Written by Bella | November 30th, 2016

Sedang kami melayari Internet hari ini, kami tertarik dengan satu kenyataan pelakon wanita ini yang beliau tidak malu mempunyai kulit gelap. Anda semua tahu bukan, kebanyakkan artis wanita agak obses untuk mendapatkan kulit putih sehingga sanggup menghabiskan ribuan ringgit setiap bulan.

Pelakon yang berbangga beliau mempunyai kulit gelap itu ialah Ainul Aishah yang kini popular dengan watak Aimi didalam drama Lara Aishah. Ainul menyifatkan berkulit gelap itu adalah sesuatu yang agak seksi.

Dalam situasi banyak wanita sekarang begitu obses untuk berkulit putih sehingga sanggup berhabis duit bagi tujuan itu, saya pula selesa dengan tona kulit saya yang gelap kerana pada saya ia sesuatu yang seksi dan unik.

Jujur, saya tidak pernah ada niat untuk mendapatkan rawatan pemutihan kulit dalam apa jua kaedah selain hanya mengambil suntikan vitamin C agar kulit menjadi sihat, bersih dan bermaya.

Ainul akui ada pihak yang sering menyindir beliau mengenai warna kulitnya itu tetapi beliau enggan ambil pusing dengan percakapan orang lain dan membuktikan mereka yang berkulit gelap juga mampu untuk tampil anggun serta menawan.

Saya seorang yang ringkas tetapi saya tahu bagaimana untuk tampil menarik dalam cara saya sendiri, jadi mengapa saya harus berasa rendah diri bukan?

Wow! Satu kenyataan dan prinsip yang agak tegas oleh Ainul Aishah. Memang betul, untuk apa kita malu dengan warna kulit kita yang semulajadi? Kita seharusnya berbangga dengan diri kita.

Sumber Berita : mStar Online

41 responses to Pelakon Ainul Aishah Tidak Malu Mempunyai Kulit Gelap

  1. melati says:

    Saya tk kisah kulit awak Gelap.. tapi jgn lew Sexy …Geli nengokkk nya…tambah plak kt Ketiak tu dh lew kulit Gelap pakai plak baju tk berlengan nampak ketiak bertambah Geli lew ..dh macam kemaluan lembu ketiak tu…eeeeeeeeeeeeeeeee

    9

    17
  2. Anonymous says:

    warning! ustaz ustazah keyboard dengan kenyataan, ‘sexy, bebelah kat kaki, pakai lah tudung’

    wawawa

    5

    4
  3. Kah says:

    Tapi lelaki Malaysia suka perempuan kulit putih gebu jee :(

    27

    0
    • Anonymous says:

      hahaha…memang betul tu. Mat saleh relak je cari pompuan kulit sawo matang… contoh dia mcm laki Ning baizura, laki Lana Nodin, laki Azah (artis lama yg jadi dgn lelaki French tu…)

      27

      0
    • Anonymous says:

      Yang suka kulit putih gebu ni, bukan lelaki Malaysia tapi sesame perempuan Malaysia. Obsess sangat nak putih. Takpelah…dimaafkan sebab mmg Asian women obsess dgn being fair. Yang putih melepak macam Cina China tu pun, guna whitening. Hasilnya ramai wanita Msia, muka putih tengkok hitam.

      13

      0
      • Kah says:

        tapi rasanya, perempuan Malaysia nak jadi putih sbb lelaki Malaysia suka yg mcm tu. Cuba kalau laki Malaysia tgk personality before warna kulit, mesti takde pun klinik-klinik, products yg promote jadi putih.

        18

        0
  4. Anonymous says:

    Aku pun x cerah Sgt.. tpi xde Aku brani nk amik supplement tuk putih.. x brani ooo.. x semua Cantik kalau putih.. tgk je adira putih tpi x Cantik pung.. lain plak dgn nabila huda.. cantik.. Ning baizura punn siap dpt suami mat saleh lg uollsss…

    52

    0
    • frfrf says:

      orng jual supplement putih tu supplier jual timbang2 je oiiii. tak berani ler,nnt once stop makan tgok ler jadi mcm mne.lps tu ada pulak yg cucuk masuk terus.tu memang takde sape jamin selamat. dah lah mahal.baik aku jadi mcm alicia keys

      11

      0
  5. mak kuntum says:

    Dia ni memang seksi pun, kalau g pulau siap berbikini bagai..walaupun gelap tapi kulit dia sekata..yg x sekata BCG dia je uolss..besar sikit, nnt dah kaya bole cantikkan BCG tu tau

    13

    1
  6. Anonymous says:

    sedap ni…

    1

    0
  7. ena says:

    kulit gelap pn ok..cuma kalau blh xyah la pakai baju yg leh nmpk ketiak…pnh tgk cite die blakon ngn azhar sulaiman…masa angkat ketiak tu buruk lak..nmpk berkarat…sorry..

