Written by AbangNara | April 1st, 2013

Kalau si adik, Nelydia Senrose dikaitkan mempunyai hubungan percintaan dengan Qi Razali, kini timbul khabar angin menyatakan yang si kakak, Uqasha Senrose sedang bercinta dengan Pekin Ibrahim. Perkhabaran ini dikuatkan lagi apabila Pekin meng”upload” gambar Uqasha dengan caption berbunyi “I miss her so much” di Instagram.

pekin ibrahim uqasha senrose

Pekin Ibrahim juga telah pergi bercuti bersama-sama keluarga Uqasha Senrose di Phuket baru-baru ini. Menerusi salah satu gambar yang diupload di Instagram, dilihat Pekin dan Uqasha sedang berjalan sambil berpegang tangan. Romantik habis!!!

pekin ibrahim uqasha senrose

Turut sama di dalam percutian ini ialah Qi Razali. Adakah ini percutian bakal-bakal menantu dengan tujuan untuk mengenali ibu/ayah mertua dengan lebih rapat? Fuh ~~

pekin ibrahim uqasha senrose

Kalau betul mereka bercinta, itu sudah tentu satu khabar yang sangat menggembirakan peminat-peminat Pekin dan Uqasha. Mereka berdua memang bak pinang dibelah dua. Semoga percintaan ini akan menjadi satu kenyataan dan akan dibawa ke fasa seterusnya.

P.S: Ada Cara Berhenti Merokok Paling Mudah?? KLIK GAMBAR INI

98 responses to Pekin Ibrahim Kini Bercinta Dengan Uqasha Senrose?

  1. iphoneuser says:

    tak perlulah berpegang tangan..astaghfirullah..

    0

    0
  2. darafflesia says:

    plak dah?

    0

    0
  3. pz says:

    sexy sexy sekali.. comey lagi adik dia nelydia :)

    0

    0
  4. ye saye says:

    ok.

    0

    0
  5. sssshhh says:

    mirip nellydia..tp nelly lagi cantik,, :)

    0

    0
  6. johnjeninz says:

    Kalo depan mak bapak pegang tangan dah xleh kata ape la….kawin jela cepat2…..

    0

    0
  7. abby says:

    BAgusnya Mak dia kaaannnn….

    0

    0
  8. esah says:

    Depan keluarga pun berani pegang tangan…open minded makcik suka!(mata di atas) sekian.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    adakah uqasha ini pernah dikaitan dengan nabil?

    0

    0
  10. kak tom says:

    muka dia sama cantik cam nelydia lah..tapi memang nampak lagi tua lah..ohh.. baru tau..

    0

    0
  11. Anonymous says:

    ya uqasha jugala yg berpegangan nabil dahulu ..

    0

    0
  12. mamat says:

    mak bapak x kesah anak pakai baju nampak tetek. mak die yg bertudung tu ke?

    0

    0
  13. der says:

    org nie berlagak macam x pernah buat dosa…
    meluat dowh!!
    klau korg tu baik nak mampus.. xde la baca gosip retis2 nie..
    rimas kot!

    0

    0
    • der says:

      i mean korang.. the first word..

      kalau alim sgt.. jgn dok buka blog gosip2 nie…
      tambah dosa korg je nnt…

      dari atas smpai bawah nye komen, smua bajet bagus!
      tgk cermin dlu la weh..

      0

      0
      • Betik says:

        ko ingat semua org bukak blog gosip artis mcm ko ke.. nk tgk fitnah semata2..
        ramai je yg bukak blog artis nk tgk artis tu dh beranak ke belum , dah kawen ke, apa ke… alang2 bukak dh dijamu ngan citer2 panas mcm ni.. takkan nak sokong and puji memanjang?!

        ok lah.. aku puji!!

        wahh bagus lah.. caya lah.. takkan pegang tangan je.. peluk la pinggang tu baru romentik gitu….

        0

        0
    • iphoneuser says:

      Kita pembaca kena saling ingat mengingati, semua manusia tak akan lepas membuat kesilapan, dan orang yang mcm anda tak boleh terima teguran itu, sesungguhnya orang yang rugi..
      dan jika kita sentiasa nak hiburan semata², kita takkan tulis comment, hanya membaca dan tersenyum sendiri..
      fikir² kan lah Derrrrrr..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Der..yg ko sentap sgt pehal…

      0

      0
    • dor says:

      Der..yg ko sentap sgt pehal…

      0

      0
  14. mamat says:

    mak bapak x kesah anak pakai baju nampak tetek. mak die yg bertudung tu ke?.

    0

    0
  15. haha says:

    aku sokong ko der..

