih…gmba bby comel die…ala khabar angin jek ni…bhgia kot dorang…happy famly

    0

    0
  16. Jo says:

    Baby Skyler sooooooo cute ….. Mcm ni la baby yang cute nak tayang kat IG sebagainya…. Bukan mcm si yakult tu …

    0

    0

Leave a Comment

Optional