    15

    0
  8. lara sgt says:

    tgk drama lara aishah x sesuai dia jd ank maria farida sm eizlan usop.. mak bpk putih ank hitam..pengarah pon agk2 la nk cri pelakon ..hurmmm ke laut

    36

    0
    • anon says:

      Aku pernah tengok mak bapak puteh & lawa tapi anak hitam, serious, sb ikut gen nenek or atuk…

      1

      0
    • miss lollipop says:

      dia kan anak luar nikah maria farida dgn org lain.. eizlan taktau maria dah mengandung masa kaein dgn dia.. so logik la.. kot dia ikut muka ayah dia.. pe daaaaa

      1

      0
  9. justanyalaa.. says:

    aku tak tengo AA ni..tpi ngape aku tengok buah dada maria parida tu terbonjol. ngandung ke. ke buah dado implant. jgn marah uols…jus tanya jaaa..

    5

    0
  10. wateva, says:

    hmm perlu ke masuk berita nara psl ni? ke nara dibayar semata utk berita xde impak ni
    wateva la
    who are u la anyway? dont care lah

    4

    2
  11. lara says:

    dh semulajadi kulit gelap uolls, alhamdulillah..x ble blah arh knyataan bgne. Mcm u sorg je kulit gelap, blmbak lagi kt luar sana kulit gelap yg lebih seksi

    4

    1
  12. Nazareth says:

    Huhuhu…luculah…mak bapa kulit cerah, anak kulit gelap…ya tidak berapa ok mengagak lah tu….Apapun kulit gelap pun cantik tau…apapun warna kulit kita, yang penting HATI kita bersih bukan GELAP/HITAM sama macam kulit…

    8

    0
  13. Mumia says:

    Aku pun tk kisah. Dh mahluk ciptaan Allah swt semuanyer. Tkda isu langsung!

    7

    0
  14. sepaun says:

    ble buat drama Love you, cik Arang :)

    3

    4
  15. m says:

    aku pun kulit tak putih. sawo matang je. hepi, xsanggup nk ambik pemutih kulit, karang kena kanser. haru! aku respek dan dah lama follow ig aisyah ni. humble dan xsombong orgnya. rileks je balas komen fans kadang2

    2

    1
  16. Anonymous says:

    aku kulit putih,tapi aku suka pasangan aku kulit hitam manis,hitam manis,hitam manis,pandang tak jemu,pandang tak jemu.

    2

    0
  17. izzy says:

    patutnya kena malu skit, so xdela tayang kat org kan..?

    0

    0
  18. aihh says:

    la… kulit putih.. tapi memantat sana sini… guna kulit putih tuk dapatkan tawaran berlakon… apa gunyanya…
    biar la hitam .. janji hati baik…

    1

    0
  19. fiza says:

    She is right. Kulit dia sangat cantik!

    7

    1
  20. orgtua says:

    Dulu dia amek franchise kedai yogurt Tutti Frutti di Nilai, tapi dah tutup dah.

    10

    0
  21. damai says:

    wpun dia kulit gelap, but she has nice skin, dah bapa dia gelap so dia dan adik bungsu dia kulit gelap ikut bapa dan kakak dan abng dia cerah ikut mak non. orang penang campur terangganu, so adil 2 ikut mak dan 2 ikut bapa, keluarga yg x sombong, low profile aja.

    4

    1
  22. suketgkorgkulitcerah says:

    beza org kulit gelap ni, kene sentiasa nampak kemas dan bersih. klu org kulit putih atau cerah ni, tak mandi pn kita kate lawa dan handsome. tgk org korea ke cina ke.pg2 mane dia mandi sgt..tu yg jadi idola kini..hik3..

    1

    6
  23. peace says:

    suketgkorgkulitcerah, org C kalau x mandi pg bau dia punya lah haprak wpun dia spray minyak wangi, lagi2 if pg pergi keje naik public transport, org nie x mandi, blh nampak, and bau mcm mahu pengsan lho, tapi rasa bukan local tapi dari negara dia yg banyak gitu

    1

    2
    • minah jambu say NO to drug says:

      orang C ni dia banyak lantak bawang puteh babtu ada bau hamis kt badan dia kalau tk mandi.. kadang2 tk spray perfume pon bau original badan dia..

      0

      0
      • Annoying says:

        setuju…x3
        lebih2 lagik negri aku yg majoriti “Diorang”
        diorang ingatkan puteh tu berseh..
        tak yah mandi…hamis gila sampai kat ofis..
        lagik dasyat… kalau berpeluh…
        yg ala2 nak nampak eurasian ..
        Suntan Pulak..
        terlebih..
        kena Skin Cancer!!

        0

        0
  24. Rasdam Mewangi says:

    Rasa nak usik tubuh pompuan ini termasuk bahagian ketiak dia..

    FB: RaSdam Shah Ahrapa
    DOB: 05-02-1991

    0

    0
  25. Anonymous says:

    X pyah dok megah dngan kulit cantik lah hai…hati mau cantik la bru btol..klau kulit cantik gebu gebas hidop hati jiwa x tenang rerumbang ambing buat apa..

    0

    0
  26. anon says:

    pakai pemutih x jadi apa gk kalau asal dlm perut mak dh mmg itam..huuu

    0

    0
  27. johnny bravo says:

    Alaa….rozita che wan dulu pun gelap jugak, tengoklah gambar2 masa dia kawen & masa zaman dewi remaja dulu tu. Tapi dia pakai produk pemutih, tu yg nampak puteh skrg. Gih lah mintak tips dari makcik ta tu…

    0

    0
  28. joshua says:

    Tengok drp gambar2 dia mcm gedik je, esp gambar 2nd, perasan giler..

    0

    0