    0

    0
  16. aku manusia biasa says:

    Np la manusia zaman sekarang suke sgt blagak suci. asyik cari salah org je…. Np ek?
    tp yg ak pelik klau bek sgt nape la sibuk tgk blog gosip cani? pastu mengutuk mengumpat, 2 bkn kira dosa gak k? suke cari slh org, slh sendiri xnmpak. Pelik2. klau niat nak bg nasihat, bgus dah niat tu… tp bg la nasihat dgn cara yg elok, baru la org terbuka hati nak berubah…bkn dgn maki hamun, or ckp kasar2.. lg satu, sal al dia gn nabil 2 kan dah lpas. jgn ungkit dah… jg la aib org len supaya Allah jg aib kita gak……lastly, ORG YG BAIK AKAN MENJAGA BUTIR BICARANYA, XKN MENCARI KESALAHAN SESEORANG , AKAN MENJAGA AIB SESEORANG. PALING PENTING, ORG YG BAIK SEBENARNYA IALAH ORG YG BERDOA YG BAIK2 APABILA MELIHAT KEBURUKAN SESEORANG. renung2 kan………….

    P/S: ak xbaik pun, hanya sekadar memberi pendapat…tq

    0

    0
  17. Anonymous says:

    kakak neldyia nmpk muka tua sikit…dua2 eko laki tu aku x suka..pekin n qi…..

    0

    0
  18. Leana Shapie says:

    Bagi aku setiap manusia akan menjalani fasa kehidupan yg akan d lalui oleh semua org, x perlulah kite nk menghukum org lain,,,mcm lah kite ni perfect sgt,,,yg pntg pengalaman mjdkan kite manusia yg lebih baik

    0

    0
  19. rynna says:

    si nelly 2 ponbecinta ngan artis popular gak tp x over mcm kakak dia walhal ikutkan dia lg cantik n popular.. u ugasha lengan besarla

    0

    0
  20. Amy Mat Piah says:

    Steadylah Slash…. kau ok?

    0

    0
  21. DetectiveConan says:

    Alangkan mat salleh yg ex-marine yang dorang share kat facebook tu pun ada ‘Rules for Dating My Daughter’, salah satunya, ‘You do not touch my daughter in front of me.’ Yang ni terlebey mat salleh apehal… Yang mak bapak pon tatau marah anak ke?? Parents nowadayssss! (>.<)

    0

    0
  22. Armin V says:

    Steady laaaa SLASSHHH, aku ok jeee.. QI pergi JJCM ek.. hahhaha.. body nelly mmg mantap la… baakkk sikt slassshhh… aku ok jeee…. hahaah… putihhhhh terukkk

    0

    0
  23. Audrey Hepburn says:

    Mak diorang tak kisah ye anak tayang aurat dan berpegangan tangan dgn bukan mahram? Hebat la.

    0

    0
  24. Cik Bunga Kemboja says:

    Muka Uqasha Senrose ni macam Leighton Meester dalam Gossip Girl tu lah.

    0

    0
  25. meow says:

    haritu nampak diorg kat ikea
    mesra gile…
    ingat dah kawin dah… hoho…

    0

    0
  26. tasya says:

    ppuan tua kat belakang tu bkn mak dia.. tp amah yg jaga dorang.. sbb tu dia xtegur majikan dia berpegangan tangan… sekian hee

    0

    0
  27. akulah aku says:

    Kamu berdua dah layak dan wajib BERNIKAH. baik nikah cepat, dosa dapat elak, pahala pun dapat.

    0

    0
  28. Anonymous says:

    sape semrose ni…

    0

    0
  29. Anonymous says:

    siapakah makhluk-makhluk ini?

    0

    0
  30. sandrianasiska says:

    Mak dia jadi tunggul dekat belakang…belum kahwin dah tak malu pegang tangan depan family. Besau tak da respect these idiots.

    0

    0
  31. Anonymous says:

    Korang yg komen smenya mcm baekla sgt,mcmla krgpun x pnh pegang couple,poyo je..

    0

    0
  32. Anonymous says:

    KAKAK ADEK SAMA GATAL NYE. KALAU NAMPAK MAMAT HENSEM DIA SAJA YANG NAK SAMBAR. DIA INGAT DIA LAWA SANGAT KE PUI HAMPEH.

    0

    0
  33. SINGA LAPAR says:

    KAKAK ADEK SAMA GATAL NYE. KALAU NAMPAK MAMAT HENSEM DIA SAJA YANG NAK SAMBAR. DIA INGAT DIA LAWA SANGAT KE PUI HAMPEH.

    0

    0
    • Anonymous says:

      tak lawa pun, air muka tua dan kecut je. dressing pun cam pelacur. betina murahan

      0

      0
    • sandrianasiska says:

      Handsome ke si Qi dan Pekin. Satu kering kontang dan satu lagi mat kental buah lycee

      0

      0
  34. mira says:

    pegang tgn depan family.. xmalu ke?

    0

    0
    • minah jambu 24 jam make over says:

      depa tak hormat kat mak bapak ka kesian mak bapak dok tengok dari belakang

      0

      0
  35. Lindan says:

    Nara..foto nelydia bgambar atas riba qi xnak tjuk ke..

    0

    0
  36. didi drogba says:

    uqasha ni flower pot aka bitches for VIP kt air asia…tolong lah weiii…dh busuk bawah tu, semua dia nak…kompom pekin ni dah rasa dia, dh ngap abes2 pasal tu rindu…eee tolong lahh….

    0

    0
  37. Zain Sardin says:

    macam tu laa jadi retis baru lah fofular

    0

    0
  38. melah kopi says:

    boleh tak mak nyer tgk ajer anak perempuan dia kena usung lagu tu……??? adoiya… makcik mengapa le makcik tak ajar anak makcik pakai elok-elok.. skt… ni mesti konon ingat anak dia best sgt le ni…. adoi orang melayu yang perasan mcm orang puteh….. buwekkkkkkkkkkkkkkk

    0

    0
  39. aku benci uqasha says:

    korang xbca paper ke kan mak dia ckp dia pesan kat anak dia suh anak2 dia jge maruah keluarga jgn pakai seksi2.. klo korang nk tahu, kaum kerabat si uqasha ni mmg seksi.. sepupu dia ade berlakon dlm cinta wahyu, jd alim..pdhl realiti xde alim, ttup aurat cmtu..dlm skrip ckp dosa xttup aurat..tp kt luar buat..si uqasha adik beradik ni mmg xdr dri..xdelah lawa mne pun..biasa je… muka bertepek bedak seinci boleh la…

    uqasha, ko xyh nk delete gbr2 ko dgn pekin kt intsa tu… bodoh ye pmpuan… ko dhlah blok aku kat insta ko sbb aku aku komen x puji gbr ko.. bodoh nye pmpuan…

    0

    0
    • Anonymous says:

      mak dia bagi komen sbb nak cover, biasalah makbapak artis ni mmg cakap tak pernah kalah. semua bajet baik dan angel wpun hakikatnya liar dan rosak

      0

      0
      • Anonymous says:

        MACAM MAK SI HANIS ZALIKHA LERRRR.. NANI TUA PERASAN MUDA.. MUKA TAK MEKAP SEBIJIK CAM NENEK KEBAYAN..

        0

        0
  40. makbapak dgn anak 2x5 says:

    mak bapak diaorg ni pun macam bangang biol biarkan je anak dressing mcm pelacur.. boleh lagi senyum dan bangga anak2 dok pegang ramas tangan jantan wpun belum lagi jd suami isteri yg sah

    0

    0
  41. Anonymous says:

    muka melayu asli tapi bajet matsalleh… uwekkkkk

    0

    0
  42. mak c kina says:

    bes giler dpt mak metua mcm ni…blh g jln2 dgn bakal menantu lagi…tym aku dlu klu nk happening mcm ni,tym ada kndr rmh sedara je bru blh ikt…klu x,jgn harap blh join…

    0

    0
  43. TT is my nick name says:

    padan coz pekin handsome n uqasha plak lawa.. tp xsuka Qi..dhlah selekh..nk g bcuti pun still pki singlet camtuh..huhuhu

    0

    0
  44. lily says:

    cmni rupenye taste retis laki mcm pekin n qi
    kulit kena cerah and tak cukup kain
    cuba hitam hahah

    0

    0
  45. shayshaylan says:

    i jln ngan husband i tapi x pegaang tangan pon…huhuhu..husband x suka tunjuk romantis depan public…dlm bilik jew leh wat mcm tu..

    0

    0
  46. Anonymous says:

    bapak mereka ni dikategori dayus… biarkan anak buat maksiat depan mata…

    0

    0
  47. abang says:

    giler pegang tgn sial……maksiat dpn mata…kesian mereka ni semua…moga di buka pintu hati…

    0

    0
  48. amid says:

    nasib ko la pekin dpt minah comolot ngn nabil..huhu

    0

    0
  49. Gersang says:

    Tetek lendut!!!

    0

    0
  50. huhu says:

    apela sakai sgt korang ni. kalau tak kutok org tak bole ke? bole punya manusia smua. korang tu mcm la sempurna sgt. suka hati la nak pakai apa, nak cple dgn sape. sakai kan org melayu yg dengki sgt skrg ni. manusia2 bodo. badan dia bia la, dia nak pakai seksi ke ap ke. bodo. korang tu smua kalau nak dudok kutok org baek takyah hdop. mcm diri tu perfect sgt. korang kutok bukan dpt apa, dpt dosa. haha. kecian korang smua mulot yang takde insurans!

    0

    0
  51. […] Pekin Ibrahim Kini Bercinta Dengan Uqasha Senrose? (97) […]

    0

    0